Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno
pred 2 urami, DinDiin pravi:

Rossi ze nekaj let nima moznosti po mnenju znalcev :)

pred 2 urami, jskrablin pravi:

Rosi itak pojma nima. To vemo vsi. Sploh se ne zna pelat. Lahko bi mu kak forumski uber kolenčkar pokazal kako se stvari streže.

http://www.motogp.com/en/TestResults/MotoGP+Qatar+Test+2016

Tule maš čase, krog po krog.

Lejta... Lani so vsi imeli res res slabe sezone z veliko napakami, rossi pa je odpeljal res nekaj norih dirk... Pa mu vseeno ni uspelo... Takega darila letos ne bo... Če pa že, bo pa itak mm zrihtal 

• Všeč mi je 2
Objavljeno

Glej, sanse ima vsako leto :) 

Objavljeno (popravljeno)
pred 2 urami, erciona pravi:

Lorenzo je včeraj tudi s simulacijo dirke bil precej pred ostalimi. Precej časov tudi pod 1.56 in že z načetimi pnevmatikami. 

Average Total Total laps Laps of 1:55
Márquez 1:55.888 42:29.537 53 13
Lorenzo 1:55.904 42:29.888 52 10
Redding 1:55.952 42:30.933 56 11
Rossi 1:56.080 42:33.769 55 5
Iannone 1:56.173 42:35.805 53 6
Dovizioso 1:56.182 42:36.001 47 8
Viñales 1:56.340 42:39.482 49 9
Pol Espargaro 1:56.420 42:41.242 42 4

+ kolikor mi je znano je včeraj v simulaciji dirke sta marquez in lorenzo čist skupaj

Popravljeno . Popravil Arcanewater
Objavljeno (popravljeno)

Tole je zelo za lase privlečeno... Mm je delal kratke serije, jorge pa dolge po 20 krogov... Najdaljša serija od mm je tista po 19. krogu... Ni niti pod 1:56...jorge je ravno nekje okrog 1:56.0 odpeljal ene 20 krogov... 

Screenshot_2016-03-05-11-47-51.png

Je pa dejstvo, da so res full skupaj, samo to je qatar, tukaj jih je bilo vedno veliko konkurenčnih 

Popravljeno . Popravil KennyJR
Objavljeno
pred 4 urami, KennyJR pravi:

Lejta... Lani so vsi imeli res res slabe sezone z veliko napakami, rossi pa je odpeljal res nekaj norih dirk... Pa mu vseeno ni uspelo... Takega darila letos ne bo... Če pa že, bo pa itak mm zrihtal 

Sej veš, živi bili pa videli. Drugače je pa v svetovni špici v vsakem motošportu enako. Je treba biti hiter, konsistenten in ne delat glupih napak. Konkurence je dosti in takoj prileti mimo, če sam nisi pri stvari. Tudi "samo za vnovčiti" napako drugega, moreš biti prekleto dober. Če nisi, sploh blizu ne prideš.

Objavljeno
pred 8 urami, jskrablin pravi:

Rosi itak pojma nima. To vemo vsi. Sploh se ne zna pelat. Lahko bi mu kak forumski uber kolenčkar pokazal kako se stvari streže.

http://www.motogp.com/en/TestResults/MotoGP+Qatar+Test+2016

Tule maš čase, krog po krog.

hja ne..tu gor majo itak usi že 100 gp naslovov..a pol se vozjo od gostilne do gostlne pa od roba 10cm chicken strips :D haha..pač tk je lajf ne nemorjo se sprijaznit da pač rossi ve pelajt oni pa še rabjo par let ..pa še to bojo pošteno krat v jarku al pa na pisti v kamenju Lp :fyou::smoke:

• Všeč mi je 2
Objavljeno

Danes kupil karte za Brno. Zadnji dan po znižani ceni. :OK:

Objavljeno

Sem pogledal statistiko. Vseeno so to testiranja, ni dvobojev med dirkači za boljšo uvrstitev, pač pa je v ospredju priprava motocikla za letošnjo dirkaško sezono. Vse ekipe razlagajo v tej smeri, ko bo pa mož na moža, bomo pa videli, kaj pomeni statistika s testiranj. Ne bo kaj bistveno drugače kot lani, menim pa, da bo Honda letos močnejša in jo bo hebeno prehiteti.  

Objavljeno
pred 17 urami, ducar pravi:

Sem pogledal statistiko. Vseeno so to testiranja, ni dvobojev med dirkači za boljšo uvrstitev, pač pa je v ospredju priprava motocikla za letošnjo dirkaško sezono. Vse ekipe razlagajo v tej smeri, ko bo pa mož na moža, bomo pa videli, kaj pomeni statistika s testiranj. Ne bo kaj bistveno drugače kot lani, menim pa, da bo Honda letos močnejša in jo bo hebeno prehiteti.  

se strinam vse do zadnjega stavka.

moje mnenje je, da je yamaha še vedno daleč najmočnejša.

Objavljeno
pred 6 urami, maus pravi:

se strinam vse do zadnjega stavka.

moje mnenje je, da je yamaha še vedno daleč najmočnejša.

Aja? Sem mislil, da je spet vsemogočni kwaaaaaak daleč najbolši... 

Objavljeno
pred 41 minutami, KennyJR pravi:

Ja saj je v sbk ;)

• Všeč mi je 3
Objavljeno (popravljeno)

moto-GP_kaos.jpg.45047224995029d5713ff41

Da bo prvenstvo bolj negotovo, je Dorna tik pred zdajci malo prerazporedila akterje. Po ključu, da se ne bodo med seboj preveč brcali in špecali. Menda so kolikor je bilo mogoče, upoštevali tudi želje dirkačev.

Popravljeno . Popravil ducar
Objavljeno (popravljeno)
pred 1 uro, KennyJR pravi:

ti si res mau bolan ... popustile tablete :?

res bi te enkrat rad videl kako se pelješ .... da vidim kakšn stručko si .. al si pamtn sam za druge :hmm:

v temi WSBK mi še nisi odgovoril, kdo je lansko leto zmagal :?

Popravljeno . Popravil maus
Objavljeno
Ob 5. 3. 2016 at 18:27, Igi Pop pravi:

Danes kupil karte za Brno. Zadnji dan po znižani ceni. :OK:

Na keri strani to? Jaz tut rabim dve.

Objavljeno

Moje mnenje je da je Lorenzo še vedno najhitrejši in da Honda ni tako blizu kot želijo nekateri predstavit. Mogoče je Marquez z nečloveškimi napori, a se bojo ti napori čez dirko krepko sešteli, znucana guma na koncu in elektronika brez simulacije obrabe in posledičnega prilagajanja bo manj odpuščujoča...

Pedrosa je bil dokaj v buli.

Ducati bo bližje, prav tako Suzuki, ker imajo nov motor s konkurenčnimi konji, vsaj Yamahi. Aprilia je pa čisto frišen motor.

Objavljeno

Oznake za trdote gum. Samo tri? Pogumno?!56e1b8e572e4a_Screenshot_2016-03-10-19-056e1b9a9c4c0b_Screenshot_2016-03-10-19-0

• Všeč mi je 3
Objavljeno

Imajo pa večjo izbiro ko dežuje :)

Objavljeno

Kaksna pogumna napoved? :) 

Objavljeno (popravljeno)
Ob 7. 3. 2016 at 20:57, MihaJ pravi:

Moje mnenje je da je Lorenzo še vedno najhitrejši in da Honda ni tako blizu kot želijo nekateri predstavit. Mogoče je Marquez z nečloveškimi napori, a se bojo ti napori čez dirko krepko sešteli, znucana guma na koncu in elektronika brez simulacije obrabe in posledičnega prilagajanja bo manj odpuščujoča...

Pedrosa je bil dokaj v buli.

Ducati bo bližje, prav tako Suzuki, ker imajo nov motor s konkurenčnimi konji, vsaj Yamahi. Aprilia je pa čisto frišen motor.

Honda bo motor skup spravla ko bo že pol dirk mimo, takrat bo pa 99 že preveč v prednosti, ista pesem bo ko lani. Ducati pa če je dobro naštudiral ovinke bo zlo konkurenčen ker po ravnini bo šel ziher mimo vseh.

Popravljeno . Popravil symdriver
Objavljeno

mene prou zanima a bo mm naciljal rossija v prvem ovinku qatarja al bo falil xD

Sicer ne me zdej gledat, k da sm toplo vodo odkriu, če že poznate, ampak na Androidu je en fajn app team moto, ki poleg vseh podatkov glede dirk tud zbira vse novice iz pomembnih motogp strani, tko da je vse na enem mestu... Ful zakon... 

• Všeč mi je 1
Objavljeno (popravljeno)
pred 1 uro, KennyJR pravi:

mene prou zanima a bo mm naciljal rossija v prvem ovinku qatarja al bo falil xD

Lahko poskusi, ampak bo na koncu sam obležal, tako kot lani :lol1::fyou:

Popravljeno . Popravil skategrizzly
  • Všeč mi je 3
Objavljeno
pred 9 urami, DinDiin pravi:

Kaksna pogumna napoved? :) 

Tisti, ki bo imel na koncu zadnje dirke največ točk, bo zmagowc !

• Všeč mi je 3
Objavljeno
pred 36 minutami, HD-Dyna pravi:

Tisti, ki bo imel na koncu zadnje dirke največ točk, bo zmagowc !

99:OK:

Objavljeno (popravljeno)

Jorge zgleda tista, samoumevna izbira. Ampak lani je bil to marc. Pa smo gledali kako je sla njegova sezona iz slabega na slabse. Bridgestone je imel na voljo 5 trdot +asimetricna prva +opcija edge treatment na medium ali hard trdoti. Jorge je bil dokaj zbircen, precej se obremenjuje s spreminjanjem gripa med dirko....elektronika se ne prilagaja vec sama, gume so ocitno samo 3?! Bral se tudi, da se michelinke ne segrejejo tako kot bridgestonke, da se z njimi ne da u smrt ze u prvem krogu.....na papirju ga bi vse to lahko zezalo. Bomo vidli kako se bo use skup odvijalo, saj po drugi strani tahuda fighterja, Rossi in Marc vec tvegata, kar pomeni da botas temi gumami vec na tleh....na papirju seveda....

Popravljeno . Popravil Cartman
  • Všeč mi je 3

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!