motozajebant Objavljeno April 3, 2016 Opozori Objavljeno April 3, 2016 pred 4 minutami, KennyJR pravi: Kako usrano je šele rossi vozil, k je menjal motor... Haha No, sem mislil da si bolj zrel, pa sem se očitno zmotil... Seveda vidiš samo drug del dirke, na prvi del pred menjavo si pa pozabil ane? Seveda, hitro najdi kak izgovor, zakaj je bil Rossi prvo polovico dober Dejstvo je, da je Lorenzo že cel vikend usran (pa s tem ga ne mislim žalit), ker vse kar mu je uspelo je bil FP3 ter kvalifikacije.... ostalo pa žalost... bo na naslednji bolje verjetno.... Ditrich, Mutika in skategrizzly 3
solorider Objavljeno April 3, 2016 Opozori Objavljeno April 3, 2016 Pravkar, builder pravi: prejšnji teden sm jedel krompir, meso in solato, pa sladico tudi, pa koga to še zanima, prosim te lepo 93 je kralj boli nas veliki K kaj si jedel, zdaj ga preveč sereš skategrizzly, UnionJack in Ditrich 3
KennyJR Objavljeno April 3, 2016 Opozori Objavljeno April 3, 2016 pred 1 minuto, DinDiin pravi: Uglavnm, Rossi spet ni tam, kamor spada, ane Kenny? Ja itak da ne, če bi biu 4 v najboljšem primeru... Samo takrat ko drugi padejo jih lahko premaga
motozajebant Objavljeno April 3, 2016 Opozori Objavljeno April 3, 2016 pred 6 minutami, builder pravi: prejšnji teden sm jedel krompir, meso in solato, pa sladico tudi, pa koga to še zanima, prosim te lepo 93 je kralj me ne zanima kaj si ti jedel Ste pa zanimivi, da ko Lorenzo nabije Rossija, vas je povsod polno, ko pa Lorenzo pade, pa za Marqueza navijate orcus, sax46, TakeALookAround in 4 others 7
builder Objavljeno April 3, 2016 Opozori Objavljeno April 3, 2016 Pravkar, solorider pravi: boli nas veliki K kaj si jedel, zdaj ga preveč sereš motozajebant je začel 93 solorider 1
Kmet2 Objavljeno April 3, 2016 Opozori Objavljeno April 3, 2016 Mi je zanimivo branje ,KennyJR proti vsem nek novodobni Snecer solorider, Mutika, skategrizzly in 4 others 7
TakeALookAround Objavljeno April 3, 2016 Opozori Objavljeno April 3, 2016 Kenny ima ze daljso tradicijo v tej temi motozajebant, skategrizzly in Ditrich 3
motozajebant Objavljeno April 3, 2016 Opozori Objavljeno April 3, 2016 pred 4 minutami, builder pravi: motozajebant je začel 93 dete builder 1
solorider Objavljeno April 3, 2016 Opozori Objavljeno April 3, 2016 Pravkar, Kmet2 pravi: Mi je zanimivo branje ,KennyJR proti vsem nek novodobni Snecer ta je še večji seronja skategrizzly, bajkr88 in Ditrich 3
motozajebant Objavljeno April 3, 2016 Opozori Objavljeno April 3, 2016 pred 7 minutami, KennyJR pravi: Ja itak da ne, če bi biu 4 v najboljšem primeru... Samo takrat ko drugi padejo jih lahko premaga A na Pedroso si pozabil? solorider 1
builder Objavljeno April 3, 2016 Opozori Objavljeno April 3, 2016 99 kralj je mrtev živel kralj 93 motozajebant 1
hp2 Objavljeno April 3, 2016 Opozori Objavljeno April 3, 2016 pred 1 minuto, Kmet2 pravi: Mi je zanimivo branje ,KennyJR proti vsem nek novodobni Snecer je boljš za brat,če ga blokiraš Ditrich in TakeALookAround 2
KennyJR Objavljeno April 3, 2016 Opozori Objavljeno April 3, 2016 pred 1 minuto, motozajebant pravi: A na Pedroso si pozabil? Uuuu pedrosoooo... Uuuu... Uuuuuu... Letos ni premagal ne jorgeja, ne mmja, ne tovarniških ducatijev, če niso padli... In tradicija se bo nadaljevala... Demon 1
builder Objavljeno April 3, 2016 Opozori Objavljeno April 3, 2016 edina prava škoda mi je, ker je 29 nabil 04
KennyJR Objavljeno April 3, 2016 Opozori Objavljeno April 3, 2016 Sam da bo še maverick pred njim očitno... Hahaha
UnionJack Objavljeno April 3, 2016 Opozori Objavljeno April 3, 2016 a mi lahko kdo objasni kaj ima kenjara z motorizmom? je kdo vidu kak post, fotko al pa video kjer objestno ali neobjestno pele, šeška ženo, karkol razen faktografsko tipkanje dogodkov u tole temo. del model, svoj alter ego predstav. ...kako je že blo dons z Lorenzotom, builder, anyone, ne spomnem se u kerem krogu je že odstopu TakeALookAround, motozajebant, dlicen in 5 others 8
a79 Objavljeno April 3, 2016 Opozori Objavljeno April 3, 2016 Sam tale 46, Rossi al kaj je... Ta ma zmer sreco, tud k je osvajal naslov,jo je imel... Pa dans, ktera sreca... WTF tale Michelin?? Pa neko menjavanje motorjev...So to ze kdaj delal zaradi gum? skategrizzly, Ditrich, TakeALookAround in 2 others 5
motozajebant Objavljeno April 3, 2016 Opozori Objavljeno April 3, 2016 pred 5 minutami, KennyJR pravi: Uuuu pedrosoooo... Uuuu... Uuuuuu... Letos ni premagal ne jorgeja, ne mmja, ne tovarniških ducatijev, če niso padli... In tradicija se bo nadaljevala... vidiš, spet ne razumeš.... Pedrosa je tako kot Rossi pristal na stopničkah z veliko sreče, pa te sam Rossi boli... Mutika, Ditrich in skategrizzly 3
builder Objavljeno April 3, 2016 Opozori Objavljeno April 3, 2016 Pravkar, a79 pravi: Sam tale 46, Rossi al kaj je... Ta ma zmer sreco, tud k je osvajal naslov,jo je imel... Pa dans, ktera sreca... WTF tale Michelin?? Pa neko menjavanje motorjev...So to ze kdaj delal zaradi gum? , pa teb je vse jasno motozajebant 1
motozajebant Objavljeno April 3, 2016 Opozori Objavljeno April 3, 2016 pred 5 minutami, UnionJack pravi: a mi lahko kdo objasni kaj ima kenjara z motorizmom? je kdo vidu kak post, fotko al pa video kjer objestno ali neobjestno pele, šeška ženo, karkol razen faktografsko tipkanje dogodkov u tole temo. del model, svoj alter ego predstav. ...kako je že blo dons z Lorenzotom, builder, anyone, ne spomnem se u kerem krogu je že odstopu Builder je končal z navijanjem za Lorenza, zdaj za 93 navija :P builder 1
danci1973 Objavljeno April 3, 2016 Opozori Objavljeno April 3, 2016 1 minute ago, a79 said: WTF tale Michelin?? Pa neko menjavanje motorjev...So to ze kdaj delal zaradi gum? So. TakeALookAround in Mutika 2
a79 Objavljeno April 3, 2016 Opozori Objavljeno April 3, 2016 (popravljeno) pred 1 minuto, builder pravi: , pa teb je vse jasno Ni, glede gum sprasujem? Aha, hvala @danci. Popravljeno April 3, 2016. Popravil a79 builder 1
UnionJack Objavljeno April 3, 2016 Opozori Objavljeno April 3, 2016 Just now, motozajebant said: Builder je končal z navijanjem za Lorenza, zdaj za 93 navija qvizling torej skategrizzly, Mutika, SF in 1 other 4
builder Objavljeno April 3, 2016 Opozori Objavljeno April 3, 2016 Pravkar, a79 pravi: Ni, glede gum sprasujem? ja za Rossija veš in maš prav ovo folk, kaj pomeni zgodovina
a79 Objavljeno April 3, 2016 Opozori Objavljeno April 3, 2016 pred 1 minuto, builder pravi: ja za Rossija veš in maš prav hahaha, mnda ze... builder 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se