maus Objavljeno Januar 20, 2016 Opozori Objavljeno Januar 20, 2016 pred 2 minutami, jany pravi: Ti si hitrejši po cesti oni ne upajo z motogp po cesti vidiš da so izbirčni glede gum pa asvalta... itd...itd... naj dajo conti attack 3 gor js itak ne diujam ... vožnja po omejitvah mi kr zadostuje bi blo pa res zanimiu, da bi se ene 50 motorjev iz GP in SBK spraul vozt ene 6 ur ... pomoje tut en iz GP ne bi zdržu 6 ur vožnje. jany, DAMI34 in Dr. jkuki 3
ukica Objavljeno Januar 20, 2016 Opozori Objavljeno Januar 20, 2016 zmagu bi pa un k bi vozu mitaske DAMI34 1
Cartman Objavljeno Januar 20, 2016 Opozori Objavljeno Januar 20, 2016 9 hours ago, maus said: js itak ne diujam ... vožnja po omejitvah mi kr zadostuje bi blo pa res zanimiu, da bi se ene 50 motorjev iz GP in SBK spraul vozt ene 6 ur ... pomoje tut en iz GP ne bi zdržu 6 ur vožnje. No ja, gp stroji ze dolgo niso vec za enkratno uporabo. Racunaj da odpele dobrih 500km na vikend. To je slabih 10 000 na leto, to je 2000 na motor. Ne smemo pozabt, max dovoljeno je blo 5 mashin in 20l benza. Bautista je sezono odpelu s 3 motorji. Saj je v prvih treh dirkah dva odpisal zarad karambolov. Honda je hotla celo zmansat kvoto na max 4 masine. WSBK motor pozre bistveno vec, biaggi in checa sta jih spalila tud po dva na vikend. Berem da je mela Aprilia v wsbk cca 30 konj vec kot v gp/crt varjanti, pa so bli zelo ohlapno omejeni z motorji in benzom. Stavim da bi prenesu ce b ga 6 ur gonu 300km/h. Stavim tud ene dve uri vec zdrzu, ker ne bi gonu na ful, ampak sam 300km/h hehe
Lipstick Objavljeno Januar 21, 2016 Opozori Objavljeno Januar 21, 2016 https://www.akrapovic.com/#!/motorcycle/news/32841/the-movistar-yamaha-motogp-team-presents-2016-motogp-season-line-up-in-barcelona
Lipstick Objavljeno Januar 22, 2016 Opozori Objavljeno Januar 22, 2016 http://www.asphaltandrubber.com/motogp/honda-engine-upgrade-report-2016/ skategrizzly 1
_luke_ Objavljeno Januar 23, 2016 Opozori Objavljeno Januar 23, 2016 http://www.24ur.com/sport/motogp/honda-fim-in-dorna-telemetrije-iz-marquezovega-motorja-iz-sepanga-ne-bomo-izdali.html Samo toliko o tem poglavju ki je že tolikokrat predelano...žalostno do kake točke je prišel ta šport. Ubistvu edini šport, ki ga redno spremljam in sem imam za navijača. Sramota. skategrizzly, duff, SF in 1 other 4
thumper Objavljeno Januar 23, 2016 Opozori Objavljeno Januar 23, 2016 pred 3 urami, _luke_ pravi: http://www.24ur.com/sport/motogp/honda-fim-in-dorna-telemetrije-iz-marquezovega-motorja-iz-sepanga-ne-bomo-izdali.html Samo toliko o tem poglavju ki je že tolikokrat predelano...žalostno do kake točke je prišel ta šport. Ubistvu edini šport, ki ga redno spremljam in sem imam za navijača. Sramota. ja lej ..to ni več šport.. je navadno kupčkanje denarja .. MiNa in SF 2
danci1973 Objavljeno Januar 24, 2016 Opozori Objavljeno Januar 24, 2016 20 hours ago, _luke_ said: http://www.24ur.com/sport/motogp/honda-fim-in-dorna-telemetrije-iz-marquezovega-motorja-iz-sepanga-ne-bomo-izdali.html Samo toliko o tem poglavju ki je že tolikokrat predelano...žalostno do kake točke je prišel ta šport. Ubistvu edini šport, ki ga redno spremljam in sem imam za navijača. Sramota. Sem mislu, da smo že pozabli na to.. http://www.crash.net/motogp/news/226131/1/read-gardner-discuss-rossi-marquez-clash.html
jany Objavljeno Januar 24, 2016 Opozori Objavljeno Januar 24, 2016 pred 1 uro, danci1973 pravi: Sem mislu, da smo že pozabli na to.. http://www.crash.net/motogp/news/226131/1/read-gardner-discuss-rossi-marquez-clash.html To se ne bo pozablo tako hitro, tako si fim dviguje gledanost motogpja ker dosti ljudi več si bo zdej pogledalo vsaj prvo dirko v qatarju ker jih bo zanimalo kaj bo ;-) Mnjenja sem da honda ne izda telemetrije ker vedo da se ne vidi stiska bremze ker pri moto dirkah so zdej obvezni ščitniki ročk da se ta ne more stisnit iz strani sotekmovalca kar se je dogajalo včasih. Port Folio in SF 2
Cartman Objavljeno Januar 30, 2016 Opozori Objavljeno Januar 30, 2016 Evo ga, nergača. Ducati ima letos hecno ekipo. Zvezda je njihov testak, dirkajo pa z dvema večno obetavnima.in očitno s ful krilci... Port Folio in dlicen 2
Cartman Objavljeno Januar 30, 2016 Opozori Objavljeno Januar 30, 2016 E najdu cajt! 2:02:01 nej bi pelal. To sicer nič ne pove, ker ne vemo kako bodo letos pelali ostali. Glede na 2015 pa to ni nek dober čas. Lani je za test Dovi vozil še motor z oznako 14.3, 2:00:6, Marquez 2:00:2- Za deseterico je blo treba pelat 2:01:7/Crutchlow . naslednje dni so čase še spustili.... v soseski 2:02 so bli lani Bradl, Pirro, Miller, Barbera Petrucci.... Berem de jutri ne bo več testiral. Nekako razumem, da se ne more prvi dan konkurenčno pelat, in nekako razumem, da probajo zaostank malo relativizirat in opravičt ugled....
Gaunar Jokl Objavljeno Januar 30, 2016 Opozori Objavljeno Januar 30, 2016 Saj bo v torek spet pelov, najbrž GP16 KLIK Cartman 1
TakeALookAround Objavljeno Januar 30, 2016 Opozori Objavljeno Januar 30, 2016 Rja ne gre tko hitr dol
Cartman Objavljeno Januar 31, 2016 Opozori Objavljeno Januar 31, 2016 Stonerjev klepet po prvem dnevu. Hecno, de ne poznamo takih mini intervjujev, ker dorna tega ne dovoli. Ker pa je to zasebn test, fantje lahk mal klepetajo.... gsxf750, suzuki, TakeALookAround in 1 other 4
maus Objavljeno Januar 31, 2016 Opozori Objavljeno Januar 31, 2016 Ob 24. 1. 2016 at 15:10, jany pravi: Mnjenja sem da honda ne izda telemetrije ker vedo da se ne vidi stiska bremze ker pri moto dirkah so zdej obvezni ščitniki ročk da se ta ne more stisnit iz strani sotekmovalca kar se je dogajalo včasih. ščitnik ročk mam jaz že par let in me vsi sprašujejo kaj je to ... js ponavadi rečem, da kolesarkam tangice dol vlečem mislite, da si bodo roke dajal jany 1
IBA Objavljeno Januar 31, 2016 Opozori Objavljeno Januar 31, 2016 V torek bo zanimivo .... da vidimo kje je kdo..... kaj le bo če bo slučajno ribič spredaj ??? skofk 1
maus Objavljeno Januar 31, 2016 Opozori Objavljeno Januar 31, 2016 Ob 30. 1. 2016 at 11:20, Cartman pravi: Evo ga, nergača. Ducati ima letos hecno ekipo. Zvezda je njihov testak, dirkajo pa z dvema večno obetavnima.in očitno s ful krilci... pomoje se spet sam neki duvajo ... yamaha bo spet najmočnejša to sezono.. (no ja ... dokler ne pride kwak ) skofk 1
jany Objavljeno Januar 31, 2016 Opozori Objavljeno Januar 31, 2016 Letos mislim da bodo vsi tam tam, mislim da bo tu ducati dosti boljši oni so že nekaj časa na magneti marelli elektroniki ;-) Stoner je vozil 2:02:xx včeraj, marquez lani na bridgestonkah 2:00:xx nekje.
drmr69 Objavljeno Januar 31, 2016 Opozori Objavljeno Januar 31, 2016 Ob 30.1.2016 at 11:20, Cartman pravi: Evo ga, nergača. Ducati ima letos hecno ekipo. Zvezda je njihov testak, dirkajo pa z dvema večno obetavnima.in očitno s ful krilci... no jaz bi dodal še to da se bojim, da ne bo nergač spet "naredil" tak motor, da ga večno obetavna ne bosta "znala" vozit
ArcaneWater Objavljeno Februar 1, 2016 Avtor Opozori Objavljeno Februar 1, 2016 Torej danes prvi dan testiranj, do sedaj najboljši čas Lorenzo ki je kar krepko trenutno spredaj za slabo sekundo. Yamaha po poleg gum in elektrike testira tudi malce drugačno razporeditev šasije tank je premaknjen. Honda usmerja vse na testiranje novih pogonskih agregatov (2 nova). Suzuki ima seamless gearbox trenutno samo upshift do začetka sezoni bi naj že imeli tudi downshift, (Espargaroju razgnalo mašino danes). Michelin da zgleda da je poštelal gume saj danes je padel samo Smith. Ducatiji pa kar vsi po vrsti blizu vrha predvsem Ianone ter Petrucci pa tudi Redding ni kaj dosti zadaj. Soliden krog za prvič je opravil tudi Tito Rabat 2.03.xx TakeALookAround 1
Cartman Objavljeno Februar 1, 2016 Opozori Objavljeno Februar 1, 2016 Napram stonerjevim 2:02:1 se mi zdijo ti časi razočaranje. suzuki, jany in Port Folio 3
jany Objavljeno Februar 1, 2016 Opozori Objavljeno Februar 1, 2016 Ducati ima veliko prednost oni so elektroniko že dosti prej testirali Samo še gume pa bodo na vrhu Yamaho sem videl slike rezervar testirajo zadaj čisto v špici. časi krogov bodo še padli dol. Suzuki malo razočaral.
IBA Objavljeno Februar 1, 2016 Opozori Objavljeno Februar 1, 2016 pred 38 minutami, Cartman pravi: Napram stonerjevim 2:02:1 se mi zdijo ti časi razočaranje. Jutri se bo videlo.... Čeprav nikoli ne vemo koliko kdo dejansko dela na hitrih krogih... jany in Cartman 2
Cartman Objavljeno Februar 1, 2016 Opozori Objavljeno Februar 1, 2016 19 minutes ago, IBA said: Jutri se bo videlo.... Čeprav nikoli ne vemo koliko kdo dejansko dela na hitrih krogih... vseeno, ribar je zadnjič vozil julija, endurance motor v Suzuki, in končal v kosih. tile fantje pa so dirkali do Valencije in meli par testov v novembru. Njegov off track odnos je slab. Na dirkališču je pa genij. Če je pelal 2:02 sem od vseh Ducatistov in Hond pričakoval vsaj isti tempo odpelan z lahkoto..... suzuki, bajsi in fp4492 3
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se