Rossi Objavljeno Julij 17, 2016 Opozori Objavljeno Julij 17, 2016 Danes je Rossi, Yamaha combo lahko upraviceno jezen edino sam nase, zal ni dezevalo (al ne vem kaj so mel v glavi). Mi ni problem priznat, za razliko od lesinarjev, ki se edino ob takih situacijah oglasajo. Pa se pricakujejo, da jim bo folk svoje masine za vozit dal... koji socialni primeri... notranc in TakeALookAround 2
skategrizzly Objavljeno Julij 17, 2016 Opozori Objavljeno Julij 17, 2016 Te dirke z menjavami motociklov so navaden kup sranja in na mojo "srečo" se jim razred MotoGP letos nikakor ne more izogniti. Vedno se ob takih priložnostih zgodi cela zmešnjava na dirki. Če bi dirka danes ostala mokra, bi bil razplet čisto drugačen. Ducatiju je šlo dokaj dobro, saj so imeli kar štiri dirkače v boju za najboljša mesta (Dovizioso, Barbera, Redding, Petrucci), ob menjavi jim je kazalo malenkost slabše, vendar so se do konca vseeno nekako spravili k sebi. Petrucci je bil spet preveč zaletav, tako kot je vedno, ko zavoha stopničke. Je pa nadvse sposoben izjemne vožnje v dežju, kar vedno znova dokazuje, manjka mu le sposobnost, da se obdrži na obeh kolesih. Miller in Barbera sta prav tako kazala izjemno predstavo, no, na koncu sta si pa s prepozno zamenjavo pokvarila končni rezultat. Marquez je danes pokazal največ trezne glave od vseh, s pametno vožnjo na začetku in sicer malo posrečeno odločitvijo, kdaj zamenjati motor. Tveganje se mu je nato konkretno obrestovalo. Tudi skorajšnji padec je uspel rešiti in pri tem ne izgubiti preveč mest. Ni mi pa jasno kaj je delala vodilna peterica, da so tako dolgo vztrajali na dežnih gumah. Mislim, kako lahko tako slepo nadaljuješ dirko s čisto izrabljenimi dežnimi gumami in ignoriraš pozive mehanikov k menjavi motorja? Ni mi jasno. Če vidiš obvestilo, da je Marquez že zamenjal in da situacija kaže njemu v prid, kako ti potem ne klikne v glavi, da je čas, da tudi ti zamenjaš? Res se lahko tolčejo po glavi vsi po vrsti (čeprav so nekateri še uspeli rešiti dovolj dober rezultat), še najbolj pa Rossi. Čeprav sem njegov navijač, je na zadnjih dveh dirkah njegovo razmišljanje podobno začetnikom. Prvi del današnje dirke je še dobro kazalo, sem si mislil, da se je pametno odločil spremljati tempo in dogajanje iz drugega/tretjega mesta, ko je bil pa čas zapeljati v bokse, ga je pa totalno polomil. In za piko na i, mu mehaniki Yamaho obujejo še v intermediate gume. Katastrofa. Po mojem mnenju je deseti naslov za to leto ponovno splaval po vodi, saj je prednost Marqueza v skupnem seštevku enormna, Rossi pa kljub odlični formi dela preveč napak. Želim si sicer, da mi dokaže nasprotno, vendar zaenkrat velikega upanja nimam... Glede Lorenzota pa: model ima očitne težave letos, še zlasti sedaj, ko sta bili že dve dirki zaporedoma deževni. Še nekaj takih dirk, pa bo na koncu leta čisto nazadoval, 15 mesto v dežju je res premalo. Ga pa v skupnem seštevku rešujejo dobre predstave na suhih dirkah in Rossijeve napake. Kakorkoli, čestitke vodilnim trem, predvsem Marquezu s preudarno odločitvijo P.S. 3-tedenska pavza pred to dirko in sedaj ponovno 4-tedenska pavza je pa že res mal too much. Ne ga srat Dorna no gretzky, ...., bojc84 in 3 others 6
Snečer Objavljeno Julij 17, 2016 Opozori Objavljeno Julij 17, 2016 Kakšen deseti naslov, če jima pa ima šest v motogp?
skategrizzly Objavljeno Julij 17, 2016 Opozori Objavljeno Julij 17, 2016 pred 1 minuto, Snecer pravi: Kakšen deseti naslov, če jima pa ima šest v motogp? Skupno deseti naslov, ne rabiš se delati neumnega. Sicer pa glede na objave pred 2 urami, Snecer pravi: Rossi povsem pošolan danes krog pred koncem vodi gladko MM pred 1 uro, Snecer pravi: Še Miller vharal Rossija, 8. na najboljšem motorju... Marquez pa dal učno uro butl rossi ni htel sam not, neizkušenost verjetno... pred 1 uro, Snecer pravi: Danes sem po dolgem času gledal motoGP, Marquez je pošolal zelenca na Yamahi... Rossi pač še malo rabi, da se navadi na najboljši motor v karavani. Je treba razumet. pred 1 uro, Snecer pravi: brez skrbi, da bom še naprej komentiral in odgovarjal fanatičnim vernikom laha pred eno uro, Snecer pravi: Pa Millerja si pozabil v zadnjem ovinku, kjer mu je vzel mero... pojdi provocirat drugam s svojo druščino TakeALookAround, Dejanx, .... in 1 other 4
Buzdovan Objavljeno Julij 17, 2016 Opozori Objavljeno Julij 17, 2016 pred eno uro, Marcel-F pravi: A se lahko en dan dobiva na Grobniku? Seveda,da mi pokažeš kako se pelješ,ker si tolk pameten,pa vabim še Kenny-a . Saj to, če nekdo zna dobro peljat, igrat nogomet, smučat ali skakat, še ne pomeni, da zna tudi dobro komentirati, soditi, trenirati.... Odlična dirka, tudi vrstni red mi je kar všeč. TakeALookAround, jvalant in notranc 3
Rossi Objavljeno Julij 17, 2016 Opozori Objavljeno Julij 17, 2016 (popravljeno) Vrstni red je cisto realen, ni kaj. Je pa dobro, da vsaj malo ves kaj komentiras, ker nekateri res samo prcajo. Obenem pa se pricakujejo, da jim drugi odstopijo masino... koji socialci, res... 2 hours ago, Snecer said: Rossi pač še malo rabi, da se navadi na najboljši motor v karavani. Je treba razumet. Kaj pol rabi Lorenzo? 5 let? Bodi resen, otrok, dirkanje ni pikanje GPS koordinat ali zicanje drugih za motor, sem ti ze napisal. Al si al pa nisi... zate vem kje si :-P Popravljeno Julij 17, 2016. Popravil Rossi Dejanx in TakeALookAround 2
Marcel-F Objavljeno Julij 17, 2016 Opozori Objavljeno Julij 17, 2016 pred 1 uro, Snecer pravi: z mojim ne bo šlo, ker mam zdaj setup za iom gor, razen če se tam dobiva avgusta zato vprašam, s čim se bo vozlo na Grobniku, kaj ponujaš, saj ti vabiš pred 1 uro, KennyJR pravi: Vsi skoz neki pametni, ko pa nekomu rečeš, da bi problema, samo naj mi motor renta na lastno odgovornost, pa ni noben več za... Kva pol vabte... Haha pred 1 uro, builder pravi: Rossi je zabluzu, ah, že ene 7 let jest tut pameten za compom, ab lahk tudi jaz na Grobniku pelu s tvojim motorjem Marcel-F Sami majstri,ker dobr veste,da vam ne bo noben dal svojega motorja.Ja ,Builder ti si zabluzu že 40 let nazaj,potuhnu se pa ne bom,sploh pa ne pred tabo.
Snečer Objavljeno Julij 17, 2016 Opozori Objavljeno Julij 17, 2016 Lol, s svojim motorjem (ki ni dirkalnik) se naj vozim po dirkališču, saj nisi normalen. Povabil si na duel, organiziraj progo, prevozno sredstvo itd. sicer je bolje da si tiho.
Rossi Objavljeno Julij 17, 2016 Opozori Objavljeno Julij 17, 2016 Ne sekiri se, tipicni zicarji :-) 8 minutes ago, Snecer said: Lol, s svojim motorjem (ki ni dirkalnik) se naj vozim po dirkališču, saj nisi normalen. Povabil si na duel, organiziraj progo, prevozno sredstvo itd. sicer je bolje da si tiho. Poglej, ne razumes ze v osnovi. Nisi racer, pojma nimas, posledicno si cisto nerealen. Pojt Tini Maze, da te malo nastela, zgledas zavaljen kavcar... pitem pa se javi. Bo ok tako?
Snečer Objavljeno Julij 17, 2016 Opozori Objavljeno Julij 17, 2016 Neverjetne travme je danes povzročil mm oz. kar klovn sam fanatični verniki povsem sesuti in zlivajo travme po gledalcih notranc, builder, Mavti in 1 other 4
builder Objavljeno Julij 17, 2016 Opozori Objavljeno Julij 17, 2016 po moje vedva vernika ne zastopta, vsak bi nekaj pametoval, ko pa treba spelat zadevo, pol pa kakec, Jaz se ne skrivam, moj telefon je dostopen v profilu, komot se da poklicat, kar se pa tiče posoje motorja, komot, smo že delal tako, se pa ve, če polomiš, plačaš Rossi pa še vseeno bluzi 7. leto notranc in Snečer 2
Rossi Objavljeno Julij 17, 2016 Opozori Objavljeno Julij 17, 2016 Meni je danasnji rezultat cistook, ze veckrat napisal...se vedno pa se ne bi slepal na tuje motorje in se pametoval. Kaj tu ni jasno?
TakeALookAround Objavljeno Julij 17, 2016 Opozori Objavljeno Julij 17, 2016 Pa kako se se kar najde kdo, k zapne na Snecerjeve kosti..... Se pravi, se sploh ne splaca snet dirke pa pogledat? Kako je spet zafuku Rossi jebenti, ne zna zamenat motorja, da se jebes! solorider in builder 2
Rossi Objavljeno Julij 17, 2016 Opozori Objavljeno Julij 17, 2016 (popravljeno) Mah, poglej seveda, samo bos klel, ko bos vidu k je cakal v tri krasne z menjavo... Te bo pa lorenzo nasmejal, nc od nc, pravi sampion :-P Popravljeno Julij 17, 2016. Popravil Rossi skategrizzly in TakeALookAround 2
maus Objavljeno Julij 18, 2016 Opozori Objavljeno Julij 18, 2016 kr zanimiva dirka, čeprav nism gledu še dost je do konca, da se vrstni red spremeni ... KAWA PAWA
Popularna objava UnionJack Objavljeno Julij 18, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 18, 2016 tlele morm s prsti od malvazije tipkat po telefonu, dirka kar napeta itd itd v prvih 10 krogih enakih razmer se je vidl kdo zna pelat. Bravo za padavicarje na ducetih, tastar suveren, markota prehiteval enzadrugim unga pa reziser u mnozici sploh ni najdu.... pol k je su mare menat itak ni mel kej zajebat pa se offroadal je umes tko da je zasluzu! rosni je bil pa mal tecen in je mislu da bo z mehkim zmagu...ccc drgac pa ne razumem tega infantilnega sprenevedanja gor, ce te povab pelat in se odzivas pejd, placi, ce fuknes placi se vec, ce nimas ti posodim, zavarujes s hiso, bom ze jes poskrbel da bo sla v promet .... skratka, rosni je zatrmaru ampak lourenc je pa sam se za na ibizo, tm je mal dezja TakeALookAround, MiNa, builder in 7 others 10
Snečer Objavljeno Julij 18, 2016 Opozori Objavljeno Julij 18, 2016 Alkohol dela svoje. Očitno pa je Rossije neizkušenost v spremenjljivih razmerah pustila globoke sledi pri fanatičnih vernikih. Vabilo sem takoj sprejel, seveda pa na dirkališču pričakujem vožnjo z dirkalnikom, sicer lahko pridem z mopedom in pokažem... builder 1
TakeALookAround Objavljeno Julij 18, 2016 Opozori Objavljeno Julij 18, 2016 Na kateri drogi ste vi,ki omenjate vernike? Saj se malo,pa bo najboljsi vseh casov sel v penzijo,do takrat pa le uzivajte
Snečer Objavljeno Julij 18, 2016 Opozori Objavljeno Julij 18, 2016 Po takem šolanju bi že včeraj pričakoval, da bo oznanil veselo novico.
maus Objavljeno Julij 18, 2016 Opozori Objavljeno Julij 18, 2016 (popravljeno) pred 2 minutami, Snecer pravi: Po takem šolanju bi že včeraj pričakoval, da bo oznanil veselo novico. ne daj se Sneći, godinama GOOOOO ROSSIIIIIIIII GOOOOOOOOOO p.s. ker je sneći izziv sprejel .... to pa morm pridt gledat ... pomoje bo velik zanimanja ... bom kr karte prodaju Popravljeno Julij 18, 2016. Popravil maus UnionJack, pik1, builder in 4 others 7
UnionJack Objavljeno Julij 18, 2016 Opozori Objavljeno Julij 18, 2016 haha, dobra malvazija, od Kabole, ni vec k ucasih k je blo sam za roze zalivat..... drgac pa ja, zbrt se na grobniku, met unga jurja za rento pa gas, sejuseen kako vozis. js prnesem malvo ....solal so jih pa edin rosni in rdeci padavicarji, pod enakimi pogoji se govori o solanju ostalo je taktiziranje in gambling.... ne maram čejev, ampak u primeru plohce bi blo drgac. da ne bo pomote, bravo mm! me ne, npr, mene lahko u druzbi malvazije ipd. sola usak stajerc, ker prag je nizek ukica, MiNa, skalar36 in 2 others 5
Snečer Objavljeno Julij 18, 2016 Opozori Objavljeno Julij 18, 2016 v sosednji temi je tisočak z novimi gumami na voljo ... builder in maus 2
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se