FLY Objavljeno Avgust 20, 2016 Deli Objavljeno Avgust 20, 2016 1 hour ago, Andrejcer said: Poštarski dom, Vršič. (1688m.v.) Gor smo prišli, kak bomo zjutraj prišli dol še ne vemo. Če ste z mopedi je najbolje izbrati severno ali južno varianto. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava miha9977 Objavljeno Avgust 20, 2016 Popularna objava Deli Objavljeno Avgust 20, 2016 MPeco, Kmet2, mladench in 21 others 24 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Janezs Objavljeno Avgust 21, 2016 Popularna objava Deli Objavljeno Avgust 21, 2016 Ena zanimiva iz včerajšne vožnje čez Vršič pa mal po Avstriji.. Pazite, da ga kdo ne nagazi. Mašina s tremi poniji: Na Rakitni so uredil dirkališče, naredil ograje itd: LP Yoghurt, Bmflar, mladench in 16 others 19 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NumLock Objavljeno Avgust 21, 2016 Deli Objavljeno Avgust 21, 2016 pred 12 urami, dreja_123 pravi: A photoshop ali je kar navada, da ste motoristke naličene tudi ko motorirate ? To je zato, da je lepa, ko se v rešilcu pelje - če slučajno pride do tega. Mah, jebeš izgled. pred 7 minutami, Janezs pravi: Na Rakitni so uredil dirkališče, naredil ograje itd: Sem videl po TVju, da so zadevo uredili. Sem gledal posnetke, kako eni tam vozijo, divjajo. Za mene osebno so to idioti, pa dajte za udrihat po človeku, ki se ne strinja z objestno vožnjo. Naj gredo na Grobnik, tam plačajo, pa naj nažigajo svoje motorje do onemoglosti, zaradi mene se tudi lahko polamajo. Najhuje pri vsem tem pa je, da ko se tak idiot razbije in rip-ne, da se nam na koncu smili. Damo001, Erik99, kitekatus in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Yoghurt Objavljeno Avgust 21, 2016 Deli Objavljeno Avgust 21, 2016 15 hours ago, UnionJack said: ....palačinkar u Idriji je na dopustu, če je kdo razmišljal jutr o enih z gozdnimi sadeži & cimetom Najprej @HD-Dyna s svojim šokoladnim ježkom, zdaj pa še ti s palačinkami s cimetom. Že prov... UnionJack, Bmflar in C eagle 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roger G. Jagger Objavljeno Avgust 21, 2016 Deli Objavljeno Avgust 21, 2016 20 hours ago, Yoghurt said: Trenutek, ko se moraš po par minutah vožnje ustaviti, zaradi vtisa ogromnega trojanskega šokoladnega krofa. No fino. Pa komaj sem na motor zlezla. Siesta. Hm, me je pa vseč styling ...tko Amy W. style A rutka kaj pomaga? Yagi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
izibajker Objavljeno Avgust 21, 2016 Deli Objavljeno Avgust 21, 2016 pred 19 urami, dreja_123 pravi: A photoshop ali je kar navada, da ste motoristke naličene tudi ko motorirate ? Tko nekak bo zgledala Lara Croft v nadaljevanju Tomb Raiderja. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Scarabeo 500 Objavljeno Avgust 21, 2016 Popularna objava Deli Objavljeno Avgust 21, 2016 Že v petek sem bil v Avstriji in ker je tam malo prometa... Napoved za soboto pa lepa, dajmo izkoristiti zadnje dni dopusta. Kam? Ne predaleč? OK. Greva na stolp Pyramidenkogel nad Celovškim jezerom. Tam še nisva bila, verjetno je preblizu . Videl sem že slike - lep razgled. Zjutraj so bile na strešnem oknu še kaplje - zopet so meteorologi falili. Že kar pozno odgrnem motor, pridruži nama se še sosed. Pričakovanja - lepi razgledi in kratka turca okoli 280 km. Malica izpod tega čudesa - nam se še sanjalo ni kako bo zanimivo in kaj vse se da tam početi. Parkiramo najvišje in gremo na razgledišče. Kaj??? Za ogled, peš ali z liftom je potrebno plačati 11€. Če smo že tu pa gremo. Sem mislil, da če grem peš bi lahko bilo zastonj . Saj vseeno ne bi šel, pa ja hodiš gor, olala časa. Huhu, na vrhu fantastični razgled, je bilo vredno tistih 11€ . Fotkamo in uživamo, že prej mi je šel tisti ror od tobogana na živce - jaz se bom spustil po njemu, pa če hlače vse podrajsam -4€. Super fajn. Dobiš blazino za pod rit, da ti ostanejo gate cele . Seveda smo se vsi spustili. Na živce so mi šli tudi tisti štriki s katerimi si se spustil na parking. Že prej sem se pozanimal koliko je spust - 15€, Židi, sem pač Škot. Ne!!! Že po spustu po tisti cevi nisem bil več prepričan, da gremo že domov. Lili od nekod potegne skrite rezerve, ulala in že smo bili vrhu. Ko gledaš navzdol, no ja - grem prvi, da preizkusim vrv . Pogled na Peco. Majkemi, tudi jaz bi to ... Res je lepo. Pogled po okolici je osupljiv. Trgamo opremo. Samo še malo spodbude v rit in že bingljaš . Nekaj vpije... slišim samo...ma ne Če sem ga prav razumel, bi rad šel k spovedi . Še nakup spominkov. Še zahvala, preživeli smo . Gužva v Veldnu. Tudi slabe ceste imajo. Turo bo potrebno skrajšati, pa še oblaki so nevarni v ozadju . Čudovito. Še lepa narava v okolici Diexa. Vsi dobre volje in lačni smo končali dan. Scarabeo MPeco, Fazer03, KyoKon in 26 others 29 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava skategrizzly Objavljeno Avgust 21, 2016 Popularna objava Deli Objavljeno Avgust 21, 2016 Včeraj je bil plan se peljati samo do prijatelja na vikend, saj je rabil dodatno delovno silo, na koncu me je pa porabil še doma Po končanem delu, mi je ponudil za voziti Tomos APN 6 in BT, ki sta v zaključnih delih, saj je sam zbiratelj in restavrator Tomosovih mopedov. To je bila komaj moja druga vožnja z mopedom na prestave, preden sem naredil izpit za motor sem vozil samo "čebelico" (saj je vredu, samo prestav prehitro zmanjka) Ostal sem še na kvalifikacijah za MotoGP, potem pa dom...po okoliških gričih in dolinah Libanja: Kog: Gomila pri Kogu: Razkrižje in Razkriški kot: Veličane: Ljutomer v dolini (slikano v Radomerščaku): Jeruzalem v ozadju (slikano v Radomerščaku): ...in nato domov Nabralo se je točno 100 km MPeco, Andrejcer, Akito in 18 others 21 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
izibajker Objavljeno Avgust 21, 2016 Deli Objavljeno Avgust 21, 2016 pred 20 urami, UnionJack pravi: AjdovskoPredmejna vodena tura! Je bla vodéna, u smislu da vaju je napral, ali vôdena, na izvir Hublja? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Avgust 21, 2016 Deli Objavljeno Avgust 21, 2016 pred 1 minuto, izibajker pravi: Je bla vodéna, u smislu da vaju je napral, ali vôdena, na izvir Hublja? izbrani in posebni vodič je poskrbel za nepozabne in neponovljive trenutke. Pral pa ni nč Kmet2, C eagle, maus in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
izibajker Objavljeno Avgust 21, 2016 Deli Objavljeno Avgust 21, 2016 pred 9 minutami, DAMI34 pravi: izbrani in posebni vodič je poskrbel za nepozabne in neponovljive trenutke. Pral pa ni nč Stražarnica JNA še stoji? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Avgust 21, 2016 Deli Objavljeno Avgust 21, 2016 pred 1 minuto, izibajker pravi: Stražarnica JNA še stoji? nope.....zgodovina uspešno pobrisana Kmet2, Bmflar in izibajker 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
C eagle Objavljeno Avgust 22, 2016 Deli Objavljeno Avgust 22, 2016 pred 23 urami, Yoghurt pravi: Najprej @HD-Dyna s svojim šokoladnim ježkom, zdaj pa še ti s palačinkami s cimetom. Že prov... Pridi kaj na morje, Pa te povabim na kremšnito v Kroštolo... Da ne bo zmeri sam na Vikiju... Yoghurt 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KARMEN1 Objavljeno Avgust 22, 2016 Deli Objavljeno Avgust 22, 2016 Lahko tudi jaz ? C eagle, Bmflar in maus 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Avgust 22, 2016 Deli Objavljeno Avgust 22, 2016 pred 1 minuto, KARMEN1 pravi: Lahko tudi jaz ? ne .. ti pa ne Yoghurt, KARMEN1 in Bmflar 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
izibajker Objavljeno Avgust 22, 2016 Deli Objavljeno Avgust 22, 2016 pred 1 uro, KARMEN1 pravi: Lahko tudi jaz ? A je to mogoče lokalpatriotizem? K Močvirnikom, ki te vabijo na grajski kofe, se še nisi registrirala, v Kroštolo bi šla pa takoj kremšnite mlatit? KARMEN1 in Yoghurt 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lipstick Objavljeno Avgust 22, 2016 Deli Objavljeno Avgust 22, 2016 vtise vtiskov .... SLVR, skategrizzly, domina in 6 others 9 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava sunnygirl Objavljeno Avgust 22, 2016 Popularna objava Deli Objavljeno Avgust 22, 2016 K me ni noben povabu, sm se pa sama RobiRoberto, Schultz, Kmet2 in 14 others 17 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
C eagle Objavljeno Avgust 22, 2016 Deli Objavljeno Avgust 22, 2016 pred 6 urami, KARMEN1 pravi: Lahko tudi jaz ? seveda da ja. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KARMEN1 Objavljeno Avgust 22, 2016 Deli Objavljeno Avgust 22, 2016 pred 4 urami, izibajker pravi: A je to mogoče lokalpatriotizem? K Močvirnikom, ki te vabijo na grajski kofe, se še nisi registrirala, v Kroštolo bi šla pa takoj kremšnite mlatit? Povsod je lepo, doma je najlepše C eagle in Bmflar 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motolover Objavljeno Avgust 22, 2016 Deli Objavljeno Avgust 22, 2016 1 hour ago, Lipstick said: vtise vtiskov .... Smo se videli v Bovcu na letališču. gsxf750 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava NumLock Objavljeno Avgust 24, 2016 Popularna objava Deli Objavljeno Avgust 24, 2016 (popravljeno) Kot sem že omenil, sva se z mojo malo zapeljala. Najprej je bil plan na Pohorje, ampak glede na to, da Pohorje vidim skozi okno, sva se odločila, da greva po Dravski dolini do Radelj, ter naprej čez prelaz in skozi Eibiswald po cesti 69. Mejo sva prečkala na Juriju, pred tem pa sva se ustavla na standardni črpalki, kjer sva napojila svoje konjičke. Seveda sem ženo poslal noter plačat in dobila je po ugodni ceni liter ... verjetno so modre oči naredile vtis na črpalkarja .... Zunaj je bila cena 1.11€ midva sva tankala za 1.069€/l Slikal nisem dost, zgolj par slik ... aja, ceste pri nas? Odgovorne bi trebalo malo za jajca zgrabit. Ob vožnji na Radlpass sem si po tihem želel, da bi Ruska kapelica bila na vrhu. Popravljeno Avgust 24, 2016. Popravil DL650 UnionJack, DXR16, notranc in 12 others 15 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Kmet2 Objavljeno Avgust 24, 2016 Popularna objava Deli Objavljeno Avgust 24, 2016 Luksa me zvabi v Dolomite ,star maček jih je prekruzal že neštetokrat počez in pošrek , zato se odločim da grem . Sproti pa obiščeva še njegovo ženo v Nemčiji , tako sva v 2 dneh bila prisotna v štirih državah ....Slovenija Italija, Avstrija in Nemčija ... Končno najdel motor za sebe .....lepi so ti kraji .... Naturpark Drei Zinnen Passo Falzarego 2117 m Passo Pordoi Passo Sella 2240m Brenner in okrepčilo .... Insbruck Achensee... Tagernsee ....in končno na cilju v Nemčiji . Stuširamo ,pojemo in spat ,suhoparno toda zbiti smo bli , vsaj jaz ...... Kreneva ob 7.30 , mrzlo brrr a sonček že greje ...srečamo še enga kmeta.... .....25€ plačava vsak za vzpon proti Velikemu Kleku , kraja da ni primere , 2kavi ,voda 9 € mislim ,da me tej lopovi več ne vidijo vsaj nekaj časa . Naj reče kdo kar če Juga je zakon , ker se veliko vozim bi po teh krajih bankrotiral zelo hitro ..... Bmflar je svizce iskal ,da se ne znajo obnašat je pa velik povedal že moj kolega z Versysom ..evo to je bilo to za 2 dni . Diavel je služil kot mora , razen standardnega Ducatijevga kihanja,rukanja in cukanja po serpentinah ni bilo problemov . Je udoben za daljše fure ! Mam pa še eno slikco za Cartmana .................zadnji čas je da zažgeš tisto svojo Hondo Lp Scarabeo 500, skalaprava, VS800 in 52 others 55 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava ALEŠ M Objavljeno Avgust 25, 2016 Popularna objava Deli Objavljeno Avgust 25, 2016 (popravljeno) No da ne bom samo prebiral bom tudi jaz napisal kakšen vtis. V toker23.8. sem se odpeljal tale krog po sosednji Avstriji. Vreme je bilo super ceste precej prazne, temperature pa tudi znosne. No na prelazih je bilo zaradi severnega vetra celo malo hladno. Štart je bil ob 9 iz Tržiča preko Ljubelja in Celovca proti prvemu prelazu Turacherhöhe. Sldila je vožnja po dolini proti prelazu Sölkpaß in nato mimo Schladminga in po drugi strani čez Obertauern in Katchberg mimo Beljaka spet preko Ljubelja domov. Nabralo se je lepih 454km. LP Aleš Popravljeno Avgust 25, 2016. Popravil ALEŠ M bajkr88, bobi1001, MiNa in 29 others 32 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se