Bmflar Objavljeno Marec 10, 2017 Deli Objavljeno Marec 10, 2017 Pravkar, gretzky pravi: Zdaj si me pa čisto razočaral. Še jaz bom prišel, pa niti slučajno ne bi imel take vrste motorja. Pa ne pridem zaradi kave (tako kot Maus). Sem pozabil, da imamo v MB letno skuščino ZRS... Organi naj bi bili prisotni Trgovina bo pa ostala še naprej, kakor tudi meeting point. Roman ATHD in gretzky 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Yoghurt Objavljeno Marec 11, 2017 Deli Objavljeno Marec 11, 2017 (popravljeno) Jaz pa ravno ob 11ih začnem z delom. Pričakujem fotografije, fantje! Ne me razočarati. Popravljeno Marec 11, 2017. Popravil Yoghurt Bmflar 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motolover Objavljeno Marec 11, 2017 Deli Objavljeno Marec 11, 2017 41 minutes ago, Yoghurt said: Jaz pa ravno ob 11ih začnem z delom. Pričakujem fotografije, fantje! Ne me razočarati. Če si mislila zaarati, zaradi hudih otvoritvenih popustov, daj meni in bom naredil zate. Bo Low Rider ali kateri drug model? Bmflar in sesir 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sesir Objavljeno Marec 11, 2017 Deli Objavljeno Marec 11, 2017 pred 9 minutami, motolover pravi: Če si mislila zaarati, zaradi hudih otvoritvenih popustov, daj meni in bom naredil zate. Bo Low Rider ali kateri drug model? Misliš,da hoče novga...drugače imam jz rabljen low rider aka kup železja za prodat GoBobi 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
.... Objavljeno Marec 11, 2017 Deli Objavljeno Marec 11, 2017 Zakaj ravno dans k morm delat 10-20 bren 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hdbeast Objavljeno Marec 11, 2017 Deli Objavljeno Marec 11, 2017 On 1/28/2017 at 4:15 PM, hdbeast said: Upam da bo res tako, pa do boje cene dobre, da lahko Clocktowerju pomaham Všečna trgovina, odlična lokacija ampak clocktowerju pa ne gre mahat, bog na daj!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
izibajker Objavljeno Marec 11, 2017 Deli Objavljeno Marec 11, 2017 Ene par zunanjih. Je bla not prevelka gužva... Maximus, Bmflar, DAMI34 in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Bmflar Objavljeno Marec 11, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno Marec 11, 2017 Kamorkoli sm se obrnil v trgovini - Maus pa kupi železja ... Je najdu novov lubico Quest, Maximus, Ninč. in 8 others 11 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Yoghurt Objavljeno Marec 11, 2017 Deli Objavljeno Marec 11, 2017 @sesir @motolover So funny. Zavidam vsem, ki so bili tam. bobi1001 in Bmflar 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Marec 11, 2017 Deli Objavljeno Marec 11, 2017 pred 6 minutami, Yoghurt pravi: Zavidam vsem, ki so bili tam. Sej boš lohka šla enkrat z mano bobi1001 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Marec 11, 2017 Deli Objavljeno Marec 11, 2017 pred eno uro, HD-Dyna pravi: Kamorkoli sm se obrnil v trgovini - Maus pa kupi železja ... Je najdu novov lubico nisam ga pipao ... ni s klještima ga ne bi ... majkemi Roman ATHD, luxsa, sesir in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bajkr88 Objavljeno Marec 11, 2017 Deli Objavljeno Marec 11, 2017 (popravljeno) Dj drugic si bundo zapni da se unga beuga napisa ne vid Popravljeno Marec 11, 2017. Popravil Rogerg maus, bobi1001 in Bmflar 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Yoghurt Objavljeno Marec 11, 2017 Deli Objavljeno Marec 11, 2017 3 hours ago, HD-Dyna said: Sej boš lohka šla enkrat z mano Bmflar, bobi1001 in maus 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Marec 11, 2017 Deli Objavljeno Marec 11, 2017 (popravljeno) pred 4 urami, HD-Dyna pravi: Sej boš lohka šla enkrat z mano zakaj pa s tabo pa hvala za kavo p.s. luštni motorji za pogledat ... mogoće .. ampak res mogoće enkrat na stara leta ... douga ćupa, douga siva brada in stomaćić Popravljeno Marec 11, 2017. Popravil maus bobi1001, igc1, sesir in 5 others 8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roman ATHD Objavljeno Marec 11, 2017 Deli Objavljeno Marec 11, 2017 Ja res vam je blo vsem hudo Bmflar in bobi1001 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Marec 12, 2017 Deli Objavljeno Marec 12, 2017 pred 6 urami, maus pravi: pa hvala za kavo Nč hvala ... Pamti pa vrati Lohka bi trgovci kafe plačal, če so že imeli otvoritev .... Mislim, bo treba res zamenjat znamko vidim. Cene so pa 1. liga, moj se je takoj podražil za 2 jurja Roman ATHD, GoBobi, bobi1001 in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gretzky Objavljeno Marec 12, 2017 Deli Objavljeno Marec 12, 2017 pred 2 urami, HD-Dyna pravi: Lohka bi trgovci kafe plačal, če so že imeli otvoritev .... Mislim, bo treba res zamenjat znamko vidim. Saj so jo plačali. Mi je prijazna prodajalka ponudila kavo na avtomatu, ampak jo nisem vzel. So pa bili tudi moški prodajalci zelo prijazni. bobi1001 in Bmflar 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Big Py Objavljeno Marec 12, 2017 Deli Objavljeno Marec 12, 2017 Če sem malo žleht, bo maus s harleyem pridobil en motor na katerem do tal doseže. Konc heca, zdej pa resno. Je kdo zasledil ceno za HD sportster lowrider 1200T (touring)? http://www.harley-davidson.com/en_US/Motorcycles/superlow-1200t.html Roman ATHD in maus 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hdbeast Objavljeno Marec 12, 2017 Deli Objavljeno Marec 12, 2017 9 minutes ago, Big Py said: Če sem malo žleht, bo maus s harleyem pridobil en motor na katerem do tal doseže. Konc heca, zdej pa resno. Je kdo zasledil ceno za HD sportster lowrider 1200T (touring)? http://www.harley-davidson.com/en_US/Motorcycles/superlow-1200t.html Ta moder ki ga majo not 17k! Big Py, bobi1001 in Bmflar 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Big Py Objavljeno Marec 12, 2017 Deli Objavljeno Marec 12, 2017 TNX. To je custom colour, v HR je 126.000 HRK, kar je nekaj več kot pri nas. Se pravi vivid black okoli 15k. Hvala http://dw4i9za0jmiyk.cloudfront.net/2017/01/22/n5661c5ff086c4125269ee1961c56d3b_85160571368f.pdf Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Marec 12, 2017 Deli Objavljeno Marec 12, 2017 pred 43 minutami, gretzky pravi: Saj so jo plačali. Mi je prijazna prodajalka ponudila kavo na avtomatu, ampak jo nisem vzel. So pa bili tudi moški prodajalci zelo prijazni. Nama z Mausom niso ponudili kave, samo motorje za 30 jurjev Yoghurt, GoBobi, gretzky in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Big Py Objavljeno Marec 12, 2017 Deli Objavljeno Marec 12, 2017 Ker so vaju ocenili kot osebe z šuški, te si lahk sami kavo plačajo. bobi1001, sesir in GoBobi 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gretzky Objavljeno Marec 12, 2017 Deli Objavljeno Marec 12, 2017 pred 1 minuto, HD-Dyna pravi: Nama z Mausom niso ponudili kave, samo motorje za 30 jurjev Mogoče zato, ker sta videti resna in premožna (v denarnici), jaz pa sem bolj klošarski. Pa Maus je imel Kawasaki oblačila in še base niso imela zanj. bobi1001, Bmflar in maus 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Marec 12, 2017 Deli Objavljeno Marec 12, 2017 pred 1 minuto, Big Py pravi: Ker so vaju ocenili kot osebe z šuški, te si lahk sami kavo plačajo. Zajebal so se Maus da vse v motorje, jaz pa v kavo, alkohol pa dobro hrano gretzky, maus, Frenk 67 in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bobi1001 Objavljeno Marec 12, 2017 Deli Objavljeno Marec 12, 2017 pred 12 urami, Rogerg pravi: Dj drugic si bundo zapni da se unga beuga napisa ne vid Napis je čist u redu,mej pa ti jajca pa prid z napisom suzuki v trgovino s kawami pred 5 minutami, HD-Dyna pravi: Nama z Mausom niso ponudili kave, samo motorje za 30 jurjev Se vid kdo ma dnar(sej ga mata lohk k na kofet šparata) GoBobi, maus, Ninč. in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se