Gugo Objavljeno Maj 9, 2003 Opozori Objavljeno Maj 9, 2003 - Hotchkotu, ki mi ga je s svetlobno hitrostjo dostavil (jebeš DHL!), pa še cena je sitnica ... en pir za 700km ... :) B) Ej stari....jst tud rabm neki odpelat...zdej pa u Budvo...al pa Petrovac....moze??? sej dam za 3 pere ;) Lp Gugo B)
hotschko Objavljeno Maj 9, 2003 Opozori Objavljeno Maj 9, 2003 - Hotchkotu, ki mi ga je s svetlobno hitrostjo dostavil (jebeš DHL!), pa še cena je sitnica ... en pir za 700km ... :) B) Ej stari....jst tud rabm neki odpelat...zdej pa u Budvo...al pa Petrovac....moze??? sej dam za 3 pere ;) Lp Gugo B) poklič ... so bova zmenla :)
Gugo Objavljeno Maj 12, 2003 Opozori Objavljeno Maj 12, 2003 gugo 15 junija ti pelem jaz :D :D Men je useen...en al pa drug.... Men je samo vazn, da pride paketic cimprej dol...kr drgac me bojo lincal....(sej sam besedno) Sam res pa je, da je Hotschko ze izprobal gostoljublje, pa bi mogoce se enkrat...a ne ;) ...pa tokrat brez prtlage.... :P LP Gugo B)
pero Objavljeno Junij 19, 2003 Opozori Objavljeno Junij 19, 2003 No takole...................glede Harleyev!!!!!! Ker res neprestano šimfamo Harleye in jih večina od nas še nikoli ni imela prilike probat v vožnji (no ja nekateri ste gor sedel) ;) sem se jest odloču da razen tega da prikimavam kako imajo lep glas(no ja še vedno kakor za koga) tudi zapeljem res tapavo Harley makino na cesto pa da vidimo kako in kaj pa da pol šimfamo ali pa celo kupimo zadevšno!!! :rolleyes: :P :D <_< :) No in res sposodil sem si očetovega Harleya heritage softail special-soft in se odločil da jo s tamalo pičiva proti Vrhniki za začetek na sladoled. Ker obstaja več poti iz Lj proti vrhniki sem kasneje ugotovil, da sem izbral pravilno ko sem izbral staro ravninsko cesto. Maksimalna potovalna hitrost je bila cca 80km (potrebno privajanja, 350 kg, motor ni moj) B) .Tako sva se vozila in začuda sploh nisva slišala pod nama grgranja 1400 kubične mrcine. Ruknem v peto in zadeva se z rahlim upiranjem vda in tako direkt brez vmesnega prestavljanj na Vrhniko v Mantovo na sladoled. Nazaj grede sem se odločil da testiram malo pospeške in zavore (v mejah normale). Razen neverjetnega rohnenja motorja in pokanja iz menjalnika so bili pospeški bolj kot ne porazni in zato več kot 120 sploh nisem šel. Zavor sploh nebi omenjal oz tistih dveh pokrovk v obliki diskov. :ph34r: :ph34r: :ph34r: No potem pa še zadnji preizkus navora!!! :blink: :unsure: :blink: Dam v peto pri 80km/h polno po gasu, motor glih tok da ni crknu!!!???????? :blink: :blink: :( :angry: Moja Transalpka pri isti brzini in v 5 prestavi pospeši mnogo bolje!!!(600 ccm) :lol: Na vsaki grbinci je prav grdo zavijalo in pokalo v vilicah!!! :blink: :blink: Potem pa še avtocesta Brezovica-Lj center! Peljeva se 100km/h po omejitvah torej in za nama se prikaže cisterna ki začne skakat v rit in trobit........sledi fakica in pospeševanje do neverjetnih 110 km/h!!Pol je pa na srečo kmal odcep, ki naju je rešil muk!!No med drugim je manevreranje te zvri enakovredno vožni dvokolesnega šleparja skozi mesto,zastarelost mehanskih in drugih naprav je nepopisna!!! Torej ko sem imel slavnega Harleya na testu da ne bom govoru kar v tri krasne povem iz PRVE roke, da so to res ena VELIKA JAJCA!!! No probal sem ampak nikoli več, sem se pol hitr še z mojo mašinco mal zapelu, da sm se mal umiru!!Treslaji so mi namreč že kar lepo načeli živce in rit!!!(pa sam do Vrhnike sva šla). Zdej bi pa še utemeljil moje razmišlanje!! Bmw( -avto,al pa Honda motor) je tudi drag tako kot Harley ampak Bmw je tehnično dovršen najmodernejši in ima statusni simbol torej to je to za primerno ceno!!! Harley-a so 'iznašli' Američani ki so resnično mojstri v prodaji stvari, ki niso podobne ničemur (krom in zvok bombnika še niso vse), so tehnično in tehnološko nedovršene po vrh vsega so pa zelo dragi. To bi bilo na kratko vse!! Vem da me boste nekateri napadli vendar tako je samo MOJE MNENJE!!Tisti, ki vozite ali boste vozili Harlyje ali pa so vam samo všeč in pri srcu pa prosim da mi ne zamerijo in naj đe naprej uživajo v vožnji z svojimi jeklenimi konjički (pa veliko srečo delujočih km vam želim)!!!! Ciao,by Pero
Grilzz Objavljeno Junij 19, 2003 Opozori Objavljeno Junij 19, 2003 Eh pero zaj**** si stvar ker si sel v Mantovo na sladoled, ker imajo v tisti slaščičarni v peš coni tik pod Cankarjevo bajto precej boljši sjladoljet.
pero Objavljeno Junij 19, 2003 Opozori Objavljeno Junij 19, 2003 Ja sam do tam sta še kake dva ovinka sreče pa raje nisem izzival!!!!!!!!!!!! :P :D ;) :P :D ;) :P :D :P :D <_< :) :blink: :unsure: :rolleyes: ;) :P :D (ŠleparHarleypress) Ciao,by Pero
klimbra Objavljeno Junij 19, 2003 Opozori Objavljeno Junij 19, 2003 Žal si probal totalno zastarelo zadevo,ki je v proizvodnji,če se ne motim vsaj 20 let,pa bo verjetno več. Jaz naprimer sem se zapeljal krogec s fatboyem,in elektro.Oba sta težka ko hudič,sam vožnja je bila kar udobna........no res tudi kratka.....par km,potegnl je pa lepo,zato me čudi,da tvoj ni.Pa neboš verjel,da sem butast kakor veš speljal s tretjo,ker sem se total zašaltal(tist trapast sistem-mal prsti-mal peta),pa pred avtom pobegnil(OK....je bil kr deleč)......ampak šlo je lepo.....neverjetnih 80km/h. POl pa hit nazaj,ker bi bila letna plača(bruto) premal za servis,če kej pofentam. :P
ceco Objavljeno Junij 19, 2003 Opozori Objavljeno Junij 19, 2003 Vem da me boste nekateri napadli vendar tako je samo MOJE MNENJE!!Tisti, ki vozite ali boste vozili Harlyje ali pa so vam samo všeč in pri srcu pa prosim da mi ne zamerijo in naj đe naprej uživajo v vožnji z svojimi jeklenimi konjički (pa veliko srečo delujočih km vam želim)!!!! Ciao,by Pero Kako naj te kdo napade, ko si pa tole TAKOOOO prisrčno napisal. Vse špila, fabula, zaplet in razplet. Z Mačko sva se lepo lepo nasmejala, Fat Lady se je pa muzala s svojimi šestimi "fergazarji" po vseh šestih cilindrih.
pero Objavljeno Junij 19, 2003 Opozori Objavljeno Junij 19, 2003 Ampak V-Rod je pa prekleto lep pa čeprav je Harley kako neki se more peljat!!!!!!!!????????? ;) Ciao,by Pero
bmw Objavljeno Junij 19, 2003 Opozori Objavljeno Junij 19, 2003 (popravljeno) no ja.........pa vendarle ni tako strašno...........tvoja 600 ccm transalpka je skoraj pol toliko težka, kot harley, ki si ga vozil,zato ne pričakuj svetlobnih pospeškov....tudi jaz sem sprobal harleya od našega forumaša in sicer sportsterja 883,pa razen neugodnega težišča motorja in relativno poraznih bremz nimam kaj dosti pripomb......celo poligon sem prevozil z njim brez napake......bi me pa verjetno na daljših turah bolela sedalna površina, kajti tista zadeva na motorju ,ki se ji reče sedež ni ravno vrhunec sodobne ergonomije......... Popravljeno Junij 19, 2003. Popravil bmw
Mustang Objavljeno Junij 22, 2003 Opozori Objavljeno Junij 22, 2003 ...bi me pa verjetno na daljših turah bolela sedalna površina, kajti tista zadeva na motorju ,ki se ji reče sedež ni ravno vrhunec sodobne ergonomije......... Uf! You're telling me! Pa še to perotu in vsem ostalim: že v štartu delate kapitalno napako, ko hočete Harleya narediti za motor. Mogoče vam bo lažje, če ostanete na terminih kot so (predlogi): drvarnica, kup železja, jajca, drekpumpa (by Gugo TM), pa še bi se kaj našlo... Pa še prav smešno se mi zdi, da predlagaš, naj si za isto ceno kupimo kakšno drugo znamko motorja, ki ima tudi ugled ali image. Zase ti lahko povem, da če ne bi hotel tega, kar mi ta motor daje, ga ne bi kupil. In hvala bogu, da delajo toliko različnih motorjev - za vsakega se nekaj najde. Nekomu je tudi npr. všeč ena ženska, katere jaz ne bi ni u ludilu štapom dirao. Pač...
Gugo Objavljeno Junij 22, 2003 Opozori Objavljeno Junij 22, 2003 drekpumpa (by Gugo TM) HEHE :D :P ;) :lol: LP Gugo B)
vulcan Objavljeno Junij 22, 2003 Opozori Objavljeno Junij 22, 2003 Ce si navdusen nad Cooperji in Customi se mi zdi, da je HD se najboljsa izbira seveda, ce ti financo stanje dopusca nakup motorja, ki se ocitno prodaja v kg/50 EVROV. Ce bi meni, bi ga sigurno imel. No mogoce nekrat na stara leta, ko nam ne bo vec toliko do pospeskov, voznih lastnosti in potovalnega udobja. Mgoce.
Ice Objavljeno Junij 23, 2003 Opozori Objavljeno Junij 23, 2003 Pa še to perotu in vsem ostalim: že v štartu delate kapitalno napako, ko hočete Harleya narediti za motor. kot serijski motor v evropi HD ne lezi na cesti,ne bremza,ne pospesuje..... razen v-rod mogoce (baje vsaj pospesuje)..... ce trdis,da naj ne delamo "kapitalne napake" in oznacujemo HD z "motor" potem naj tovarna tisti " motorcycle" lepo zbrise iz svoje uradne oznake.dokler tega ne naredijo je tudi HD motor in kot tak je kup zelezja (spet razen v-rod mogoce).kako in zakaj pridem do te ocene lahko preberes nekje na zacetku te teme. ne mi zaceti bluziti nekaj o imidzu in denarju.vprasanje je bilo postavljeno konkretno in sukcintno in na to sem odgovoril objektivno.tudi razni japonski cruiserji v tem rangu mase in razseznosti so zame enako kupi zelezja iz istih razlogov. in kot je rekel pervy,so pri HD svetovni velemojstri v marketingu.
pero Objavljeno Junij 23, 2003 Opozori Objavljeno Junij 23, 2003 (popravljeno) Btw verjetno bi američani še komanga trabanta z počenim (beri glasno rohnečim) rorom prodal po astronomski ceni sam se do sedaj tega še ni noben brihtn Američan spomnu!!! :blink: No zdej sem vam odkril tržno nišo zdej pa navalite folk!!! :P ;) :D Ciao,by Pero Popravljeno Junij 23, 2003. Popravil pero
gregas Objavljeno Junij 23, 2003 Opozori Objavljeno Junij 23, 2003 (popravljeno) drekpumpa (by Gugo TM) HEHE :D :P ;) :lol: LP Gugo B) ...neosvinčnga Popravljeno Junij 23, 2003. Popravil gregas
Mustang Objavljeno Junij 24, 2003 Opozori Objavljeno Junij 24, 2003 Pa še to perotu in vsem ostalim: že v štartu delate kapitalno napako, ko hočete Harleya narediti za motor. kot serijski motor v evropi HD ne lezi na cesti,ne bremza,ne pospesuje..... razen v-rod mogoce (baje vsaj pospesuje)..... ce trdis,da naj ne delamo "kapitalne napake" in oznacujemo HD z "motor" potem naj tovarna tisti " motorcycle" lepo zbrise iz svoje uradne oznake.dokler tega ne naredijo je tudi HD motor in kot tak je kup zelezja (spet razen v-rod mogoce).kako in zakaj pridem do te ocene lahko preberes nekje na zacetku te teme. ne mi zaceti bluziti nekaj o imidzu in denarju.vprasanje je bilo postavljeno konkretno in sukcintno in na to sem odgovoril objektivno.tudi razni japonski cruiserji v tem rangu mase in razseznosti so zame enako kupi zelezja iz istih razlogov. in kot je rekel pervy,so pri HD svetovni velemojstri v marketingu. Vidiš, prijatelj, če bi se jaz obesil na tvoje besede in jih vzel dobesedno, bi ti zdajle nalagal, da moj HD ne leži na cesti, ker še ni bil položen, da bremza, ker drugače ne bi bil več med živimi (in ja - ima bremze) in, hudiča, celo pospešuje... Ampak vem kaj si mislil... Tako sem se jaz v nekakšnem prenesenem pomenu - ali pa: gremo se s tujkami - metaforično izrazil, da HD ni motor. Mislim, da bi dosedaj opazil, da ne vozim helikopterja. Mogoče sem bil premalo konkreten in sukcinten. Abstraktno razmišljanje zna biti včasih kar zahtevno... Mislim pa tudi, da nikoli ne bomo prišli na isto frekvenco (pa ne mislim radia, ampak nekaj drugega) glede motorjev. In to je čisto OK: meni je samo žal, da vam ne morem predstaviti užitkov, ki jih imam s tem ropotalom :D frontman 1
Pravokotar Objavljeno Junij 24, 2003 Opozori Objavljeno Junij 24, 2003 meni je samo žal, da vam ne morem predstaviti užitkov, ki jih imam s tem ropotalom :D Oja, to pa zlahka. Itak moraš biti vsaj rahlo fazno premaknjen, da dejansko uživaš :rolleyes: v raznih prekucljivih, leder/gore/kordura/latex/sado/mazo/etc./variantah namesto da bi se fijakal okoli v prijetno klimatiziranih limuzinah Driving-Miss-Daisy-Style. Princip je isti sve su ostalo nianse... :D
Brrrm Objavljeno Junij 24, 2003 Opozori Objavljeno Junij 24, 2003 Mustang. Ne se truditi in predstavljati užitkov. :huh: Raje omogoči užitke. Posodi za en krog ali dva :rolleyes: :D B) :P
lojzi Objavljeno Junij 24, 2003 Opozori Objavljeno Junij 24, 2003 Mustang. Ne se truditi in predstavljati užitkov. :huh: Raje omogoči užitke. Posodi za en krog ali dva :rolleyes: :D B) :P Ja, da boš pisal take, kot jih je Pero. Ni šans ;) B) :P :rolleyes:
Brrrm Objavljeno Junij 24, 2003 Opozori Objavljeno Junij 24, 2003 Na, pa mi je zaprl vrata, Lojzi. :angry: Da bi tam doli v Grčiji vseskozi deževalo in da bi te 3x dnevno šikanirali :P :P :P :lol:
Ice Objavljeno Junij 24, 2003 Opozori Objavljeno Junij 24, 2003 mustang,zaradi tega so razlicne kategorije motorjev...... da niso vsi enaki,da si vsak izbere kar mu ugaja.in verjemi,da sva na isti frekvenci,ker oba uzivava v svoji vrsti in nacinu voznje. ;) brez veze se mi zdi ta razprava o "stilu in imidzu" (or whatever).drugo je,da tehnicne fakte pac ne gre spodbijati.v tem ima HD preveliko deficita (zame) napram drugim proizvajalcem.nekateri pac nismo za "stanje tehnike",ki se v bistvu 40 let ni spremenila.
kristian Objavljeno Julij 21, 2003 Opozori Objavljeno Julij 21, 2003 No pa da še jst eno povem. Sem prejšnji vikend imel šanso peljat Softtail Heritage. Motor je res krasno lep - šminka. Sedi se zelo udobno. Ampak motor (vožnja) je pa takšno razočaranje. Nekako sem se pripravu in sem pričakoval oz. nisem pričakoval kaj preveč, pa me je vseeno totalno razočaral. To je motor sam za šminko, da ga peleš v kafič pokazat po možnosti v kratkih hlačah in rokavih, brez čelade in v sandalih. Svaka čast pa američanom, da uspejo naredit motor, ki tolk trese pa mu nč ne odpade. Najbrž ma tudi zato 330 kg prazen. Ker po mojem, bi se pri takih vibracijah vsak japonski, nemški al pa italjanski motor razpadu. :) Pa kdo da 5 - 6 miljonov za tak žalosten motor? Že na samem začetki sem podrsal s stoplakam po tleh, pa se niti nisem nagnil. Tko da je to verjetno tudi edini motor s katerim na spolzki cesti ne moreš v ovinku zletet, ker se enostavno niti nagnit ne moreš! Ja in še to: Svaka čast Harely-u da uspe prodat skoraj 300.000 motorjev letno. Pravi majstori nategovanja so!
Guest 1 Objavljeno Julij 23, 2003 Opozori Objavljeno Julij 23, 2003 Ja in še to: Svaka čast Harely-u da uspe prodat skoraj 300.000 motorjev letno. Pravi majstori nategovanja so! sej HD ne prodaja motorjev njihov lastnik g. Davidson je pred nekaj leti izjavil: "Mi ne prodajamo motorjev! Mi prodajamo življenjsko filozofijo! Motorje dajemo kupcem zastonj zraven." hja podarjenemu konju se pa ne gleda na zobe pravijo stari ljudje :D :D :D :D :D :D :D tolkoHDtehnologijipress ps.: s pravim marketingom si pa ljudem vedno lahko prodajal drek za zlato
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se