c3c Objavljeno Oktober 21, 2013 Deli Objavljeno Oktober 21, 2013 poznam enega ki ne sk Pa saj s HD nima kaj hudo biti narobe... traktor ko traktor, če gre naravnost in ne pušča olja je O.K. Lastniki se večinoma vozijo ležerno in dobro skrbijo za svoj motor. poznam enga ki ne skrbi in vozi na polno.......... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motolover Objavljeno Oktober 21, 2013 Deli Objavljeno Oktober 21, 2013 Torej je izjema, ki potrjuje pravilo. Večinoma pa so taki, kot sem opisal. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
c3c Objavljeno Oktober 21, 2013 Deli Objavljeno Oktober 21, 2013 Torej je izjema, ki potrjuje pravilo. Večinoma pa so taki, kot sem opisal. ne giblješ se vpravih krogih........... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Terier Objavljeno Oktober 22, 2013 Deli Objavljeno Oktober 22, 2013 Kaj dosti ne moreš zgrešiti z HD,tehnologija motorja je že 50 let ista z malimi popravki,kot je omenil zgoraj,agregat je robusten in neobčutljiv na okvare,nimam ga,majo ga prijatelji,nepokvarljiv stroj! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jama1100 Objavljeno Oktober 22, 2013 Deli Objavljeno Oktober 22, 2013 Od letnika 2003 naprej sigurno manj crkujejo kot BMW ji thumper 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motolover Objavljeno Oktober 22, 2013 Deli Objavljeno Oktober 22, 2013 ne giblješ se vpravih krogih........... Mogoče se ti giblješ v napačnih. Tisti, ki si kupi HDja, da ga goni je zgrešil point. Cartman in Terier 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
corser Objavljeno Oktober 22, 2013 Deli Objavljeno Oktober 22, 2013 Ok fantje, ne se kregat prosim. Mene zanima Road King. Malo sem se že pred časom zanimal in ugotovil, da je bilo recimo z letnikom 2011 nekaj malih sprememb (izpušna cev je bolj prijazno sovozniku ukrivljena itd..) in nekaj smo že tu razpravaljali, če se prav spomnim. Tista dva na avto.netu bi sicer moral pogledat a me na "prvo žogo" ne navdušita. Itak imam čas celo zimo... Koliko pa stane nov? 25.000 eur? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Terier Objavljeno Oktober 22, 2013 Deli Objavljeno Oktober 22, 2013 http://www.motorcyclistonline.com/2013/harley_davidson/road_king/prices/05/ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Oktober 22, 2013 Deli Objavljeno Oktober 22, 2013 Ok fantje, ne se kregat prosim. Mene zanima Road King. Malo sem se že pred časom zanimal in ugotovil, da je bilo recimo z letnikom 2011 nekaj malih sprememb (izpušna cev je bolj prijazno sovozniku ukrivljena itd. .) in nekaj smo že tu razpravaljali, če se prav spomnim. Tista dva na avto.netu bi sicer moral pogledat a me na "prvo žogo" ne navdušita. Itak imam čas celo zimo... Koliko pa stane nov? 25.000 eur? Yp, 25 - 30.000 €, odvisno od modela in opreme... Poglej v Zagrebu ali Motodromu... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KingKerosin Objavljeno November 24, 2013 Deli Objavljeno November 24, 2013 Solo, upostevaj tut ABS v zadnjih letih, dobrodosla stvar!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno November 24, 2013 Deli Objavljeno November 24, 2013 ima že kdo kakšne podatke o novih 500 in 750 ? predvsem višina sedeža in teža motorja ??? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno November 24, 2013 Deli Objavljeno November 24, 2013 ima že kdo kakšne podatke o novih 500 in 750 ? predvsem višina sedeža in teža motorja ??? Saj imaš že vse podatke na netu... http://ultimatemotorcycling.com/2014-harley-street-750-street-500-specs-concepts-video/ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno November 24, 2013 Deli Objavljeno November 24, 2013 Saj imaš že vse podatke na netu... http://ultimatemotorcycling.com/2014-harley-street-750-street-500-specs-concepts-video/ uf ja ...sicer ni nič podrobnega ...edin teža ki pa je za moje pojme za 500 ccm mašino ( pustimo to ,da je tudi guzzi od moje en kup železja moker 195kg) kar nekih 30kg previsoka..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno November 25, 2013 Deli Objavljeno November 25, 2013 uf ja ...sicer ni nič podrobnega ...edin teža ki pa je za moje pojme za 500 ccm mašino ( pustimo to ,da je tudi guzzi od moje en kup železja moker 195kg) kar nekih 30kg previsoka..... Ji moraš kupit Monstra, 163 kg, moker 185 kg ;-) thumper 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno November 25, 2013 Deli Objavljeno November 25, 2013 Ji moraš kupit Monstra, 163 kg, moker 185 kg ;-) no go... zato sem pa povprašal po višini sedeža... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno November 25, 2013 Deli Objavljeno November 25, 2013 no go... zato sem pa povprašal po višini sedeža... Monster ima najnižjo višino sedeža. Moja je tudi iskala ravno to ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno November 26, 2013 Deli Objavljeno November 26, 2013 Monster ima najnižjo višino sedeža. Moja je tudi iskala ravno to ... monster - 770 mm nevada anniversario SE - 752 mm tovarniška višina .spredaj spuščena cca 12mm pa še niso cela stopala na tleh... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
smasher Objavljeno November 26, 2013 Deli Objavljeno November 26, 2013 poskusi ta nove modele in IRON, al pa yamaha VX 950, piše da naj biyamaha imela sedež na višini 27,7inč, kar pride če sm prav zračunal 70.5cm. (in je ful udobn zic sm se usedu gor u kmcju ) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno November 26, 2013 Deli Objavljeno November 26, 2013 poskusi ta nove modele in IRON, al pa yamaha VX 950, piše da naj biyamaha imela sedež na višini 27,7inč, kar pride če sm prav zračunal 70.5cm. (in je ful udobn zic sm se usedu gor u kmcju ) sedež je 690 mm ... teža pa 247 kg ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DRVOWP Objavljeno November 27, 2013 Deli Objavljeno November 27, 2013 A vozi kdo IRONa? Zgleda da leta prinesejo svoje, ker mi je iz dneva v dan bolj všeč, ampak me vsi prepričujejo da je prešvoh? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Spasky Objavljeno November 27, 2013 Deli Objavljeno November 27, 2013 sedež je 690 mm ... teža pa 247 kg ... po diavela bo treba, jo teža ne bo motila Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
smasher Objavljeno November 29, 2013 Deli Objavljeno November 29, 2013 thumper, poglej kako zgleda fajn ženska na takem motorju DXR16, thumper in TakeALookAround 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
izibajker Objavljeno November 29, 2013 Deli Objavljeno November 29, 2013 thumper, poglej kako zgleda fajn ženska na takem motorju Taka bejba fajn zgleda tudi na skiroju.... Ja, pa tut motor ni slab. TakeALookAround, pik1 in thumper 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
smasher Objavljeno November 29, 2013 Deli Objavljeno November 29, 2013 sej sm hotu napisat da se bo navadla met noge dl cajta narazn samo da me ne bo pol thumper tepu izibajker 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno November 30, 2013 Deli Objavljeno November 30, 2013 sej sm hotu napisat da se bo navadla met noge dl cajta narazn samo da me ne bo pol thumper tepu če že pol te bom moral branit če bo tole prebrala... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se