TakeALookAround Objavljeno Oktober 7, 2017 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2017 pred 23 urami, Snecer pravi: Pokaži mi en svoj uporaben prispevek v svoji karieri na MS...
izibajker Objavljeno Oktober 8, 2017 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2017 21 hours ago, Codeine said: http://motosvet.com/tabla/terms/ Super. Ampak jaz tega (kamor je usmerjen ta link) v orodni vrstici ne najdem ??? Zakaj ne more biti en tak gumb, na katerem bi pisalo "Pogoji uporabe" V isti liniji, kot so gumbi za Forum, Mali oglasi, Garaža, Potopisi, Koledar, Albumi, Video
Codeine Objavljeno Oktober 8, 2017 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2017 pred 1 uro, izibajker pravi: Super. Ampak jaz tega (kamor je usmerjen ta link) v orodni vrstici ne najdem ??? Zakaj ne more biti en tak gumb, na katerem bi pisalo "Pogoji uporabe" V isti liniji, kot so gumbi za Forum, Mali oglasi, Garaža, Potopisi, Koledar, Albumi, Video Ker je to na dnu strani, kamor tudi spadajo te zadeve.
3nity Objavljeno Oktober 10, 2017 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2017 Sem hotela že v soboto nalepiti bruhca v temo Vomitorium, pa je arhivirana . Prav tako tema Dislike this ter Kako kultivirano izražati svoje mnenje na forumu. Pa naj bo tukaj, se mi zdi precej v kontekstu tudi z "forum kam greš"
Yoghurt Objavljeno December 20, 2017 Opozori Objavljeno December 20, 2017 Po desetih letih se poslavljam od foruma. Forum sem si ogledovala že leta preden sem lahko l'07 delala izpit in se takrat tudi prijavila. Pomagali ste mi pri marsikateri začetniški dilemi in mi predali veliko znanja z vseh smeri motociklizma. Skupaj smo rastli, se razvijali in se kot je normalno tudi kdaj skregali. Rada bi se zahvalila vsem vam, ki še naprej peljete forum naprej in skrbite da ima ogromno ljudi v Sloveniji priložnost dobiti odgovore na majhna in velika vprašanja. Malo se mi zdi škoda da odhajam, ampak mi je preprosto dopizdilo - ali pa sem končno odrasla (kdo bi vedel) in se ne grem več tega. Sigurno bom kdaj še prebrala kakšno temo, vendar kot neregistrirani uporabnik, tako da če bi kdo rad šel na kakšno furo z mano - najraje do Trojan na šokoladni krof, pa do Škofljice na šokoladnega ježka, ter vmes poslušal o cimetu... @izibajker ima moj kontakt, in bi ga lepo prosila da posreduje št. če bi jo kdo želel. Vsem motosvetovcem želim čimveč sončnih kilometrov in čudovitih trenutkov z vašimi najdražjimi, ter seveda da se vsak izmed vas varno vrne domov. Skrbite eden za drugega in lepo prosim, da ohranjate mojo Cimetovo zapuščino (temo) živo. Živel Cimet! Lp, Viktorija Polona. Frenk 67, schwantz, Erik99 in 14 others 4 2 1 10
GoBobi Objavljeno December 20, 2017 Opozori Objavljeno December 20, 2017 Sem ti nalepil smajlija, ker so skoraj vsi ostali neki smrkavi, čeprav je s tabo vse v redu - odločila si se pač kakor si se, tko da... Si se pa tudi po mojem mnenju samo malo najedla bučmanov in bučkotov pa praznih besed in tekstov in, ker imaš v življenju dovolj drugih zanimivih stvari (in, ker še nisi čisto "odrasla" -> beri: še nisi stara ), se boš z lahkoto odtrgala temu, po večini neplodnemu prebiranju prispevkov o tem in onem... nema da nema. Nekaj stvari je zanimivih, kaj tudi uporabnih, če pa hočeš vse prebrat, pa gre enih ur na teden... sigurno več kot petnajst. To je pa juhuhu preveč cajta. Tudi za zimski čas. Sploh, ko se ti še najde kak narcisoiden butl in ti popametuje, kaj bi on teb naredu... Miško ne pove naravnost kaj ga moti, ker je prjatlu obljubu, da ga ne bo izdal ... pa se ti to zameri, ker te pljuva, čeprav te ne pozna... Eh, ko jih jebe, take miškoline ... Polonca, ker vem, da se pozimi ne voziš, bi se lahko kam zapeljala kuj-prec, ko bo mal toplejš. Računaj na začetek februarja. Obljubljajo srednje malo snega in veliko sonca. Menda imam še vedno obljubljenega enga čoklid jižka, pa bi bilo škoda umor take sladke živalce izpustit, a ne ... Nč, še lepga pa zdravja pouhnga žiulejna ti želim pa zvedavosti tvoje mladostne v zrela leta naprej. Po cimetu se te spominjal ne bom, ker nočem , ampak bolj po tvoji "negro, que te quiero negro", ki mi je ljubša . Ajd! gretzky, maus in Kmet2 1 2
maus Objavljeno December 21, 2017 Opozori Objavljeno December 21, 2017 pred 8 urami, GoBobi pravi: Sem ti nalepil smajlija, ker so skoraj vsi ostali neki smrkavi, čeprav je s tabo vse v redu - odločila si se pač kakor si se, tko da... js se sam delam, da sem smrklou men gre včasih na smeh, ko kakšen na veliko objavi ... mene pa nau več tle ... sj samo neha pisat in to je to ... žou mi je Polonce, ker vem, da je življensko hotla z mano na furco it in me častit ... itak bo oprezala za mano povsod edin cimet je većen, ostalo je minljivo dr.looney, Kmet2, VS800 in 4 others 1 1 5
Kmet2 Objavljeno December 21, 2017 Opozori Objavljeno December 21, 2017 Nikol več ne napišem besede bla bla bla .........dokler mi spet ne bo dolgčas gretzky, VS800, Grut in 3 others 1 5
vandrovec Objavljeno December 21, 2017 Opozori Objavljeno December 21, 2017 Po moje se je težje javno poslovit, ker potem ne smeš nič več objavit ali všečkat. Večina jih odneha v stilu: "uzela jih magla"...ker še vedno lahko kaj "pobrcaš", če je skušnjava prevelika. Tudi glede odvajanja od cigaretov je podobno... GoBobi 1
bajkr88 Objavljeno December 22, 2017 Opozori Objavljeno December 22, 2017 spet en/a prsla k pameti nc velik ne bo zamudila
izibajker Objavljeno December 22, 2017 Opozori Objavljeno December 22, 2017 Ob 21. 12. 2017 ob 8:29, maus pravi: ...žou mi je Polonce, ker vem, da je življensko hotla z mano na furco it in me častit ... itak bo oprezala za mano povsod Eh, dej no nehi nakladat. Da ne bo kdo, ki ne pozna scene tule gor mislu, da si bratranec od kakega šampion dirkača. Potem te bojo pa pri Vikiju za rokave cukal pa avtograme žical, pa še kofeta ne boš mogu u miru spit
maus Objavljeno December 22, 2017 Opozori Objavljeno December 22, 2017 pred 17 minutami, izibajker pravi: Da ne bo kdo, ki ne pozna scene tule gor mislu ... A tut taki so pred 18 minutami, izibajker pravi: Potem te bojo pa pri Vikiju za rokave cukal ... to me že zdj pred 53 minutami, Rogerg pravi: spet en/a prsla k pameti nc velik ne bo zamudila sj bo skrivaj brala gretzky, VS800 in dr.looney 3
Popularna objava RobiRoberto Objavljeno December 22, 2017 Popularna objava Opozori Objavljeno December 22, 2017 GoBobi, fazerčk, C eagle in 8 others 10 1
gretzky Objavljeno December 22, 2017 Opozori Objavljeno December 22, 2017 Še moj pogled na vse skupaj. Forume jemljem s precej rezerve, imam izkušnje tudi iz drugih forumov. Je cel kup nakladačev/nakladačic gor. Boj resno jih začnem jemati, ko jih srečam osebno. Se pa tudi pri pisanju na forumu že nekoliko vidi, kakšen je človek. Imam svoja načela, ki se jih držim tako na forumu kot v reali. Ko opazujem, kako nekateri reagirajo na komentarje soforumašev, mi jih je škoda, ker se "poslovijo". Pa naj bo to začasno ali stalno. Upam, da bo Jogurtka prišla nazaj in si nadela malo tršo kožo, pa bo vse ok. Na forumih je itak velika večina nakladanja, vseeno pa se najde tudi marsikaj pametnega. Cimet pa itak zelo lepo diši. DAMI34, Mavti, C eagle in 4 others 7
VS800 Objavljeno December 22, 2017 Opozori Objavljeno December 22, 2017 pred 14 minutami, gretzky pravi: Še moj pogled na vse skupaj. Forume jemljem s precej rezerve, imam izkušnje tudi iz drugih forumov. Je cel kup nakladačev/nakladačic gor. Boj resno jih začnem jemati, ko jih srečam osebno. Se pa tudi pri pisanju na forumu že nekoliko vidi, kakšen je človek. Imam svoja načela, ki se jih držim tako na forumu kot v reali. Ko opazujem, kako nekateri reagirajo na komentarje soforumašev, mi jih je škoda, ker se "poslovijo". Pa naj bo to začasno ali stalno. Upam, da bo Jogurtka prišla nazaj in si nadela malo tršo kožo, pa bo vse ok. Na forumih je itak velika večina nakladanja, vseeno pa se najde tudi marsikaj pametnega. Cimet pa itak zelo lepo diši. Talele pa zdele kle paše , ane Codeine, dr.looney, GoBobi in 3 others 2 4
sesir Objavljeno Maj 6, 2018 Opozori Objavljeno Maj 6, 2018 pred 1 uro, SF pravi: Kaj ste to zdej zaene nove reklame nasral? To zato,da prekriva uporabne gumbe na forumu...
DAMI34 Objavljeno Maj 6, 2018 Opozori Objavljeno Maj 6, 2018 pred 7 urami, SF pravi: Kaj ste to zdej zaene nove reklame nasral? če maš Crome lahko blokiraš, za druge brskalnike pa ne bi vedel. Nove reklame aja zato, da ti ni dolcajt, da se ne ponavlja. ps. če kaj razumem IT se reklame vrtijo v povezavi s tem, kar ti brskaš....tako da podaljšanje penisa ni zgolj naklučje Kawalir, Andrejcer, GO_Tomi in 1 other 1 3
GeeSXer Objavljeno Maj 6, 2018 Opozori Objavljeno Maj 6, 2018 Chromu hvala, da je moj MS brez reklam.
Xebec Objavljeno Maj 6, 2018 Opozori Objavljeno Maj 6, 2018 ad blocker blokira povsod, beda je na telefonu k ponuja zraven reklam še aplikacije narobe tapknu ene 20x dons
sesir Objavljeno Maj 6, 2018 Opozori Objavljeno Maj 6, 2018 pred eno uro, DAMI34 pravi: če maš Crome lahko blokiraš, za druge brskalnike pa ne bi vedel. Nove reklame aja zato, da ti ni dolcajt, da se ne ponavlja. ps. če kaj razumem IT se reklame vrtijo v povezavi s tem, kar ti brskaš....tako da podaljšanje penisa ni zgolj naklučje Ker mi prikazuje reči,ki so mi všeč z popusti je kul...ni pa kul,da mi pokriva gumbe od MS
Codeine Objavljeno Maj 6, 2018 Opozori Objavljeno Maj 6, 2018 pred 1 uro, GeeSXer pravi: Chromu hvala, da je moj MS brez reklam. Tako je prav. Čim več takih. Bom prej imel mir. Andrejcer 1
Darko3g Objavljeno November 23, 2018 Opozori Objavljeno November 23, 2018 Ali bi se dalo zaostriti pravila na forumu in prepovedati osebne debate v katerikoli temi. Vsa sporočila in odgovori bi lahko vsebovali le argumente ali osebna prepričanja o obravnavani zadevi, ne pa mnenj ali ocen o drugih piscih. Tako bi bili prepovedani stavki kot npr.: nimaš pojma ali takšnemu butlu se ne da ničesar razložiti. Moderatorji bi morali vsak tak zapis po opozorilu sankcionirati in izdajati napotnice za Terme Banovci. Lahko pa se tudi sami ozremo vase, se vprašamo, kaj smo dosegli z našim žaljivim zapisom in se samocenzuriramo. Bi šlo? Prosim lepo! dr.looney in sesir 2
jskrablin Objavljeno November 23, 2018 Opozori Objavljeno November 23, 2018 pred 29 minutami, Darko3g pravi: Ali bi se dalo zaostriti pravila na forumu in prepovedati osebne debate v katerikoli temi. Vsa sporočila in odgovori bi lahko vsebovali le argumente ali osebna prepričanja o obravnavani zadevi, ne pa mnenj ali ocen o drugih piscih. Tako bi bili prepovedani stavki kot npr.: nimaš pojma ali takšnemu butlu se ne da ničesar razložiti. Bolj ali manj dnevno aktivna moderatorja sma 2. Dva, z besedo. Poleg moderiranja Motosveta morem oddelati še službo. Žena in hčerka mende tudi rabita nekaj pozornosti. Zaželjeno je da se (bojda) odrasli in opravilno sposobni ljudje sami malo kontrolirajo. In ne poskušajo za vsako ceno zmagati v tekmi kazanja nesramnosti in primitivizma na spletnem forumu. Dasiravno je za ene par uporabnikov upanje izgubljeno. Seveda se da zaostriti pravila. Napišemo lahko karkoli hočemo. Sam ne pozabit na moj odgovor zgoraj. Pravila niso veliko vredna če: Jih veliko število uporabnikov krši Ni dovolj moderatorjev da te uporabnike ustrezno kaznujejo GoBobi, dr.looney, DAMI34 in 2 others 5
dr.looney Objavljeno November 23, 2018 Opozori Objavljeno November 23, 2018 pred 6 minutami, jskrablin pravi: Bolj ali manj dnevno aktivna moderatorja sma 2. Dva, z besedo. Poleg moderiranja Motosveta morem oddelati še službo. Žena in hčerka mende tudi rabita nekaj pozornosti. Zaželjeno je da se (bojda) odrasli in opravilno sposobni ljudje sami malo kontrolirajo. In ne poskušajo za vsako ceno zmagati v tekmi kazanja nesramnosti in primitivizma na spletnem forumu. Dasiravno je za ene par uporabnikov upanje izgubljeno. Seveda se da zaostriti pravila. Napišemo lahko karkoli hočemo. Sam ne pozabit na moj odgovor zgoraj. Pravila niso veliko vredna če: Jih veliko število uporabnikov krši Ni dovolj moderatorjev da te uporabnike ustrezno kaznujejo Problem je ker, je tut eden od moderatorjev tak, samo drugega moderatorja rabimo pa bo takoj red. sesir 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se