DAMI34 Objavljeno Julij 12, 2019 Deli Objavljeno Julij 12, 2019 pred 16 urami, BIF pravi: Fojnica bo boljša izbira. Mogoče samo namig oz. priporočilo. Ko pridete v Fojnico in jo prevozite pridete do mosta, kjer prečkate reko in cesta zavije desno...na tem mestu na vaši desno strani je lep vrt in sedež "muslimanske mladine Fojnica" (nekaj podobnega)...prijetno mesto v hladu dreves, kjer vas bodo s pravo turško kahvo na tradicionalen način postregli. Res prijetno mesto za kratek postanek pred vzponom. Če vam časovno znese res priporočam. Lepo se imejte in seveda računam, da nas razveselite s kakšno fotko. tenx, nisem nič še splaniral, je pa Prokoško jezero, samo mali intermezzo. Gremo v Srbijo okrog Niša harat, mal bom obujal spomine kje sem se v vojski klatil, kje skakal, pa tam okoli po vseh možnih jezerih in jezercih..če pa to ne bo uspelo pa najbrž u Zadar maxxa, Kmet2 in BIF 1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
franc Objavljeno Julij 12, 2019 Deli Objavljeno Julij 12, 2019 Niš je še kar (izboljšanje) , vse okoli pa rapidno propada. Zanimiv konec za enduro motorje, za cestne pa ravno ne (po mojem) . lp DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
alfie Objavljeno Julij 19, 2019 Deli Objavljeno Julij 19, 2019 Dami kdaj greste(datumsko) dol okol Nisa? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Julij 19, 2019 Deli Objavljeno Julij 19, 2019 pred 1 uro, alfie pravi: Dami kdaj greste(datumsko) dol okol Nisa? zaenkrat je grem..mogoče se še Pik pridruži. Načeloma 9.8. ali 10.8. odvisno kako mi bo služba omogočala, greš zraven? za Bosno je samo en cilj: Prokoško jezero, drugo so jezera v Srbiji in okolica Niša (Zlatarsko jezero, Sjeničko jezero, Uvac, Jezero pri Čelijah, Niška banja, letališče Niš - spomini na vojsko/grem pogledat kaj je ostalo, panorama Sičevo/brana na Nišavi, Zavojsko jezero, če ostane čas, pa še v Bolgarijo v eno najstarejših jam) Quest in MiNa 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Julij 19, 2019 Deli Objavljeno Julij 19, 2019 pred 1 minuto, DAMI34 pravi: zaenkrat je grem..mogoče se še Pik pridruži. Načeloma 9.8. ali 10.8. odvisno kako mi bo služba omogočala za Bosno je samo en cilj: Prokoško jezero, drugo so jezera v Srbiji in okolica Niša (Zlatarsko jezero, Sjeničko jezero, Uvac, Jezero pri Čelijah, Niška banja, letališče Niš - spomini na vojsko/grem pogledat kaj je ostalo, panorama Sičevo/brana na Nišavi, Zavojsko jezero, če ostane čas, pa še v Bolgarijo v eno najstarejših jam) mi smo lan tukaj rekreacijo delal, masažiral, žrl in plaval ... tri dni http://www.ruczdrelo.rs/ Joker in DAMI34 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
solorider Objavljeno Avgust 17, 2019 Deli Objavljeno Avgust 17, 2019 Je kdo šel iz Livnega proti Hrvaški mislim, da je mejni prehod Aržano, se da tu mimo, ker padem v Baško vodo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Avgust 17, 2019 Deli Objavljeno Avgust 17, 2019 pred 20 minutami, solorider pravi: Je kdo šel iz Livnega proti Hrvaški mislim, da je mejni prehod Aržano, se da tu mimo, ker padem v Baško vodo. Ja čez oba, Kamensko in Aržano, če se ne motim, sta oba prehoda blizu. Najbolje je preveriti na gugl street wiev. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Avgust 17, 2019 Popularna objava Deli Objavljeno Avgust 17, 2019 No, pa sva ga osvojila ? Prokoško jezero 1650 mnv se nahaja cca 25 km stran od Fojnice, od tega je 20 km (skupaj 40) strmega, prašnega, sicer dobro utrjenega in tresočega makedama. Komur se smili moped, naj ne rine gor ?. Dostop je označen s tablami, tako da samo slediš, Garminu pa ne gre preveč zaupati. Sam vzpon traja cca 1 uro, če pa imaš kolega, ki se redno prehranjuje pa tudi uro in pol, ker je potrebno vmes nekaj prigriznili in spljuvati prah iz ust, ter nosu. Sam vzpon ni nič posebno lep, saj se večinoma vije skozi gozd, v trenutku, ko te že začne minevati volja do nabijanja in preštevaš tiste dva kilometra , koliko še do vrha, se najprej odpre planota, nato pa vrh in razgled. In to kakšen razgled...Janko in Metka, Mojca in Kekec, Fata i Suljo...noro.. In na vrhu lokalni pozdrav, ko uzreš jezero čez 500m sledi še obvezna vstopnina, in seveda si oddahneš, v stilu končno, oujee, zmaga ? In potem padeš, kot kravice, ki prosto dirjajo ob otrocih, ki na zelenem travniku okoli jezera igrajo nogomet, v vas. Oziraš se po lesenih kočicah, zgrajenih v stilu čobanov in lokalnega prebivalstva. Folk, v glavnem muslimani, precej jih albansko tolče, sedi pred kočami, je in pije, vabi kolege na meso in čaka take turiste kot sva midva, da jim ponudi nekaj biznisa v stilu kafe i cocacole, pa hrane tudi. Lepo, res lepo, ni bilo za spustiti...čez čas pa sledi psihična priprava na spust...in žretje prahu. RobiRoberto, igc1, nemo in 14 others 15 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
solorider Objavljeno Avgust 17, 2019 Deli Objavljeno Avgust 17, 2019 pred 2 urami, DAMI34 pravi: Ja čez oba, Kamensko in Aržano, če se ne motim, sta oba prehoda blizu. Najbolje je preveriti na gugl street wiev. Ja za Kamensko je normalno, ta je pa nenormalen bom šel pa kaj bo, bom poročal. DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
drmr69 Objavljeno Avgust 17, 2019 Deli Objavljeno Avgust 17, 2019 pred 4 minutami, solorider pravi: Ja za Kamensko je normalno, ta je pa nenormalen bom šel pa kaj bo, bom poročal. v zadnjih dveh letih sem šel 5x na Aržano pa nobenga problema pa še cesta je fantastic.... DAMI34 in MiNa 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
solorider Objavljeno Avgust 17, 2019 Deli Objavljeno Avgust 17, 2019 pred 8 minutami, drmr69 pravi: v zadnjih dveh letih sem šel 5x na Aržano pa nobenga problema pa še cesta je fantastic.... Jaz bom šel prvič, sem gledal cesto mimo jezera pa mora bit tudi fantastično. Jutri do Livnega v ponedeljek pa napadem, hvala! ? nemo in drmr69 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Joker Objavljeno Avgust 19, 2019 Popularna objava Deli Objavljeno Avgust 19, 2019 (popravljeno) Po štirih dneh Bosne lahko strnem: Ko jih jebe! Dost jih mam sploh pa ! Drugič pa rajši še kam drugam... Popravljeno Avgust 19, 2019. Popravil Joker DAMI34, Roger G. Jagger, Scarabeo 500 in 17 others 16 2 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MiNa Objavljeno Avgust 20, 2019 Deli Objavljeno Avgust 20, 2019 Sta se čevapov prenajedla, al kaj so se vama zamerili? Joker 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BIF Objavljeno Avgust 20, 2019 Deli Objavljeno Avgust 20, 2019 Ob 17. 8. 2019 ob 15:32, DAMI34 pravi: No, pa sva ga osvojila ? Prokoško jezero 1650 mnv se nahaja cca 25 km stran od Fojnice, od tega je 20 km (skupaj 40) strmega, prašnega, sicer dobro utrjenega in tresočega makedama. Komur se smili moped, naj ne rine gor ?. Dostop je označen s tablami, tako da samo slediš, Garminu pa ne gre preveč zaupati. Sam vzpon traja cca 1 uro, če pa imaš kolega, ki se redno prehranjuje pa tudi uro in pol, ker je potrebno vmes nekaj prigriznili in spljuvati prah iz ust, ter nosu. Sam vzpon ni nič posebno lep, saj se večinoma vije skozi gozd, v trenutku, ko te že začne minevati volja do nabijanja in preštevaš tiste dva kilometra , koliko še do vrha, se najprej odpre planota, nato pa vrh in razgled. In to kakšen razgled...Janko in Metka, Mojca in Kekec, Fata i Suljo...noro.. In na vrhu lokalni pozdrav, ko uzreš jezero čez 500m sledi še obvezna vstopnina, in seveda si oddahneš, v stilu končno, oujee, zmaga ? In potem padeš, kot kravice, ki prosto dirjajo ob otrocih, ki na zelenem travniku okoli jezera igrajo nogomet, v vas. Oziraš se po lesenih kočicah, zgrajenih v stilu čobanov in lokalnega prebivalstva. Folk, v glavnem muslimani, precej jih albansko tolče, sedi pred kočami, je in pije, vabi kolege na meso in čaka take turiste kot sva midva, da jim ponudi nekaj biznisa v stilu kafe i cocacole, pa hrane tudi. Lepo, res lepo, ni bilo za spustiti...čez čas pa sledi psihična priprava na spust...in žretje prahu. Hmmm....nisem vedel, da pobirajo vstopnino. Sicer takrat, ko sem bil jaz gori ni bilo niti čobanov...še kave mi ni imel kdo skuhat....tako, da me niso pokasirali verjetno zaradi "deficita stručnog kadra"... DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava hitrii Objavljeno Oktober 1, 2019 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 1, 2019 Ob 17. 8. 2019 ob 15:32, DAMI34 pravi: No, pa sva ga osvojila ? Prokoško jezero 1650 mnv se nahaja cca 25 km stran od Fojnice, od tega je 20 km (skupaj 40) strmega, prašnega, sicer dobro utrjenega in tresočega makedama. Komur se smili moped, naj ne rine gor ?. Dostop je označen s tablami, tako da samo slediš, Garminu pa ne gre preveč zaupati. Sam vzpon traja cca 1 uro, če pa imaš kolega, ki se redno prehranjuje pa tudi uro in pol, ker je potrebno vmes nekaj prigriznili in spljuvati prah iz ust, ter nosu. Sam vzpon ni nič posebno lep, saj se večinoma vije skozi gozd, v trenutku, ko te že začne minevati volja do nabijanja in preštevaš tiste dva kilometra , koliko še do vrha, se najprej odpre planota, nato pa vrh in razgled. In to kakšen razgled...Janko in Metka, Mojca in Kekec, Fata i Suljo...noro.. In na vrhu lokalni pozdrav, ko uzreš jezero čez 500m sledi še obvezna vstopnina, in seveda si oddahneš, v stilu končno, oujee, zmaga ? In potem padeš, kot kravice, ki prosto dirjajo ob otrocih, ki na zelenem travniku okoli jezera igrajo nogomet, v vas. Oziraš se po lesenih kočicah, zgrajenih v stilu čobanov in lokalnega prebivalstva. Folk, v glavnem muslimani, precej jih albansko tolče, sedi pred kočami, je in pije, vabi kolege na meso in čaka take turiste kot sva midva, da jim ponudi nekaj biznisa v stilu kafe i cocacole, pa hrane tudi. Lepo, res lepo, ni bilo za spustiti...čez čas pa sledi psihična priprava na spust...in žretje prahu. ne vem ki sta tak umazala motorje ??? vstopnine ni bilo samo za osebna vozila pa prokopska pita skofk, ALEŠ M, BIF in 7 others 9 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Oktober 1, 2019 Deli Objavljeno Oktober 1, 2019 pred 53 minutami, hitrii pravi: ne vem ki sta tak umazala motorje ??? vstopnine ni bilo samo za osebna vozila pa prokopska pita ful prometa, pa suh makedam, je pa res da sva jih mazala že 2 dni prej, pa še mal potem ps. sicer je pa @pik1kriv, k je pred mano vozil, jaz pa prah žrl pss. vi2 nista imela vstopnine, ker ni bilo glasbenika na vrhu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
CPU Objavljeno Oktober 27, 2022 Deli Objavljeno Oktober 27, 2022 Živijo, mogoče kdo ve, kako je v Bosni s predplačniškimi SIM karticami za prenos podatkov? Kakšne so kaj opcije? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAN Objavljeno Oktober 28, 2022 Deli Objavljeno Oktober 28, 2022 BH telekom za 20 KM dobiš 15 giga,dela bp... CPU 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
CPU Objavljeno Oktober 29, 2022 Deli Objavljeno Oktober 29, 2022 pred 5 urami, DAN pravi: BH telekom za 20 KM dobiš 15 giga,dela bp... Hvala 😊 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
knedl Objavljeno Januar 29, 2023 Deli Objavljeno Januar 29, 2023 15.5.2023 Relacija Maribor, Banjaluka, Mostar, Međugorje, Neum in nazaj proti Sarejevu za dva din in nazaj v Maribor. Vse rezervirano samo upajmo na lepo vreme. milan11 in mladench 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sunnygirl Objavljeno Maj 22, 2023 Deli Objavljeno Maj 22, 2023 Zivjo. Malo pomoci 😊 Morda bo en tak izlet za dva dni na sever Bosne, meja nekako Bosanski petrovac, Banja luka. Katere ceste so lepe za it? Makedam odpade 😅. Spalo bi se nekje v Bosni. Hvala Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kaldu Objavljeno Maj 22, 2023 Deli Objavljeno Maj 22, 2023 Moj nasvet prebrskaj to temo, preglej Potopise tam so vsi odgovori in veliko izkušenj. V glavnem so vse ceste v v Bosni v redu. Ko napišeš približno ruto ti lahko podamo veliko nasvetov. DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sunnygirl Objavljeno Maj 22, 2023 Deli Objavljeno Maj 22, 2023 pred 3 urami, Kaldu pravi: Moj nasvet prebrskaj to temo, preglej Potopise tam so vsi odgovori in veliko izkušenj. V glavnem so vse ceste v v Bosni v redu. Ko napišeš približno ruto ti lahko podamo veliko nasvetov. Tale del Bosne me zanima, katere ceste so lepe - lepi ovinki in ok asfalt. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Maj 22, 2023 Deli Objavljeno Maj 22, 2023 pred 32 minutami, sunnygirl pravi: Tale del Bosne me zanima, katere ceste so lepe - lepi ovinki in ok asfalt. višje kot greš ob Hr meji bolj je nikakav asfalt, zjebano/flikano in dolgočasna narava. Meni osebno je čist kul (narava pa to, ceste so slab asflat/drseč ampak vsaj brez pretiranega flikanja) na relaciji: Cazin Bos. Krupa, Prijedor, Kozarac (in Kozara) BL. Če nočeš makedama in nekaj izven okvirjev je to to, saj druge ni Pri vseh relacijah, makar dolgočasnih je vedno tisto najboljše in najlepše "kam zaviješ in kaj ob poti pogledaš". Gugl je v tej smeri brihtn ko strela, vklopišp fotke v mapsih, drajsaš relacijo in beležiš postanke. sunnygirl 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sunnygirl Objavljeno Maj 22, 2023 Deli Objavljeno Maj 22, 2023 pred 5 minutami, DAMI34 pravi: višje kot greš ob Hr meji bolj je nikakav asfalt, zjebano/flikano in dolgočasna narava. Meni osebno je čist kul (narava pa to, ceste so slab asflat/drseč ampak vsaj brez pretiranega flikanja) na relaciji: Cazin Bos. Krupa, Prijedor, Kozarac (in Kozara) BL. Če nočeš makedama in nekaj izven okvirjev je to to, saj druge ni Pri vseh relacijah, makar dolgočasnih je vedno tisto najboljše in najlepše "kam zaviješ in kaj ob poti pogledaš". Gugl je v tej smeri brihtn ko strela, vklopišp fotke v mapsih, drajsaš relacijo in beležiš postanke. Hvala. 😊 Sm hotla it gledat po google maps street view, pa majo bol bogo... Bom se po slikah sla. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se