pero Objavljeno Februar 13, 2003 Deli Objavljeno Februar 13, 2003 Ja prav lep res ni ampak neki novega se vsekakor morjo spomnit! Komi čakam da bodo končno enkrat pokazal kej zares novega k sam ta spreminjanje plastičnih delov!! :twisted: :roll: :oops: 8) :D :shock: Ciao,by Pero Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vrho1679 Objavljeno Februar 13, 2003 Deli Objavljeno Februar 13, 2003 Lahko, da bo zlo dober motor, ampak za enkrat je meni GRD:puppydogeyes: (kot je nekdo že povedal "še najbolj je podoben crknjeni ribi"). Morda se še navadimo, sej mi tudi nova VFR čedalje lepš zgleda. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Virko Objavljeno Februar 13, 2003 Deli Objavljeno Februar 13, 2003 No ja, oblika je kar OK, samo spredaj zgleda kot kak skuter :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vulcan Objavljeno Februar 13, 2003 Deli Objavljeno Februar 13, 2003 LP. Zanimivo, upam, da bo v zivo lepsi, predvsem zadnji konec deluje nekam cudno sirok, luci bi lahko bile malenkost vecje, drugace pa sto ljudi sto cudes. :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
loyo Objavljeno Februar 13, 2003 Deli Objavljeno Februar 13, 2003 mam neki feeling, da če bi stal v vaši garaži, bi vsi drugače mijavkali :? motor je zmaga !! lp Loyo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
smeško Objavljeno Februar 13, 2003 Deli Objavljeno Februar 13, 2003 Ja, vsake oči imajo svojega malarja, ampak jest se še nisem odloču a mi je tale makina všeč, je pa res, da zelo spominja na VFR-o... se mi zdi, da zadnja leta pri risanju novih motociklov uporabljajo samo še ravnila... (kmalu bodo še kolesa štirioglata) :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BINCA Objavljeno Februar 14, 2003 Deli Objavljeno Februar 14, 2003 mam neki feeling, da če bi stal v vaši garaži, bi vsi drugače mijavkali :? motor je zmaga !! lp Loyo Ta motor sigurn ne bo vidu moje garaže znotraj :twisted: . Če drugo ne, bo drag ko svinja :shock: :!: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
robberrt Objavljeno Februar 14, 2003 Deli Objavljeno Februar 14, 2003 mam neki feeling, da če bi stal v vaši garaži, bi vsi drugače mijavkali :? motor je zmaga !! lp Loyo Ta motor sigurn ne bo vidu moje garaže znotraj :twisted: . Če drugo ne, bo drag ko svinja :shock: :!: pa če ne drugo na K se začne ne na Y :lol: :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tratnjak Damijan Objavljeno Februar 14, 2003 Deli Objavljeno Februar 14, 2003 Čeprav sem tudi pristaš kawa motorjev, mi ta model ravno ni preveč všeč. Verjetno pa bo v živo videt drugače kot na sliki. Vidim, da je nekaterim všeč, nekaterim pa čisto nasprotno. Po moje ga bodo čez kako leto oblikovno precej spremenili. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BINCA Objavljeno Februar 14, 2003 Deli Objavljeno Februar 14, 2003 mam neki feeling, da če bi stal v vaši garaži, bi vsi drugače mijavkali :? motor je zmaga !! lp Loyo Ta motor sigurn ne bo vidu moje garaže znotraj :twisted: . Če drugo ne, bo drag ko svinja :shock: :!: pa če ne drugo na K se začne ne na Y :lol: :lol: SAGURNO :wink: , sploh pa zdej, ko jih ima moja Y: 180 8) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
smeško Objavljeno Februar 14, 2003 Deli Objavljeno Februar 14, 2003 mam neki feeling, da če bi stal v vaši garaži, bi vsi drugače mijavkali :? motor je zmaga !! lp Loyo Ta motor sigurn ne bo vidu moje garaže znotraj :twisted: . Če drugo ne, bo drag ko svinja :shock: :!: pa če ne drugo na K se začne ne na Y :lol: :lol: SAGURNO :wink: , sploh pa zdej, ko jih ima moja Y: 180 8) ja seveda - vsak svojega hvali in to velja tud zate BINCA :!: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rock-46 Objavljeno Februar 14, 2003 Deli Objavljeno Februar 14, 2003 mam neki feeling, da če bi stal v vaši garaži, bi vsi drugače mijavkali :? motor je zmaga !! lp Loyo Ta motor sigurn ne bo vidu moje garaže znotraj :twisted: . Če drugo ne, bo drag ko svinja :shock: :!: pa če ne drugo na K se začne ne na Y :lol: :lol: SAGURNO :wink: , sploh pa zdej, ko jih ima moja Y: 180 8) ja seveda - vsak svojega hvali in to velja tud zate BINCA :!: Midva pa lahk vkup potegneva :D ...ce rabis zaveznika ..... LP,Rock Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
spidy Objavljeno Februar 14, 2003 Deli Objavljeno Februar 14, 2003 Y in K ja pa kaj še? BUUUUUUUUUUUUUU Samo eno vprašanje: Kaj se vozi na prvem mestu v GP? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gidl Objavljeno Februar 14, 2003 Deli Objavljeno Februar 14, 2003 Men je Kawa grda, tud GP1 mopedi so mi grdi....mogoče je Honda še med najlepšimi..... :roll: Ampak Japanezarji nikol nebodo ujel Massima Tamburinia, on je car 8) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BINCA Objavljeno Februar 14, 2003 Deli Objavljeno Februar 14, 2003 Y in K ja pa kaj še? BUUUUUUUUUUUUUU Samo eno vprašanje: Kaj se vozi na prvem mestu v GP? Trenutno nobedn, se sezona še ni začela :twisted: . Če pa misliš, da se bodo samo tisti (H), ki so se lansko sezono, si se pa mal zafrknu :wink: .Tudi Kawa je lahko med njimi 8) . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
spidy Objavljeno Februar 14, 2003 Deli Objavljeno Februar 14, 2003 Y in K ja pa kaj še? BUUUUUUUUUUUUUU Samo eno vprašanje: Kaj se vozi na prvem mestu v GP? Trenutno nobedn, se sezona še ni začela :twisted: . Če pa misliš, da se bodo samo tisti (H), ki so se lansko sezono, si se pa mal zafrknu :wink: .Tudi Kawa je lahko med njimi 8) . ¨ Po mojem mnenju za letošnjo sezono kawasaki sigurno ne bo v vrhu! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vrho1679 Objavljeno Februar 14, 2003 Deli Objavljeno Februar 14, 2003 Meni osebno je Kawa ZX12-R (črno-zlata kombinacija) najlepši plastičar, ki se trenutno prodaja. Upam da ga ne bodo še kmalu "pokakali" s podobno obliko kot pri ZX 6,10 R. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
D.J. Objavljeno Februar 14, 2003 Deli Objavljeno Februar 14, 2003 preveč oglato in robustno, določeni detajli so OK predvsem me zanima kdaj se bodo prebudili v 4T offroad klasi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gidl Objavljeno Februar 14, 2003 Deli Objavljeno Februar 14, 2003 Y in K ja pa kaj še? BUUUUUUUUUUUUUU Samo eno vprašanje: Kaj se vozi na prvem mestu v GP? Trenutno nobedn, se sezona še ni začela :twisted: . Če pa misliš, da se bodo samo tisti (H), ki so se lansko sezono, si se pa mal zafrknu :wink: .Tudi Kawa je lahko med njimi 8) . ¨ Po mojem mnenju za letošnjo sezono kawasaki sigurno ne bo v vrhu! Vsi vemo da je bila Honda daleč pred vsemi ko so se GP motorji prvič lani zapeljali v ogrevalni krog, vendar jim je Yamaha sledila iz dirke v dirko in so se Hondi proti koncu že močno približali. Aprilia je imela daleč največ konj, Kawasaki pa nič od tega...ne konj in ne voznih lastnosti. Toda letos bo boj bolj izenačen, Yamaha je hitra in okretna in tudi pri Apriliji so izboljšali vozne lastnosti....Kawa pa za odtenek ša vedno zaostaja. Pustimo se presenetiti :wink: ps Ducati je tud pristopu.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moped Objavljeno Februar 14, 2003 Deli Objavljeno Februar 14, 2003 mam neki feeling, da če bi stal v vaši garaži, bi vsi drugače mijavkali :? motor je zmaga !! lp Loyo Za svoj denar ga nebi nikoli nabavil. Podarjenemu konju se pa itak ne gleda v zobe. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wobewt Objavljeno Februar 15, 2003 Deli Objavljeno Februar 15, 2003 Zgleda hudo agresiven, lep pa glih ni, no...Bo pa zihrca stroj za lizat se... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZED Objavljeno Februar 16, 2003 Deli Objavljeno Februar 16, 2003 Kva a ni čist enben opazu :shock: :shock: , da je skor čista kopija ZX-RR, sam spredi ga poglej ko ima odprtino za zrak skor isto kot pri GP :!: :!: , sam da so še luči zraven. Zadn konc pa isti drek sam da ma dva(sj tko je vidt) auspuha. Stranski oklep je pa tud isto narjen kot pri GP :idea: :idea: . To ni VFR ampak ZX-RR. :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Februar 16, 2003 Deli Objavljeno Februar 16, 2003 Men je Kawa grda, tud GP1 mopedi so mi grdi....mogoče je Honda še med najlepšimi..... :roll: Ampak Japanezarji nikol nebodo ujel Massima Tamburinia, on je car 8) Najlepši so mi vsi motorji pred limanjem sponzorjev na plastiko. Črna mat barva zakon :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
andrej Objavljeno Februar 16, 2003 Deli Objavljeno Februar 16, 2003 Kva a ni čist enben opazu :shock: :shock: , da je skor čista kopija ZX-RR, sam spredi ga poglej ko ima odprtino za zrak skor isto kot pri GP :!: :!: , sam da so še luči zraven. Zadn konc pa isti drek sam da ma dva(sj tko je vidt) auspuha. Stranski oklep je pa tud isto narjen kot pri GP :idea: :idea: . To ni VFR ampak ZX-RR. :D :D Je res.. a še vedno ni jasno (kot je bilo že napisano), da gre za generirano sliko -- torej nič več kot čista fantazija kako naj bi izgledal zx10r. Pred tem se je na netu pojavilo že nekaj takih (domišljijskih) slik, nobena pa ne prihaja iz Kawasakija. Andrej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno April 3, 2003 Deli Objavljeno April 3, 2003 andrej Član Član od: torek, 22.05.2001 19:36 Objav: 187 Kraj: Novo mesto Objavljeno: 02 apr 2003 23:21 Zadeva: ZX-10R -------------------------------------------------------------------------------- Zgleda kot zx-6r na steroidih. Andrej _________________ Rehab is for quitters. Nazaj na vrh miki Vseved Član od: četrtek, 14.06.2001 14:47 Objav: 1046 Kraj: Slovenia Objavljeno: 03 apr 2003 06:13 Zadeva: -------------------------------------------------------------------------------- kaj pa kakšni tehnični podatki? Nazaj na vrh Mačica Vseved Član od: ponedeljek, 03.09.2001 10:12 Objav: 2451 Kraj: Tahiti (beri: Ljubljana) Objavljeno: 03 apr 2003 06:58 Zadeva: -------------------------------------------------------------------------------- Hm, zakaj mam feeling, da bo Ice tole po hitrem postopku zaklenu? Mogoče zato: http://www.motosvet.com/phpbb/viewtopic.ph...highlight=zx10r _________________ jsssssstttttttt tuuuuuuuuuuuuuuuut ogrevane ročke in windstopper so zakon Nazaj na vrh cyc Moderator Član od: nedelja, 02.12.2001 0:32 Objav: 1749 Kraj: Ljubljana Objavljeno: 03 apr 2003 07:13 Zadeva: -------------------------------------------------------------------------------- Zanimivo je pogledati slike na tej strani in na URLju iz druge teme zgoraj ... motocikla se namrec kar precej razlikujeta, drugacen okvir, zadnji del za sedezem ... _________________ Andraz, cyc Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se