maus Objavljeno September 13 Deli Objavljeno September 13 pred 23 minutami, Snečer pravi: sem mislil, da v petek ne delaš, sploh 13... ne razumeš kaj sem napisal... bil sem v službi ... kawa vsa kitajska jajca zmaga GeeSXer 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MiNa Objavljeno September 14 Deli Objavljeno September 14 (popravljeno) pred 15 urami, maus pravi: kawa vsa kitajska jajca zmaga V Moto GP Kawa taprva popušla, pol Suzuki, pol še Hongda pa Yamaha... Zdej rulajo Evropeji, te bojo pa kitajska jajca nakoncu zmagala. Potem se bo pa krog obrnu, sam mi tega ne bomo UČAKAL!!! Popravljeno September 14. Popravil MiNa maus 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno September 14 Deli Objavljeno September 14 pred 8 urami, MiNa pravi: V Moto GP Kawa taprva popušla, pol Suzuki, pol še Hongda pa Yamaha... Zdej rulajo Evropeji, te bojo pa kitajska jajca nakoncu zmagala. Potem se bo pa krog obrnu, sam mi tega ne bomo UČAKAL!!! v vsaki temi vsak cigo svojga konja hvali ... zakaj ga ne bi še jaz GoBobi in MiNa 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kugelschreiber Objavljeno September 14 Deli Objavljeno September 14 (popravljeno) 50 minutes ago, maus said: v vsaki temi vsak cigo svojga konja hvali ... zakaj ga ne bi še jaz Pa od kdaj si cigo? Popravljeno September 14. Popravil Kugelschreiber maus 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno September 14 Deli Objavljeno September 14 pred 17 minutami, Kugelschreiber pravi: Pa od kdaj si cigo? to je rek, ki ga ti mogoče ne boš nikoli razumel lahko si pa prevedeš "Ciganin hvali svoga konja - Jovan Jovanović Zmaj" jaz sem to moral prevest v 5 razredu osnovne šole pri pouku srbohrvaškega jezika (cca 1975 leta) kawa vse zmaga GoBobi in MiNa 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kugelschreiber Objavljeno September 14 Deli Objavljeno September 14 7 minutes ago, maus said: to je rek, ki ga ti mogoče ne boš nikoli razumel lahko si pa prevedeš "Ciganin hvali svoga konja - Jovan Jovanović Zmaj" jaz sem to moral prevest v 5 razredu osnovne šole pri pouku srbohrvaškega jezika (cca 1975 leta) kawa vse zmaga Kawa je zakon! Verjetno je res. Ne bom razumel. Sm pa razumel da si str. Ful. Ko si ti ze prevajal kojna zmaja in cigote, je mela moja mama se dve leti lep lajf. 😂 maus, MiNa in GoBobi 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno September 14 Deli Objavljeno September 14 pred 11 minutami, maus pravi: to je rek, ki ga ti mogoče ne boš nikoli razumel lahko si pa prevedeš "Ciganin hvali svoga konja - Jovan Jovanović Zmaj" jaz sem to moral prevest v 5 razredu osnovne šole pri pouku srbohrvaškega jezika (cca 1975 leta) kawa vse zmaga Zdaj je bolj Kove kot Kawa maus 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno September 14 Deli Objavljeno September 14 pred 5 minutami, Snečer pravi: Zdaj je bolj Kove kot Kawa to pa ne vem .. se ne vtikujem v druge cigote, ki svoje konje hvalijo MiNa 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kugelschreiber Objavljeno September 14 Deli Objavljeno September 14 22 minutes ago, Snečer said: Zdaj je bolj Kove kot Kawa Ne! Kawa! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se