DAMI34 Objavljeno April 29, 2019 Opozori Objavljeno April 29, 2019 pred 19 minutami, ukica pravi: Pust italjane izven mitas teme. Da nebo kdo na italjana nataknu mitas.. Pred kaficom ne zgleda dobr.. Ker slučajno prebiram italijanske forume vem da kar imajo Sf+ pa celo zadovoljni so. sesir 1
Tex Objavljeno April 29, 2019 Opozori Objavljeno April 29, 2019 Italjan samo za picapultom zgleda dobr. No, pa mogoče za expressomašino ..
ukica Objavljeno April 29, 2019 Opozori Objavljeno April 29, 2019 13 minutes ago, DAMI34 said: Ker slučajno prebiram italijanske forume vem da kar imajo Sf+ pa celo zadovoljni so. Italjanske motorje.. ne spagetarje. DAMI34 1
ukica Objavljeno April 30, 2019 Opozori Objavljeno April 30, 2019 6 hours ago, Roger G. Jagger said: ?? + Mitas ? ? Obvezno SC, vozena par krogov po pisti. Tko usi v gostilni misljo da si d(i)rkac prve klase!! bojc84, krucymucy in DAMI34 1 2
krucymucy Objavljeno April 30, 2019 Opozori Objavljeno April 30, 2019 Utekavam na deznem mopedu mitasko in pizdim nad sprednjo roadsmart 2... KARMEN1 in DAMI34 2
sesir Objavljeno April 30, 2019 Opozori Objavljeno April 30, 2019 pred 11 minutami, krucymucy pravi: Utekavam na deznem mopedu mitasko in pizdim nad sprednjo roadsmart 2... Ne ena ne druga ni primerna za objestno voznjo....
TakeALookAround Objavljeno April 30, 2019 Opozori Objavljeno April 30, 2019 Saj tudi objestna voznja ni primerna za na cesto.... Kaj pa zdej?
sesir Objavljeno April 30, 2019 Opozori Objavljeno April 30, 2019 Pravkar, DinDiin pravi: Saj tudi objestna voznja ni primerna za na cesto.... Kaj pa zdej? Zakaj pol kdaj peljes nad omejitvijo in poizkusas uporabiti ves placan profil gume in hrati ne obisces piste...
GizmoFighter Objavljeno April 30, 2019 Opozori Objavljeno April 30, 2019 (popravljeno) pred eno uro, sesir pravi: Ne ena ne druga ni primerna za objestno voznjo.... V bistvu, če skupaj potegnem, potem vsi ti osebki, ki vozijo MItaske, imajo srečo ob vseh svojih objestnih vožnjah, da so sploh še migajoči? Tebi so se očitno nekako zamerile oz. od kod jemlješ ves ta gnev in prepričanje, da je Mitas po domače za en kurac guma. Popravljeno April 30, 2019. Popravil GizmoFighter DAMI34 1
GizmoFighter Objavljeno April 30, 2019 Opozori Objavljeno April 30, 2019 (popravljeno) pred 54 minutami, sesir pravi: Zakaj pol kdaj peljes nad omejitvijo in poizkusas uporabiti ves placan profil gume in hrati ne obisces piste... Hmm, težko tole drži vodo, bi rad videl majstra na cesti tipa Jezersko itd., ki ne pokoristi celotnega profila vsaj zadnje gume in hkrati ob tem vozi po omejitvi? Skoraj težko... Popravljeno April 30, 2019. Popravil GizmoFighter
Snečer Objavljeno April 30, 2019 Opozori Objavljeno April 30, 2019 pred 32 minutami, GizmoFighter pravi: Hmm, težko tole drži vodo, bi rad videl majstra na cesti tipa Jezersko itd., ki ne pokoristi celotnega profila vsaj zadnje gume in hkrati ob tem vozi po omejitvi? Skoraj težko... 90 preko serpentine zmorejo samo najstarejši člani na MSju sesir 1
sesir Objavljeno April 30, 2019 Opozori Objavljeno April 30, 2019 pred 54 minutami, GizmoFighter pravi: Hmm, težko tole drži vodo, bi rad videl majstra na cesti tipa Jezersko itd., ki ne pokoristi celotnega profila vsaj zadnje gume in hkrati ob tem vozi po omejitvi? Skoraj težko... Nisi gledu posnetkov od SNECIJA???
TakeALookAround Objavljeno April 30, 2019 Opozori Objavljeno April 30, 2019 Rajs Game of Thrones gledam, ceprav je crap. ? Nad omejitvijo pa objestno ni isto ukica 1
krucymucy Objavljeno April 30, 2019 Opozori Objavljeno April 30, 2019 1 hour ago, GizmoFighter said: V bistvu, če skupaj potegnem, potem vsi ti osebki, ki vozijo MItaske, imajo srečo ob vseh svojih objestnih vožnjah, da so sploh še migajoči? Tebi so se očitno nekako zamerile oz. od kod jemlješ ves ta gnev in prepričanje, da je Mitas po domače za en kurac guma. Sesir ima na skuterju ceske mitas gume in iz tega vlece da so zanic. Sem mu ze napisal enkrat da sem tudi jaz nad dunlop loparjem pizdil in ga zlomil, pa ne vlecem vzorednic z loparjem in gumami. 3 hours ago, sesir said: Ne ena ne druga ni primerna za objestno voznjo.... Jaz pocasi vozim. gretzky, sesir, bojc84 in 1 other 1 3
KARMEN1 Objavljeno April 30, 2019 Opozori Objavljeno April 30, 2019 Eni ptički so mi povedali, da neverni Tomaži ne verjamejo, da lahko ženska v letih, z Mitas pride do roba. P,s.: slika ni fake, motor je moj, nihče, razen mene, ga ne vozi DAMI34, sesir, Vito23 in 2 others 5
Xebec Objavljeno April 30, 2019 Opozori Objavljeno April 30, 2019 slabo vzmetenje, šmirgl papir pa še kj bi se najdl KARMEN1 1
Snečer Objavljeno April 30, 2019 Opozori Objavljeno April 30, 2019 pred 26 minutami, KARMEN1 pravi: Eni ptički so mi povedali, da neverni Tomaži ne verjamejo, da lahko ženska v letih, z Mitas pride do roba. P,s.: slika ni fake, motor je moj, nihče, razen mene, ga ne vozi vsak lahko pride če nepravilno voziš, eni pri isti brzini vse podrsajo, drugi normalno na fotki ne vidim nič posebnega KARMEN1 1
Kugelschreiber Objavljeno April 30, 2019 Opozori Objavljeno April 30, 2019 21 minutes ago, Snečer said: vsak lahko pride če nepravilno voziš, eni pri isti brzini vse podrsajo, drugi normalno na fotki ne vidim nič posebnega Prvo, Zakaj ženski kvariš veselje? in drugo, kašne posebnosti ti pričakuješ? Kaj naj bo posebnega na civilno voženi gumi? Če kdo prlima gumo k jo je pelal na pas mater pa se snameš s pantov..... De ST gume super servisirajo vse poprečne bajkerje, in de so na vrh glave zadost dobre in hitre, za nameček pa še bol prijazne, govorim že deset let, pa se mi folk smeje. Zdej ko je mitas fuknu vn ST gumo je pa to odkritje tople vode. vem de si večina folka misli de so res spešal in posebni, mega zahtevni in super previdno hitri...de samo najbolše lahk poskrbi za njih, ....ampak...resnica je drugačna. Mavti, bojc84, TakeALookAround in 6 others 8 1
KARMEN1 Objavljeno April 30, 2019 Opozori Objavljeno April 30, 2019 Ker mora prcati kjerkoli, kogarkoli, v zvezi s čimerkoli...........sploh ni pomembno, katera tema je, glavno, da on nabija in se s tem hrani. Meni je človeka kar škoda, ker ima tako nesrečen lajf, da ni sposoben navezovati stikov na kakšen drugi, malo manj odvraten način. maxxa, Kugelschreiber, GoBobi in 3 others 2 4
DAMI34 Objavljeno April 30, 2019 Opozori Objavljeno April 30, 2019 pred 5 urami, sesir pravi: Zakaj pol kdaj peljes nad omejitvijo in poizkusas uporabiti ves placan profil gume in hrati ne obisces piste... Sam jest ne vem kako nam sploh uspe preživeti na Mitaskah, majkemi rookie007 in KARMEN1 2
Snečer Objavljeno April 30, 2019 Opozori Objavljeno April 30, 2019 pred 10 minutami, KARMEN1 pravi: Ker mora prcati kjerkoli, kogarkoli, v zvezi s čimerkoli...........sploh ni pomembno, katera tema je, glavno, da on nabija in se s tem hrani. Meni je človeka kar škoda, ker ima tako nesrečen lajf, da ni sposoben navezovati stikov na kakšen drugi, malo manj odvraten način. no videoposnetek pokaži al kaj je poanta fotke neke gume pred gostilno maxxa, rookie007, KARMEN1 in 1 other 4
Kugelschreiber Objavljeno April 30, 2019 Opozori Objavljeno April 30, 2019 1 minute ago, Snečer said: no videoposnetek pokaži Zahtevn postajaš. al kaj je poanta fotke neke gume pred gostilno de ni u garaži, k moj.
DAMI34 Objavljeno April 30, 2019 Opozori Objavljeno April 30, 2019 pred 41 minutami, Kugelschreiber pravi: Prvo, Zakaj ženski kvariš veselje? in drugo, kašne posebnosti ti pričakuješ? Kaj naj bo posebnega na civilno voženi gumi? Če kdo prlima gumo k jo je pelal na pas mater pa se snameš s pantov..... De ST gume super servisirajo vse poprečne bajkerje, in de so na vrh glave zadost dobre in hitre, za nameček pa še bol prijazne, govorim že deset let, pa se mi folk smeje. Zdej ko je mitas fuknu vn ST gumo je pa to odkritje tople vode. vem de si večina folka misli de so res spešal in posebni, mega zahtevni in super previdno hitri...de samo najbolše lahk poskrbi za njih, ....ampak...resnica je drugačna. nihče ne odkriva tople vode. Tudi na GTju je oem guma Angel Gt, št segment, ampak dokaj športen. Če se pa na hypersport gumi bolje počutim, se pa raj z njo vozim, tudi na račun kilometrov. Debata konkretno o sf+ s trdo sredico je stara verjetno kot tale tema. In da ToF je dobra, precej dobra, sploh za 2 osebi. Če me vprašaš pa za solo vožnjo bom pa brez premisleka odgovoril SF+. Sedaj, če grem na 4 jurje dolgo pot, kjer bo veliko drajsanja naravnost, ja potem pa je že pametno dati nekaj kar ima tršo sredico. Tak da to ni neko odkritje, je pa dobro za mitas fane, ki so to že dolgo želeli. Pa še nekaj, peljal sem kar nekaj st pnevmatik, nekatere so dosegle celo super kilometre, a veselja ni bilo takega kot je na tofu. Žal pa lahko že hitro povem, da tudi s tofom ne bo ravno nekega veselja pri kilometrini sesir, GizmoFighter in rookie007 1 1 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se