Snečer Objavljeno Maj 2, 2019 Opozori Objavljeno Maj 2, 2019 pred 14 urami, rookie007 pravi: Po 450 km je še vedno napis kot nov. Žal, nisem objesten voznik... ?? Ja ja, nisem še prišel do roba! ?? zadnje še ni 160, prvo pa itak težko do roba
KARMEN1 Objavljeno Maj 2, 2019 Opozori Objavljeno Maj 2, 2019 S prvo ne bom nikoli do roba. Ta je sicer še Conti gor. rookie007 1
rookie007 Objavljeno Maj 2, 2019 Opozori Objavljeno Maj 2, 2019 pred 1 uro, Snečer pravi: zadnje še ni 160, prvo pa itak težko do roba Pa kaj mečkajo z zadnjo? Je bilo rečeno z njihovega tabora, da bo konec aprila?! Je pa res, da niso rekli katerega leta... ? Wakasaki 1
ukica Objavljeno Maj 2, 2019 Opozori Objavljeno Maj 2, 2019 (popravljeno) Pri normalnem tlaku, bos hudo tezko spravu prvo do roba.. meni je sicer ratal GPjko, sam ja bla pumpana na cca 2 bara. Se pa zelo pozna ce furas “agresivno” torej da bremzas bolj agresivno in dost globok v ovink. Popravljeno Maj 2, 2019. Popravil ukica Snečer, rookie007 in sesir 2 1
Snečer Objavljeno Maj 2, 2019 Opozori Objavljeno Maj 2, 2019 pred 16 minutami, rookie007 pravi: Pa kaj mečkajo z zadnjo? Je bilo rečeno z njihovega tabora, da bo konec aprila?! Je pa res, da niso rekli katerega leta... ? vir za datum dobave so bile gostilniške govorice ms testnih voznikov koliko so vredne njihove informacije, je bilo vidno že, ko se je o sami gumi spraševalo pred 5 minutami, ukica pravi: Pri normalnem tlaku, bos hudo tezko spravu prvo do roba.. meni je sicer ratal GPjko, sam ja bla pumpana na cca 2 bara. Se pa zelo pozna ce furas “agresivno” torej da bremzas bolj agresivno in dost globok v ovink. aha, predlagam da za referenco sedaj limamo sprednje gume
rookie007 Objavljeno Maj 2, 2019 Opozori Objavljeno Maj 2, 2019 (popravljeno) pred 11 minutami, Snečer pravi: vir za datum dobave so bile gostilniške govorice ms testnih voznikov koliko so vredne njihove informacije, je bilo vidno že, ko se je o sami gumi spraševalo Tukaj se pa ne strinjam! Vir mojih info je bil uraden kanal Gumitehne. Sicer, nič narobe, vsaj z moje strani, mesec gor-dol... Popravljeno Maj 2, 2019. Popravil rookie007
Snečer Objavljeno Maj 2, 2019 Opozori Objavljeno Maj 2, 2019 če bi meli @mitas.si v mailu, pol bi se lahko menli rookie007 1
XTR Objavljeno Maj 2, 2019 Opozori Objavljeno Maj 2, 2019 2 hours ago, KARMEN1 said: Ta je sicer še Conti gor. Motor od avtošole? Glede na veliko obrabo sredine bi lahko bil... Kugelschreiber in KARMEN1 1 1
Snečer Objavljeno Maj 2, 2019 Opozori Objavljeno Maj 2, 2019 obkrožen del me čudi, ni čista sredina KARMEN1 1
TakeALookAround Objavljeno Maj 2, 2019 Opozori Objavljeno Maj 2, 2019 Verjetno zimski kilometri? Ugibam, ker se ne vozim pozimi, pa nimam pojma. ?
KARMEN1 Objavljeno Maj 2, 2019 Opozori Objavljeno Maj 2, 2019 pred 4 urami, XTR pravi: Motor od avtošole? Glede na veliko obrabo sredine bi lahko bil... Jaaaa, avtošola Polžek ?. Drugače pa je ta guma bila namontirana januarja in je naredila ca.8000 km ? rookie007 in sesir 1 1
schwantz Objavljeno Maj 2, 2019 Opozori Objavljeno Maj 2, 2019 pred 8 urami, Snečer pravi: če bi meli @mitas.si v mailu, pol bi se lahko menli @trelleborg.com bo prav...
DAMI34 Objavljeno Maj 3, 2019 Opozori Objavljeno Maj 3, 2019 Še zadnja posodobitev. Prevoženi 4500 total, od tega vsaj 4300 v dvoje in s prtljago. Profila še 2,5 do 3 mm, do senzorja Zadnjih 1600km v enem kosu po Ac, hitrost med 130-140 konstantno, skupaj vsaj 2000km ac. Temperature med 8-20C Mal je kvadratna, a ni sile. Kot kaže bo zlahka 7jurjev naredila. Obraba povprečno 0,6mm na Jurja. Predvsem pa zanesljiva tako v mrzlem spolzkem in mokrem. Zna bit da ostanem na nji pri GTju. Ps. Ne mi nažigat o reboundu, zavihkih in ostalem. Zadnjega jurja600 sem bil na comfort nastavitvah, da je rit manj bolela. Drugače pa sem gumo zlorabljal kolikor se jo je dalo (razn kjer je drselo ko svina ne) od vseh zlorab, kot bi rekel Snecer je bilo največ gas,zavora, pa navijanje na polno skoz tunele. @Kmet2je priča. Po mojem boste solo vozniki prej ostali brez bokov ko pa sredine, sicer ima tale 2xjadranko in Albanijo ter del Wawinkaste Grčije. bajkr88, vuk76, GizmoFighter in 6 others 6 2 1
Snečer Objavljeno Maj 3, 2019 Opozori Objavljeno Maj 3, 2019 sprednja se po novem kaže GizmoFighter in bajkr88 2
GizmoFighter Objavljeno Maj 3, 2019 Opozori Objavljeno Maj 3, 2019 Kaj bi še rad @Snečer Dami se je potrudil in napisal vtise....
sesir Objavljeno Maj 3, 2019 Opozori Objavljeno Maj 3, 2019 pred 1 uro, GizmoFighter pravi: Kaj bi še rad @Snečer Dami se je potrudil in napisal vtise.... Realno.....ker brez,da berem in ne bom ker ziher kot vedno nabija u superlativih a tej ceski gumi...
DAMI34 Objavljeno Maj 3, 2019 Opozori Objavljeno Maj 3, 2019 pred 3 urami, Snečer pravi: sprednja se po novem kaže sprednje ne menjam ostajam na SF+. Na Z900 pa obe na SF+, zakaj? Ker mi je SF+ bolj pisan na kožo kot ToF (solo vožnja) pred 4 minutami, sesir pravi: Realno.....ker brez,da berem in ne bom ker ziher kot vedno nabija u superlativih a tej ceski gumi... tebi je bilo prepovedano tule sodelovati. Mrš v kot za 14 dni. Marsikdo si bo v tej temi oddahnil za ta čas. KARMEN1, basbas, sesir in 3 others 2 1 2 1
Snečer Objavljeno Maj 3, 2019 Opozori Objavljeno Maj 3, 2019 pred 2 urami, GizmoFighter pravi: Kaj bi še rad @Snečer Dami se je potrudil in napisal vtise.... brez nervoze, samo na novi standard opozarjam je povedal, zakaj ni prve fotkal, ker je pač sf+ sicer se pa po prvi gume bolj vidi, kako se vozi, ker ni pogonska guma itd.
maxxa Objavljeno Maj 3, 2019 Opozori Objavljeno Maj 3, 2019 pred 6 urami, DAMI34 pravi: Po mojem boste solo vozniki prej ostali brez bokov ko pa sredine Primerljivo z angel gt?
Tex Objavljeno Maj 3, 2019 Opozori Objavljeno Maj 3, 2019 (popravljeno) 5 minutes ago, maxxa said: Primerljivo z angel gt? Hmm, bom rekel da ja, po mojem mnenju. Bomo videli kak bo z kilometrino. Je pa res, da zvozim verjetno 80% v dvoje z max obremenitvijo .. Ampak sem šele dobrih 1000km na ToF, prej angel GT. V primerjavi z SF+ pa potrebuje nekaj več truda v ovinku, da "pade čez".. Popravljeno Maj 3, 2019. Popravil Tex maxxa 1
maxxa Objavljeno Maj 3, 2019 Opozori Objavljeno Maj 3, 2019 pred 2 minutami, Tex pravi: Hmm, bom rekel da ja, po mojem mnenju. Bomo videli kak bo z kilometrino. Ampak sem šele dobrih 1000km na ToF, prej angel GT. V primerjavi z SF+ pa potrebuje nekaj več truda v ovinku, da "pade čez".. tenx. že po prej prebranem se mi je dozdevalo, da bi mi SF bolj ustrezala. sploh v padanju čez. torej, če/ko ponovno mitas, pol bo sf. Tex 1
Tex Objavljeno Maj 3, 2019 Opozori Objavljeno Maj 3, 2019 Just now, maxxa said: tenx. že po prej prebranem se mi je dozdevalo, da bi mi SF bolj ustrezala. sploh v padanju čez. torej, če/ko ponovno mitas, pol bo sf. SF+ definitivno več fun factorja, tu ni dvoma. Mene edino kilometrina moti pri SF+. Večinoma delam/delava daljše fure, pol pa je štala ko moraš še čist OK gumo menjavat, da ne bi na pol poti ostal brez in menjaval ali pa se v ilegali vozil. Angel GT je več TCSja prižigala kot SF+. ToF je blo nekaj lučke na armaturi, mogoče nekaj manj kot GT. maxxa in DAMI34 2
Snečer Objavljeno Maj 3, 2019 Opozori Objavljeno Maj 3, 2019 pred 4 minutami, maxxa pravi: tenx. že po prej prebranem se mi je dozdevalo, da bi mi SF bolj ustrezala. sploh v padanju čez. torej, če/ko ponovno mitas, pol bo sf. ker se verjetno voziš sama, bo sf+ boljša izbira tako jaz razmišljam in ker imam s sf+ v redu kilometrino, s tof samo izgubim kvaliteto vožnje maxxa 1
Tex Objavljeno Maj 3, 2019 Opozori Objavljeno Maj 3, 2019 (popravljeno) Čakamo na obljubljeno "štalo" z vremenom, da jo še po mokrem testiramo .. Popravljeno Maj 3, 2019. Popravil Tex DAMI34 1
maxxa Objavljeno Maj 3, 2019 Opozori Objavljeno Maj 3, 2019 sem ugotovila po napisanem, da mi ToF nebi bila všeč. sf sem pa eno že zvozila. mislim, da 2014/15.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se