u-r-o-s Objavljeno Maj 5 Objavljeno Maj 5 Ob 19. 1. 2025 ob 10:00, Wakasaki pravi: Me zanima a bo letos 🙂 sej je a ni? 220€ pride komplet 1
Wakasaki Objavljeno Maj 6 Objavljeno Maj 6 Ob 5. 5. 2025 ob 18:01, u-r-o-s pravi: sej je a ni? 220€ pride komplet tnx sm tolk cajta spremlu, pol pa mal pozabu. 1
Wakasaki Objavljeno Maj 11 Objavljeno Maj 11 Ob 6. 5. 2025 ob 18:45, Wakasaki pravi: tnx sm tolk cajta spremlu, pol pa mal pozabu. odgovor 1
Kugelschreiber Objavljeno Maj 11 Objavljeno Maj 11 On 5/5/2025 at 3:06 PM, Somrak said: TerraForce je zelo zelo podobna kot TouringForce Se ti res zdi tako? Zanimivo.
Voodoo Objavljeno Maj 15 Objavljeno Maj 15 Mt09, lih sem odfural 2 sezoni na Road 6, ene 4 zadnje, 2 sprednje, zadnja po ene 8k. Kako je kaj SF EV? SF+ sem v preteklosti veliko prevozil, pa so mi ene 3-4k zadnje držale. Je EV kaj boljše?
u-r-o-s Objavljeno Maj 16 Objavljeno Maj 16 Ob 11. 5. 2025 ob 10:17, Wakasaki pravi: odgovor Mogoče jih je povpraševanje presenetilo 1
Nightmare Objavljeno Maj 17 Objavljeno Maj 17 On 5/15/2025 at 4:33 PM, Voodoo said: Mt09, lih sem odfural 2 sezoni na Road 6, ene 4 zadnje, 2 sprednje, zadnja po ene 8k. Kako je kaj SF EV? SF+ sem v preteklosti veliko prevozil, pa so mi ene 3-4k zadnje držale. Je EV kaj boljše? Najverjetneje boš dosegel enako kilometrino. Sredica mislim, da je enake trdote medtem ko so robovi mehkejši kot pri SF+. Lp, Sano
Tromba Objavljeno Julij 11 Objavljeno Julij 11 (popravljeno) Po menjavi motorja (sedaj imam Cbr1000rr), sem tudi nataknil SF+ RS (vozil sem jih že na 600). Tudi za ta motor so super gume. Drsenje je kontrolirano, še zlasti s sprednjo gumo sem zelo zadovoljen, ker mi je enkrat resno spustila pri zaviranju v nagibu, pa je nazaj zagrabila in sem lepo odpeljal. Slika za primerjavo konkurenci 😜 Še tole, sredina še ima nekaj mesa do indikatorjev, na robovih pa izginja dezen in postajajo slick (dobrih 3000km). Na 600 sem naredil nekje 4.500 (ne vozim na pas mater, pač pa precej dinamično). Popravljeno Julij 11. Popravil Tromba 3
Popularna objava Luka66 Objavljeno Avgust 22 Popularna objava Objavljeno Avgust 22 Danes dobil še prednjo 21col MITAS ADV 2 Najbolj všeč mi je ta napis Cena, s popustom, obeh skupaj 208€. Kako bodo zdržale v primerjavi s preizkušeno vzdržljivimi Dunlop Mission enakih dimenzij (cena samo zadnje Dinlop Mis, je enaka ceni obeh Mitas, s tem, da ima Mitas ADV2 hitrostni razred V, Dunlop Mis pa T) na podobnem bajku in podlagi, pa ...naslednjo pomlad, šele. SREČNO 9 1
Kugelschreiber Objavljeno Avgust 23 Objavljeno Avgust 23 23 hours ago, Luka66 said: Danes dobil še prednjo 21col MITAS ADV 2 Najbolj všeč mi je ta napis Cena, s popustom, obeh skupaj 208€. Kako bodo zdržale v primerjavi s preizkušeno vzdržljivimi Dunlop Mission enakih dimenzij (cena samo zadnje Dinlop Mis, je enaka ceni obeh Mitas, s tem, da ima Mitas ADV2 hitrostni razred V, Dunlop Mis pa T) na podobnem bajku in podlagi, pa ...naslednjo pomlad, šele. SREČNO Izdavi koncno, kam se odpravlas.
Luka66 Objavljeno Avgust 25 Objavljeno Avgust 25 Ob 23. 8. 2025 ob 17:43, Kugelschreiber pravi: Izdavi koncno, kam se odpravlas. Ma to je še zaenkrat....v "luftu", priprave potekajo, ko bo zanesljivo javim ta info je še "vojna tajna", če bi ti povedal, bi te moral "ubit" to je pa škoda, ker si fejst dec in bajker 👍😉 5
Kugelschreiber Objavljeno Avgust 25 Objavljeno Avgust 25 2 minutes ago, Luka66 said: Ma to je še zaenkrat....v "luftu", priprave potekajo, ko bo zanesljivo javim ta info je še "vojna tajna", če bi ti povedal, bi te moral "ubit" to je pa škoda, ker si fejst dec in bajker 👍😉 Čak čak, če me ti fentaš boš moji vse veselje uzel hehe. Ker je ekspedicijsko kljuse Norden, vem da prav daleč ne. 2
greg570 Objavljeno Avgust 26 Objavljeno Avgust 26 Ob 22. 8. 2025 ob 18:34, Luka66 pravi: Danes dobil še prednjo 21col MITAS ADV 2 Najbolj všeč mi je ta napis Cena, s popustom, obeh skupaj 208€. Kako bodo zdržale v primerjavi s preizkušeno vzdržljivimi Dunlop Mission enakih dimenzij (cena samo zadnje Dinlop Mis, je enaka ceni obeh Mitas, s tem, da ima Mitas ADV2 hitrostni razred V, Dunlop Mis pa T) na podobnem bajku in podlagi, pa ...naslednjo pomlad, šele. SREČNO Kje si nabavil, ce ni skrivnost? Jaz sem dal samo za zadnjo 128 eur...
Luka66 Objavljeno Avgust 26 Objavljeno Avgust 26 Ob 25. 8. 2025 ob 9:20, Kugelschreiber pravi: Čak čak, če me ti fentaš boš moji vse veselje uzel hehe. Ker je ekspedicijsko kljuse Norden, vem da prav daleč ne. Brez skrbi, naj te tvoja še malo vzgaja 😉 tko kot nas, vse naše 🤪 Ravno zato, ker je tak krš, jo že šraufam, menjam, dopolnjujem.....v Lj bi rekli persionaliziram 🙃 Moj, na žalost že pokojni, oče tega ni nikoli mogel razumet, kupi se nov motor in ga je treba že takoj šraufat in nalagat z neko nepotrebno navlako, kot je rekel, metat stran kup gnarja.....on je v njegovih časih kupil Horex Regino in se vozil..... Ma lih zato, ker je malo dlje, jo bom del poti poslal kar z ladjo, da me, upam 🙏 srečno pripelje tja kamor želim in tudi nazaj 1
Luka66 Objavljeno Avgust 26 Objavljeno Avgust 26 pred 10 minutami, greg570 pravi: Kje si nabavil, ce ni skrivnost? Jaz sem dal samo za zadnjo 128 eur... Pri Bartogu... preko sodelavca, ki ima odobrene solidne popuste, ker precej nabalja pri njih, šraufa avte...."popoldan" 😉
Kugelschreiber Objavljeno Avgust 26 Objavljeno Avgust 26 1 hour ago, Luka66 said: Brez skrbi, naj te tvoja še malo vzgaja 😉 tko kot nas, vse naše 🤪 Ravno zato, ker je tak krš, jo že šraufam, menjam, dopolnjujem.....v Lj bi rekli persionaliziram 🙃 Moj, na žalost že pokojni, oče tega ni nikoli mogel razumet, kupi se nov motor in ga je treba že takoj šraufat in nalagat z neko nepotrebno navlako, kot je rekel, metat stran kup gnarja.....on je v njegovih časih kupil Horex Regino in se vozil..... Ma lih zato, ker je malo dlje, jo bom del poti poslal kar z ladjo, da me, upam 🙏 srečno pripelje tja kamor želim in tudi nazaj Aha. Tiera del Fuego, Salar de Uyuni... Uf. Uf. 🙇
Petzl Objavljeno Avgust 28 Objavljeno Avgust 28 Touring force SP.. mogoče kdo ve razliko s klasično TF? Že kdo probal? https://www.mitas-moto.com/en/products/motorcycle-on-road-tires/motorcycle-sport-touring-tires/touring-force-sp
Marko P. Objavljeno Avgust 29 Objavljeno Avgust 29 pred 12 urami, Petzl pravi: Touring force SP.. mogoče kdo ve razliko s klasično TF? Že kdo probal? https://www.mitas-moto.com/en/products/motorcycle-on-road-tires/motorcycle-sport-touring-tires/touring-force-sp 2. Touring Force SP (nova generacija) Predstavlja nadgradnjo izvirne različice: poudarek je na športnejšem odzivu, boljšem oprijemu, daljši vzdržljivosti in optimizirani kompoziciji za hitro odzivnost mitas-moto.com+1eu.mynetmoto.com. Uporablja Multi Compound Tread Technology (MCTT), kar pomeni večslojno gumeno zmes za povečanje življenjske dobe in oprijema v ovinkih, tudi pri nizkih temperaturah. Visoka vsebnost silike izboljša prijem na mokrih površinah. Lažja konstrukcija omogoča hitrejše in bolj natančno vodljivost, hkrati pa ohranja stabilnost in trajnost mitas-moto.comeu.mynetmoto.com. Prvotne dimenzije so bile lansirane aprila 2025 (npr. 120/70ZR17, 160/60ZR17, 180/55ZR17, 190/55ZR17), z dodatnimi velikostmi, ki sledijo kasneje v letu. Takole piše, vozil je pa še nisem...
Petzl Objavljeno Avgust 29 Objavljeno Avgust 29 pred 14 minutami, Marko P. pravi: 2. Touring Force SP (nova generacija) Predstavlja nadgradnjo izvirne različice: poudarek je na športnejšem odzivu, boljšem oprijemu, daljši vzdržljivosti in optimizirani kompoziciji za hitro odzivnost mitas-moto.com+1eu.mynetmoto.com. Uporablja Multi Compound Tread Technology (MCTT), kar pomeni večslojno gumeno zmes za povečanje življenjske dobe in oprijema v ovinkih, tudi pri nizkih temperaturah. Visoka vsebnost silike izboljša prijem na mokrih površinah. Lažja konstrukcija omogoča hitrejše in bolj natančno vodljivost, hkrati pa ohranja stabilnost in trajnost mitas-moto.comeu.mynetmoto.com. Prvotne dimenzije so bile lansirane aprila 2025 (npr. 120/70ZR17, 160/60ZR17, 180/55ZR17, 190/55ZR17), z dodatnimi velikostmi, ki sledijo kasneje v letu. Takole piše, vozil je pa še nisem... Bolj me zanima kaj to pomeni v praksi? Trša po sredini in mehkejša po robovih? Mogoče robovi primerljivi z SF+? sprednja mono compound? SF+ sprednja ni najbolj posrečena, zahteva zelo nizek tlak, drugače izgublja oprijem pri priganjanju
Marko P. Objavljeno Avgust 29 Objavljeno Avgust 29 pred 2 minutami, Petzl pravi: Bolj me zanima kaj to pomeni v praksi? Trša po sredini in mehkejša po robovih? Mogoče robovi primerljivi z SF+? sprednja mono compound? SF+ sprednja ni najbolj posrečena, zahteva zelo nizek tlak, drugače izgublja oprijem pri priganjanju Sem napisal, da še nisem vozil. Je pa v planu za drugo leto. Sem pa s sprednjo SF+ zelo zadovoljen, tlak 2,5 bara, drži. SF+ evo mi pa ne sede, je takoj postala "špičasta" 1
Nightmare Objavljeno Avgust 30 Objavljeno Avgust 30 On 8/29/2025 at 9:15 AM, Petzl said: Bolj me zanima kaj to pomeni v praksi? Trša po sredini in mehkejša po robovih? To je tudi že aktualna verzija. Lp, Samo
Grut Objavljeno Avgust 30 Objavljeno Avgust 30 Prodam, nove,res da je mal starejsi letnik,ampak za kake par krogou pa še bojo...cena 80 evrof plus serova štručka
MARE 65 Objavljeno Avgust 30 Objavljeno Avgust 30 pred 3 urami, Grut pravi: Prodam, nove,res da je mal starejsi letnik,ampak za kake par krogou pa še bojo...cena 80 evrof plus serova štručka Bil na Vranskem, kjer je Mitas predstavljal svoje gume. Tip iz Mitasa je v šali omenil, da mu gre najbolj na živce ko ljudje iščejo "sveže" gume kot kruh v pekarni. Razlagal je, da sam vzame zase gume, stare vsaj eno leto, ker morajo gume odležat, ker baje se po proizvodnji še vedno odvija kemična reakcija. 5
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se