DAMI34 Objavljeno Julij 27, 2016 Opozori Objavljeno Julij 27, 2016 kaj zaj, je al ni smrtno nevarna, in a vela otroc nikar tega ne počnite duma? Mau sm zmedn builder in maus 2
Nearrain Objavljeno Julij 27, 2016 Opozori Objavljeno Julij 27, 2016 (popravljeno) 6 minutes ago, DAMI34 said: kaj zaj, je al ni smrtno nevarna, in a vela otroc nikar tega ne počnite duma? Mau sm zmedn Spet trolas Smrtno nevarno je edin tvoje trolanje . . . umres od dolgcasa, ko trobis eno in isto Ampak ti je pol oproscenega, ker si zmene...pardon zmeden Popravljeno Julij 27, 2016. Popravil Nearrain
Cartman Objavljeno Julij 27, 2016 Opozori Objavljeno Julij 27, 2016 14 hours ago, Profi said: Primerjalni test na Grobniku kjer so sodelovale : Metzeler M7 Dunlop Sportsmart2 Pirelli Rosso 3 Bridgestone S21 Mitas SF+ Je bil že narejen 6. in 7. junija 2016 Prenekateri pametnjakovič bi bil razočaran, če bi povedal katere gume so naredile ta bolši čas... 2 hours ago, DAMI34 said: zase se brigi kuga čakamo? aja cifre sm vprašal nekoga za Mitas, pa je tak odgovor: Hmmm. Zdej ne smem povedati ččasov javno, ker bodo hoteli pol dirkati z njimi... ...vem pa, da je sin od profija peljal s testnimi (mehka zmes) 1:36" in spuščen tlak. ...s serijskimi pa mislim da je bilo 1:41" ...al pa mogoče 1:42" na dej ne serte no. ma kake vojaške tajne.........Človk je pelal 5 serijskih, štacunskih gum, in cajti so silna skrivnost? Bolanizem. Jure in skalar36 2
Zivnorc Objavljeno Julij 27, 2016 Opozori Objavljeno Julij 27, 2016 ...Conti je kot embalaža, v katere je zavita Mitaska...in pol ko kupiš, odmotaš in pol Conti vržeš preč.... DAMI34, builder in maus 3
maus Objavljeno Julij 27, 2016 Opozori Objavljeno Julij 27, 2016 (popravljeno) pred 7 minutami, Zivnorc pravi: ...Conti je kot embalaža, v katere je zavita Mitaska...in pol ko kupiš, odmotaš in pol Conti vržeš preč.... js bi tut to jedu ... bi se mi tut tok dogajalo Popravljeno Julij 27, 2016. Popravil maus DAMI34, IF7, builder in 1 other 4
Snečer Objavljeno Julij 27, 2016 Opozori Objavljeno Julij 27, 2016 pred eno uro, Cartman pravi: na dej ne serte no. ma kake vojaške tajne.........Človk je pelal 5 serijskih, štacunskih gum, in cajti so silna skrivnost? Bolanizem. kak se je odrezala sf+?
maus Objavljeno Julij 27, 2016 Opozori Objavljeno Julij 27, 2016 pred 3 minutami, Snecer pravi: kak se je odrezala sf+? pomoje z olfo builder, pikolo, DAMI34 in 2 others 5
DAMI34 Objavljeno Julij 27, 2016 Opozori Objavljeno Julij 27, 2016 pred 2 urami, Nearrain pravi: Spet trolas Smrtno nevarno je edin tvoje trolanje . . . umres od dolgcasa, ko trobis eno in isto Ampak ti je pol oproscenega, ker si zmene...pardon zmeden Ti pa tut nkol nis zadovoljen če mi je pol oproščenega, pomen da mam vasj 50% prav? Kmet2 in Zivnorc 2
Zivnorc Objavljeno Julij 27, 2016 Opozori Objavljeno Julij 27, 2016 pred 26 minutami, maus pravi: js bi tut to jedu ... bi se mi tut tok dogajalo ...na...a boš mal?.. maus, DAMI34 in builder 3
DAMI34 Objavljeno Julij 27, 2016 Opozori Objavljeno Julij 27, 2016 Pravkar, Zivnorc pravi: ...na...a boš mal?.. Češka roba? maus, Zivnorc in builder 3
maus Objavljeno Julij 27, 2016 Opozori Objavljeno Julij 27, 2016 pred 1 minuto, Zivnorc pravi: ...na...a boš mal?.. pust me pr mir base pa bi builder in Zivnorc 2
Snečer Objavljeno Julij 27, 2016 Opozori Objavljeno Julij 27, 2016 pred 3 urami, domina pravi: na rabiš se izrecno ukvarjat s solidnim zagrevanjem - usedeš se in pelješ. meni ni v 20k nikoli zdrsnila. problem je, ker pumpajo s kisikom
maus Objavljeno Julij 27, 2016 Opozori Objavljeno Julij 27, 2016 pred 2 minutami, Snecer pravi: problem je, ker pumpajo s kisikom pomoje da ne .. eni pelejo do roba ... verjetn js mam informacijo (vozu jih nism) .. da do pol delajo fenomenalno .. tko kot recimo Conti ... pol pa začnejo drset) ... ako su me lagali, ja lažem vas prevod ... po polovici obrabe, loviš pokemone
Snečer Objavljeno Julij 27, 2016 Opozori Objavljeno Julij 27, 2016 možno, jaz imam tehniko drugačnega radija + motor , ki omogoča manjše nagibe +mitaska, s katero ne pridem do roba, z dunlopko pa z takoj sf+ je res vrhunski izdelek, probaj enkrat maus, no na tvoji trasi je itak namesto asfalta...
DAMI34 Objavljeno Julij 27, 2016 Opozori Objavljeno Julij 27, 2016 pred 4 minutami, maus pravi: pomoje da ne .. eni pelejo do roba ... verjetn js mam informacijo (vozu jih nism) .. da do pol delajo fenomenalno .. tko kot recimo Conti ... pol pa začnejo drset) ... ako su me lagali, ja lažem vas prevod ... po polovici obrabe, loviš pokemone jst pa mam informacije da so smrtno nevarne, je reku Jure J. na fejstbuki, pa še par rejserjev maus 1
maus Objavljeno Julij 27, 2016 Opozori Objavljeno Julij 27, 2016 (popravljeno) pred 2 minutami, Snecer pravi: možno, jaz imam tehniko drugačnega radija + motor , ki omogoča manjše nagibe +mitaska, s katero ne pridem do roba, z dunlopko pa z takoj sf+ je res vrhunski izdelek, probaj enkrat maus, no na tvoji trasi je itak namesto asfalta... naum .. zanalašč ... ni homologirana do 295 km/h ... (to je nekdo zadnjič omenu) ... ponavad ne zamenjam nekaj v kar popolnoma zaupam .. pred 1 minuto, DAMI34 pravi: jst pa mam informacije da so smrtno nevarne, je reku Jure J. na fejstbuki, pa še par rejserjev no vidiš .. še to povrhu Popravljeno Julij 27, 2016. Popravil maus
Snečer Objavljeno Julij 27, 2016 Opozori Objavljeno Julij 27, 2016 meni ne zaupaš? z mitasko se pri nižji hitrosti hitreje pelješ, vsaj jaz mam tak občutek DAMI34 in Igi Pop 2
Cartman Objavljeno Julij 27, 2016 Opozori Objavljeno Julij 27, 2016 25 minutes ago, Snecer said: kak se je odrezala sf+? Pojma nimam. Me ne briga. Zanima pa precej. Meni, na cesti, se odrezejo ok, v nasprotnem primeru bi kupil samo ene, kot sem to storil z meceler m5 in dunlop sportsmart 1. builder, Zivnorc in DAMI34 3
maus Objavljeno Julij 27, 2016 Opozori Objavljeno Julij 27, 2016 pred 1 minuto, Snecer pravi: meni ne zaupaš? z mitasko se pri nižji hitrosti hitreje pelješ, vsaj jaz mam tak občutek ne ne razumem spodnji stavek ... če se peleš z mitasko 50 ... se pol pelješ 80 .. po zadnem Zivnorc, builder, Igi Pop in 2 others 5
DAMI34 Objavljeno Julij 27, 2016 Opozori Objavljeno Julij 27, 2016 Ga ni čez Mitas, plačaš 1 komplet, dobiš 2 wiiii, kok vpoklicev pri ostalih firmah ste že izkoristili? Zivnorc, builder in maus 3
maus Objavljeno Julij 27, 2016 Opozori Objavljeno Julij 27, 2016 pred 5 minutami, DAMI34 pravi: Ga ni čez Mitas, plačaš 1 komplet, dobiš 2 wiiii, kok vpoklicev pri ostalih firmah ste že izkoristili? čimveč .. pol jo speleš in novo dobiš .. a ni fajn DAMI34 in builder 2
Zivnorc Objavljeno Julij 27, 2016 Opozori Objavljeno Julij 27, 2016 pred 4 minutami, maus pravi: ne ne razumem spodnji stavek ... če se peleš z mitasko 50 ... se pol pelješ 80 .. po zadnem ... .... z mitasko se pelješ čisto počasi.... ....mimo tebe k imaš gor Conti. builder in maus 2
Cartman Objavljeno Julij 27, 2016 Opozori Objavljeno Julij 27, 2016 12 minutes ago, Snecer said: +mitaska, s katero ne pridem do roba, z dunlopko pa z takoj Z roadsmartko gres do roba. Na qualifire2 sportsmartu ali gp racerju zelo verjetno nebi. Pa so vse dunlopke builder in Zivnorc 2
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se