maus Objavljeno Julij 27, 2016 Opozori Objavljeno Julij 27, 2016 pred 3 minutami, Zivnorc pravi: ... .... z mitasko se pelješ čisto počasi.... ....mimo tebe k imaš gor Conti. ja valda Zivnorc in builder 2
Cartman Objavljeno Julij 27, 2016 Opozori Objavljeno Julij 27, 2016 12 minutes ago, maus said: .. ponavad ne zamenjam nekaj v kar popolnoma zaupam .. Maus cmon. Jure ti je pokazu de vozis narobe obrnene gume, zdej pa nas prepricujes de ne menjas....ja usako drugo leto menjas gume za drugacne. Sam ime je podobno.... Sportatak sportatak dva in sportatak tri... ajfon 5 pa 6 sta res cist drgacna. Stekas? ja s crkami upisan kofe morm placat ni problem. DAMI34, Zivnorc in builder 3
domina Objavljeno Julij 27, 2016 Opozori Objavljeno Julij 27, 2016 1 minute ago, maus said: pomoje da ne .. eni pelejo do roba ... verjetn js mam informacijo (vozu jih nism) .. da do pol delajo fenomenalno .. tko kot recimo Conti ... pol pa začnejo drset) ... ako su me lagali, ja lažem vas prevod ... po polovici obrabe, loviš pokemone drugače gume do roba zvozit ni lih jedrska fizika - sam za razliko od večine jaz to delamo izključno tam, kjer ocenim, da je dovolj varno... in ker je takih mest po moji (očitno subjektivni) oceni na javnih cestah bolj malo, je temu primerno obrabljena potem tudi guma. če me na ovinkih niste nikoli videli brezglavo v smrt bezljat pa po kolenčkih drajsat, to še ne pomen, da ne vem, kje ima motor gas pa kak se balanco v ovinek naštima, da gre guma do roba. še vedno si upam z gotovostjo trdit, da se povprečen motorist, ki ne spelje že takoj izpred garaže s polnim šusom, vozi zmerno in primerno stanju javnih cest ter se zaveda tveganja, ki ga s seboj prinesejo vedenjski vzorci ostalih udeležencev v prometu (sploh na slovenskih cestah), ne rabi ukvarjat z predhodnim ogrevanjem SF+, da mu bodo za njegove potrebe dovolj držale. DAMI34, Ktr1sk, robot in 5 others 8
maus Objavljeno Julij 27, 2016 Opozori Objavljeno Julij 27, 2016 pred 2 minutami, Cartman pravi: Maus cmon. Jure ti je pokazu de vozis narobe obrnene gume, zdej pa nas prepricujes de ne menjas....ja usako drugo leto menjas gume za drugacne. Sam ime je podobno.... Sportatak sportatak dva in sportatak tri... ajfon 5 pa 6 sta res cist drgacna. Stekas? ja s crkami upisan kofe morm placat ni problem. vsako leto zamenjam vsaj tri komplete ... seveda iste znamke conti 3 pa lima ejga .. to morte probat .. al pa tut če ne ... limajo tut počez obrnene res je, da so na tisti sliki obrnjene narobe .. vse slike od leta 2006 pa do 2011, kjer se vidi sprednje kolo je obrnjeno prav ... čeprav mu verjamem, da ni nič tikal ... očitno pred prodajo nisem bil več tok pozoren na te stvari in mi je šla samo naročena ninđa po glau. Itak sem verjel servisu ... zadnje čase sem bolj pozoren na to ... sicer pa .. če ne bi o tem pisali, je očitno, da 50 % MS-jevcev tega sploh ni vedelo dj mitaske gor, pa se za mano zapel, pa da vidim, če je res hitrejša guma pri isti hitrosti štekam te pa nč ... upisan si pa itak .... in to s ČRKAMI builder in Zivnorc 2
JezniPohorc Objavljeno Julij 27, 2016 Opozori Objavljeno Julij 27, 2016 pred 4 minutami, domina pravi: drugače gume do roba zvozit ni lih jedrska fizika - sam za razliko od večine jaz to delamo izključno tam, kjer ocenim, da je dovolj varno... in ker je takih mest po moji (očitno subjektivni) oceni na javnih cestah bolj malo, je temu primerno obrabljena potem tudi guma. če me na ovinkih niste nikoli videli brezglavo v smrt bezljat pa po kolenčkih drajsat, to še ne pomen, da ne vem, kje ima motor gas pa kak se balanco v ovinek naštima, da gre guma do roba. še vedno si upam z gotovostjo trdit, da se povprečen motorist, ki ne spelje že takoj izpred garaže s polnim šusom, vozi zmerno in primerno stanju javnih cest ter se zaveda tveganja, ki ga s seboj prinesejo vedenjski vzorci ostalih udeležencev v prometu (sploh na slovenskih cestah), ne rabi ukvarjat z predhodnim ogrevanjem SF+, da mu bodo za njegove potrebe dovolj držale. Ne gre se za dirkanje ampak pač za boljši filing, ker veš da imaš rezervo, če je kje kaka panika... Zivnorc, domina in DAMI34 3
maus Objavljeno Julij 27, 2016 Opozori Objavljeno Julij 27, 2016 pred 5 minutami, domina pravi: drugače gume do roba zvozit ni lih jedrska fizika - sam za razliko od večine jaz to delamo izključno tam, kjer ocenim, da je dovolj varno... in ker je takih mest po moji (očitno subjektivni) oceni na javnih cestah bolj malo, je temu primerno obrabljena potem tudi guma. če me na ovinkih niste nikoli videli brezglavo v smrt bezljat pa po kolenčkih drajsat, to še ne pomen, da ne vem, kje ima motor gas pa kak se balanco v ovinek naštima, da gre guma do roba. še vedno si upam z gotovostjo trdit, da se povprečen motorist, ki ne spelje že takoj izpred garaže s polnim šusom, vozi zmerno in primerno stanju javnih cest ter se zaveda tveganja, ki ga s seboj prinesejo vedenjski vzorci ostalih udeležencev v prometu (sploh na slovenskih cestah), ne rabi ukvarjat z predhodnim ogrevanjem SF+, da mu bodo za njegove potrebe dovolj držale. sploh nism teb repliciru ampak Snećiju itak je men osebno vseeno kdo do kok zvozi gumo .. vsak se vozi s svojim motorjem, s svojim denarjem, na svojih gumah in s svojo odgovornostjo. Tok bi me pa že morala poznat domina, Zivnorc, builder in 1 other 4
Borutt Objavljeno Julij 27, 2016 Opozori Objavljeno Julij 27, 2016 Sami strokovnjaki. Še na Beto jih bom namontiral in vas krivil, če bo rob ostal. Ko že toliko nabijate o zvoženem robu, me zanima, zakaj se vsake toliko najde kakšen pametnjakovič na moji strani. In ne, ne gre za enduro ali čoper, ampak za športen motor, ob katerem kasneje čepijo pametnjakoviči in opazujejo rob gume. Kaj ima to veze z Mitas gumami ? Z njimi se vozim po svoji strani. Kmet2, Zivnorc, DAMI34 in 2 others 5
domina Objavljeno Julij 27, 2016 Opozori Objavljeno Julij 27, 2016 4 minutes ago, maus said: sploh nism teb repliciru ampak Snećiju itak je men osebno vseeno kdo do kok zvozi gumo .. vsak se vozi s svojim motorjem, s svojim denarjem, na svojih gumah in s svojo odgovornostjo. Tok bi me pa že morala poznat ja @mausi... poznam, poznam. ti tud upam, da razumeš, da govorim za povprečne motoriste - glede vas prekaljenih mačkov (no, v tvojem primeru miškov) sem pa itak "prekratka", da podajam kakršnekoli sodbe in ocene. dejstvo je, da eni ne bomo nikoli v življenju imeli toliko motorističnih izkušenj kot jih imaš ti po vseh teh prevoženih km in da, logično, neki kar za mene zadošča, ni nujno, da tudi za tiste, ki znate zadeve malo bolje izkoristit... jezi me to, da se marsikakšen povprečen motorist šteje med prekaljene mačke in pretirava v vseh pogledih ter precenjuje svoje spodobnosti - potem gre pa neki narobe, je pa zmeri guma kriva. ps: pa ne me upisat - bom dala za kavo pa še pikačuja ti prensem maus, DAMI34 in vuk76 3
JezniPohorc Objavljeno Julij 27, 2016 Opozori Objavljeno Julij 27, 2016 Soliden video na temo "chicken strips"... MMF in Zivnorc 2
domina Objavljeno Julij 27, 2016 Opozori Objavljeno Julij 27, 2016 16 minutes ago, JezniPohorc said: Ne gre se za dirkanje ampak pač za boljši filing, ker veš da imaš rezervo, če je kje kaka panika... štekam - sam kolikor te/vaju poznam res ne rabiš skrbet, da ne bi bilo dovolj rezerve. maus 1
JezniPohorc Objavljeno Julij 27, 2016 Opozori Objavljeno Julij 27, 2016 Res je. Čeprav sem zdnjič na talni označbi na ta zadnji začutil neko živčnost...
domina Objavljeno Julij 27, 2016 Opozori Objavljeno Julij 27, 2016 no, to je pa dosti znan generalen problem, za katerega dvomim, da ga guma višjih cenovnih rangov v celoti odpravi - ali pač?
JezniPohorc Objavljeno Julij 27, 2016 Opozori Objavljeno Julij 27, 2016 Itak. Sem pa imel filing, da je SF+ bolj živčna kot Continental road attack 2 evo, ampak to so že itak drugi tudi poročali... domina 1
Zivnorc Objavljeno Julij 27, 2016 Opozori Objavljeno Julij 27, 2016 .... bolj ko berem tole temo.... ..... bolj vidim, da ste vsi u Mitas..... ...eni so zaljubljeni vanjo na daljavo..... ...eni se že lupčkajo z njo... ....eni smo jih pa že ene par drajsal... ...ampak metuljčki najbolj delajo tistim, ko so še na rajcig stopnji, pa ne vedo, a bi dal gor nase eno Mitasko, al ne.. ...moj odgovor je simpl. če jo nauš....nkol nauš vedu, kako se je drajsala.....pa ti nej drugi govorijo kukr čjo, kolk se je dobr...al pa kolk se ni dobr drajsala... ...a štekate.. builder, Kmet2, NumLock in 2 others 5
NumLock Objavljeno Julij 27, 2016 Opozori Objavljeno Julij 27, 2016 pred 4 urami, DAMI34 pravi: Teb se vedno rad zaupam, k mi vse poveš kar mislim, sam mau u celofan zaviješ Trauma pa ni bla tok huda, sicer sem zlaman in mau invalid, a moja prva misel, ko sem letel po zraku je bila: FAAAAAK SEZONA GRE U QURAC No no Dami, vse nam ne rabiš povedat. Ko na hitro preletim tvoj text, si lahko srečen, hvala bogu, da nobeden ni imel driske. pred 6 minutami, Zivnorc pravi: ...a štekate.. Vejš da, tebe vedno, pa to ... !
maus Objavljeno Julij 27, 2016 Opozori Objavljeno Julij 27, 2016 pred 32 minutami, domina pravi: ja @mausi... poznam, poznam. ti tud upam, da razumeš, da govorim za povprečne motoriste - glede vas prekaljenih mačkov (no, v tvojem primeru miškov) sem pa itak "prekratka", da podajam kakršnekoli sodbe in ocene. dejstvo je, da eni ne bomo nikoli v življenju imeli toliko motorističnih izkušenj kot jih imaš ti po vseh teh prevoženih km in da, logično, neki kar za mene zadošča, ni nujno, da tudi za tiste, ki znate zadeve malo bolje izkoristit... jezi me to, da se marsikakšen povprečen motorist šteje med prekaljene mačke in pretirava v vseh pogledih ter precenjuje svoje spodobnosti - potem gre pa neki narobe, je pa zmeri guma kriva. ps: pa ne me upisat - bom dala za kavo pa še pikačuja ti prensem js sm povprečni motorist ... kar se tiče pa kawe in objemćka, pa vedno s teboj : domina 1
Zivnorc Objavljeno Julij 27, 2016 Opozori Objavljeno Julij 27, 2016 pred 2 urami, JezniPohorc pravi: Soliden video na temo "chicken strips"... A ta bo govoru, kaj so čikn stripsi.... ...pa sej triumfa vozi..
domina Objavljeno Julij 27, 2016 Opozori Objavljeno Julij 27, 2016 3 hours ago, Zivnorc said: A ta bo govoru, kaj so čikn stripsi.... ...pa sej triumfa vozi.. Ej Zivnorc, maus in cikadina 3
jskrablin Objavljeno Julij 27, 2016 Opozori Objavljeno Julij 27, 2016 pred 6 urami, JezniPohorc pravi: Itak. Sem pa imel filing, da je SF+ bolj živčna kot Continental road attack 2 evo, ampak to so že itak drugi tudi poročali... RA2 Evo je zelo mirna guma prek talnih oznak al pa zalivk. Nima pa veze, če malo 'zmakne' motor. Probaj nažigat enduro stroj po kakem makadamu. Gre počez, understeera, oversteera, zadnji del je vsepovsod sam ne v liniji s sprednjim. Pa se je vseeno treba kr potrudit da ga vržeš v maline... Do 'roba' gre tud sicer enduraška EF-07... sam je malo 'labava' pri takem nagibu, tako da odsvetujem... DAMI34 1
Nearrain Objavljeno Julij 27, 2016 Opozori Objavljeno Julij 27, 2016 7 hours ago, DAMI34 said: Ti pa tut nkol nis zadovoljen če mi je pol oproščenega, pomen da mam vasj 50% prav? Ja... 50% tistga, kar si prebral na internetu in se nisi zmotil pri branju.
blindek Objavljeno Julij 27, 2016 Opozori Objavljeno Julij 27, 2016 Huh kolko strani nabijanja... Je sedaj kdo zvozil Terra Froce R nekaj več kilometrov in lahko pove kaj več po recimo 1000km+? Wakasaki in Zivnorc 2
UnionJack Objavljeno Julij 27, 2016 Opozori Objavljeno Julij 27, 2016 On 25 July 2016 at 4:22 PM, builder said: na 911 sm mel zmer zadnje kontra obrnjene, je pa res, da je to avto o kerem modelu je pa to govora? samo 997 in zdej 991 ni treba N2 gum. Ostali hrošči so pa k tatre, vse na O
JezniPohorc Objavljeno Julij 28, 2016 Opozori Objavljeno Julij 28, 2016 pred 10 urami, blindek pravi: Je sedaj kdo zvozil Terra Froce R nekaj več kilometrov in lahko pove kaj več po recimo 1000km+? To tudi mene zanima...
Borutt Objavljeno Julij 28, 2016 Opozori Objavljeno Julij 28, 2016 Do sedaj sem prevozil približno 1000 km in lahko rečem, da se dobro obnesejo. V primerjavi z Metzeler in Continental ni nekih razlik. Sem pa zaenkrat vozil samo po suhi cesti. Zivnorc in maus 2
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se