Zivnorc Objavljeno Avgust 2, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2016 ...ko sem ji dvakrat zaporedoma pršu do platna pa to platno odmaknu... se je pa še štrik od mojih gat zafoclov... Bmflar, DAMI34 in maus 3
pajkica Objavljeno Avgust 2, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2016 na zdej pa še žge..... Bmflar in Zivnorc 2
Zivnorc Objavljeno Avgust 2, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2016 Uporabi lubrikant, če ti gre preveč na suho. pred 24 minutami, pajkica pravi: na zdej pa še žge..... DAMI34, maus, Bmflar in 1 other 4
thunderace Objavljeno Avgust 2, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2016 (popravljeno) Ob 31. 7. 2016 at 15:29, thunderace pravi: A to si se z Mitaskam ulegel ali s kakšnim drugim? Tudi meni je zadnji konec šel počez, ampak mi ga je na srečo uspel rešit , ne vem kaj bi bilo če bi imel še spredaj Mitas - mogoče bi sprednja držala ali pa malinee Zdaj sem se nekajkrat peljal skozi ovinek, kjer mi je odneslo zadnjo gumo in opazil da je okrog polno tistega ˇoranžnega peska" ki ga cestarji posujejo če je nesreča in se razlijejo kakšne tekočine. Tako da je lahko bila tud kombinacija mokre ceste in kakšnega olja na cesti oz. upam da je blo to. Tako da bomo videli kako bo drugič ko bo mokra cesta. Se je na gumi (okrog) poznal cca.: 3cm pas kjer se je guma obrnila v prazno, pa čudne barve je bil?? Danes na suhi cesti pa jo spet svaljka Popravljeno Avgust 2, 2016. Popravil thunderace
Wakasaki Objavljeno Avgust 2, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2016 je kdo konkretno vozil terra force v dežju......jih je že kdo znucal?
Kmet2 Objavljeno Avgust 2, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2016 pred 38 minutami, Wakasaki pravi: je kdo konkretno vozil terra force v dežju......jih je že kdo znucal? Evo naš Borutt konkretno ................. Evo če V-Stroma zbrusiš na tačkah more bit že v redu pnevmatika . Za dež ti bo pa sam povedal ,jaz sem dobil poblastila samo za slike StaraFeltna, Wakasaki, Bmflar in 5 others 8
Wakasaki Objavljeno Avgust 2, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2016 (popravljeno) pred 16 minutami, Kmet2 pravi: Evo naš Borutt konkretno ................. Evo če V-Stroma zbrusiš na tačkah more bit že v redu pnevmatika . Za dež ti bo pa sam povedal ,jaz sem dobil poblastila samo za slike lepo da -smo- dobili še v tem segmentu Mitas, ki lima utrinkov in opisov o vožnji po mokrem se pa veselim že zdej Popravljeno Avgust 2, 2016. Popravil Wakasaki Zivnorc, Kmet2 in Bmflar 3
Borutt Objavljeno Avgust 2, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2016 Ma prou brez veze so te Mitas gume. Kulkr buom pršparu na gumh, buom purabu na tačkh, k jh buo hmali zmankalu. Buo treba kšne druge olupke nabaut, k ne limajo tulku. Zivnorc, builder, Wakasaki in 4 others 7
KNNMS Objavljeno Avgust 3, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2016 (popravljeno) pred 12 urami, Kmet2 pravi: Evo če V-Stroma zbrusiš na tačkah more bit že v redu pnevmatika . Ah dej! Pile prodajajo v vsaki železnini... Še gumo bo treba pošmerglat Popravljeno Avgust 3, 2016. Popravil KNNMS Bmflar 1
Kmet2 Objavljeno Avgust 3, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2016 pred eno uro, KNNMS pravi: Ah dej! Pile prodajajo v vsaki železnini... Še gumo bo treba pošmerglat Povej policaju ne men , jaz se vozim po predpisih ..............kakšno brušenje in objestnost ........to ni za mene builder, Bmflar, Cartman in 4 others 7
stuhec Objavljeno Avgust 3, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2016 Se v čakam da bom videl to ljubljeno mitas Pred leti ni bilo komentarja glede nje maus 1
maus Objavljeno Avgust 3, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2016 pred 45 minutami, stuhec pravi: Se v čakam da bom videl to ljubljeno mitas Pred leti ni bilo komentarja glede nje pred leti je bla Sava .. štekaš stuhec, builder, Bmflar in 1 other 4
stuhec Objavljeno Avgust 3, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2016 pred 22 minutami, maus pravi: pred leti je bla Sava .. štekaš Sem imel pred leti že mitas Imel enduro gumo, bla za cesto in off road. Kak se je malo porabla, ni bila več ne za to ne za ono builder in maus 2
DAMI34 Objavljeno Avgust 3, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2016 (popravljeno) pred 19 urami, thunderace pravi: Zdaj sem se nekajkrat peljal skozi ovinek, kjer mi je odneslo zadnjo gumo in opazil da je okrog polno tistega ˇoranžnega peska" ki ga cestarji posujejo če je nesreča in se razlijejo kakšne tekočine. Tako da je lahko bila tud kombinacija mokre ceste in kakšnega olja na cesti oz. upam da je blo to. Tako da bomo videli kako bo drugič ko bo mokra cesta. Se je na gumi (okrog) poznal cca.: 3cm pas kjer se je guma obrnila v prazno, pa čudne barve je bil?? Danes na suhi cesti pa jo spet svaljka a dj ga srt no Včasih na mokri cesti, neglede kaj vozim, mi guma iz neznanega vzroka zdrsne, razne kratice ki jih ima moped rešijo problem, v nasprotnem so maline. V tem primeru (ker mi je že na različnih gumah brezveze pošejkal moped) si mislim, da je znalo bit kaj na cesti in ne krivim gume. Kaj hočem povedat: Mitas ni neka zvezdica za mokro, ampak v mokrem se vse živo dogaja na bilokterih pnevmatikah. In če je že mokro, raje mam da pere kot svina, ker potem lepo vozim, kot pa da sam mal frca....potem zna bit jeba na bilokterih gumah...preverjeno. Edin kar mi ni všeč na mitaskah, je tisti začetek nagiba, takrat je res slab filing, pa občutek drsenja, pol pa zagrabi. Moram pa povedat, da po ohohoho prevoženih na Mitas, ni NIKOLI sam res NIKOLI prva spustila. Pokaže sicer pri nekih 5-10C rahlo drsenje, sam spusti pa ne. Mnenje je samo moje, mogoče ma kdo slabše ali boljše mnenje...pišem tist kar občutim in kar se mi zgodi. BMK kdo kaj namesti na svoj moped in kdo kaj vozi. Dejstvo pa je: vozim se celo leto, v vseh vremenskih pogojih (slana, led, ja tudi sneg in sol) tako, da si upam trditi, da nekaj iskušenj imam. In kar se tiče mokrote in začetka dežja: kljub vsem kraticam: KOT PO JAJCIH. Z biloktero gumo. In NE, nism še legel. Kot primer lahko navedem včerajšnjo relacijo Krka-Videm....drselo mi je, odnašalo, 2x sem z nogo tipal asvalt...nato sem se fantom opravičil, kr sem mečkal po cesti in veš kaj so mi rekli (vsak je vozil drugačne pnevmatike): drsi k svina!!!!Ne bi šlo nč hitrej kot si vozil. pred 10 urami, Borutt pravi: Ma prou brez veze so te Mitas gume. Kulkr buom pršparu na gumh, buom purabu na tačkh, k jh buo hmali zmankalu. Buo treba kšne druge olupke nabaut, k ne limajo tulku. k si objestnež Popravljeno Avgust 3, 2016. Popravil DAMI34 domina, Kmet2, maus in 4 others 7
Kmet2 Objavljeno Avgust 3, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2016 Spet onaniraš na mitaske ...........grem kokice iskat pa pir Zivnorc, builder, Bmflar in 2 others 5
DAMI34 Objavljeno Avgust 3, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2016 Pravkar, Kmet2 pravi: Spet onaniraš na mitaske ...........grem kokice iskat pa pir nč ne bo, moj prajtu nima časa, P...a me je pa dala na ignor Bmflar, maus, builder in 2 others 5
Nearrain Objavljeno Avgust 3, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2016 13 hours ago, DAMI34 said: nč ne bo, moj prajtu nima časa, P...a me je pa dala na ignor ahhh ne... ves da si bom vzel cas zate...sam mal potrpljena prosim Kmet2, DAMI34, maus in 3 others 6
DAMI34 Objavljeno Avgust 4, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2016 pred 7 urami, Nearrain pravi: ahhh ne... ves da si bom vzel cas zate...sam mal potrpljena prosim sm vedu, da me ne boš razočaral Zivnorc, Kmet2, Snečer in 2 others 5
Snečer Objavljeno Avgust 5, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2016 še tukaj sf+ po 10160km, mogoče pa bom Iveka "ujel" ni dileme, kaj bo spet naslednja builder, maus, robot in 3 others 6
maus Objavljeno Avgust 5, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2016 pred 1 minuto, Snecer pravi: še tukaj sf+ po 10160km, mogoče pa bom Iveka "ujel" ni dileme, kaj bo spet naslednja ob robu jo maš še za 20.000 km Zivnorc, Snečer, MMF in 3 others 6
Snečer Objavljeno Avgust 5, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2016 na robih je lifetime Zivnorc, DAMI34, Bmflar in 2 others 5
dlicen Objavljeno Avgust 5, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2016 Se mi samo zdi, ali postaja nekoliko oglata? Zivnorc, MMF in builder 3
maus Objavljeno Avgust 5, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2016 pred 2 minutami, dlicen pravi: Se mi samo zdi, ali postaja nekoliko oglata? ah kje pa .. taka je v originalu Zivnorc, builder, MMF in 1 other 4
Nearrain Objavljeno Avgust 5, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2016 (popravljeno) Mitas ze testira oglato gumo za tiste keri delajo nad 5k kilometrov z eno gumo. PS: vprasi Damija On Je strucko za kote Popravljeno Avgust 5, 2016. Popravil Nearrain Bmflar, Zivnorc in MMF 3
Snečer Objavljeno Avgust 5, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2016 bi bilo nenavadno če ne bi po 4000km ac na tem setu, roadsmartko sem mel že bolj oglato na te kilometre bom pa v alpah nazad obrusil maus, Zivnorc, builder in 2 others 5
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se