dlicen Objavljeno Avgust 5, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2016 Aha, zato Iveka kličejo tudi vinkl. builder, DAMI34, Zivnorc in 1 other 4
Snečer Objavljeno Avgust 5, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2016 pred 1 minuto, Nearrain pravi: Mitas ze testira oglato gumo za tiste keri delajo nad 5k kilometrov z eno gumo. ja enih 5,5k km bo imel ta set na AC... bi rad videl tvojo... builder, DAMI34 in Zivnorc 3
ferek Objavljeno Avgust 5, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2016 Ivek trenutno troši 2. komplet, ki bo definitivno bolj oglat, saj je za sabo pustil že 6000 km Andaluzije, nekaj Balkana, lokalnih voženj...enih 10 jurjev ima že ziher na njej, naslednji teden gremo skupaj v Srbijo... skupaj zagotovo že polovica avtocest... pa K1300 ni ravno lahek motor... ...kilometrina mitask se mu torej pridno nabira... vsekakor poročam...
DAMI34 Objavljeno Avgust 5, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2016 (popravljeno) pred 1 uro, Nearrain pravi: Mitas ze testira oglato gumo za tiste keri delajo nad 5k kilometrov z eno gumo. PS: vprasi Damija On Je strucko za kote js bi rad oglato Mitasko, sam "ogli"naj bojo na vrhu, tako da bom lah tut jaz 10kkm naredu. Bom predlagal Savi, hvala za idejo. Popravljeno Avgust 5, 2016. Popravil DAMI34 Bmflar in Nearrain 2
Nearrain Objavljeno Avgust 5, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2016 Just now, DAMI34 said: js bi rad oglato Mitasko, sam "ogli"naj bojo na vrhtu, tako da bom lah tut jaz 10kkm naredu. Bom predlagal Savi, hvala za idejo. Se zame eno plizzz ! jo bom mel za krompir osipavat. DAMI34 in MMF 2
DAMI34 Objavljeno Avgust 5, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2016 (popravljeno) pred 2 minutami, Nearrain pravi: Se zame eno plizzz ! jo bom mel za krompir osipavat. zate že mamo, spečali for ju pa Premium set sm ti vzel, k vem da rad ožemaš Popravljeno Avgust 5, 2016. Popravil DAMI34 Bmflar in Igi Pop 2
Nearrain Objavljeno Avgust 5, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2016 1 minute ago, DAMI34 said: zate že mamo, spečali for ju pa Premium set sm ti vzel, k vem da rad ožemaš SF+ prosim, k ma taprave "kote" !!!
DAMI34 Objavljeno Avgust 5, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2016 pred 1 minuto, Nearrain pravi: SF+ prosim, k ma taprave "kote" !!! bo nalepka gor SF+ Nearrein edišn BDW testne Mitas...se mi zadnja, vsaj z ozirmo na meritve, full hitro troši 0,9mm v 700km....moram mal Snecija vprašat, kaj naj nardim. Bmflar 1
Nearrain Objavljeno Avgust 5, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2016 10 minutes ago, DAMI34 said: bo nalepka gor SF+ Nearrein edišn BDW testne Mitas...se mi zadnja, vsaj z ozirmo na meritve, full hitro troši 0,9mm v 700km....moram mal Snecija vprašat, kaj naj nardim. Pametno Najprej konsolidirajata vajine umotvore preden mene zavedeta na kriva pota.
DAMI34 Objavljeno Avgust 5, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2016 pred 2 minutami, Nearrain pravi: Pametno Najprej konsolidirajata vajine umotvore preden mene zavedeta na kriva pota. pa to sm tut mislu, veš da ne maram da te nategujejo, sploh za Grobnik je full pomembno, tm ni zajebancije Kmet2 in Bmflar 2
Nearrain Objavljeno Avgust 5, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2016 (popravljeno) 2 minutes ago, DAMI34 said: pa to sm tut mislu, veš da ne maram da te nategujejo, sploh za Grobnik je full pomembno, tm ni zajebancije Ampak ti tega ne ves..a ne? Spet neki ugibas. ccc .... hit Sneckico vpras preden bo prepozno . . . Popravljeno Avgust 5, 2016. Popravil Nearrain
DAMI34 Objavljeno Avgust 5, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2016 Pravkar, Nearrain pravi: Ampak ti tega ne ves..a ne? Spet neki ugibas. ccc .... hit Sneckico vpras reden bo prepozno . . . jah to vem, da tm zihr ni Xsar, ki bi vrebale iz grmoulja Bmflar 1
Nearrain Objavljeno Avgust 5, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2016 Just now, DAMI34 said: jah to vem, da tm zihr ni Xsar, ki bi vrebale iz grmoulja Ves da se mi tale tvoja Xsara ze mal smil. Tok jo opevas, da revca misli, da je edina na tem planetu, k je motorista spregledala. pajkica in MMF 2
DAMI34 Objavljeno Avgust 5, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2016 pred 2 minutami, Nearrain pravi: Ves da se mi tale tvoja Xsara ze mal smil. Tok jo opevas, da revca misli, da je edina na tem planetu, k je motorista spregledala. za motorista ne vem, mene je xsara, če bi bil ferarri bi blo manj škode :D, pa lepš bi čez poletu. Ampak sm vesel, k se ti smili, sej men se je tut, ampak a pol je kej prometa na grobniku al ni? Bmflar 1
Nearrain Objavljeno Avgust 5, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2016 Just now, DAMI34 said: za motorista ne vem, mene je xsara, če bi bil ferarri bi blo manj škode :D, pa lepš bi čez poletu. Ampak sm vesel, k se ti smili, sej men se je tut, ampak a pol je kej prometa na grobniku al ni? Tezko recem. Iz Sardinje se ne vid do ke . MMF 1
.... Objavljeno Avgust 5, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2016 (popravljeno) pred 2 minutami, DAMI34 pravi: za motorista ne vem, mene je xsara, če bi bil ferarri bi blo manj škode :D, pa lepš bi čez poletu. Ampak sm vesel, k se ti smili, sej men se je tut, ampak a pol je kej prometa na grobniku al ni? pred 6 minutami, Nearrain pravi: Dobr, da si imel mitaske Popravljeno Avgust 5, 2016. Popravil Arzen
DAMI34 Objavljeno Avgust 5, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2016 (popravljeno) pred 2 minutami, Nearrain pravi: Tezko recem. Iz Sardinje se ne vid do ke . A nimaš dolgogleda na barki? Itak bo burja za vikend, tak da upam, da ne bodo spet gume krive za izlete s proge. Popravljeno Avgust 5, 2016. Popravil DAMI34
Nearrain Objavljeno Avgust 5, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2016 Just now, DAMI34 said: A nimaš dolgogleda na barki? Ne vec. Zamenu sm dalekozor za jebozor. Zdej sam do nudisticne plaze nese. Manj dometa, sam lepsa slika. MMF, skalar36, DAMI34 in 1 other 4
dlicen Objavljeno Avgust 5, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2016 Jebo vas obračunavanja in merjenja tičev. Pejte v pravi forum za to. Jaz sem tu, da izvem kakšno novo prednost Mitaske. builder, gretzky, Bmflar in 1 other 4
DAMI34 Objavljeno Avgust 5, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2016 pred 2 minutami, dlicen pravi: Jebo vas obračunavanja in merjenja tičev. Pejte v pravi forum za to. Jaz sem tu, da izvem kakšno novo prednost Mitaske. sej smo vse povedali, nauč se brat med vrsticami. tole smo ugotovili: Mitaska drži-do konca-pol spusti. To je to, velja za Grobnik in Macadam. Za Detjlne expertize pa povprašaj bolj iskušene od mene. dlicen, Nearrain, builder in 3 others 6
Nearrain Objavljeno Avgust 5, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2016 1 hour ago, dlicen said: Jebo vas obračunavanja in merjenja tičev. Pejte v pravi forum za to. Jaz sem tu, da izvem kakšno novo prednost Mitaske. si na pravem forumu, samo moras se se naucit izlusciti pravo informacijo.... Prednost Mitaske je, da tudi ce jih zvozis cel kup, ti tic ne bo vec zrastel. Haki, DAMI34, skalar36 in 4 others 7
dlicen Objavljeno Avgust 5, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2016 Kot je enkrat nekdo že napisal: okoli monitorja imam že par ton luščin...
Zivnorc Objavljeno Avgust 5, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2016 pred 3 minutami, dlicen pravi: Kot je enkrat nekdo že napisal: okoli monitorja imam že par ton luščin... ...pa še zdej nisi izluščil bistva... Bmflar, builder, skalar36 in 3 others 6
Haki Objavljeno Avgust 5, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2016 kdor ne zaupa zvestim uporabnikom Mitask, da bi jih sprobal nej sej pa na mausija obrnejo po nasvet DAMI34 in Bmflar 2
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se