Skoči na vsebino
DAMI34
Sporočilo dodal DAMI34

anketa o doseženih kilometrih z Mitas cestno pnevmatiki (SF+ in ToF) ANKETA

Svetovani tlaki (glej spodaj razpredelnico) 

ali poišči na MITAS strani: MITAS

Mitas-Recommended-inflation-pressures.pdf

Priporočene objave

Objavljeno

Se komu zdi, da sportforce 2017 drži kaj slabše?

Mi je danes nepričakovano zadnja spustila, sicer pri polnem nagibu, ampak  le rahlim pospeševanjem. Precej nerodna reč, ker odvzem gasa ne pomaga, da prime nazaj in potem preostane le še zapiranje s prednjo...in če zdrsne še ta... maline.

Objavljeno
pred 47 minutami, motom pravi:

Napram 16?  Ne.

Objavljeno
pred 9 urami, motom pravi:

Mi je danes nepričakovano zadnja spustila, sicer pri polnem nagibu, ampak  le rahlim pospeševanjem. Precej nerodna reč, ker odvzem gasa ne pomaga, da prime nazaj in potem preostane le še zapiranje s prednjo...in če zdrsne še ta... maline.

meni ne, celo bolje drži kot 2016

Objavljeno

Prej sem vozil najjačo ST gumo in sicer Dunlop Roadsmart.

Mitaska jo vhara, izkoristim pa jo bolj kot ostali, ker prevozim več z njo kot ostali. To ne zna vsak.

Uničevat je najlažje.

Objavljeno
pred 7 minutami, Snecer pravi:

Prej sem vozil najjačo ST gumo in sicer Dunlop Roadsmart.

Mitaska jo vhara, izkoristim pa jo bolj kot ostali, ker prevozim več z njo kot ostali. To ne zna vsak.

Uničevat je najlažje.

ST dunlop primerjaš s SS Mitas...džajič!

Primerja se naj SS Mitas vs dunlop vs pirelli ! Kot sem že napisal...ko bo jih imel @RVT na svojem mopeeu in bil zadovoljen pol bom verjel,da Kranjčanom uspelo....

Kot vsi ostali????! Nikoli! Ker ne poznam niti enega,ki bi imel več kot 50 kubičen moped in vozil 58 km/h

Objavljeno

Poznaš samo divjake.

Resnica pa je seveda izven tvoje gostilne.

Mitaska pri normalni vožnji drži 10k km+, tudi tistim ki vozijo 59 km/h

Objavljeno
pred 3 urami, DAMI34 pravi:

meni ne, celo bolje drži kot 2016

Me veseli.

Zgleda da sem slabo ocenil asfalt  v S ovinkih med IT Fužinami in Ratečami.

Tud mitaska ma limit.

Objavljeno
pred 2 urami, sesir pravi:

ST dunlop primerjaš s SS Mitas...džajič!

Primerja se naj SS Mitas vs dunlop vs pirelli ! Kot sem že napisal...ko bo jih imel @RVT na svojem mopeeu in bil zadovoljen pol bom verjel,da Kranjčanom uspelo....

Kot vsi ostali????! Nikoli! Ker ne poznam niti enega,ki bi imel več kot 50 kubičen moped in vozil 58 km/h

Kranjčanom je uspelo...,ker Mitas je odlična guma in tudi 7komplet bo Mitas..,res pa,da ko dam nove gor,nujno malo neostika,da se bolje ceste držijo :P

Objavljeno (popravljeno)
pred 6 minutami, Snecer pravi:

Pa daj si že montiraj Mitasko in sprobaj pa boš nehal klobasat.

SF+ je za ceno, ki jo ponuja, praktično brez konkurence.

ima in do 50kmh so ok...kuk vidim po tvojih ponetki so ok do 58kmh...

Moje klobasanje ali vaše kako super duper guma je....seveda pa v istem stavku še ne pozabite napisat zato ceno...

Da se razumemo!Verjamem,da je Mitas ok guma za povprečno počasnega voznika mopeda,ki ne ve kako se pelje moped z pirelli diablo ali SC ali dunlop ntec...

Popravljeno . Popravil sesir
Objavljeno
pred 2 minutami, sesir pravi:

Moje klobasanje ali vaše kako super duper guma je....seveda pa v istem stavku še ne pozabite napisat zato ceno...

Da se razumemo!Verjamem,da je Mitas ok guma za povprečno počasnega voznika mopeda,ki ne ve kako se pelje moped z pirelli diablo ali SC ali dunlop ntec...

Mislim, da lahko reviji Moto.si pišeš, če imaš dodatna vprašanja. 

Mogoče bo pa tale kaj vedela @svobodnaptica01 , se mi zdi, da piše al pa je pisala za to revijo.

"povprečno počasen voznik"? = kaj so to spet za ene neumnosti, ali si na nekih hudih zdravilih, al pa ti v gostilni kaj not prilivajo. tudi v tem primeru piši gornji osebu, mislim, da ima ustrezno strokovno usposobljenost...

-------------------

Tu je govora o cestnih, ne o MotoGP ali SBK gumah. Kako je pa treba na cesti vozit pa bi ti moralo biti jasno, razen če si izpit kupil.

In normalno je, da je Sava/Mitas naredila gume za cesto, za široko potrošnjo, ne pa za MotoGP/SBK.

Objavljeno
pred 3 minutami, sesir pravi:

@sesir, ti govoriš o dirkalnih gumah. Mitas ni dirkalna guma!!

Objavljeno (popravljeno)
pred 14 minutami, Snecer pravi:

Mislim, da lahko reviji Moto.si pišeš, če imaš dodatna vprašanja. 

Mogoče bo pa tale kaj vedela @svobodnaptica01 , se mi zdi, da piše al pa je pisala za to revijo.

"povprečno počasen voznik"? = kaj so to spet za ene neumnosti, ali si na nekih hudih zdravilih, al pa ti v gostilni kaj not prilivajo. tudi v tem primeru piši gornji osebu, mislim, da ima ustrezno strokovno usposobljenost...

-------------------

Tu je govora o cestnih, ne o MotoGP ali SBK gumah. Kako je pa treba na cesti vozit pa bi ti moralo biti jasno, razen če si izpit kupil.

In normalno je, da je Sava/Mitas naredila gume za cesto, za široko potrošnjo, ne pa za MotoGP/SBK.

Imam na skuterju!Niti ko sanjam o mp3 na njem ne bi imel Mitas pa da mi jih šenkaš!

@svobodnaptica01 lepo,da ti omeniš žensko pri motorjih in ne v kontekstu štedilnika...vem,da se punčka zna peljat po pisti...kako vozi po cesti pa nea vem...

Povprečno počasen je šofer,ki vozi " vedno" po predpisih...izpit si prej ti kupil kot jaz!!!!!!Ti ne veš,da se NE sme prehitevati ko prihaja nasproti vozilo in da moraš peljati vsaj polovico od preepisane hitrosti saj je drugače že kaznivo!Plus vsi,ki smo bili v avtošoli se spomnimo inštruktorja kako težil nam je naj pospešimo na dovoljeno hitrost in se nje držimo!

Pirelli SC ali diablo je dirkalna guma?Od kdaj?

Do pred 5leti sem jih veselo vozil in so bile homologirane za cesto!

@maus takoj reklamacija v eliso in an kawasaki saj so ti namontirali dirkalne gume na nov motor,ko si ga kupil...Res čudaki namesto,da bi namontirali gume za cesto,za široko potrošnjo!

Katastrofa od kawasakija!Al jih imajo zdaj tudi policisti,da so lahko v nasprotju z zakonom kot bmw?

Popravljeno . Popravil sesir
Objavljeno (popravljeno)
pred 9 minutami, sesir pravi:

Nimam!Niti ko sanjam o mp3 na njem ne bi imel Mitas pa da mi jih šenkaš!

@svobodnaptica01 lepo,da ti omeniš žensko pri motorjih in ne v kontekstu štedilnika...vem,da se punčka zna peljat po pisti...kako vozi po cesti pa nea vem...

Povprečno počasen je šofer,ki vozi " vedno" po predpisih...izpit si prej ti kupil kot jaz!!!!!!Ti ne veš,da se NE sme prehitevati ko prihaja nasproti vozilo in da moraš peljati vsaj polovico od preepisane hitrosti saj je drugače že kaznivo!Plus vsi,ki smo bili v avtošoli se spomnimo inštruktorja kako težil nam je naj pospešimo na dovoljeno hitrost in se nje držimo!

@Borutt  daj mu razloži, kako je s to polovično hitrostjo, meni ne bo verjel, tudi zakonu ne...

Citiraj

(4) Voznik ne sme brez upravičenega razloga voziti tako počasi, da bi oviral druge udeležence v cestnem prometu. Voznik vozila, ki vozi na čelu kolone z nižjo hitrostjo od največje dovoljene hitrosti in od hitrosti prometnega toka vozil na smernem vozišču, za katerim se nabere kolona vozil, se mora, če ga kolona ne more varno prehiteti, na prvem primernem kraju umakniti z vozišča in pustiti kolono vozil mimo.

Kolk si plačal inštruktorju in komisiji za izpit?

Lahko prehitevaš, če prihaja nasproti vozilo... kje si kupil izpit?

Citiraj

52. člen

(prepoved prehitevanja)

(1) Voznik ne sme prehitevati ali začeti prehitevati drugega vozila:

.

6.     če se po prehitevanju ne bi mogel varno vključiti na smerno vozišče oziroma na prometni pas, po katerem je vozil pred prehitevanjem;

7.     če smerno vozišče za vožnjo vozil v nasprotni smeri ni prosto v dolžini, ki je potrebna za prehitevanje;¸

Kje si torej kupil izpit, podkupil inštruktorja in komisijo in kolko si dal za to?

--------------------------------

Zapomni si šešir, najpomembnejše pravilo pri vožnji je, da vožnjo prilagodiš razmeram na cesti in sposobnostim.

pred 9 minutami, sesir pravi:

Katastrofa od kawasakija!Al jih imajo zdaj tudi policisti,da so lahko v nasprotju z zakonom kot bmw?

Zakonov ne poznaš. Nimaš niti ustrezne teoretične podlage, da bi lahko vozil po cesti. Mogoče si bil ok za karting dirkališče, kjer so nizke hitrosti, ne pa tudi za civilno cesto, tam veš sam najbolje, kaj se je zgodilo zaradi kupljenega izpita.

Popravljeno . Popravil Snecer
Objavljeno

@sesir, zdej pa nekaj iz jeze pišeš. Povej točno kater model Pirelli in kater model Dunlop! Če si mislil Pirelli SC in Dunlop d212, sta race gumi, ki imata homologacijo tudi za cesto, vendar sta v prvi vrsti namenjeni za pisto, medtem, ko Mitas SF+ ni namenjen za pisto in jih ne moreš primerjat.

Objavljeno (popravljeno)

:lol1:

od vsega tega preseravanja in podjebavanja že bedarije pišete ..

in ja, sc je race guma (WORLD-CLASS REFERENCE IN STREET LEGAL RACING TYRES) .. razen, če MS ve bolje kot proizvajalec ..

aja .. se opravičujem, da sem se oglasil .. jaz vozim tracerja .. pardon ..

Popravljeno . Popravil Tex
  • Všeč mi je 2
Objavljeno
pred 2 minutami, Tex pravi:

:lol1:

od vsega tega preseravanja in podjebavanja že bedarije pišete ..

in ja, sc je race guma (WORLD-CLASS REFERENCE IN STREET LEGAL RACING TYRES) .. razen, če MS ve bolje kot proizvajalec ..

In kaj sem jaz napisal :winkiss:?

Objavljeno
Just now, bikez said:

In kaj sem jaz napisal :winkiss:?

ni letelo nate .. ;)

Objavljeno

@sesirsi vozil SF+?

Kako se je obnesla?

Vse ostalo nabijanje lahko sproščaš v temi Pnevmatike-splošno, kajti dokler bom jaz Rumenkota in Suzukija na Mitaskah gledal, kako letita po jadranki pred mano in dokler bom KTMja gnal na polno v sport mode in v dvoje brez problemov (razenj lukenj ko jo prepuščam) in Žiuganorca na GSXru, do takrat ti ne bom nič verjel, niti ne bom dopuščal nekega brezveznega klobasanja tule, ker smo vse že 100x obdelali in prečvekali.

Mislim, da smo dovolj iskušeni, da zaznamo celo razlike med letniki iste pnevmatike, tako da hvala za nasvete, a ne hvala :D

Za zelo podoben denar kot SF+ dobim:

bridgestone bt16pro in S20, pa so mi od obeh pnevmatike prve slabše kot SF+ (16pro od polovice obrabe ni več kul oprijema, s20, pa skurim po 3 jurjih) Zadnje ,ajd recimo da je S20 za odtenek boljša, kilometrina pa je nekje pri vseh enaka.

• Všeč mi je 2
  • Hvala 1
Objavljeno

Brigestone poizkusil le na novi ninji 636 l.2004 in videl dost!

Zame je pač guma morala biti track day guma!Pa ne tolk zaradi tega kuk drži ampak zaradi vodljivosti mopeda in ustavljanja le tega!

jebeš tisti cent več na kilometer pri vseh ostalih enormnih stroških....

Objavljeno
pred 19 minutami, sesir pravi:

Brigestone poizkusil le na novi ninji 636 l.2004 in videl dost!

Zame je pač guma morala biti track day guma!Pa ne tolk zaradi tega kuk drži ampak zaradi vodljivosti mopeda in ustavljanja le tega!

jebeš tisti cent več na kilometer pri vseh ostalih enormnih stroških....

In kaj ima tvoj post veze z SF+, a me razumeš?

Tvoj post sodi v temo Bridgestone pnevmatike, ker kar si napisal je opis pnevmatike, ne pa primerjava s SF+. Prosim, drži se teme!!!

• Všeč mi je 2
Objavljeno (popravljeno)
32 minutes ago, DAMI34 said:

@sesirsi vozil SF+?

Kako se je obnesla?

Vse ostalo nabijanje lahko sproščaš v temi Pnevmatike-splošno, kajti dokler bom jaz Rumenkota in Suzukija na Mitaskah gledal, kako letita po jadranki pred mano in dokler bom KTMja gnal na polno v sport mode in v dvoje brez problemov (razenj lukenj ko jo prepuščam), do takrat ti ne bom nič verjel, niti ne bom dopuščal nekega brezveznega klobasanja tule, ker smo vse že 100x obdelali in prečvekali.

Mislim, da smo dovolj iskušeni, da zaznamo celo razlike med letniki iste pnevmatike, tako da hvala za nasvete, a ne hvala :D

Za zelo podoben denar kot SF+ dobim:

bridgestone bt16pro in S20, pa so mi od obeh pnevmatike prve slabše kot SF+ (16pro od polovice obrabe ni več kul oprijema, s20, pa skurim po 3 jurjih) Zadnje ,ajd recimo da je S20 za odtenek boljša, kilometrina pa je nekje pri vseh enaka.

Vozil Mitaske na svojem BMW S1000R in kot sem Ze rekel.

Mitas SF Je svoj denar zelo dobra guma.

Ni pa odlicna.  Odlicne gume zal niso v cenovnem razredu Mitasa.

IMHO

:smoke:

Popravljeno . Popravil Nearrain

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!