Skoči na vsebino
DAMI34
Sporočilo dodal DAMI34

anketa o doseženih kilometrih z Mitas cestno pnevmatiki (SF+ in ToF) ANKETA

Svetovani tlaki (glej spodaj razpredelnico) 

ali poišči na MITAS strani: MITAS

Mitas-Recommended-inflation-pressures.pdf

Priporočene objave

Objavljeno
pred 2 urami, schwantz pravi:

@DAMI34 @Ciko86 

Evo za vaju in ostalo občestvo na MS, na voljo je kar nekaj nalepk MITAS, pa tudi nekaj začasnih tatujev se najde. Več zaenkrat nimajo!

Glede na to @DAMI34, da  poznaš več uporabnikov, predlagam, da jaz nalepke dostavim tebi, ti pa poskrbi za distribucijo naprej :DLahko ZS...

20180405_140856.jpg

Velikost: 100 x 25 mm

hvala, reklam jim že tako dovolj naredim, nej dajo spet kako gumo đabe :P  Definitivno je pa bolje nekje vLJ pustit nalepke kot pa na primorskem.

Objavljeno
pred 37 minutami, DAMI34 pravi:

hvala, reklam jim že tako dovolj naredim, nej dajo spet kako gumo đabe :P  Definitivno je pa bolje nekje vLJ pustit nalepke kot pa na primorskem.

A js tudi dobim kakšno gumo?:D

Objavljeno
pred 4 minutami, Ciko86 pravi:

A js tudi dobim kakšno gumo?:D

slabo kaže da bo kaj :D še po 2017 (testne ki smo jih dobili 2016) niso prišli, pa jih šparam izpolnjeno imam statistiko en list A4 poročil napisanih....pa nč :(

Objavljeno
pred 4 urami, DAMI34 pravi:

slabo kaže da bo kaj :D še po 2017 (testne ki smo jih dobili 2016) niso prišli, pa jih šparam izpolnjeno imam statistiko en list A4 poročil napisanih....pa nč :(

In tako si še lani tajil,da jih dobiš gratis...Resda sem te hecal,da jih dobivaš gratis...a očitno je res v vsakem hecu nekaj resnice...

Objavljeno
pred 7 urami, sesir pravi:

In tako si še lani tajil,da jih dobiš gratis...Resda sem te hecal,da jih dobivaš gratis...a očitno je res v vsakem hecu nekaj resnice...

Če bi spremljal tole temo, bi tudi prebral, da je veliko ljudi dobilo v letu 16 testne. Tudi objavili smo, kake se nam zdijo. Ne pa mešeat med enim parom testnih in sponzorskimi gumami. Predlagam da greš na prvo stran te teme prebereš vse in potem nabijaš.

Hvala

Objavljeno
Ob 5. 4. 2018 ob 14:56, schwantz pravi:

@DAMI34 @Ciko86 

Evo za vaju in ostalo občestvo na MS, na voljo je kar nekaj nalepk MITAS, pa tudi nekaj začasnih tatujev se najde. Več zaenkrat nimajo!

Glede na to @DAMI34, da  poznaš več uporabnikov, predlagam, da jaz nalepke dostavim tebi, ti pa poskrbi za distribucijo naprej :DLahko ZS...

20180405_140856.jpg

Velikost: 100 x 25 mm

Hvala lepa za nalepke:D

Objavljeno

Pa tebi za kafe...

20180407_155912.thumb.jpg.c80a925abe55057eb17071f3b94cc34f.jpg

Zaradi nalepke dosežem 0,5°več nagiba v levih ovinkih :D

Objavljeno

Piše Pirelli....končno spoznal,kaj je vrhunska guma:ras:

Objavljeno
pred 3 urami, sesir pravi:

Piše Pirelli....končno spoznal,kaj je vrhunska guma:ras:

To so mi kitajci šenkali s plastikami :jezik:

• Haha 3
Objavljeno
pred 11 minutami, Ciko86 pravi:

To so mi kitajci šenkali s plastikami :jezik:

Vav...še kitajci vedo kva dobru:smoke:

Objavljeno

Sej nerečem pirelli sc super guma,samo zame ki naredim 20.000-30.000 km letno pač budget ne dovoli..:mad:

Objavljeno
pred 14 minutami, Ciko86 pravi:

Sej nerečem pirelli sc super guma,samo zame ki naredim 20.000-30.000 km letno pač budget ne dovoli..:mad:

Sva glih z frendom gledal/računo je . 

Naredi okoli 8000km,prej manj...a vseeno SC je baje 190eu in bi rabu tri ali štiri.. Gp racer 150 dobra cena 135...porabu bi pa le dve...

Je pa samo pri zadnji 500eu več,če hoče SC...Ker sva ugotovila,da ni tuk divji,da bi rabu SC...je mopi preubu v gp racer...

Objavljeno

Ob 5. 4. 2018 ob 18:16, DAMI34 pravi:

Ne rabiš šparat...vrži na kres za prvi Maj, trust me ;)

Objavljeno
pred 1 uro, skalaprava pravi:

Ne rabiš šparat...vrži na kres za prvi Maj, trust me ;)

vem, ampak škoda, ker so neresni.

Objavljeno

Kje preobut v mitas v ljubljani?

Objavljeno
pred 47 minutami, mladench pravi:

To bi lahko obavil enkrat med izletom v Belo krajino. V Semiču je zelo dobra vulkanizerska delavnica, osebje ki tam menja gume, pa so vsi po vrsti navdušeni motoristi in vedo, kako se zadevi streže, ko gre za motocikle. Imajo Mitaske tudi redno na zalogi, če kaj nimajo, pa naročijo in je po pravilu naslednji dan pri njih. Cene konkurenčne. Jaz vse menjam pri njih.

• Všeč mi je 2
Objavljeno

mislem da prav hoce v lj ... ker zihr ve da je u logatc rumeni ql :D

Objavljeno (popravljeno)

Jaz sem predlagal belo krajino, ker vem da se zelo pogosto in rad tja pelje ;)

Popravljeno . Popravil skalaprava
Objavljeno (popravljeno)

@skalaprava tnx...  jih pa jst menjam na Desincu :)

Kolega išče enga v lj...

Popravljeno . Popravil mladench
Objavljeno

Ja pol pa še njega pripelji v BK :P

Objavljeno (popravljeno)
pred 1 uro, mladench pravi:

Glede nato,da nekateri verjamete,da so to gume....greš k fulkanizerju,ki verjame isto...

Popravljeno . Popravil sesir
Objavljeno
pred 10 urami, sesir pravi:

Glede nato,da nekateri verjamete,da so to gume....greš k fulkanizerju,ki verjame isto...

kolk si jih zvozil? SF+ model?

Al si tudi ti prebral na FBju da so smrtno nevarne?

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!