Skoči na vsebino
DAMI34
Sporočilo dodal DAMI34

anketa o doseženih kilometrih z Mitas cestno pnevmatiki (SF+ in ToF) ANKETA

Svetovani tlaki (glej spodaj razpredelnico) 

ali poišči na MITAS strani: MITAS

Mitas-Recommended-inflation-pressures.pdf

Priporočene objave

Objavljeno

Mitaske so ze vredu. Predvsem offroad uporabljam. Za cesto pa mi najbolj lezijo Pirelli. Bi sicer probal Terraforce ampak niso toliko cenejse, da bi prevagalo odlocitev.

Objavljeno

Nisem našel nič za H-06 in MC-7 ??
Ima kdo slučajno kakšno iskušnjo ? rabil bi za malo starejši "moped" pa se ne morem odločiti katera bi bila boljša ...
gre za dim 3,25 in 3,5 x 18 (morda kdo ve ekvivalent - 90/90 ali 100/90x18 ?) in so dosti cenejše od ostalih.

Vsaka hitra informacija dobrodošla :)

https://www.mitas-moto.com/international/products/motorcycle-road-tyres-1/motorcycle-sport-tyres/mc-7

https://www.mitas-moto.com/international/products/motorcycle-road-tyres-1/motorcycle-classic-tyres/h-06/

Objavljeno

Zadnjo menjala danes, na 6100 km. Toliko sem odvozila od 5.5.2018 :dry:.

Rabim paleto gum :lol1:

Objavljeno
pred 3 minutami, KARMEN1 pravi:

Kaj delam narobe, da meni zdrži 12k km zadnja? (poleg tega da imam vrhunsko vzmetenje)

Objavljeno
4 minutes ago, KARMEN1 said:

Kombiniraj spredaj Mitas in zadaj Angel GT. Super kombinacija. Kilometrina se podvoji, oprijema pa ne zmanjka kar tako. Po kolenu leti brez težav. Preverjeno tudi na Grobniku...  :) 

• Všeč mi je 2
Objavljeno

Verjetno strogo po predpisi:lol1:.

Objavljeno
pred 4 minutami, KARMEN1 pravi:

Voziš penzionistično :ras:

kak pa ti s skuterjem voziš?

Objavljeno
pred 17 minutami, XTR pravi:

Kombiniraj spredaj Mitas in zadaj Angel GT. Super kombinacija. Kilometrina se podvoji, oprijema pa ne zmanjka kar tako. Po kolenu leti brez težav. Preverjeno tudi na Grobniku...  :) 

Dobra ideja!

Objavljeno
57 minutes ago, KARMEN1 said:

Dobra ideja!

Jaz vozim tudi spredaj mitas zadaj angel gt.. Ko bi vsaj SF+ kaj vec zdrzala zadaj, ne pa da jo moram se zdravo dol dat, da lahko planirano pot zvozim brez da sem v ilegali na koncu... 

Objavljeno
pred 19 minutami, Tex pravi:

Jaz vozim tudi spredaj mitas zadaj angel gt.. Ko bi vsaj SF+ kaj vec zdrzala zadaj, ne pa da jo moram se zdravo dol dat, da lahko planirano pot zvozim brez da sem v ilegali na koncu... 

ja, to je večni problem zadnje SF+, kolikokrat roma še dobra (beri za kakega jurja) v smeti, ker grem na daljšo furo.

Se pa strinjam, tale kombinacija ki si jo navedel je posrečena, prav tako bi verjetno lepo prva SF+ in Conti RA2 (ali 3) lepo sedla skupaj. Čeprav, jaz na Angel GT v 6 jurjih skurim boke in mi prav nič ne pomaga, če ostaja sredina še za 2 jurja. :(

• Všeč mi je 3
Objavljeno
pred 6 urami, Snecer pravi:

kak pa ti s skuterjem voziš?

Jz ga in sem siguren da moja vožnja bolj podobna glede hitrosti kod od @KARMEN1 tvoji..... kuk zgleda bo Mitas zdržu 12.000km na 49ccm skuterčku...

Objavljeno
Ob 12. 7. 2018 ob 15:13, sasosa pravi:

Verjetno strogo po predpisi:lol1:.

Od tega več kot 6000km po AC, ja po predpisih do 130

Objavljeno

S tem, da sem prejšnji sem menjal predčasno, že pri 9342km zaradi bule na prednji gumi

DSC_0016.JPG

DSC_0036.JPG

Objavljeno
pred 2 urami, Snecer pravi:

S tem, da sem prejšnji sem menjal predčasno, že pri 9342km zaradi bule na prednji gumi

DSC_0016.JPG

DSC_0036.JPG

Pač felerje morš vzet v zakup pri pol cenejši gumi...

Jz sem jih...

Rečmo pirelli za skuterčka 65eu Mitas 29...absolutno bi lagal,če bi reku,da sem sploh pomislil,da isto kvalitetna guma....pač za 60eu obe novi,mopi gre 50...pač tud bule...eh pač malo dnara malo muzike a super,ker poceni in za do trgovine super....

Objavljeno

Zadnjih nekaj sezon imel Mitas in sem bil zadovoljen. Večinoma jih nisem znucal do konca, ker je bila pred dopustom vedno dilema, če bojo še zdržale. Ziher je ziher, odštel sem 150 eur in šel na pot z novimi gumami. Do sedaj nikdar nobenih bul in tresenja. Sedaj imam Bridgestone, ker so že bile na motorju, potem bom zelo verjetno spet montiral Mitas.

• Všeč mi je 2
Objavljeno
6 hours ago, Snecer said:

DSC_0016.JPG

Sneci, celo gumo si kupil, celo!! Pussy strajfn si tud placal! :jezik:

Objavljeno
pred 1 minuto, Zok pravi:

ne razumemv čem bi bil problem, drugi ga imajo s kilometrino itd. jaz ne

Objavljeno
pred 8 minutami, Zok pravi:

Rad bi vidu junaka ki prvo mitas znuca do roba :P

Objavljeno (popravljeno)
4 hours ago, sesir said:

Pač felerje morš vzet v zakup pri pol cenejši gumi...

Jz sem jih...

Rečmo pirelli za skuterčka 65eu Mitas 29...absolutno bi lagal,če bi reku,da sem sploh pomislil,da isto kvalitetna guma....pač za 60eu obe novi,mopi gre 50...pač tud bule...eh pač malo dnara malo muzike a super,ker poceni in za do trgovine super....

Edina guma, ki je meni razpadla, ker j mela feler, je bil Dunlop... Mitas, pa sem jih veliko zvozil, se ne... Vec sem Mitask zvozil kot Dunlopk, in Dunlop je mela feler. In to zoprn, odstop plasti... Pozabavaj se malo s to matematiko...

Popravljeno . Popravil jvalant
Objavljeno (popravljeno)
On 7/12/2018 at 3:03 PM, KARMEN1 said:

Ah to je se dobro! Jaz sem zadnjo menjal vceraj, po 3k (3-3.5k ker ne vem tocno kdaj sem menjal) tocno dva tedna po menjavi... ;) 2 meseca ti je zdrzala, kaj pa se ces! :P

P.S:  Je pa res, da je pac moped nov, in sm vse svoje najlubse ceste obredu parkrat,  se celo jadranko 3x, kar je ponavadi ratalo v 5ih letih ;). Torej vec kot normalno Weissbriacha, Maurie. Pramolla in Jezerskega :)

Popravljeno . Popravil jvalant
Objavljeno
pred 3 urami, jvalant pravi:

Edina guma, ki je meni razpadla, ker j mela feler, je bil Dunlop... Mitas, pa sem jih veliko zvozil, se ne... Vec sem Mitask zvozil kot Dunlopk, in Dunlop je mela feler. In to zoprn, odstop plasti... Pozabavaj se malo s to matematiko...

Ne more se, ker mu ne znese, na mitas je alergičen, pa prebral je na FB da so smrtno nevarne :D

• Haha 2
Objavljeno
pred eno uro, DAMI34 pravi:

Ne more se, ker mu ne znese, na mitas je alergičen, pa prebral je na FB da so smrtno nevarne :D

Nimam FB in to nisem nikjer prepral razen v tvojih postih...

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!