DAMI34 Objavljeno April 28, 2016 Deli Objavljeno April 28, 2016 pred eno uro, bambi61 pravi: Te pa jaz nea grem če gre Kmet2! Ker tak počasi nem vozo. kar jaz Kmeta poznam, je bolj problem tankanje pred 1 uro, Snecer pravi: Takrat mam prosto ja, kolko dni je zadeva? imam edino drug problem, da nimam potnega lista Ukrajina nix s personalno. Tak da ne vem še ... Glede Ukrajine, Rusije imam od lani iz prve roke informacije, vse je normalne, le da ceste Belorusija, Rusija ok, tudi porihtano vse, Ukrajina pa ciganija. Glede pomislekov, da se kje kakšna rampa ne odpre. Če imaš manjše bankovce, te na rokah nesejo. potni list ti naredijo v enem tednu. milan11 in Kmet2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno April 28, 2016 Deli Objavljeno April 28, 2016 pred 2 urami, Samuell pravi: Zdaj boš na passportu šparaj ... Puj jebemti ... V 8-mih dneh je gotov če si ga daš danes delat ... Tak da prosim ... Bi mi pa bilo zelo prav če bi se pridružil ker si res vredu ded ... Brez zamere ... V čem je problem kje kdo stoji ali ne ... Še štartali nismo pa se komplicira ... Večja jeba je it na Mount Everest kot pa čez Ukraino z motorjem ... Vožnja bo prilagojena skupini ... če se odločimo da gremo pol gremo kot skupina ne kot posamezniki ... Gre se da vsi pridemo do cilja in kasneje vsi varno motorje pospravimo v garaže ... 42 eur ne dam lopovom po moje naslednje leto Ukrajina z osebno izkaznico...če bodo še dolgo rit lizali EU Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Danilo D Objavljeno April 28, 2016 Deli Objavljeno April 28, 2016 Koga boš pa za navigacijo pooblastil, če ti ne greš? Matej207 in Samuell 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Samuell Objavljeno April 28, 2016 Avtor Deli Objavljeno April 28, 2016 pred 1 uro, Snecer pravi: 42 eur ne dam lopovom po moje naslednje leto Ukrajina z osebno izkaznico...če bodo še dolgo rit lizali EU Pa ne me j.... da si škrt za 42€ ... je pa res da sta to dva polna tanka na motorju ... Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
milan11 Objavljeno April 28, 2016 Deli Objavljeno April 28, 2016 pred dvema letoma sem imel velike probleme s policijo , samo so si nekaj izmisljevali glede hitrosti , prehitevanj , vzeli so nama vse dokumente - veckrat , potem sva placala , pozneje sva se pritozila na njihovo veleposlanistvo , nisva dobila niti odgovora , ukrajina nikoli vec , mogoce je dobro da vas gre vecja skupina , jaz bi raje sel prek Belorusije , ker je ukrajina se vedno v vojni , prevozil sem vse evropske drzave , z ukrajino imam najslabse izkusnje . lp Kiri 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
solorider Objavljeno April 28, 2016 Deli Objavljeno April 28, 2016 pred 4 urami, bambi61 pravi: Te pa jaz nea grem če gre Kmet2! Ker tak počasi nem vozo. Če boš lahko Snecerja dohajal pol si zmagal Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno April 28, 2016 Deli Objavljeno April 28, 2016 pred 24 minutami, Samuell pravi: Pa ne me j.... da si škrt za 42€ ... je pa res da sta to dva polna tanka na motorju ... Ne, sam če ne grem, na suho ne bom naročal listine, ki ni več nuja prijave maš do 31.05., do takrat izveš. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gusar Objavljeno April 28, 2016 Deli Objavljeno April 28, 2016 (popravljeno) pred 4 urami, bambi61 pravi: Te pa jaz nea grem če gre Kmet2! Ker tak počasi nem vozo. Mene se boj nea Kmeta2 Popravljeno April 28, 2016. Popravil gusar Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Whiskey Objavljeno April 28, 2016 Deli Objavljeno April 28, 2016 Jao, kolko komplikacij pa je sam dobrga jurja preč od mamice. Da ne rečem, kdaj se šele štarta. Razlog zakaj potujem solo je jasen. Kiri, Matej207, matjazek in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno April 28, 2016 Deli Objavljeno April 28, 2016 Js sm prav vesel, da nekateri "solo" potujejo solorider, Kmet2 in hajoktejn 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Klemmy Objavljeno April 28, 2016 Deli Objavljeno April 28, 2016 Sicer nimam izkušenj z moto potovanji, ampak mislim, da bi bil tak trip težko izpeljat v tednu dni. Slišal (prebral) sem tudi že, da se je zaradi administrativnih težav ( v Ukrajini na dnevnem redu) včasih ni dalo izpeljati že davno v naprej načrtovanega izleta v cono. Turisti so bili tako prisiljeni ostati v hotelu še dva dni. Na vsak način pa sem za to, da bi se šlo z motorji do Kijeva in šele od tam z organizirano skupino naprej. Omenil sem tudi muzej, ki se ga na vsak način splača pogledati. Vedeti pa je treba tudi, da bo stari blok 4 (sarkofag) kmalu pokrit (leto-dve) z novo zaščitno kupolo, že tri leta pa ni več slavnega visokega dimnika, nadomestil ga je novi, manjši. Ni več niti "pokopališča vozil" Rossoha, ki sicer za turiste legalno ni bil odprt. Zdaj pa študiram:Yamaha xj 600s,Suzuki Freewind 650, Yamaha xtz Tenere 660 v rangu do 2000€......Dobrodošli predlogi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Samuell Objavljeno April 28, 2016 Avtor Deli Objavljeno April 28, 2016 Ne zmerit tukaj ne delamo tripa tukaj je destinacija jasna ... In še enkrat ... Prijavnice bodo oddane meseca junija torej 2 meseca pred odhodom ... Ko prispemo tja je že vse porihtano ... Če pa folk rine v Ukraino na pamet ne da bi malo posurfali po netu in zadeve rezervirali onilne pa so si sami krivi ... Nismo edini kateri se spravljamo tja z motorji pa tud zadnji ne ... Kijev se bo pogledal v celoti ... Ni mi jasno kaj je potrebno zapravljati čas več kot teden dni ... 2 dni tja 1 dan Prypyat 1 dan Kijev 2 dni nazaj Pa vidim popolnoma vse kar me zanima Do elektrarne nima nihce vstopa niti nebi šel tja ker je cona sevanja zelo visoka ... kako vem ... zelo dobro vem ... in to povem iz prve roke ... Kar se pa policije v Ukrajini tilče pa se je treba malo znajt ... Kako vem ... zelo dobro vem ... Še enkrat : Slovenija - Ukrajina (Prypyat) je destinacija ne gremo se road tripa ... Tako,da če kdo misli da se bomo ustavljali vsakih 200km ne pride v poštev. 1. dan je plan prit do Ukraijne torej bo cca 1000km v igri 2. dan pot po Ukraini do Kijeva (najdemo agencijo in potrdimo izlet v Prypiat) 3. dan Ogled Prypyata 4. dan Ogled Kijeva 5. dan Vračamo se domov 6. dan Prispemo domov DAMI34 in dAlencc87 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motozajebant Objavljeno April 28, 2016 Deli Objavljeno April 28, 2016 pred 59 minutami, Samuell pravi: Ne zmerit tukaj ne delamo tripa tukaj je destinacija jasna ... In še enkrat ... Prijavnice bodo oddane meseca junija torej 2 meseca pred odhodom ... Ko prispemo tja je že vse porihtano ... Če pa folk rine v Ukraino na pamet ne da bi malo posurfali po netu in zadeve rezervirali onilne pa so si sami krivi ... Nismo edini kateri se spravljamo tja z motorji pa tud zadnji ne ... Kijev se bo pogledal v celoti ... Ni mi jasno kaj je potrebno zapravljati čas več kot teden dni ... 2 dni tja 1 dan Prypyat 1 dan Kijev 2 dni nazaj Pa vidim popolnoma vse kar me zanima Do elektrarne nima nihce vstopa niti nebi šel tja ker je cona sevanja zelo visoka ... kako vem ... zelo dobro vem ... in to povem iz prve roke ... Kar se pa policije v Ukrajini tilče pa se je treba malo znajt ... Kako vem ... zelo dobro vem ... Še enkrat : Slovenija - Ukrajina (Prypyat) je destinacija ne gremo se road tripa ... Tako,da če kdo misli da se bomo ustavljali vsakih 200km ne pride v poštev. 1. dan je plan prit do Ukraijne torej bo cca 1000km v igri 2. dan pot po Ukraini do Kijeva (najdemo agencijo in potrdimo izlet v Prypiat) 3. dan Ogled Prypyata 4. dan Ogled Kijeva 5. dan Vračamo se domov 6. dan Prispemo domov V postu prej si napisal da ce se gre kot skupina se gre kot skupina... zdaj pa da se ne boste ustavljali vsakih 200km Res vam privoscim da greste in napopate kako slikco... sam pomoje vas je prevec... druim pesti za vas Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Samuell Objavljeno April 28, 2016 Avtor Deli Objavljeno April 28, 2016 Je res ampak Pravkar, motozajebant pravi: V postu prej si napisal da ce se gre kot skupina se gre kot skupina... zdaj pa da se ne boste ustavljali vsakih 200km Res vam privoscim da greste in napopate kako slikco... sam pomoje vas je prevec... druim pesti za vas Je res ampak ne gre se za road trip ampak destinacijo ... na koncu bomo samo 3-je ... Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motozajebant Objavljeno April 28, 2016 Deli Objavljeno April 28, 2016 pred 3 minutami, Samuell pravi: Je res ampak Je res ampak ne gre se za road trip ampak destinacijo ... na koncu bomo samo 3-je ... Ja saj mi je jasno... jaz bi z veseljem sel, ampak mi je mucno jurcka na dan delat... in se ne mislim mucit... Drgac pa upam da nas boste pocastili s fotkami... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno April 28, 2016 Deli Objavljeno April 28, 2016 Če gremo na IOM bo tudi prvi dan jurja Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motozajebant Objavljeno April 28, 2016 Deli Objavljeno April 28, 2016 Pravkar, Snecer pravi: Če gremo na IOM bo tudi prvi dan jurja Dobro, mi se bomo na 46.7km ustavljali no, nehajmo smetit... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Samuell Objavljeno April 28, 2016 Avtor Deli Objavljeno April 28, 2016 pred 3 minutami, motozajebant pravi: Ja saj mi je jasno... jaz bi z veseljem sel, ampak mi je mucno jurcka na dan delat... in se ne mislim mucit... Drgac pa upam da nas boste pocastili s fotkami... Prvi dan je jurja ... pol pa se ne dela nič ... More biti malo hardocore ... motozajebant 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motozajebant Objavljeno April 28, 2016 Deli Objavljeno April 28, 2016 pred 1 minuto, Samuell pravi: Prvi dan je jurja ... pol pa se ne dela nič ... More biti malo hardocore ... Samo uzivajte vi decki, sem vam malo fous Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mac Objavljeno April 28, 2016 Deli Objavljeno April 28, 2016 pred eno uro, Samuell pravi: Ne zmerit tukaj ne delamo tripa tukaj je destinacija jasna ... In še enkrat ... Prijavnice bodo oddane meseca junija torej 2 meseca pred odhodom ... Ko prispemo tja je že vse porihtano ... Če pa folk rine v Ukraino na pamet ne da bi malo posurfali po netu in zadeve rezervirali onilne pa so si sami krivi ... Nismo edini kateri se spravljamo tja z motorji pa tud zadnji ne ... Kijev se bo pogledal v celoti ... Ni mi jasno kaj je potrebno zapravljati čas več kot teden dni ... 2 dni tja 1 dan Prypyat 1 dan Kijev 2 dni nazaj Pa vidim popolnoma vse kar me zanima Do elektrarne nima nihce vstopa niti nebi šel tja ker je cona sevanja zelo visoka ... kako vem ... zelo dobro vem ... in to povem iz prve roke ... Kar se pa policije v Ukrajini tilče pa se je treba malo znajt ... Kako vem ... zelo dobro vem ... Še enkrat : Slovenija - Ukrajina (Prypyat) je destinacija ne gremo se road tripa ... Tako,da če kdo misli da se bomo ustavljali vsakih 200km ne pride v poštev. 1. dan je plan prit do Ukraijne torej bo cca 1000km v igri 2. dan pot po Ukraini do Kijeva (najdemo agencijo in potrdimo izlet v Prypiat) 3. dan Ogled Prypyata 4. dan Ogled Kijeva 5. dan Vračamo se domov 6. dan Prispemo domov Saj ne, da bi hotel smetit, ampak .............. Se mi zdi, da bi tole bolj pasalo v kategorijo: OSTALO, pod temo Kr'neki - Motoštosi. Dober štos, res dober. Pa srečno! Lp M Kiri, Slow in NumLock 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motozajebant Objavljeno April 28, 2016 Deli Objavljeno April 28, 2016 pred 18 minutami, mac pravi: Saj ne, da bi hotel smetit, ampak .............. Se mi zdi, da bi tole bolj pasalo v kategorijo: OSTALO, pod temo Kr'neki - Motoštosi. Dober štos, res dober. Pa srečno! Lp M Ne bodi pesimist... jaz mam obcutek da jim bo uspelo... Kmet2 in robot 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Slow Objavljeno April 28, 2016 Deli Objavljeno April 28, 2016 (popravljeno) 7 minutes ago, motozajebant said: Ne bodi pesimist... jaz mam obcutek da jim bo uspelo... Jaz ne dvomim, da jim ne bi/bo uspelo. Ampak namesto taksnega "popotovanja" z motorjem, ki popotovanje sploh ni, ampak bolj nek vzdrzljivostni test, bi sam raje izbral letalo in se poslikal na rentanem motorju na cilju. edit/ Upam, da vas ne bo prevec v skupini, saj glede na tempiran cas niti srat ne boste mogli normalno, ko vas pritisne. Popravljeno April 28, 2016. Popravil Slow Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mac Objavljeno April 28, 2016 Deli Objavljeno April 28, 2016 pred 3 minutami, motozajebant pravi: Ne bodi pesimist... jaz mam obcutek da jim bo uspelo... Ne, kje pa, saj nisem pesimist. Seveda jim bo uspelo, vendar le, če bodo noreli lepo v vrsti, hodili scat na komando, točili bencin, ko bo to dovoljeno, sicer takoj odpadeš, ............ Važna je destinacija, ne trip !!! Ko prideš domov pa iz inata nikomur ne govoriš o tem, kaj si videl (ker itak nisi nič videl, ker si moral lovit in gonit za vodjom puta), predvsem pa zakaj si ni ogledal oddaj o Černobilu na POP-u in ne bi spraševal neumnosti. Mogoče bi bil lahko štos še boljši, če bi naredili dve skupine in bi se šli, kdo bo prej tja in nazaj. Mi pa lahko navijamo za vijoličaste ali pa za zelene. Sicer pa res vsak po svoje ..... Slow, Fantocci, pajkica in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Matej207 Objavljeno April 28, 2016 Deli Objavljeno April 28, 2016 Mac... Ti bi jih dal v tekmo kot je to imel top gear.. Kateremu zmanjka gorivo nebo rabil vstopit v Črnobil... Z tem da bi jih ti poslal kdo bo prej jah... Snemalno ekipo še potrebujejo, nekaj se šušlja da mojo pot častita mz in snecer Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TakeALookAround Objavljeno April 28, 2016 Deli Objavljeno April 28, 2016 Ni za vsakega Turbo Kijev Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se