mibra68 Objavljeno April 16, 2013 Opozori Objavljeno April 16, 2013 Zanimajo me slabosti in prednosti tega maxija. lp Mibra
Scarabeo 500 Objavljeno April 18, 2013 Opozori Objavljeno April 18, 2013 Ker gre za posebno obliko, ti je verjetno všeč. No, če ti je všeč in če je cena zmerna si ga le privošči. Slaba stran je predvsem, da nima pod sedežem odlagalnega prostora, zato pa ima večja kolesa. Scarabeo
vald Objavljeno April 29, 2016 Opozori Objavljeno April 29, 2016 Pozdravljeni kolegi, Prosil bi ,če ima kdo slovenska navodila za nastavitev alarma pri Scarabeu.Po zamenjavi akumulatorja alarm ne dela. S prijaznimi pozdravi
BRANE Objavljeno April 29, 2016 Opozori Objavljeno April 29, 2016 nimam slo navodil. ma si siguren, da je akumulator kriv za nedelovanje? na mojemu sesalcu sem večkrat že snel dol akumulator, pa je vedno delalo... moj sesalec je scarabeo 500 ie 2006
vald Objavljeno April 29, 2016 Opozori Objavljeno April 29, 2016 (popravljeno) Pravzaprav ne vem, prejšnji lastnik je menjaval akumulator pa sem mislil,da je mogoče to.Predem ga užgem,moram pritisniti gumb za alarm,vendar,ko naj bi bil pod alarmom ga lahko premikam pa se nič ne dogaja. Na internetu sem nekaj našel v angleščini,vendar ne razumem prav dobro,s prevajalnikom pa prevaja bolj po indijansko. moj je 2008 Popravljeno April 29, 2016. Popravil vald
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se