Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno
pred eno uro, Žan96 pravi:

images (1).jpg

qul, če so tok pridni, vendar sem na začetku lastništva dobil občutek da je tale department bolj prazen, potem sem pa malce povzdignil glas in zatežil na več koncev in je bilo vse, čisto vse odpravljeno in pošlihtano tako kot mora. :P

pred 1 uro, Frenk 67 pravi:

Zlo zipano ampak zanimivo, sploh glede na to da sta bla sama, brez kaksne snemalne ekipe. :OK:

Zadnječase dost gledam te muvije, od organiziranih avantur, pa do resno norih in tveganih. Marsikaj zanimivega se vidi, sem se pa dokončno odločil, da se lomit na offroadu ne mislim. Kajti kar se poznam, kmal bi me zadeva potegnila vase in bi začel sprobavat marsikaj, leta pa so prinesla svoje, kosti niso več elastične, tako da za malce po makedamčku bodo odpravili že ti mopedi ki jih imam.

• Všeč mi je 2
Objavljeno

Še zavit v foliji, super nosilec, veseu k puška :yea1: slovenski proizvod KGR, zrihtal Jamnik

IMG_20170109_230052.jpg

• 2 tedne pozneje...
Objavljeno

meni je pa tole mal mim... veliko truda s pripravo gum, potem pa črta tja, črta nazaj... 

Objavljeno

Sam je pa pure fun. Mam prijatelje, ki so si na bicikl ježevke omislili, pa kolesarijo po jezeru.

• 2 mesecev pozneje...
Objavljeno

Živjo fantje imam eno težavo in sicer a je že  mogoče kdo barval rezervarje od 660 rally k je plastika tok porozna da use nalepke dol padejo pa me zanima kako bi to rešil

IMG_0440.JPG

Objavljeno

Nisem lih iz tega foha, sam kak kit za plastiko bi znal pomagati? Najboljše kakega avto ličarja vprašat pa probat na rezervnem kosu kako se obnese...

Objavljeno

ena varianta je plasti dip oz. full dip... cca. 10€-15€ piksna dipa + 8€ akrilni lahk (sijaj).

Objavljeno

Nekje sem bral, da za rezervar rabiš perforirane (naluknjane) nalepke in da se potem obdržijo.

lp

• 1 mesec pozneje...
Objavljeno

To je "One in a million". :P

Objavljeno

Ma ni. Samo mi smo prevelike "mone" . Poznam enega, ki kupi Ktm-a ga tera do amena, proda pri nekih 100.000 +- km in se ne obremenjuje z malenkostimi (edino redno menja olje in preverja "obrabo" ) . Na 990 adv ni do 90.000 km nikoli nastavljal ventilov. Mi pa letamo okoli mehanikov za vsako stotinko odstopanja...

lp

• 4 tedne pozneje...
Objavljeno

V soboto 10.06.2017 organizira Axle d.o.o.

KTM TEAM MEETING

https://www.facebook.com/ktm.slovenija/

18766587_1324480227672318_74064564075946

Bo šel kdo? Da se malo potožimo drug drugemu, pojočemo o problemih križih in težavah? :P

Baje bo pa tudi za jest in pit :D

pa še uradni zapis organizatorja:

Vsi KTM-ovci in KTM-ovke, pozdrav.Vabimo, vas na 2. KTM_Team Meeting, ki bo izveden 10.6.2017 s pričetkom ob 9h pred Axle Koper (Kolodvorska 7, Koper)KAJ SE BO DOGAJALO?-testne vožnje z novim KTM 1290 SUPER ADVENTURE S(zaradi lažje organizacije bo število mest omejeno, predhodne prijave pa se zbirajo na zasebnem sporočilu)-panoramska vožnja po obali in zaledju s postankom (štart ob 11h)-tekmovanje v hitrostnem_____ (naj ostane presenečenje) NAGRADEZa hrano in pijačo bo poskrbljeno.Vabljeni!

Objavljeno

....pridejo samo verniki ......:-P

Objavljeno

Najbrž pridem. Lani sem bil in sem bil kar nekoliko presenečen nad vsem, pozitivno seveda.

Jočem pa lahko trenutno le v nekompatibilnosti Liqui Moliya z mojim mopedom. :angryrant1:

Lp, Samo

Objavljeno
pred 7 minutami, Kmet2 pravi:

....pridejo samo verniki ......:-P

pa tisti k bodo lačni :P

Objavljeno

Še pomnite tovariši.... :lol1:

18817910_10155172619037420_1489277189_o.jpg

Objavljeno

Znamka, ki svoje produkte testira na svojih kupcih...lahko živi samo od hard enduro\kross programa. :devil:

• 1 mesec pozneje...
  • 2 tedne pozneje...
Objavljeno (popravljeno)

upam,da nisem preveč falil teme, ampak vseeno, sam vozim sicer GSA ampak sem s pravim veseljem si pogledal tele video posnetke, prava paša za oči in kocine

je pa tud GSA v videu in sicer pri 04:02sek:cool:

i tata bi sine:panic:

Popravljeno . Popravil Wakasaki
  • Všeč mi je 2
Objavljeno
pred 3 urami, Wakasaki pravi:

upam,da nisem preveč falil teme, ampak vseeno, sam vozim sicer GSA ampak sem s pravim veseljem si pogledal tele video posnetke, prava paša za oči in kocine

je pa tud GSA v videu in sicer pri 04:02sek:cool:

i tata bi sine:panic:

še najbolj bi tale video sodil v temo KTMisti...ker nastopa cela serija Adventure modelov.

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!