Yoghurt Objavljeno September 1, 2016 Deli Objavljeno September 1, 2016 Čokolada med seksom. Ali obratno. Zivnorc, DAMI34 in Bmflar 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vandrovec Objavljeno September 1, 2016 Deli Objavljeno September 1, 2016 mah, sem že prestar za take "limanice" Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TakeALookAround Objavljeno September 1, 2016 Deli Objavljeno September 1, 2016 A si ze nehu sexat? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vandrovec Objavljeno September 1, 2016 Deli Objavljeno September 1, 2016 žal še ne, ljubi se mi pa ne več...oz., partnerka ni prava Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frenk 67 Objavljeno September 1, 2016 Deli Objavljeno September 1, 2016 Men od serijskih najbl sede 70% Ecuador iz Lidla. Drgač pa čokolade od mojga znanca Lučota iz Velenja od koder je tudi Luciferkina Lucifer čokolada. Najraj pozim ob kaminu, topiš košček temne čokolade v ustih in čez srkaš dobr str konjak. lucif3rka, Kmet2 in Yoghurt 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno September 1, 2016 Deli Objavljeno September 1, 2016 pred 3 urami, Frenk 67 pravi: Men od serijskih najbl sede 70% Ecuador iz Lidla. Drgač pa čokolade od mojga znanca Lučota iz Velenja od koder je tudi Luciferkina Lucifer čokolada. Najraj pozim ob kaminu, topiš košček temne čokolade v ustih in čez srkaš dobr str konjak. Človek ki ve kako se uživa v dobrih stvareh ....sploh star konjak mi je všeč ,čokoladqa če je al pa če ni , mi bolj paše dobra cigara poleg . DAMI34, Bmflar, Yoghurt in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Yoghurt Objavljeno September 1, 2016 Deli Objavljeno September 1, 2016 Konjak in viski. Brez cigar in čokolade. DAMI34, lucif3rka, Kmet2 in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno September 2, 2016 Deli Objavljeno September 2, 2016 pred 8 urami, Yoghurt pravi: Konjak in viski. Brez cigar in čokolade. Konjak brez cigare ...... Kt kosilo brez župe al pa dec brez brkov Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lucif3rka Objavljeno September 2, 2016 Avtor Deli Objavljeno September 2, 2016 9 hours ago, Yoghurt said: Konjak in viski. Brez cigar in čokolade. S cigaro res ne, s čokolado je pa fajn kombinacija, tako kot kakšno močno rdeče vino in grenka čokolada Frenk 67 in Bmflar 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hornet Objavljeno September 2, 2016 Deli Objavljeno September 2, 2016 Če znaš vsaj pol tok kuhat kolikor si gurman... Ninč. 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lucif3rka Objavljeno September 2, 2016 Avtor Deli Objavljeno September 2, 2016 9 minutes ago, Hornet said: Če znaš vsaj pol tok kuhat kolikor si gurman... A ti to meni? Jaz ne kuham. Sploh. Ker pač nisem tipična ženska, priklenjena na kuhinjo. V bistvu sm nekaj časa dejansko pekla cupcakes in torte kot espejevc, v pripravi jedi za pravo družbo pa neizmerno uživam.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
.... Objavljeno September 2, 2016 Deli Objavljeno September 2, 2016 pred 17 minutami, lucif3rka pravi: A ti to meni? Jaz ne kuham. Sploh. Ker pač nisem tipična ženska, priklenjena na kuhinjo. V bistvu sm nekaj časa dejansko pekla cupcakes in torte kot espejevc, v pripravi jedi za pravo družbo pa neizmerno uživam.. Torej nekaj hotela mama le imaš Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sebar Objavljeno September 2, 2016 Deli Objavljeno September 2, 2016 Najboljše čokolade kar sm jedu so ble iz zotter-ja. Sicer se več ne spomnim imen, ampak ena z jogurtom je bla res dobra. Takrat sem peljal domov za okrog 40€ čokolade Tako, da vsi ljubitelji čokolade nujno tja, pa lačen morš prit na ogled, ker lahko probaš res fuuuuuuuulllllllllllllllllllllllllllllllllllllll različnih čokolad Yoghurt 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno September 2, 2016 Deli Objavljeno September 2, 2016 men je pa najboljš una čokolada .. kako se ji že reče ... aja ... šenkana Bmflar, Frenk 67, Zivnorc in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno September 2, 2016 Deli Objavljeno September 2, 2016 ... jebenti....bolj kot berem tole temo.... .... bolj so mi take "črnke" všeč.... maus, Bmflar, Aljaz(gsr) in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lucif3rka Objavljeno September 2, 2016 Avtor Deli Objavljeno September 2, 2016 39 minutes ago, Arzen said: Torej nekaj hotela mama le imaš A moraš vse, kar se privat pogovarjava, vsem raztrobit? Prav, nč dobre papice zate, si ne zaslužiš. Me niti s čokolado več ne prepričaš! ...., Bmflar, Zivnorc in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno September 2, 2016 Deli Objavljeno September 2, 2016 pred 1 minuto, lucif3rka pravi: A moraš vse, kar se privat pogovarjava, vsem raztrobit? Prav, nč dobre papice zate, si ne zaslužiš. Me niti s čokolado več ne prepričaš! Zivnorc, lucif3rka in maus 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno September 2, 2016 Deli Objavljeno September 2, 2016 pred 6 minutami, HD-Dyna pravi: .... jest sem bil pred tabo... Bmflar, lucif3rka in maus 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
UnionJack Objavljeno September 2, 2016 Deli Objavljeno September 2, 2016 mislm da je norc do semle segrel mlečno ....pa samo 1 tip jagode gre tle u dip sicerpa mal grozdja, vin pa toge in evo lepa novoletna zabava s starorimskim pridihom ! Bmflar, maus, Nearrain in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
.... Objavljeno September 2, 2016 Deli Objavljeno September 2, 2016 pred 30 minutami, lucif3rka pravi: A moraš vse, kar se privat pogovarjava, vsem raztrobit? Prav, nč dobre papice zate, si ne zaslužiš. Me niti s čokolado več ne prepričaš! Kaken privat razgovor? Če kdo, si ti kej izdala, ker lahko iz tvojega posta sklepamo dvoje - da si mi res privat to povedala (kar zanikam ) ali da sem jaz sklepal izključno iz tega, da če ne kuhaš sama, potem naročaš ala halo pinki ali hotel mama. Saj vem, v resnici imaš fetiš na to, da me tepeš. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno September 2, 2016 Deli Objavljeno September 2, 2016 pred 20 minutami, Arzen pravi: Kaken privat razgovor? Če kdo, si ti kej izdala, ker lahko iz tvojega posta sklepamo dvoje - da si mi res privat to povedala (kar zanikam ) ali da sem jaz sklepal izključno iz tega, da če ne kuhaš sama, potem naročaš ala halo pinki ali hotel mama. Saj vem, v resnici imaš fetiš na to, da me tepeš. A sčokolado lucif3rka in .... 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
.... Objavljeno September 2, 2016 Deli Objavljeno September 2, 2016 Pravkar, HD-Dyna pravi: A sčokolado ka te briga, ne povem Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno September 2, 2016 Deli Objavljeno September 2, 2016 Pravkar, Arzen pravi: ka te briga, ne povem Pravilen odgovor bi bil DA, ker je tema čokolada, drugače is Offtopic in boš brisan iz foruma Jest mam pa rad tiste čokolade k na božični smrekci visijo ... NJONJOMNJOMNJOM... ... pa Pečjakovga ježka, šokolatnga, njomnjomnjomnjom..... Yoghurt 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sebar Objavljeno September 2, 2016 Deli Objavljeno September 2, 2016 Kaj maste s čokolado in ženskami. Jst hočem mir, da lahko uživam ko jem Bmflar in lucif3rka 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Yoghurt Objavljeno September 2, 2016 Deli Objavljeno September 2, 2016 19 minutes ago, sebar said: Kaj maste s čokolado in ženskami. Jst hočem mir, da lahko uživam ko jem Ja no. Kje je tu problem? Saj zato pa najprej ženski čokolado prineseš ane. Bmflar, Ganialac in lucif3rka 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se