Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Bo Marc tudi dobil 0.3 sekunde pribitka zaradi vožnje čez šikano?

• Všeč mi je 2
Objavljeno

ate pošolan v zadnjem krogu, kako tele...ko je treba v tej fazi nabirat pike

Objavljeno (popravljeno)

Je, bols to, kot lizanje na 7 (aja, poklonjenem 6) mestu :-) Drgac pa super dirka. Stari je car, komaj cakam cez dva tedna. Pa tud ce spet pade, to je Moto GP! :-) 

Snecer: to je dirkanje, ne pa mapiranje piknik placov, ti se zdej ni jasno? ;-) 

Popravljeno . Popravil Rossi
Objavljeno
pred 6 minutami, Snecer pravi:

zarad ateja sem dirko gledal, zarad njega je bila zanimiva, kljub padcu :D

Objavljeno
pred 7 minutami, Snecer pravi:

če bi tudi vinales dobil pribitek za krajšanje bi bilo morda drugače..

navadni hipokriti .. 

Objavljeno
pred 4 minutami, thumper pravi:

če bi tudi vinales dobil pribitek za krajšanje bi bilo morda drugače..

navadni hipokriti .. 

Ma dej... Vinales tam ni pridobil ampak izgubil... Rossi je v texasu pridobil časovno... Kakšne maš 

• Všeč mi je 2
Objavljeno

tole je bla fajn dirka. Tastar...jo je ušpiču, men se je pa letos prvič zdelo, de lahko fighta za naslov. Škoda za nulo. V mugellu bo pestro.  

Objavljeno

Jep. Skoda, sam nimas kej. Predelaj in pici dalje. Je pa Vinales letos izreden in sam mislim, da Vale karkol da nardi, hudo se bo namatral za morebitni naslov. Ampak, saj to je bistvo. Ne pa komarji, megla, mrzu asfalt in podobne primadonske fore ;-)

Objavljeno
5 minutes ago, Rossi said:

Jep. Skoda, sam nimas kej. Predelaj in pici dalje. Je pa Vinales letos izreden in sam mislim, da Vale karkol da nardi, hudo se bo namatral za morebitni naslov. Ampak, saj to je bistvo. Ne pa komarji, megla, mrzu asfalt in podobne primadonske fore ;-)

So pa zato zarote in podobno...

Objavljeno

Bravo Jorge, sam da si pred Rossijem...že dve dirki!

Objavljeno (popravljeno)

Mugello bo kr v domeni 99 ser mi zdi ;)... Nevem kaj boste pol rekl, k se je bo več moč niti s slabimi rezultati od 99 tolažit. Hehehehe

Popravljeno . Popravil KennyJR
Objavljeno
1 hour ago, KennyJR said:

Ma dej... Vinales tam ni pridobil ampak izgubil... Rossi je v texasu pridobil časovno... Kakšne maš 

ma..dan mi je pokvaru, pa je že zgledal da bo lep...

Objavljeno (popravljeno)

Kenny: Nc ne bomo rekl, fajn se bomo mel, brez skrbi :-) Ti poslem kako slikco 99 stanta, bos vidu kaj tam dogaja (en velik nic)... Itak kot ga ni, ne vem ce sm ga danes 1x vidu v prenosu. Se dobr, da mate Rossija, se vsaj kaj dogaja tukaj. Ker o teh sterilnih spanskih muhcah itak na kaj napisat. Razen zdravilnih kompleksov za nekatere (a ne snecer?), kateri itak ne delujejo ;-) 

Popravljeno . Popravil Rossi
Objavljeno
pred 2 urami, KennyJR pravi:

Japajade.

To, da sta danes sekala Španca, v Texasu pa Italijan je zgolj naključje?

Tastar ga je danes usral. In najbrž ne bo jokal zaradi tega. Niti Dorna zaradi njega ne bo spreminjala pravil (saj se ve zakaj so spremenili pravilo, da novinec sme dirkati v tovarniškem moštvu?).

Objavljeno
2 hours ago, Rossi said:

Kenny: Nc ne bomo rekl, fajn se bomo mel, brez skrbi :-) Ti poslem kako slikco 99 stanta, bos vidu kaj tam dogaja (en velik nic)... Itak kot ga ni, ne vem ce sm ga danes 1x vidu v prenosu. Se dobr, da mate Rossija, se vsaj kaj dogaja tukaj. Ker o teh sterilnih spanskih muhcah itak na kaj napisat. Razen zdravilnih kompleksov za nekatere (a ne snecer?), kateri itak ne delujejo ;-) 

Tc,tc,tc,...... tam se hudo veliko dogaja... med drugim "glasno pogovarjanje" Tardodzzzi - Horhe ....

• Všeč mi je 2
Objavljeno (popravljeno)

po tehtnem premisleku sem premislil, da je mogoče Rossi to naredu zanalašć in šeu u maline, da bi ja vse skup še bolj zakompliciral :huh: 

in ja .. to dela samo zaradi forumašev tega foruma in še ene par tujih .. tko sm slišu :huh: 

Popravljeno . Popravil maus
Objavljeno

Sami težki znalci in izkušeni forumski dirkači kritizirajo Rossija :lol1:

Objavljeno
pred eno uro, jskrablin pravi:

Sami težki znalci in izkušeni forumski dirkači kritizirajo Rossija :lol1:

Kdo pa druge kritizira? Ali imamo koga iz motoGP-ja registriranega na motomarsu? Po nick imenu zgleda, da tudi iz motoGP-ja spremljajo forum :lol1:.

• Všeč mi je 2

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!