vandrovec Objavljeno Maj 22, 2017 Opozori Objavljeno Maj 22, 2017 Ja, tokrat je res Rossi zamočil...škoda. Po moje je prehitro prehitel Vinalesa, počakal bi do zadnjega kroga...pa tudi z drugim mestom bi se lahko zadovoljil. Ampak dirka je dirka in Rossi je dirkač ne kalkulator....zato ima toliko navijačev. DAMI34, MiNa, maus in 4 others 7
maus Objavljeno Maj 22, 2017 Opozori Objavljeno Maj 22, 2017 pred 1 minuto, vandrovec pravi: Ja, tokrat je res Rossi zamočil...škoda. res je ... nihče, razen mene, ni popoun to se mu bo ornk poznalo, tko k je predlan u džju padu pa bi biu lahko 2 in zajebu naslov ker so se šli pol španske igrice .. ampak ja .. dirkanje je to kar privlači in pol so seveda maline ... še dobr, da jim ni treba met prve pomoči s sabo, ker je tok rešiuceu in reševauceu okoli MiNa, DAMI34, GoBobi in 1 other 4
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Maj 22, 2017 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 22, 2017 pred 2 urami, sesir pravi: In to ne razumem kako ni vsem na forumu jasno in še vedno starček sem in tja... stari je frajer. Zakaj: BMK a je prvi ali drugi, ali tretji. Potrebno je gledati širše. Non stop najboljšim meša štrene. Ne meša jih Lorenco, niti Pedrosa ali kdo drug. Če tako zamiži človek na eno oko je vedno nekdo priti Staremu. To nekaj pomeni. Da prinaša dobiček, da se ga rado gleda, da se bori in ustvarja akcijo. Jebeš F1, če se vozijo v krogu, drug za drugim. Takoj, ko bo zadeva postala dolgočasna ne bom več gledal. Zato je stari car, pa čeprav bo šele 4.ti v skupnem seštevku. Tega zaslepljenci ne vidijo, al pa vidijo in jih toliko boli da trpijo zraven. Zato mi je všeč, ko fantje dajo vse od sebe, zato mi je všeč tudi MM ker ne joka in stoka, ampak gre preko meje. Polikani fantki aka JLo, ki pa samo čakajo, da se jim vse poklopi so zame vredni en qurtz. (še vedno pa je prvi dirkač in mu dam kapo dol, le precej jih je boljših od njega) Rad mam tiste, ki gredo do konca, ki poskušajo nemogoče, pa čeprav kdaj zrinejo mojega favorita s piste ali pa moštvenega kolega, ampak to je dirkanje, ne pa vožnja v sterilnih pogojih. pred 1 uro, vandrovec pravi: Ja, tokrat je res Rossi zamočil...škoda. Po moje je prehitro prehitel Vinalesa, počakal bi do zadnjega kroga...pa tudi z drugim mestom bi se lahko zadovoljil. Ampak dirka je dirka in Rossi je dirkač ne kalkulator....zato ima toliko navijačev. no, prehitevanje Vinjalesa je bila mojstrovina nad mojstrovinami. Rossi, Marcel-F, vandrovec in 9 others 12
sesir Objavljeno Maj 22, 2017 Opozori Objavljeno Maj 22, 2017 Umrl je Nicky Hayden...star 35 let...rip _luke_ 1
Rossi Objavljeno Maj 22, 2017 Opozori Objavljeno Maj 22, 2017 Res je. Premlad... TakeALookAround in skategrizzly 2
_luke_ Objavljeno Maj 22, 2017 Opozori Objavljeno Maj 22, 2017 (popravljeno) Škoda ga je blo fanta! Popravljeno Maj 22, 2017. Popravil _luke_ TakeALookAround in skategrizzly 2
sesir Objavljeno Maj 22, 2017 Opozori Objavljeno Maj 22, 2017 (popravljeno) pred 45 minutami, sesir pravi: Umrl je Nicky Hayden...star 35 let...rip http://www.sport-tv.si/2017/05/22/nicky-hayden-podlegel-poskodbam/ Popravljeno Maj 22, 2017. Popravil sesir
Popularna objava Cartman Objavljeno Maj 22, 2017 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 22, 2017 pred 5 urami, bikez pravi: Da! Verjetno se še nisi pogovarjal s kakšnim športnikom, ki je bil kandidat za medalijo npr. na olimpijskih in je ni dobil. Šteje samo medalija in nič drugega. Zakaj je nisi dobil, nikogar ne zanima. Torej si ali nisi. Športnik ve, da bo ponovna prilika čez štiri leta, če bo forma in da bo do takrat potrebno trdo garati, ampak ne v gostilni. Rossi verjetno ne bi tako visel na balanci, če ne bi čutil, da je bil pošolan. Žal na koncu sezone ni važno zakaj ni bilo pik, ker šteje samo seštevek pik. Kot bi rekel dohtar, "dis is rejsing", samo tokrat se je "rejsing" zgodil njemu. Ne kupim. Medalja na olimpijskih, pa sezona za naslov so neprimerljivi zadevi. Trdim da je Zarco v Katarju pokazal vec kot v Indianapolisu in Argentini skupaj. Kljub nicli. Seveda je 46 obvisel na belanci. Zajebal je. Pusnil je 20 pik. Proti izrednemu dirkacu. Jasno mu je, kako tezko bo to not prinest. Morda tud nemogoce. Vseeno, za nadaljevanje se mi zdi tak prikaz forme dost bols kot stengce zard dveh padalcev pred njim in 15sec zaostanka. Racunat na naslov s tem kar je zmogel v prvih dirkah, je utopija. Tole je blo pa u smrt za zmago. GoBobi, gretzky, Nearrain in 10 others 13
bikez Objavljeno Maj 22, 2017 Opozori Objavljeno Maj 22, 2017 pred 4 urami, sesir pravi: Umrl je Nicky Hayden...star 35 let...rip Počivaj v miru!!!
Popularna objava Cartman Objavljeno Maj 23, 2017 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 23, 2017 Pa sej ni treba znat dirkat. Emmet ni dirkal nikoli. Sšalding dokaj malo in neuspešno. Pogovarjamo se, torej to počnimo kulturno, spoštljivo, in govoromo/pišimo o temi, ne o ljudeh. Če bi jaz vlekel črto dobrega okusa, bi Biulder Demon Sesir, Snecer (po abecednem vrstnem redu) vse svoje poste komot preselili v nabijanje. KrJr pa ene 97% le-teh. ne da se mi o klovnih, zarotah, dilemah, božanstvih, pa o nesposobnih kretenih..res se mi ne da. To dirko je bil zadnji Silvain Guintoli, z minuto in nekaj zaostanka. Človek je bil WSBK prvak. Nek splošn konsenz tega foruma pa je, da je bil zadnji ko pička!? se ne nadaljuje. Nearrain, gandi, sjeng in 9 others 12
maus Objavljeno Maj 23, 2017 Opozori Objavljeno Maj 23, 2017 (popravljeno) pred 9 minutami, bikez pravi: Taprav komentator motosveta mora moped vsaj do 300km/h stisnt, sam ne na cesti, ker to ni dovoljeno ampak na pisti . P.S. Tapravih na tem forumu žal ni, lahko se nekaj menimo in kramljamo na nivoju gostilniške debate. Tisti, ki malo več vedo, so ponavadi tiho in se verjetno smejijo našemu prepucavanju, kdo ima večjega "martinčka". s tem sem hotu povedat, da če si vsaj kdaj peljal po pisti, vsaj poznaš na zlo približno poznaš občutke, ki jih doživljajo dirkači... prehitevanje, bremzanje, linija in podobno ... tist ki to ni probal, nima nobenega občutka, kako je res peljati 300 in na polno bremzati pred ovinkom ... podobno kot avtomobilist, ki ni nikoli peljal motorja ... al pa cela gostilna pijanih navijačev, ki so selektorji in nogometaši p.s. na nobenega to ne leti ... govorim počez ps.ps. itak se po cesti vozi v mejah normale Popravljeno Maj 23, 2017. Popravil maus Nearrain, dr.looney, bikez in 5 others 8
sesir Objavljeno Maj 23, 2017 Opozori Objavljeno Maj 23, 2017 pred eno uro, maus pravi: .. tist ki to ni probal, nima nobenega občutka, kako je res peljati 300 in na polno bremzati pred ovinkom .. Pa misliš,da je kdo sploh to doživel iz foruma? Jz po spominu je na ciljni na Grobniku letela R1 še ne do konca v četrti tak ,da v sanjah 280....realno pri mojem času verjetno 250... Še sama vožnja pri realnih 300 sploh ni hec !!!!
ArcaneWater Objavljeno Maj 23, 2017 Opozori Objavljeno Maj 23, 2017 Od zdaj naprej delim pike (pa ne mercatorjeve) Sploh če mislite met neka medsebojna obračunavanja v tej temi... zato imaste drugo temo (nabijanje). DAMI34, gretzky, Matej207 in 1 other 4
Matej207 Objavljeno Maj 23, 2017 Opozori Objavljeno Maj 23, 2017 Nea bodi zdaj jezen če tema živi v napačno smer... Pa saj to je čist slovensko ni? Kentucky kid je zmagal v moto gp 3x v karieri! A postalprvak leta 2006... Zmaga tud ni vse, je pa veliko... R.I.P. #69
Zok Objavljeno Maj 23, 2017 Opozori Objavljeno Maj 23, 2017 (popravljeno) Bom zbrisu, da ne bom spet kakih pik kasiral... Popravljeno Maj 23, 2017. Popravil Zok
bikez Objavljeno Maj 26, 2017 Opozori Objavljeno Maj 26, 2017 Rossi poškodovan: http://www.repubblica.it/sport/moto-gp/2017/05/25/news/valentino_rossi_incidente-166411570/
TakeALookAround Objavljeno Maj 26, 2017 Opozori Objavljeno Maj 26, 2017 A ni kao vse ok, sicer se en check nardi danes, ampak zlomljeno nic.... ? http://www.motogp.com/en/news/2017/05/25/valentino-rossi-recovering-from-motocross-injury/229551 Sam res smola, pa lih k je nakazu, da zdej pa dost heca , hocm 10ko.
maus Objavljeno Maj 26, 2017 Opozori Objavljeno Maj 26, 2017 (popravljeno) evo .. še moje razglablanje in moj koristen prispevek teli temi http://www.24ur.com/sport/motogp/rossi-padel-na-rancu-in-zaradi-poskodb-koncal-v-bolnisnici-pod-vprasajem-dirka-v-domacem-mugellu.html Popravljeno Maj 26, 2017. Popravil maus
Cartman Objavljeno Maj 26, 2017 Opozori Objavljeno Maj 26, 2017 MotoGP, Rossi migliora: potrebbe essere dimesso in giornata IL BOLLETTINO MEDICO. Lievi lesioni a fegato e reni che non hanno portato a complicazioni, ulteriori esami nel pomeriggio
DAMI34 Objavljeno Maj 26, 2017 Opozori Objavljeno Maj 26, 2017 Torej, je ok, pa ga bodo spustili domov, če razumem. Še nekaj pregledov ga čaka popoldan.
ArcaneWater Objavljeno Junij 1, 2017 Opozori Objavljeno Junij 1, 2017 Torej karavana MotoGP se tokrat nahaja v Italiji (Mugello). Zaradi padca/poškodbe prejšni teden Valentino Rossi danes ne bo prisoten na novinarski konferenci, nadomestil ga bo Iannone. Rossi bo danes še opravil zdravniški pregled, ki bo povedal če bo sploh nastopal na dirki, in potem jutri na treningu da vidi kakšen bo občutek na motorju. Poleg tega so danes najavili da je ekipa Tech 3 Yamaha podaljšala pogodbo z Folgerjom za sezono 2018. DAMI34, GoBobi in sesir 2 1
Hornet9 Objavljeno Junij 1, 2017 Opozori Objavljeno Junij 1, 2017 (popravljeno) ... ja pa bom mogu napisat ! 39 x sem gledal 3:50 sec od tegale : ...pa mi je čist jasn kaj je blo. Vini je prletu k sneta skira, prehitr, in če ne bi koristl možnosti da dvigne pa gre ven, bi tam pošteno zajel, da bi spelou in ko bi bil reddy za nadaljevat v desno, bi si prdobu čez sekundo al 2, tko da je bil po moje ata fejst oškodvan. Sicer pa za vozt je track, če greš ven je OK zaradi varnosti a 3 sek bi pa jes zihr dodal, ker reševanje krize na tak način k je naredu Vini ni prou !!!! Kao 1x ni nobenkat ! Izjema potrjuje pravilo, če bi vse ovnke tkole seku - pa ne bi nč prdobu ? Ni res, gume pa to.... Sicer pa ni 100 % 100 posto odvozu vse dirke in to bi mogl met sancijo Popravljeno Junij 1, 2017. Popravil Hornet9 sesir 1
sesir Objavljeno Junij 1, 2017 Opozori Objavljeno Junij 1, 2017 Pa vi motosvetovci veste,da je posnetek za prvo mesto,to? Ne verjamem,ker pol nikakor ne bi izjavljali,da zrel za penzijo... TakeALookAround 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se