Dr_Jakob Objavljeno Januar 26, 2017 Avtor Opozori Objavljeno Januar 26, 2017 pred 1 uro, DAMI34 pravi: A mi posodiš peggi? pol ja Ti jo posodim za en krog do Mamutplaca, brez frke. DAMI34 1
SF Objavljeno Januar 26, 2017 Opozori Objavljeno Januar 26, 2017 Tole čakanje je pa prav nadležno... ELO in Dr_Jakob 2
Dr_Jakob Objavljeno Januar 29, 2017 Avtor Opozori Objavljeno Januar 29, 2017 Ob 26. 1. 2017 at 22:36, SF pravi: Tole čakanje je pa prav nadležno... Si te prov predstavljam v nizkem štartu pred garažo... z enim kolenom na tleh trebor 1
SF Objavljeno Januar 29, 2017 Opozori Objavljeno Januar 29, 2017 Mi misli kdo nakazat kak denar, ali mora še naprej veljati vremenska napoved s kopalkami, brisačo in kremo za sončenje? Če ne bo denarja na računu, bom dodal še marelo in gumijaste škornje... hehehe
Dr_Jakob Objavljeno Januar 29, 2017 Avtor Opozori Objavljeno Januar 29, 2017 pred 1 uro, SF pravi: Mi misli kdo nakazat kak denar, ali mora še naprej veljati vremenska napoved s kopalkami, brisačo in kremo za sončenje? Če ne bo denarja na računu, bom dodal še marelo in gumijaste škornje... hehehe Naj bi bilo jutri.
Dr_Jakob Objavljeno Januar 29, 2017 Avtor Opozori Objavljeno Januar 29, 2017 Okej, eno resno: Ingliši bodo imeli vsak svojega Tomos HIPHOP pošta edišn. Torej štirje skorajda identični mopedi. Ima kdo kakšno idejo kako jim mal popestrit življenje? Da ne bo preveč simpl izpadlo vse skup...
smasher Objavljeno Januar 29, 2017 Opozori Objavljeno Januar 29, 2017 (popravljeno) čim bolj gladke gume gor, pa seveda si morajo vso prtljago na hip hopih gor pripeljat. Glede padavin, nekaj taljanski il meteo napoveduje, samo kažejo kapljice, res si ne želim kakšnega zmrznjenejga dežja tistit edn ki bom polagal (do konca) še pred razdrtim. V torek naj bi padalo, potem pa do konca tedna kakšen mm padavin, samo res bi blo lepo da je sonce v soboto na vrhu. ps: očitno ti je uspelo koga najti za zadnjega hiphopa, jaz sem delal v četrtek nočno in nism šou pol v petek v gorico s kombijem. Popravljeno Januar 29, 2017. Popravil smasher trebor 1
NAČO Objavljeno Januar 29, 2017 Opozori Objavljeno Januar 29, 2017 Ej Dr! Letos prideva z Maticem, se bova pridružila Ni3 v soboto. Čomaj kakam! Ni3ous, trebor, Dr_Jakob in 3 others 6
Ni3ous Objavljeno Januar 30, 2017 Opozori Objavljeno Januar 30, 2017 pred 16 urami, Dr_Jakob pravi: Okej, eno resno: Ingliši bodo imeli vsak svojega Tomos HIPHOP pošta edišn. Torej štirje skorajda identični mopedi. Ima kdo kakšno idejo kako jim mal popestrit življenje? Da ne bo preveč simpl izpadlo vse skup... Enemu iz smrekovih vej naredte ikebano v zrak. Pa z vezicam povintlaš in je to to. Zihr je en izmed četverice "ta nežen" in bo bajk kot nalašč za njega. Drugemu iz leskovih vej in kartona naredte kao vetrno zaščito za kolena. Zihr je en izmed njih "ta občutljiv" ta bo njegov. . . . trebor 1
Ni3ous Objavljeno Januar 30, 2017 Opozori Objavljeno Januar 30, 2017 En izmed njih je ziher "ta žejen" temu obesite par flaškonov na balanco, al pa en sodček da ga gor pelje itd
Dr_Jakob Objavljeno Januar 30, 2017 Avtor Opozori Objavljeno Januar 30, 2017 Mamutovanje 2017 10 DAYS 21 HOURS 23 MINUTES trebor, hajoktejn in SF 3
Dr_Jakob Objavljeno Januar 30, 2017 Avtor Opozori Objavljeno Januar 30, 2017 Tih bot pa gume menjaj hajoktejn 1
bajkr88 Objavljeno Januar 30, 2017 Opozori Objavljeno Januar 30, 2017 Neki si jim pozabu dopisat za letos... Sneg prinesite s seboj ELO, Dr_Jakob in trebor 3
Dr_Jakob Objavljeno Februar 1, 2017 Avtor Opozori Objavljeno Februar 1, 2017 Ob 30/01/2017 at 23:03, Rogerg pravi: Neki si jim pozabu dopisat za letos... Sneg prinesite s seboj Nauš verjel, na placu je celo nekaj snega... pa prav prijetno ne prevec mrzlo. Ce prav pomislim, je bilo gor bolj toplo kot pri nas v Cjel.
SF Objavljeno Februar 1, 2017 Opozori Objavljeno Februar 1, 2017 (popravljeno) Ne vem, kaj naj nataknem na motor... V primeru poledenele ceste morda sploh ne bi bilo slabo imeti gladke zadnje gume, ker se mi zdi, da na ledu gladka boljše drži od gume s profilom... Kakšen nasvet, ideja? Popravljeno Februar 1, 2017. Popravil SF
Ni3ous Objavljeno Februar 1, 2017 Opozori Objavljeno Februar 1, 2017 Jaz bom z olfo narezal štofle. Lamele mormo narest, čimveč lamel. Kdor bo mel gladke gume, je to običajno cestak s širokim kolesom in previsokim tlakom in ni nič oprijema. Tukaj bo rešitev špaga, veliko špage ali pa ketne. Pa tlak znižat. Dr_Jakob in SF 2
thumper Objavljeno Februar 2, 2017 Opozori Objavljeno Februar 2, 2017 mene je po dolgih letih zdravje zvilo tako da je letošnje mamutovanje pod vprašajem .. vam bom pa po svojih močeh pomagal z nasveti.. en od teh je za poledenelo cesto : poznate lokomotivo ? pred pogonskimi kolesi imajo škatlo za pesek , ki ga spustijo med kolo in tračnico ko je trenje premajhno oz. ko ga ni .. zdej pa tehnična izvedba - teorija .. način scottoilerja .. trebor in Dr_Jakob 2
ELO Objavljeno Februar 2, 2017 Opozori Objavljeno Februar 2, 2017 11 hours ago, Ni3ous said: Jaz bom z olfo narezal štofle. Lamele mormo narest, čimveč lamel. ta rešitev se je v praksi pokazala za neprimerno. potrebuje se čim več ostrih robov za oprijem z obliko. lamele kot so znane na zimskih gumah so odprte, te z olfa pa se zapirajo. nizka teža motorja jim ne omogoča razprtja. nekaj povsem drugega je izrez žlebičkov z vulkanizerskim nožem. to sem imel na el252 in royal enfieldu. enako je imel narejeno Daniel iz Pule na svoji 900 hornetki in je gor prišel brez težav. Dr_Jakob in Ni3ous 2
thumper Objavljeno Februar 2, 2017 Opozori Objavljeno Februar 2, 2017 lamel se ne reže z olfo ampak s šnopcem .. se vsaj odprejo Dr_Jakob in trebor 2
Ni3ous Objavljeno Februar 2, 2017 Opozori Objavljeno Februar 2, 2017 pred 6 urami, ELO pravi: ta rešitev se je v praksi pokazala za neprimerno. potrebuje se čim več ostrih robov za oprijem z obliko. lamele kot so znane na zimskih gumah so odprte, te z olfa pa se zapirajo. nizka teža motorja jim ne omogoča razprtja. nekaj povsem drugega je izrez žlebičkov z vulkanizerskim nožem. to sem imel na el252 in royal enfieldu. enako je imel narejeno Daniel iz Pule na svoji 900 hornetki in je gor prišel brez težav. Ok, to so pa pomembne informacije na podlagi izkušenj. Torej moram k tastu ki ima vulkanizersko mašino za narezovanje profila.... Huh ne vem kdaj bo cajt za vse to, saj še motorja nisem uspel pripravit v vozno stanje. Kje je še pakiranje in da bi še našel čas za ustrezno rezanje gum? Sej me bo še panika začela grabst Tale mamutovanje je pa stresna reč. Ni to za vsakega. Dr_Jakob in trebor 2
Dr_Jakob Objavljeno Februar 2, 2017 Avtor Opozori Objavljeno Februar 2, 2017 pred 25 minutami, Ni3ous pravi: Tale mamutovanje je pa stresna reč. Ni to za vsakega. Stari, se že kr tresemo... nč ne spimo, sam popivamo, jetra, ledvice, ... trebor 1
SF Objavljeno Februar 2, 2017 Opozori Objavljeno Februar 2, 2017 (popravljeno) Ja, kar tresi se, se imaš za kaj... Cesta bo kar "vesela" in če mene kdo vpraša, bo vožnja na Roglo rekordno dolga zaradi obilice krepčilnih postankov. Tokrat mislim, da bomo imeli na vrhu porivanja motorjev dovolj za eno leto... No evo! Zdaj pa zares grozim... Popravljeno Februar 2, 2017. Popravil SF Janez123 in trebor 2
DAMI34 Objavljeno Februar 2, 2017 Opozori Objavljeno Februar 2, 2017 Nism mojster za take podlage, vendar, kaj pa kup elastik? Te, ki jih imamo za pripenjat? pa jih prepleteš v karo obliko in zategneš okoli kolesa?
Priporočene objave