smeško Objavljeno Februar 26, 2003 Opozori Objavljeno Februar 26, 2003 Po vaših odgovorih sodeč ugotavljam, da vas je veliko resnih in imate svoje partnerje že po več let... Potem naj mi pa nekdo pove al se je folk zresnu al nevem kaj, zato ker sta moja starša ločena, moj stric, starša od moje bivše punce itn. cel kup folka se je ločil in mi ne gre v glavo, ker če bi bili vsi tko zaljubljeni, kot tukej noter pišete potem bi bil svet veliko lepši....
bauca Objavljeno Februar 26, 2003 Opozori Objavljeno Februar 26, 2003 Po vaših odgovorih sodeč ugotavljam, da vas je veliko resnih in imate svoje partnerje že po več let... Potem naj mi pa nekdo pove al se je folk zresnu al nevem kaj, zato ker sta moja starša ločena, moj stric, starša od moje bivše punce itn. cel kup folka se je ločil in mi ne gre v glavo, ker če bi bili vsi tko zaljubljeni, kot tukej noter pišete potem bi bil svet veliko lepši.... Slučajno smo takšni tu gori ... maš pa prau ... :roll:
Klo Objavljeno Februar 26, 2003 Opozori Objavljeno Februar 26, 2003 uuuuf..tud jst sm (sva) že na dobri poti...8 let :evil: :wink:
Klo Objavljeno Februar 26, 2003 Opozori Objavljeno Februar 26, 2003 ...ker če bi bili vsi tko zaljubljeni, kot tukej noter pišete zaljubljenost (kolker sem sledila) jih je pa bolj mal omenilo....le trajanje...mogoč bo treba novo anketo nardit (no harm feelings!!!) :wink: potem bi bil svet veliko lepši.... dejstvo je da je premalo ljubezni na svetu :!: :evil:
Vale Objavljeno Februar 27, 2003 Opozori Objavljeno Februar 27, 2003 Ja pa res ne vem zakaj bi bila z nekom zaradi "trajanja" zveze. Meni se zdi čisto normalno, da si z nekom zato, ker ga ljubiš. Če ga ne, greš narazen. Al ne? Jaz pač ne bi mogla prebavljat ob sebi tipa, v katerega nisem več zaljubljena :shock: :wink:
Klo Objavljeno Februar 27, 2003 Opozori Objavljeno Februar 27, 2003 ja seveda....zguba časa če ne druga...ampak nikol ne veš..ljudje smo različni... :roll: ...pravim le da je bila malokrat omenjena!! :shock:
smeško Objavljeno Februar 27, 2003 Opozori Objavljeno Februar 27, 2003 mogoče maš prav, samo vseeno se mi zdi logično, da če si zaljubljen potem bo zveza trajala in trajala in še enkrat trajala.... :wink: samo to ne velja pri vseh :( ker se vedno, tako kot povsod najdejo izjeme!
.T. Objavljeno Februar 27, 2003 Opozori Objavljeno Februar 27, 2003 Smesko! Resne zveze lahko trajajo dolgo, ce sta se partnerja pripravljena poslusati, upostevati, sklepati kompromise, odpuscati, prilagajati. Ker so pa eni trmasti in egoisticni, pa zveza ne more delovati. Vsaj jaz tako mislim. Tadej
Dada Objavljeno Februar 27, 2003 Opozori Objavljeno Februar 27, 2003 cel kup folka se je ločil in mi ne gre v glavo, ker če bi bili vsi tko zaljubljeni, kot tukej noter pišete potem bi bil svet veliko lepši.... Zame je svet lep :D
Vale Objavljeno Februar 27, 2003 Opozori Objavljeno Februar 27, 2003 Smeško pa saj ni treba ločitev za slabo jemat. Če dva nista za skupaj pač nista, hvala bogu, da gresta narazen. In svet je spet lepši!
volk Objavljeno Februar 27, 2003 Opozori Objavljeno Februar 27, 2003 Sem bil zaljubljen :lol: :lol: :lol: Potem pa sem se streznil :(
Vale Objavljeno Februar 27, 2003 Opozori Objavljeno Februar 27, 2003 Sem bil zaljubljen :lol: :lol: :lol: Potem pa sem se streznil :( Prihaja pomlad, sonček, ... Prihaja poletje, sonček, morje, razgaljena telesa ... Kolkor te poznam ne boš več dolgo trezen :P Sicer pa (sej vem, da sem že tečna z njo), še vedno imaš Natascho. Sicer je še nisem imela priložnosti spoznati, ampak če ti je vsaj malo podbna mora bit kar :multi: :silly: :lilangel: :angel:
volk Objavljeno Februar 27, 2003 Opozori Objavljeno Februar 27, 2003 Natasho so že dvakrat zbrisali in so ji totalen komplex nabil. Je globoko, globoko. Sonček,pomlad, majčke... :lol: Ja. ja, ja :!: Tud na račun pijanosti, podpišem :wink: 8)
dave the wave Objavljeno Februar 27, 2003 Opozori Objavljeno Februar 27, 2003 Ljubezen ne razmislja o trajanju, pac pa o vecnosti. lp DTW
Vale Objavljeno Februar 27, 2003 Opozori Objavljeno Februar 27, 2003 Natasho so že dvakrat zbrisali in so ji totalen komplex nabil. Je globoko, globoko. Sonček,pomlad, majčke... :lol: Ja. ja, ja :!: Tud na račun pijanosti, podpišem :wink: 8) Ne daj se Natascha! Če vzameš vsaj malo EGA od Volka ne boš nikol več zakompleksana! :P
.T. Objavljeno Februar 27, 2003 Opozori Objavljeno Februar 27, 2003 Prihaja poletje, sonček, morje, razgaljena telesa ... :multi: :silly: :lilangel: :angel: Ej ne mi govort! Se dva meseca moramo zdrzat.... Tadej
Dada Objavljeno Februar 27, 2003 Opozori Objavljeno Februar 27, 2003 Hej Noise? Ali je to tvoja zveza? :shock: Od kdaj? :wink:
LuCy Objavljeno Februar 27, 2003 Opozori Objavljeno Februar 27, 2003 Noise, dobra izbira kopalk, samo črne so lepše :lol:
smeško Objavljeno Februar 27, 2003 Opozori Objavljeno Februar 27, 2003 Smeško pa saj ni treba ločitev za slabo jemat. Če dva nista za skupaj pač nista, hvala bogu, da gresta narazen. In svet je spet lepši! mogoče res - pa to razloži še 5 let starmu otroku!!! :wink:
Mustang Objavljeno Februar 27, 2003 Opozori Objavljeno Februar 27, 2003 Give me a few minutes alone with that picture in the bathroom and I'll call it the best relationship I've ever been in :eggface: Just kidding, folks!
Einherjar Objavljeno Februar 27, 2003 Opozori Objavljeno Februar 27, 2003 Smesko: jeba zaradi otroka, drugace pa je meni locitev pomenila pokazatelj najvecjega zadovoljstva, po moje sem nekaj mesecev z nasmeskom na obrazu okoli hodil.
bmw Objavljeno Februar 27, 2003 Opozori Objavljeno Februar 27, 2003 Smesko: jeba zaradi otroka, drugace pa je meni locitev pomenila pokazatelj najvecjega zadovoljstva, po moje sem nekaj mesecev z nasmeskom na obrazu okoli hodil. ....totalno zavajanje motosvetovcev....ti imaš še sedaj nasmešek.... :D
bmw Objavljeno Februar 27, 2003 Opozori Objavljeno Februar 27, 2003 Give me a few minutes alone with that picture in the bathroom and I'll call it the best relationship I've ever been in :eggface: Just kidding, folks! pa ne s sliko plizzzz.....mese je le meso,razen če si vegetarjanec.... :wink: :) jaz bi zbežal ven iz kopalnice, saj bi mislil, da je skrita kamera..... :D
Einherjar Objavljeno Februar 28, 2003 Opozori Objavljeno Februar 28, 2003 Smesko: jeba zaradi otroka, drugace pa je meni locitev pomenila pokazatelj najvecjega zadovoljstva, po moje sem nekaj mesecev z nasmeskom na obrazu okoli hodil. ....totalno zavajanje motosvetovcev....ti imaš še sedaj nasmešek.... :D A ti si pa kej boljsi??
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se