Skoči na vsebino

Kako dolgo traja vaša zveza ?

Priporočene objave

Objavljeno
Smeško pa saj ni treba ločitev za slabo jemat. Če dva nista za skupaj pač nista, hvala bogu, da gresta narazen. In svet je spet lepši!

mogoče res - pa to razloži še 5 let starmu otroku!!!

:wink:

Na pa povej a bo otrok bolj srečen pri starših, ki so skupaj samo zaradi tega otroka?!? :shock:

Objavljeno

Na pa povej a bo otrok bolj srečen pri starših, ki so skupaj samo zaradi tega otroka?!?  :shock:

Odvisno! Moja dva sta bila/sta skupaj samo "občasno", kar pomeni, da sta se tudi skregala samo "občasno". Skratka, je bilo še kar znosno :lol:

Objavljeno
Smesko: jeba zaradi otroka, drugace pa je meni locitev pomenila pokazatelj najvecjega zadovoljstva, po moje sem nekaj mesecev z nasmeskom na obrazu okoli hodil.

....totalno zavajanje motosvetovcev....ti imaš še sedaj nasmešek.... :D

A ti si pa kej boljsi??

no..ja no....ne vem kako bi reku......no ja....priznam.......oba imava nasmešek......samo moj je bolj očarljiv... :wink: :D :D

Objavljeno
Smeško pa saj ni treba ločitev za slabo jemat. Če dva nista za skupaj pač nista, hvala bogu, da gresta narazen. In svet je spet lepši!

Na pa povej a bo otrok bolj srečen pri starših, ki so skupaj samo zaradi tega otroka?!? :shock:

???? :roll:

Objavljeno

Ma kako bo svet lepši ?!

Tvoj mogoč ja, ampak otrokov ne ! :cry: :roll: 8) :o

Objavljeno

Sej je samo moje osebno mnenje, ker lastnih izkušenj nimam. Ne zdi se mi pa, da bi lahko bil otrok srečen s starši, ki živijo skupaj brez ljubezni. Mislim, da je vseeno boljše, če je samo z enim staršem, ki je srečen in to srečo in ljubezen daje tudi otroku, kot pa z obema, ki se ne trpita več in ta bes in jezo prenašata tudi nanj. Al ne?!?

Objavljeno

Moja veza traja, mnogo, mnogo časa.

Včasih, moram priznat, me prime, da grem pogledat, če je veljavnost že potekla.

Pa v poročnem listu nič takega ne piše.

Pa vsakič veljavnost kar sam podaljšam.

Mislim, da moja draga to isto počne.

Objavljeno

mi je všeč, ko berem, da jih je že velik od vas dlje časa skupi... midva sva bla zmeri ena outsiderja... sva skupi že od osmega razreda oš (13 al 14 let stara? :roll: )... z neomembevrednoprekinitvijo... pa je to že ene deset let... zdej to ni več tko čudno... ko so me pa v sredni šoli spraševali o dolžini zveze, so se pa vsi za glavo držal... :wink:

pa traja... pa kar se mene tiče bo tole kar v nedogled... 8)

Objavljeno
mi je všeč, ko berem, da jih je že velik od vas dlje časa skupi... midva sva bla zmeri ena outsiderja... sva skupi že od osmega razreda oš (13 al 14 let stara? :roll: )... z neomembevrednoprekinitvijo... pa je to že ene deset let... zdej to ni več tko čudno... ko so me pa v sredni šoli spraševali o dolžini zveze, so se pa vsi za glavo držal... :wink:

pa traja... pa kar se mene tiče bo tole kar v nedogled... 8)

Ana, to je pa tako lepo prebrat........ :D 8)

Še več takšnih kot sta vidva..... :wink:

Alla

Objavljeno

Ljubiti je lepo;

če sta dva za to,

če eden noče

je ljubiti nemogoče. :roll: :? :wink: :idea: :arrow:

To je pa res ... :cry:

ah ja :?

Objavljeno

Avanturic malo morje, nekaj kratkih zvez in ena skoraj 4 leta dolga zveza, ki se je na zalost ali pa na sreco (bog ve) prekinila pred nekaj casa.Nicesar mi ni zal, razen casa., ki sem ga prezivel z osebo, ki na koncu ugotovi da je vec ne privlacim (na sreco jih dosti misli drugace). Ceprav sem se zaklel da se zdaj vsaj nekaj casa ne zaljubim, imam to "nesreco", da sem spoznal punco, s katero imava precej postimani frekvenci, tak da.....

Objavljeno

Vedno nam je bolj žal za tistimi stvarmi, ki jih nismo naredili, kot za tistimi, ki smo jih

Objavljeno

15.marca 9 let...

samo pasulj i krompir, pa 2 mulca..

Objavljeno
razen casa., ki sem ga prezivel z osebo, ki na koncu ugotovi da je vec ne privlacim (na sreco jih dosti misli drugace).

ufff grdo :( :( ....dejte vi meni povedat kako je to "ne privlači več".....a je to že v štartu kompromis al se to potem zgodi..po parih letih??

...pa v čem je štos privlačit pa ne privlačit???

a ma to res kej povezave s fizicnim izgledom ali je to zgoj posledica neuspehov na drugih področjih v razmerju :?:

Objavljeno

Moja zveza je bla najprej cvetke marjetke in cekinčki ali muhe enodnevnice pol doooooooooooooolgo nič pa pol ena par mescev ena kr tak pol pa ena ki šepa.

je rekla OH pol je pa umrla

Objavljeno
Sej je samo moje osebno mnenje, ker lastnih izkušenj nimam. Ne zdi se mi pa, da bi lahko bil otrok srečen s starši, ki živijo skupaj brez ljubezni. Mislim, da je vseeno boljše, če je samo z enim staršem, ki je srečen in to srečo in ljubezen daje tudi otroku, kot pa z obema, ki se ne trpita več in ta bes in jezo prenašata tudi nanj. Al ne?!?

Ja ... :cry:

Objavljeno
ufff grdo :( :( ....dejte vi meni povedat kako je to "ne privlači več".....a je to že v štartu kompromis al se to potem zgodi..po parih letih??

...pa v čem je štos privlačit pa ne privlačit???

a ma to res kej povezave s fizicnim izgledom ali je to zgoj posledica neuspehov na drugih področjih v razmerju :?:

Ni štosa. Za to je potrebno ogromno "dela", razumevanja, spoštovanja, ...

In ni formule. Ko vse to zmelješ skupaj dobiš zelo lep in dober coctail, ki se mu lahko reče srečna zveza dveh ljudi, ki vključuje ljubezen, privlačnost, prijateljstvo ... In sestavine za ta coctail morata prispevati oba, drugače ne deluje, spljoh nič!

:angel: :B-fly: :angel: :B-fly: :angel:

Objavljeno

ja ampak a gre tle zgolj za hormonalno kemijo ki gre z leti VEDNO k vragu....al se da na tem kej naredit (nimam v mislih facelifta)....

..praodukt česa je "privlačenje" v kasnejših stopnjah odnosa???

a gre zgolj za "delo" na odnosu?...ali je za to nujno potrebna kemija na zacetku???......a bi to lahko uspelo ce bi se trudili z nekom ki nas v bistvu na zactku ne privalči fizicno ?? :oops: :oops:

Objavljeno

Mislim, da če te nekdo privlači samo fizično to ne prived k kakšni resnejši zvezi ampak zgolj h kaki dobri avanturi.

Če te pa nekdo fizično sploh ne privlači pa tut ni kemije. Kako je pa s tem, da z leti fizična privlačnost mine pa ne vem, ker nimam izkušenj. Ti bom lahko povedala ko bom stara, zgubana in brez zob in bo isti moj dragi :P Ampak po mojem je fizična privlačnost v zvezi zopet pogojena z ostalimi dejavniki, ker na partnerja po letih ne gledaš več samo fizično. Lahko si s tipom, ki fizično zgleda fenomenalno, pa boš do njega čutila odpor, ker boš z njim na različni valovni dolžini.

Zahtevna debata.

Objavljeno

Kako je pa s tem, da z leti fizična privlačnost mine pa ne vem, ker nimam izkušenj.  Ti bom lahko povedala ko bom stara, zgubana in brez zob in bo isti moj dragi  :P Ampak po mojem je fizična privlačnost v zvezi zopet pogojena z ostalimi dejavniki, ker na partnerja po letih ne gledaš več samo fizično. Lahko si s tipom, ki fizično zgleda fenomenalno, pa boš do njega čutila odpor, ker boš z njim na različni valovni dolžini.  

Zahtevna debata.

Kaj pa če z leti kriteriji padajo.

:lol:

Občutek imam, da je vedno več lepih žensk na svetu.

:P

:D :D

Objavljeno

Jah čist normalno da lahko padejo. Pol pač nisi več skupaj ali pa začeneš čez plot skakat.

Objavljeno

:D  :D

Ran, misliš da je drugo mogoče posledica prvega? :wink: :D :D

Alla

Objavljeno

:D  :D

Ran, misliš da je drugo mogoče posledica prvega? :wink: :D :D

Alla

Saj tako sem napisal, mar ne ? :D :D :wink:

Sem hotel povedat, draga dekleta in žene, ne se bat, vedno nam boste všeč.

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!