Dada Objavljeno Marec 5, 2003 Opozori Objavljeno Marec 5, 2003 Ampak po mojem je fizična privlačnost v zvezi zopet pogojena z ostalimi dejavniki, ker na partnerja po letih ne gledaš več samo fizično. Zadela si bistvo. Pohvaljena! :D :wink: Z leti, ko si modrejši, ugotoviš, da samo lepa škatlica, v kateri so bili nekoč bombončki, nič ne pomeni, če bombončkov ni več in si jih že pojedel. Če pa je bombončkov še več kot včasih, potem pa se lahko zanemari dejstvo, da je kakšen vogalček škatlice tudi malo potlačen. :D :D :D
klimbra Objavljeno Marec 5, 2003 Opozori Objavljeno Marec 5, 2003 Je trajala 21 let......sedaj pa traja in traja in traja in traja in traja in traja :oops: 8) :D :D :D
Manu Objavljeno Marec 6, 2003 Opozori Objavljeno Marec 6, 2003 Je trajala 21 let......sedaj pa traja in traja in traja in traja in traja in traja :oops: 8) :D :D :D Zakaj se mi zdi drugi del povedi ( za pikicami) tako poznan??? :roll: :lol: :wink:
RAN Objavljeno Marec 6, 2003 Opozori Objavljeno Marec 6, 2003 Je trajala 21 let......sedaj pa traja in traja in traja in traja in traja in traja :oops: 8) :D :D :D Zakaj se mi zdi drugi del povedi ( za pikicami) tako poznan??? :roll: :lol: :wink: Če bi bil mal žleht, bi rekel. Matr se vlečeta ta dva meseca kot 21 let. :evil: :evil: :D :D
Manu Objavljeno Marec 6, 2003 Opozori Objavljeno Marec 6, 2003 Je trajala 21 let......sedaj pa traja in traja in traja in traja in traja in traja :oops: 8) :D :D :D Zakaj se mi zdi drugi del povedi ( za pikicami) tako poznan??? :roll: :lol: :wink: Če bi bil mal žleht, bi rekel. Matr se vlečeta ta dva meseca kot 21 let. :evil: :evil: :D :D Če smo že natančni : 3 (tri) mesece in 3 (tri) dni, danes popoldne ob 17.00. :D :B-fly:
Magnolija Objavljeno Marec 6, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Marec 6, 2003 205.045 ur in 10 minut. Zlo natančno ... :roll: :wink:
Thundercat Objavljeno Marec 6, 2003 Opozori Objavljeno Marec 6, 2003 12. Marca, čez 6 dni bo točno 4 leta.....iiiiiiiii :new-bday:
spidy Objavljeno Marec 7, 2003 Opozori Objavljeno Marec 7, 2003 Na današnji dan pred 3 mesecimi in šestimi leti! Pa zaenkrat kaže da bo še kr trajal! Kolegi mi pravijo da sm malo čuden, ker sem že tolk časa z eno in ga ne serjem okoli, pa vsako noč drugo! Ampak zakaj če imam v tej osebi vse kar sem vedno želel: razumevanje, spoštovanje, ljubezen, avanturo, skrb, zabavo,... In to naj zamenam za vsako nočno popivanje po barih, ...
top cat Objavljeno Marec 7, 2003 Opozori Objavljeno Marec 7, 2003 od enga tedna do 10 let...... odvisno od deklet... 8) :onfire:
Thundercat Objavljeno Marec 7, 2003 Opozori Objavljeno Marec 7, 2003 Na današnji dan pred 3 mesecimi in šestimi leti! Pa zaenkrat kaže da bo še kr trajal! Kolegi mi pravijo da sm malo čuden, ker sem že tolk časa z eno in ga ne serjem okoli, pa vsako noč drugo! Ampak zakaj če imam v tej osebi vse kar sem vedno želel: razumevanje, spoštovanje, ljubezen, avanturo, skrb, zabavo,... In to naj zamenam za vsako nočno popivanje po barih, ... Spidy kot da bi jst govoru..... 8)
Magnolija Objavljeno Marec 7, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Marec 7, 2003 Na današnji dan pred 3 mesecimi in šestimi leti! Pa zaenkrat kaže da bo še kr trajal! Kolegi mi pravijo da sm malo čuden, ker sem že tolk časa z eno in ga ne serjem okoli, pa vsako noč drugo! Ampak zakaj če imam v tej osebi vse kar sem vedno želel: razumevanje, spoštovanje, ljubezen, avanturo, skrb, zabavo,... In to naj zamenam za vsako nočno popivanje po barih, ... In tvoja telefonska je ......... ?! :oops: :roll: ~ malo se hecam ~
spidy Objavljeno Marec 9, 2003 Opozori Objavljeno Marec 9, 2003 Na današnji dan pred 3 mesecimi in šestimi leti! Pa zaenkrat kaže da bo še kr trajal! Kolegi mi pravijo da sm malo čuden, ker sem že tolk časa z eno in ga ne serjem okoli, pa vsako noč drugo! Ampak zakaj če imam v tej osebi vse kar sem vedno želel: razumevanje, spoštovanje, ljubezen, avanturo, skrb, zabavo,... In to naj zamenam za vsako nočno popivanje po barih, ... In tvoja telefonska je ......... ?! :oops: :roll: ~ malo se hecam ~ če ti jo zdej povem potem poderem vse kar sem prej napisal če pa rabiš nasvet pa pošlji PM :wink:
Climberka Objavljeno Marec 9, 2003 Opozori Objavljeno Marec 9, 2003 3.maj 2003 ,bo 15 let najine zveze, ljubezni. Od tega nisva skupaj živela samo prvih 15 dni, potem pa malo tukaj malo tam, dokler nisva prišla do svoje štalce, da ne omenim da so se otroci pojavili še prej preden je bila štalca gotova. Z roko v roki sva preskočila marsikatero oviro, ki je križala najino pot, pa so ljubezen, razumevanje in pogovor vedno vse peljali lepo naprej. Še vedno je lepo in veliko ljubezni je v naši družinici.
Ice Objavljeno Marec 9, 2003 Opozori Objavljeno Marec 9, 2003 climberka,a ni bil climber enkrat sam v turciji?! :twisted: :lol:
Brrrm Objavljeno Marec 9, 2003 Opozori Objavljeno Marec 9, 2003 enkrat Ice, napaka. 3x Prvič, zadnjič in nikoli več :P :wink: :twisted:
superca Objavljeno Marec 10, 2003 Opozori Objavljeno Marec 10, 2003 3.maj 2003 ,bo 15 let najine zveze, ljubezni. Od tega nisva skupaj živela samo prvih 15 dni, potem pa malo tukaj malo tam, dokler nisva prišla do svoje štalce, da ne omenim da so se otroci pojavili še prej preden je bila štalca gotova. Z roko v roki sva preskočila marsikatero oviro, ki je križala najino pot, pa so ljubezen, razumevanje in pogovor vedno vse peljali lepo naprej. Še vedno je lepo in veliko ljubezni je v naši družinici. 22. otober 2003 pa bo za naju 15 let zveze. Od tega skupaj živiva 5 let. In tudi pri nas zaenkrat drži tvoj zadnji stavek:"Še vedno je lepo in veliko ljubezni je v naši družinici."
Climberka Objavljeno Marec 10, 2003 Opozori Objavljeno Marec 10, 2003 climberka,a ni bil climber enkrat sam v turciji?! Ja bil, dobr da si me spomnil to je pa drugih 15 dni, ko sem bila sama no pa še kakšeno par dni bi se tud še našlo v najinem življenju. Če ga kdaj enpar dni ni doma lahko vsaj njegove cune operem ne da bi jih vmes mazal ( vsaj tistih doma :lol: :lol: ), je pa pol več :oops: :oops: :oops:
Magnolija Objavljeno Marec 12, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Marec 12, 2003 Na današnji dan pred 3 mesecimi in šestimi leti! Pa zaenkrat kaže da bo še kr trajal! Kolegi mi pravijo da sm malo čuden, ker sem že tolk časa z eno in ga ne serjem okoli, pa vsako noč drugo! Ampak zakaj če imam v tej osebi vse kar sem vedno želel: razumevanje, spoštovanje, ljubezen, avanturo, skrb, zabavo,... In to naj zamenam za vsako nočno popivanje po barih, ... In tvoja telefonska je ......... ?! :oops: :roll: ~ malo se hecam ~ če ti jo zdej povem potem poderem vse kar sem prej napisal če pa rabiš nasvet pa pošlji PM :wink: Ne ne .... malo sem se šalila :) Če bom kaj rabla pa 100% dobiš PM ...... :wink:
Ice Objavljeno Marec 13, 2003 Opozori Objavljeno Marec 13, 2003 Najina zveza iz Kiki ja heh....... trpi. :lol:
AlterMann Objavljeno Marec 13, 2003 Opozori Objavljeno Marec 13, 2003 Najina zveza je danes napolnila 8551 dni. :roll:
bobek Objavljeno Marec 13, 2003 Opozori Objavljeno Marec 13, 2003 3 mesc. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :fist: rekord
viking Objavljeno Marec 13, 2003 Opozori Objavljeno Marec 13, 2003 ja heh....... trpi. :lol: Če je to trplenje........Hočem šeeeee trpet :wink:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se