Popularna objava Darko3g Objavljeno Julij 5, 2017 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 5, 2017 (popravljeno) Včeraj iz Stinice (Jablanac) v Maribor in danes nazaj na dopust. Jadranka od Stinice do Senja je tako zmeraj odlična, navdušila pa me je cesta od Senja do Duge Rese (Žuta Lokva, Brinje, Jezerane, prelaz Kapela, Josipdol, Generalski stol). Lepi ovinki, prazna, dober asfalt, ni take vročine, okoli Kapele, celo sveže. Morda malce ožja od Jadranke, malo naselij, omejitve dokaj znosne, skratka pravi užitek. Pa nobenih rekreativcev. Malo me je spominjala na cesto Dvor-Kočevje. Med Zagrebom in Karlovcem sem šel domov po AC, dol pa po stari, pa se ne splača. preveč naselij, omejitev, nobenega ovinka, škoda časa. Od Zaboka proti Krapini so očitno naredili nov odsek do naselja Sveti Križ Začretje. Prej sem kolovratil po nekih vaseh, ta pa je lepa nova hitra. Zgleda da jo bodo podaljšali še proti Krapini. Dve krasni enodnevni furci, potem pa kopanje. Popravljeno Julij 5, 2017. Popravil Darko3g Schultz, Kmet2, maus in 7 others 10
Popularna objava MiNa Objavljeno Julij 7, 2017 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 7, 2017 Test "sivčka" po menjavi verižnega seta in ležajev krmila. Včeraj na kopanje do Krka. Prelepi 404-je kilometri. Imel sem občutek, da vozim nov motor. vandrovec, DXR16, Miha X in 17 others 18 2
Popularna objava Schultz Objavljeno Julij 7, 2017 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 7, 2017 Danes po dobrem mesecu sem zajahal konja in gasa v Dolomite. Jezero Barcis Jez Vajont in pogled na Longarone (iz tunela) Prelaz Staulanza Prelaz Fedaia Prelaz Sella Prelaz Gardena Prelaz Valparola Vmes je bil še Falzarego pa Cortina, prelaz Tre Croci in vse do Saurisa. Vodostaj je še nižji kot pred dobrim mesecem. Skratka užival sem maximalno, četudi je bilo zelo vroče. Npr. na prelazu Sella na 2240 metrih je bilo kar 24 stopinj ob 11.00 uri. Odkar ima to osrčje dolomitev omejitev 60 kmh, so policisti kar dejavni. Paziti je treba na prelazih sellaronde (Pordoi, Campolongo, Sella, Gardena). Videl sem kako je carabinjer ustavil skupino nadobudnežel s superšpotivami. Pralo me je proti koncu od Enemonca do Tolmezza, pri Villa Santini pa še malo močnejše masaže s sodro. Nabralo se je 575 sončnih in vročih km. SuNa, basbas, blazzarss in 35 others 37 1
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Julij 7, 2017 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 7, 2017 kole, tole ni moje. En objesten Bmflar po imenu @luxsa objavlja naslednje, jaz samo posredujem: Evo, pozdrav iz Garmischa za vse tiste k ne marajo BMW. Frenk 67, Janezs, NumLock in 19 others 22
gusar Objavljeno Julij 8, 2017 Opozori Objavljeno Julij 8, 2017 Schultz gdaj si bil na Val Gardeni?Jaz z sem bil gor ob 3h veliko motoristov ampak nisem vidu nobenga Slovenca samo švabe in makaronarje.
Popularna objava vandrovec Objavljeno Julij 8, 2017 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 8, 2017 Prvi postanek danes zan0088, MiNa, DAMI34 in 14 others 17
Popularna objava vandrovec Objavljeno Julij 8, 2017 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 8, 2017 Kornati Schultz, DXR16, ALEŠ M in 8 others 10 1
Big Py Objavljeno Julij 8, 2017 Opozori Objavljeno Julij 8, 2017 17 hours ago, DAMI34 said: kole, tole ni moje. En objesten Bmflar po imenu @luxsa objavlja naslednje, jaz samo posredujem: Evo, pozdrav iz Garmischa za vse tiste k ne marajo BMW. Kaj to štopa domov? Wakasaki, NumLock, skalar36 in 6 others 1 1 7
Popularna objava skofk Objavljeno Julij 8, 2017 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 8, 2017 Danes zaradi napovedane vročine štart že ob 6tih proti Mangartu in potem še malo naokoli (Sella Nevea,Tarcento,Žaga, Kobarid, Nova gorica,Predmeja,Col, in domov) Nabralo se je 450km Miha X, bajkr88, DAMI34 in 18 others 20 1
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Julij 8, 2017 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 8, 2017 Mal po routah okol Zadloga, potem pa še v Po na ride enga ktmjca prepričat, da so kwake in... vandrovec, Miha X, Quest in 12 others 13 2
Schultz Objavljeno Julij 9, 2017 Opozori Objavljeno Julij 9, 2017 (popravljeno) Ob 8. 7. 2017 ob 6:41, gusar pravi: Schultz gdaj si bil na Val Gardeni?Jaz z sem bil gor ob 3h veliko motoristov ampak nisem vidu nobenga Slovenca samo švabe in makaronarje. na Gardeni sem bil med 11.00 in 11.20. Tako da sva se sigruno zgrešila. Edinega slovenca sem srečal nad naseljem Caprile (ne razgledni točki). Popravljeno Julij 9, 2017. Popravil Schultz
NumLock Objavljeno Julij 9, 2017 Opozori Objavljeno Julij 9, 2017 pred 23 urami, Big Py pravi: Kaj to štopa domov? Hahaha .... ne, to kaže množici kam je usmerjen in kaj pričakuje od večera!
Popularna objava moravčan Objavljeno Julij 9, 2017 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 9, 2017 bmw moto dnevi so za nami odpeljano 1070 km Miha X, fishy, Yoghurt in 17 others 20
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Julij 9, 2017 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 9, 2017 Po dolgem času moj priljubljen ckrog: Dolina Soče, Preko Učje v Rezijo in čez Sella nevea nazaj, čez Most na soči in po dolini Idrijce...biiijutifull MiNa, ALEŠ M, bajkr88 in 25 others 28
Popularna objava skofk Objavljeno Julij 9, 2017 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 9, 2017 Danes spet malo naokoli Cerknica-Žiri-Cerkno-Sorica-Bohinjsko jezero-Sorica-Železniki- Škofja loka-Horjul-Rakitna-Cerknica Fejst je blo "mala" pica NumLock, DAMI34, skategrizzly in 16 others 19
Popularna objava Big Py Objavljeno Julij 10, 2017 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 10, 2017 Lep pizdrav iz Ramskega jezera - Ščit Kmet2, DAMI34, Frenk 67 in 8 others 10 1
Popularna objava HyperJack Objavljeno Julij 10, 2017 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 10, 2017 Sobota 08.07.2017 Kar ne morem verjet, da je že dva tedna od najine poroke. Te kr zmrazi, ko pomisliš na tempo življenja. Delaš cele dneve, vikendi in tedni pa minevajo, kot da se voziš z 6 brzino. Edino kar štejejo so tisti dneve in minute preživete z ljubljeno osebo / družino / prijatelji, ki se ti vtisnejo v spomin in ostanejo za vedno. Prvi najin krogec kot mož in žena :). Po jutranji kavici štart iz Kočevja - Petrina (prehitevanje kolone, te je stalo nekaj minut na vročem soncu..ne priporočam! :)) - Delnice - Oštrovica dol iz avtoceste, nakar prižgem radio in slišim, da je že nevzdržna kolona na hitri cesti že vse skoraj do odcepa za Križišče. Tam sva jo ubrala po stari cesti do Križišča - Drivenik - Grižane - Bribir Izbor ceste se je izkazal za poezijo =), niti enega avta, lepa okolica, cestna podlaga čist OK Na koncu tudi poplačano z razgledom Spust do Novega vinodolskega in dalje v Senj na kavico. Uuuu kaj je prijalo malo pavze in senčka. Termometer je že skakal od 33 do 35 stopinj. Začuda sem se počutil kar ok, očitno je predporočnih - 10 kg dobro delo Nato pa že čista klasika gostilna OK v karlobagu Kosilo, kavica, malo odmaranja, klepet z gazdo in nato dalje. Temperature niso popuščale, mi2 pa gasa tudi ne Smer proti Gospiču, kjer sem že prej odvil v smeri Memorialni center Nikole Tesle (kjer je tudi rojstna hiša), kjer sva samo zaokrožila po parkirplacu in večje ironije skoraj ne moreš srečat..Teslo na filanju v centru Nikole Tesle . Ogled sva rezervirala za kdaj drugič. Malo naprej pa izjemno zanimivo jezero Kruščica, na katerem sva planirala pavzo...no na koncu jo je bilo treba naredit, saj je mela žena neka nesoglasja z obadom in se ji je zahvalil z pikom v vrat. Smo rano malo ohladili, pa lešnike nabrali Otočac, potem pa preko vuko jebine čez hribe in doline, čez luknje in neprehodne gozdove (ne zaradi gostote ampak zaradi neaktiviranih min in bomb vse naokoli) - Dabar - Lička Jesenica - Begovac - Vojnovac - Josipdol - Bosiljevo - Metlika, kjer prespiva in v nedeljo narediva samo še tranzit do Kočevja. Morm rečt da je blo super, nekaj ustaljenih cest, kjer je žena pustila pol motorja In pol cest, ki jih na zemljevidu kar spregledaš. Super sva se mela. 550 sončnih in vročih a kljub temu zelo prijetnih kilometrov J.a.m.e.s, MARE 65, GoBobi in 34 others 35 2
DAMI34 Objavljeno Julij 10, 2017 Opozori Objavljeno Julij 10, 2017 @HyperJackNo, kr povej, kako je iskat Kruščisko jezero (jebemumast) maus 1
Popularna objava GO_Tomi Objavljeno Julij 11, 2017 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 11, 2017 Ena Zoncolanska prejšnjetedenska skategrizzly, Schultz, GoBobi in 12 others 15
Popularna objava Wakasaki Objavljeno Julij 11, 2017 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 11, 2017 Ena od vikenda malo po Jezerskem da se človk ohladi pa malo po avstriji da se iskri...... DAMI34, Kmet2, pik1 in 14 others 17
Popularna objava spidybaw Objavljeno Julij 11, 2017 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 11, 2017 Midva sva šla v nedeljo Zasavje - Kranj - Jezersko - Pavličevo sedlo - Mozirje - Prebold - Zasavje. Nisem še dosti vozil po tistih koncih, sedaj bom definitivno pogosteje tam Del ceste, kjer sem enostavno moral obrnit in odpeljat še 1x Kmet2, Dark, MiNa in 12 others 15
Popularna objava protector Objavljeno Julij 11, 2017 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 11, 2017 Istok: mala voda, velika voda, kišurina. Šareno oslikani šankovi, pješčana plaža i bujno zelenilo ... nije more, nisu palme, nije Copacabana. To je Glavno jezero u Beloj Crkvi, osam je sati ujutro i ja se lagano prošetavam po fino uređenoj stazi oko cijelog jezera. Kad se za pola sata vratim natrag u bazu - Vila Marija, nedaleko odavde - najprije budem smazao pošteni doručak, iza toga dovršetak pakiranja i pokret. Pokret kamo? Ha, opet malo uz Dunav ... to mi dođe kao obavezni sastav sezone. Ništa specijalno ... jednom stranom do Đerdapa, drugom stranom nazad. Došao sam jučer, uz kraće zadržavanje na Ušću da s kolegom popijem sokić, i danas uvečer već budem doma. Bilo je nekih planova da se u povratku zadržim u Beogradu dan ili dva, no nije se poklopila konstelacija zvijezda tako da to prolongiram za drugu priliku. Ruta je dobro utabana i već nekoliko puta spominjana ... iza graničnog prijelaza Kaluđerovo odmah desno, prije mosta opet desno i uz Neru skroz do izlaza na Dunav. Onih 23 km ceste od izlaska na Dunav pa do Pojejene nikako ne treba preskočiti ... sve je uglavnom kako je i bilo još u doba sakupljačice cipela i njene ružnije polovice sa šubarom. Dalje ide ovako: Pojejena, Moldova Nouă i tankanje na Petromu ... Zvonko nije bio u smjeni ... Orșova, Decebal, Porțile de Fier ... ... Tekija, Donji Milanovac, Golubac, Veliko Gradište ... Još krstareći rumunjskom stranom uočio sam zanimljivi - očito turistički - bijeli, niski i široki brod kako lagano plovi sredinom Dunava. Prolazeći kroz Donji Milanovac skrenuo sam do pristaništa gdje sam imao priliku vidjeti ga na vezu ... ne bi bilo loše odraditi i ovakav dunavski izlet. Ne bi to išlo baš u dva dana, no svakako bi moglo biti sjajno iskustvo. ... Iza Velikog Gradišta napuštam obalu, zaobilazim Požarevac, hvatam se autobana i gas doma. Dva puta po pedesetak km kiše, vrlo vjerojatno i koji km više, došli su kao lakše osvježenje. Dunav i Rumunjska 2016 (nije bilo na MS forumu ili ne mogu pronaći ...) http://www.motori.hr/forum/index.php?topic=248788.msg4640813#msg4640813 Dark, MiNa, BIF in 19 others 20 2
Popularna objava Big Py Objavljeno Julij 11, 2017 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 11, 2017 Včerajšnji dan Jajce - Bugijno - Blagaj - kravice. Danes Međigurje - Sinj in okvara bencin pumpe. Trenutno čakava kombi iz SLO. Da ne kurcamo samo KTM in BMW. Tudi Yamahi se zgodi. Pa jebem ti zavarovalnico SAVA in njihovo ničvredno asistenco Kor13, Janezs, Kmet2 in 14 others 16 1
T 120 Objavljeno Julij 11, 2017 Opozori Objavljeno Julij 11, 2017 Na prvi sliki gledam kravice, a tam se ne da vec kopat, kakšen plato??
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se