Popularna objava Rey Objavljeno Julij 15, 2017 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 15, 2017 Koper - Podgorje - Opatija - Plomin - Pazin - Motovun - Sočerga - Koper = 215km Vročina v Kopru, hlad v Podgorju, vročina v Opatiji, dež v Pazinu, sonce v Motovunu MiNa, Yoghurt, pik1 in 11 others 14
motolover Objavljeno Julij 15, 2017 Opozori Objavljeno Julij 15, 2017 pred 9 urami, marceliii pravi: Vidim da bolj kot ne je tukaj dolgovezenje... Ima kdo kaksen predlog ali "favorite route" po sloveniji ki bi jo bilo lepo prevozit in da ni pretirano dolga. Tako za en sobotni popoldanski dan. Odvisno od kod si. Glede na to, da je treba izbrati ne predolgo.
Popularna objava vuk76 Objavljeno Julij 15, 2017 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 15, 2017 Po dolgem casu spet malo na Jezersko in v dvoje. Tja iz MB skozi Dravograd in dalje cez jodlarijo, nazaj pa cez Kamnik s postankom pri Grofu (dobra papica) in od Celja naprej po avtocesti nazaj v MB. Nevihti se nama kljub temu ni uspelo izogniti... Je vsaj spralo vse musice iz motorja in kombinezonov ALEŠ M, skategrizzly, NumLock in 13 others 16
Popularna objava Janezs Objavljeno Julij 16, 2017 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 16, 2017 Počasi bom te kraje poznal kot lastni žep. Vedno imam cilj da grem nekam prot Tolminu, pa me vedno pritegne kakšna cesta ke v breg, in vedno znova se splača. lp Yoghurt, Dark, skalar36 in 23 others 25 1
DAMI34 Objavljeno Julij 16, 2017 Opozori Objavljeno Julij 16, 2017 pred 16 urami, izibajker pravi: V tejle temi se objavljajo že odpeljane fure ki največkrat nimajo zelo točnih geografskih koordinat, napotkov.. (no ja, tudi izjeme se najdejo). So bolj vtisi. Za neke nove ideje, kam se it peljat, pa malo bolj obširno po tejle kategoriji poglej. Imaš nekaj različnih tematik, pa boš morda kaj našel. http://motosvet.com/tabla/forum/72-izleti/ P.S. Pa če te mogoče zanima, tole je bil odgovor enega našega soforumaša na tvoj post: ... Prvi post, pa je brihtn k driska... Forum je skupnost vseh nas. Eni so tu že dolgo, eni kar nekaj časa, eni pa kot novinci prihajajo, skoraj vsak dan pride kakšen nov... In ti kot novinec, ki si ravnokar prišel, bi lahko nek minimum spoštovanja do vseh članov npr. pokazal s tem, da bi namesto formulacije "bolj kot ne je tukaj dolgovezenje" žrtvoval kakšno minuto tvojega časa in pregledal teme, ki so vsem na voljo. Izbira je res ogromna, tako da ni hudič, da tudi zase ne najdeš kaj uporabnega. Ko se boš pa javil s kakšnim svojim pozitivnim prispevkom (pomoč, nasvet, potopis, fotka...), si pa že zmagal. še vljuden si do...dolgovezenja sitnobe, jaz bi ga ....%&$$&/(() fino .... izibajker, Kmet2, tonystx in 2 others 2 3
Popularna objava Erik99 Objavljeno Julij 16, 2017 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 16, 2017 (popravljeno) Kam iti danes - včeraj se malo igram z google maps in ker bi rad vključil tudi ovinke Marija reka-Podmeja grem iz Moravč preko Vač, Šmartno pri Litiji in Cerovice proti Radečam. Večina ceste res odlične in ovinkaste brez prometa, vmes pa malo pokvari kakšnih 7 km utrjenega makadama, ki je večinoma takšen valovit, da te kar pošteno pretrese, se je pa ta del poti oddolžil z manjšim slapom, ki je po sliki iz turistične table sodeč v bolj deževnem času dosti bolj veličasten... ...tudi klopca z mizo je na voljo - manjka le kakšna klobasa za naseckat dolina potoka Sopote - dan ni bil vroč, sicer pa bi še dodatno prijala ohladitev v gozdičku... Slap Sušjek... ... na Mariji reki proti Podmeji pa kar nekaj motoristov - eden v modrem kombinezonu je na polno kolenčkal gor in dol - sam sem si klanec le trikrat privoščil... 180 km, ... sedaj pa čakam še na kakšen Kmetov triler... LP Popravljeno Julij 16, 2017. Popravil Erik99 igc1, DXR16, Kmet2 in 18 others 21
Popularna objava MiNa Objavljeno Julij 16, 2017 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 16, 2017 pred 13 minutami, Ivana pravi: v neposredni bližini kopije ključa moral biti še originalni črni ključ z zapisom. Imela si ključ brez NFC čipa, zato si rabila original. "šarlatan" je bil pa očitno dovolj izkušen z navadno pilo, da je "napilil" surovca, ki je poskrbel za mehanski odklep (opisano zgoraj).....Daleč od vsega se je potrebno znajti. Sicer pa današnji vtisi...... Start, Jadranka uradno zaprta v vse smeri, do "vinodola" na šverc - nisva bila edina, nato pa v hrib. nekje vmes proti Ogulinu... bilo je celo samo 12,5stopinj vendar nisem uspel slikat. v hostah se je potem "ogrelo" na prijetnih 20. v "domači" piceriji pa na zasluženo " mešanico".... Quest, Janezs, DAMI34 in 23 others 26
Popularna objava Xebec Objavljeno Julij 16, 2017 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 16, 2017 Tu je fajn. Definitivno grem se kdaj. Cesta do plaze pa...za ene 3x gate menat umes. Pa ce bi mal manj burja pihala tut neb meu nc proti... Zutri pa skozi dolino od Ziri do logatca faking 9 stopinj Kmet2, MiNa, ALEŠ M in 15 others 18
Cartman Objavljeno Julij 16, 2017 Opozori Objavljeno Julij 16, 2017 Pstojna vipava/kofe wajdušna col godowč ride pstwjna. Res brez volje. Ni bil dan ampak, hondič pali in fino polni baterijo. Vesel sem. 90km. Res nobene volje. Bo bolje. Xebec, Q1:a mas rmeno celado? Q2:brseč? Tam sm skor umru hehe. U vodi, cesta mi ni bla problem. DAMI34 in Kmet2 2
Xebec Objavljeno Julij 16, 2017 Opozori Objavljeno Julij 16, 2017 pred 4 minutami, Cartman pravi: Q1:a mas rmeno celado? Q2:brseč? Tam sm skor umru hehe. U vodi, cesta mi ni bla problem. 1. ja 2. ja
Cartman Objavljeno Julij 16, 2017 Opozori Objavljeno Julij 16, 2017 pred 4 minutami, Xebec pravi: 1. ja 2. ja Sm te vidu ko si uletu u postojno, 17:40?
Xebec Objavljeno Julij 16, 2017 Opozori Objavljeno Julij 16, 2017 Pravkar, Cartman pravi: Sm te vidu ko si uletu u postojno, 17:40? Je mogl bit en tak cajt ja
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Julij 17, 2017 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 17, 2017 Dans diujanje z yamaho skofk, ALEŠ M, Kmet2 in 16 others 19
DAMI34 Objavljeno Julij 17, 2017 Opozori Objavljeno Julij 17, 2017 pred 12 minutami, Rey pravi: Yamaha 50 2t? Ta pa sune...
gift Objavljeno Julij 17, 2017 Opozori Objavljeno Julij 17, 2017 Kaj vobla kaj po vodi? Rey, Zok, DAMI34 in 1 other 4
NumLock Objavljeno Julij 17, 2017 Opozori Objavljeno Julij 17, 2017 Onlajn: trenutno na kavici v Kirchbach, Nassfeld Region . Današnji cilj bo malo pred Sillianom , jutri pa .... navali narod .... Se tipkamo zvečer, kjer prilimam malo dnevnih slik ....
Rey Objavljeno Julij 17, 2017 Opozori Objavljeno Julij 17, 2017 (popravljeno) pred 56 minutami, DAMI34 pravi: Ta pa sune... ....in pije kot žolna :-D Imam Yamaho 55 2t...še dobro, da imamo tako malo morja in mi en rezervar zdrži 2 rundi Ankaran - Bele skale - Ankaran Dovolj offa...treba novo temo odpret o outboardih, da se malo kregamo kaj je (naj)boljše na morju - Yamaha, Honda, Suzuki,... Popravljeno Julij 17, 2017. Popravil Rey pik1 in DAMI34 2
exclan Objavljeno Julij 17, 2017 Opozori Objavljeno Julij 17, 2017 pred eno uro, DAMI34 pravi: Ta pa sune... zamenjam z mojo 80 ta še bolj sune ! DAMI34 1
NumLock Objavljeno Julij 17, 2017 Opozori Objavljeno Julij 17, 2017 pred 17 minutami, exclan pravi: zamenjam z mojo 80 ta še bolj sune ! Jaz z mojo nebi menjal, lahko pa tisti, ki mu malo sune, pride do mene, pa ga moja sune, ki ima črni pas ....
exclan Objavljeno Julij 17, 2017 Opozori Objavljeno Julij 17, 2017 pred 9 minutami, NumLock pravi: Jaz z mojo nebi menjal, lahko pa tisti, ki mu malo sune, pride do mene, pa ga moja sune, ki ima črni pas .... vidim da te tvoj kar dobro suva
NumLock Objavljeno Julij 17, 2017 Opozori Objavljeno Julij 17, 2017 pred 3 minutami, exclan pravi: vidim da te tvoj kar dobro suva Nisi me razumel, zgleda, da te doma tu in tam malo sune ....
Popularna objava RdečaŽelva Objavljeno Julij 17, 2017 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 17, 2017 Danes je bila na sporedu kratka lagano sportska fura čez Kras. Teden se je lepo začel! pik1, Miha X, skategrizzly in 14 others 17
Kmet2 Objavljeno Julij 17, 2017 Opozori Objavljeno Julij 17, 2017 pred 3 urami, DAMI34 pravi: Dans diujanje z yamaho Eni imajo res pri privilegije,men je edino enkrat rekel o nekem nalaganju ali ečenju čolna :-p pik1 in DAMI34 2
branko1 Objavljeno Julij 17, 2017 Opozori Objavljeno Julij 17, 2017 Jaz pa sem svojo drago peljal na enodnevni izler najprej v Vaduz (LI) pa do Zürica, Winterthur, Konstanz - pa s trajektom preko Bodenskega jezera, pa kopanje v jezeru in to je to - prijetnih 325 km-jev. p.s. Je pa fajn ce zivis v Bregenzu. ALEŠ M, igc1, Rey in 1 other 4
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se