Popularna objava NumLock Objavljeno Julij 17, 2017 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 17, 2017 Evo, dost za dans ... prispela sva v bazo. Nikega hitenja ni bilo danes, vse na izi ... ob 8.2o sva se spravla od doma, saj sva vedela, da ni potrebe, da vstajava sredi noči. Po AC do Vranskega, potem pa čez Tuhinjsko vse lepo po regionalkah naprej do baze v Avstriji. Med potjo sva se ustavla pri pijančku v Vrbi, a glej ga zlomka, spet ga ni bilo doma. Med potjo sva skočla do Jasne, kjer sva se sprehodla in pretegnila noge, nato pa v center Kranjske gore na Pizzo. Po kosilu pa čez Korensko sedlo, kjer sem moral razjahat motor in v kufru poiskat osebni dokument ... ne moram verjamit, da sem moral avstrijskemu cariniku kazat, pa žena tudi .... osebne mislim ! Potem pa lepo v smeri Hermagorja in Silliana po stoenajstki .... Nikii, ALEŠ M, vuk76 in 21 others 24
exclan Objavljeno Julij 17, 2017 Opozori Objavljeno Julij 17, 2017 pred 2 urami, NumLock pravi: Nisi me razumel, zgleda, da te doma tu in tam malo sune .... Ubistvu sem razumel Bolj bo da se drug drugega nerazumemo ampak je Ok
Darko3g Objavljeno Julij 17, 2017 Opozori Objavljeno Julij 17, 2017 pred 2 urami, NumLock pravi: Potem pa lepo v smeri Hermagorja in Silliana po stoenajstki .... Leta 2014 sem šel po 111 od Podkloštra (Arnoldstein) preko Šmohorja do Silliana in je bila cesta izjemno grbasta in ovinkasta, nekateri odseki pa so bili kot novi. So jo že kaj popravili?
Popularna objava ALEŠ M Objavljeno Julij 17, 2017 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 17, 2017 Včerajšna fura cca 315km pa prov fajn je blo k ni blo prevroče Tržič - Železniki - Most na Soči - Goriška brda - Nova Gorica - Štanjel - Sežana - Divača - Pivka - Postojna - Logatec - Tržič lp Aleš Janezs, Dark, mladench in 21 others 24
Popularna objava Schultz Objavljeno Julij 17, 2017 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 17, 2017 Včeraj sem naredil en nedeljski giro. Tokrat sem jo odpeketal k severnim sosedom - Nockalmstrasse. Po naši strani preko Učje do Mokrin. Tu sem naredil prvi pitt stop za kofe in brioš. Štanjel čez Učjo v Rezijo Prelaz Pramollo V dolini do Hermagorja, od tu naprej pa šel za Weisbriach in užival v čudovitih ovinkih. Nato pa nekaj dolgočanega ravninskega dela do Spittala, naprej proti severu spet malo owiwnkov. V Kremsbrucke sem se ustavil za kosilo. Potem pa je sledil naskok na Nockalmstrasse. Nato pa do Klagenfurta kjer sem natankal na Agipu za 1,09€ per liter. Pojedel en sladoled in po krajši pavzi naskočil še zadnjih 175 km do doma. Bilo je fiiino, po prelazih pa kar fffrrrriiiiiiššššššno. Naredil sončnih in čudovitih 544 km. Janezs, Kmet2, skategrizzly in 30 others 33
Popularna objava fishy Objavljeno Julij 17, 2017 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 17, 2017 (popravljeno) dns vracanje v domovino bil v bizini barbarige na eni parceli z druzbo veckrat umrli, kopali samo enkrat na poti prot morju pa sm se se hotel ustavit pri tem slapu zarecki krov na idejo enga motosvetovca k je omenil ta slap pred kratkim v tej temi, pa sm pozabu kdo in iskat se mi ne da, bo pa vedu kdo je, pa upam da se javi in pove ce je prisel z motorjem do tega slapa k sm vidu da glih cesto popravljajo pa so taki kamni da bi se pes kje obtical, tko da so v planu za naslednjic ko grem k juznim sosedom ta je se iz okolice vodnjana cajt me je preganjal, pred 20.00 sm mogu bit v metropoli, tko da sm sproti planiru pot domov nekje umes se zmislu da grem v center slovenije, skoz postojno nikjer nobenga v centru pol sm pa studiru da bi se skocu v logarsko dolino in cez avstrijo domov, sam mi ura nebi znesla, tko da sm se mogu odpravt prot domu umes pa se to sm pa ze u petek si rezerviru cajt pr mehaniku k sm vedu da bo slo cez, tko da dns je ze pr majstru, reku je, da ga jutre dobim nazaj, upam da res, da zacnemo spet brusit tacke Popravljeno Julij 17, 2017. Popravil fishy DAMI34, izibajker, Kmet2 in 18 others 21
sulica Objavljeno Julij 17, 2017 Opozori Objavljeno Julij 17, 2017 pred 31 minutami, fishy pravi: sm pa ze u petek si rezerviru cajt pr mehaniku k sm vedu da bo slo cez, tko da dns je ze pr majstru, reku je, da ga jutre dobim nazaj, upam da res, da zacnemo spet brusit tacke Mašina komaj utečena, kar tako naprej fishy in n_majk 2
Frenk 67 Objavljeno Julij 18, 2017 Opozori Objavljeno Julij 18, 2017 (popravljeno) pred 8 urami, fishy pravi: na poti prot morju pa sm se se hotel ustavit pri tem slapu zarecki krov na idejo enga motosvetovca k je omenil ta slap pred kratkim v tej temi, pa sm pozabu kdo in iskat se mi ne da, bo pa vedu kdo je, pa upam da se javi in pove ce je prisel z motorjem do tega slapa k sm vidu da glih cesto popravljajo pa so taki kamni da bi se pes kje obtical, tko da so v planu za naslednjic ko grem k juznim sosedom Cesto skozi Zarečje popravljajo, jst sem se prebil do prve hiše, tam pa je bager ravno razkopaval. Potem pa mi je domačin razložil alternativo. Greš naprej proti Pazinu, pod železnim mostom, nato pa med tablo Grad Pazin in prometno tablo Pazin zaviješ desno na kolovz (ne moreš zgrešit) in prides čisto do slapa. Pazin.pdf Popravljeno Julij 18, 2017. Popravil Frenk 67 fishy, DAMI34 in ALEŠ M 2 1
DAMI34 Objavljeno Julij 18, 2017 Opozori Objavljeno Julij 18, 2017 pred 10 urami, fishy pravi: dns vracanje v domovino bil v bizini barbarige na eni parceli z druzbo veckrat umrli, kopali samo enkrat na poti prot morju pa sm se se hotel ustavit pri tem slapu zarecki krov na idejo enga motosvetovca k je omenil ta slap pred kratkim v tej temi, pa sm pozabu kdo in iskat se mi ne da, bo pa vedu kdo je, pa upam da se javi in pove ce je prisel z motorjem do tega slapa tule boš dobil par informacij: http://motosvet.com/tabla/forum/72-izleti/
Popularna objava alfie Objavljeno Julij 18, 2017 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 18, 2017 Na Betonmalu je blo frisno... skategrizzly, mladench, Schultz in 15 others 18
Popularna objava blazzarss Objavljeno Julij 18, 2017 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 18, 2017 Prvi dan dopusta je bilo potrebno izkoristit za eno turistično turco. Pot je vodila čez Polhovgrajsko, Cerkljansko in Škofjeloško hribovje kar se je izkalo za top idejo - malo prometne ceste, super razgledi skozi celotno pot, zaprti ovinki, idealni za tamalo Ninjo in nekoliko nižije temperature kot v Lj ali na Primorskem Pred startom še skok na uprabno enoto po novo tablico, domov oblečit kombinezon in gas Smer: do Polhovega Gradca in mimo graščine do Črnega Vrha. Nekje ob poti.. Pogled iz Črnega Vrha proti Kamniško Savinjskih Alpam S Črnega Vrha spust do Škofje Loke in preko Železnikov do Sorice, kjer te prčakajo lepe serpentine: Čez Spodnjo Sorico, domači kraj Ivana Groharja (v ozadju Ratitovec) Čez Bohinjsko sedlo (1277 m.n.m.), na drugi strani se odpre lep pogled na Julijce Po na nekaterih delih pošteno luknjasti cesti, do končnega cilja v Bohinju: Nazaj pa ponovno preko Bohinjskega sedla, do Cerknega, čez Sovodenj in Lučine do doma Na poti proti Cerknem, eden izmed lepših znakov za motoriste Okvirna pot: mladench, MiNa, Joker in 20 others 23
NumLock Objavljeno Julij 18, 2017 Opozori Objavljeno Julij 18, 2017 pred 23 urami, Darko3g pravi: Leta 2014 sem šel po 111 od Podkloštra (Arnoldstein) preko Šmohorja do Silliana in je bila cesta izjemno grbasta in ovinkasta, nekateri odseki pa so bili kot novi. So jo že kaj popravili? @Darko3g, cesta 111 je od Kotschach-a do St. Lorenzen im Lesachtal-a izredno slaba ... isto, kot pri nas .... flikajo, ampak vse skupaj nekvalitetno. Od St. Lorenzen-a do Silliana pa je zadeva lepa, tako, da je tudi potovalna hitrost malo jača, ampak še vedno ti zadeva vzame eno uro, morda več, ker pač previdnost je mati modrosti ... traktorji, urlaberji in svašta na cesti. Bom kasneje prilimal kakšno sliko. Sem bil na lokacijah, ki so tudi zame bile danes prvič ne samo za ženo. Tudi eden najbolj zajebanih prelazov daleč na okrog .... vse prelaze, ki sem do danes prevozil so bili -- pis of kejk -- napram temu danes. MiNa 1
Popularna objava a79 Objavljeno Julij 18, 2017 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 18, 2017 Mal sm se usedu na motor in se odpeljal do Sirnika menjat gume. Od doma - Bogensperk - Litija - Trbovlje - Prebold - Veleje - Dravograd - Radlje (cakal ob soku na menjavo gum) - Aibl - Lavamund al neki - Dravograd - SG - Ravne - Crna - Sostanj - Prebold - Litija - domu. Nabralo se je prijetnih 400 km v ne prevrocem vremenu, Golica je lepa cesta sam majo skoz neke omejitve (Itak sem bil prvic pa se z novimi gumami, torej lagano spoprtski). Kaksna cesta je sele Crna - Sostanj (skoraj v celoti), WAW?? Sicer sem se tam ze enkrat peljal v kontra smeri, ampk nism mel v spominu ceste. Before - after notranc, KyoKon, Frenk 67 in 25 others 28
Popularna objava NumLock Objavljeno Julij 19, 2017 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 19, 2017 Včeraj je bilo ..... kičasto! Besede niso potrebne, slike povedo svoje. Z ženo sva bila na enem najtežjih prelazov ziher. Verjetno se mu lahko kosa samo Passo Gavia. Vsa čast ženi, kapo dol. Potem sva šla še na Plockenpass, Tre Cime in jezero, ki me je presenetlo .... lepo ko sto mater. Ajde, greva na zajtrk in novim zmagam na proti ... se tipkamo zvečer. Stoenajstka Ostalo pa potem kičasto .... MiNa, skofk, Frenk 67 in 19 others 22
Popularna objava kaca1 Objavljeno Julij 19, 2017 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 19, 2017 (popravljeno) pred 51 minutami, NumLock pravi: Z ženo sva bila na enem najtežjih prelazov ziher. Verjetno se mu lahko kosa samo Passo Gavia. Vsa čast ženi, kapo dol. .... Sta pa imela lepo vreme, razgled,...! Da pa ne bodo mislili, tisti, ki ne poznajo tega pasota, da nakladaš....eden izmed ovinkov - Pa še ena.... "KRAVE VSEH BARV" , ki pa ni z Zoncolana, ampak s Passo di Lanza z istega dne. Popravljeno Julij 19, 2017. Popravil kaca1 dr.looney, Schultz, XTR in 18 others 21
Popularna objava NumLock Objavljeno Julij 19, 2017 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 19, 2017 Evo, današnja fura je za nama, spet kičasto. GG BERGDOKTORA ni bilo v ambulanti ... Mavti, hitrii, a79 in 24 others 27
dreja_123 Objavljeno Julij 19, 2017 Opozori Objavljeno Julij 19, 2017 On 7/15/2017 at 6:14 PM, Schultz said: @dreja_123: ne šel sem po AC do Udine-sud in nato preko Spilimberga do Barcisa Hvala LP Andrej
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Julij 20, 2017 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 20, 2017 Vsak dan malo vtiskam, predvsem plominka zvečer je nora... solorider, XTR, NumLock in 12 others 15
DAMI34 Objavljeno Julij 20, 2017 Opozori Objavljeno Julij 20, 2017 @Kmet2ova Štala/dogodivščina/zabava je začasno premaknjena sem, pa tule nadaljujte, BIF 1
Popularna objava Scarabeo 500 Objavljeno Julij 20, 2017 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 20, 2017 Ne vem, kam je folk šel - plaža je prazna. A greva jest? Njam. skofk, NumLock, notranc in 14 others 16 1
Popularna objava Scarabeo 500 Objavljeno Julij 21, 2017 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 21, 2017 Zanimivosti iz Talina. Quest, KyoKon, gift in 31 others 32 1 1
Snečer Objavljeno Julij 21, 2017 Opozori Objavljeno Julij 21, 2017 @Scarabeo 500 pelješ kmetu gume? Quest, Matej207, Zok in 1 other 1 3
Scarabeo 500 Objavljeno Julij 21, 2017 Opozori Objavljeno Julij 21, 2017 Pravkar, Snecer pravi: @Scarabeo 500 pelješ kmetu gume? Saj sem mu nakazal, da sem tu v njegovi bližini . Jaz sem startal s starimi in bom z njimi prišel domov. Če bere, v Rigi sem videl, da imajo KTM prodajalno, možno da je tudi servis. Pa saj on je že verjetno doma, glede na dnevne tripe. MiNa, NumLock in DAMI34 3
Popularna objava bobi1001 Objavljeno Julij 21, 2017 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 21, 2017 Mal po naši sosedi ampak samo zgodaj zjutraj ker potem je preveč vroče in ko padeš v morje kar zacvrči. Jadranka Otok Pag Otok Vir Pa nazaj na Pag in v tole prelepo vodo dr.looney, maus, notranc in 28 others 31
Popularna objava thumper Objavljeno Julij 21, 2017 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 21, 2017 danes se mi že včeraj ni dalo delati.. brnik- ac do jesenic - korensko sedlo - hermagor - mauthen -tolmezzo - tarcento- uccea - žaga -nova gorica - renče - dornberk - branik - komen - štanjel - sežana - divača - viki - domžale .. 583 km po števcu .. XTR, bobi1001, ALEŠ M in 21 others 23 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se