Popularna objava Snečer Objavljeno Julij 22, 2017 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 22, 2017 to se mi je vtisnilo danes malakai, skategrizzly, XTR in 22 others 17 3 4 1
Popularna objava bajkr88 Objavljeno Julij 22, 2017 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 22, 2017 ti si ziher požigalec.... Rey, mladench, bobi1001 in 12 others 2 12 1
Popularna objava Rubuz Objavljeno Julij 22, 2017 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 22, 2017 (popravljeno) V četertek sem šel do kolega v Ankaran. Brežice - Kostanjevica na Krki - NM - Trebnje - Ivančna Gorica - Grosuplje - LJ - Rakitna - Cerknica - Postojna - Kozine - Socerb - ob Tržaski obali do Ankarana. Danes pa nazaj malo po stari cesti malo po AC. Super turca. Še en vtis iz Rakitne... Popravljeno Julij 22, 2017. Popravil Rubuz dr.looney, DXR16, Dark in 14 others 17
Popularna objava Erik99 Objavljeno Julij 22, 2017 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 22, 2017 Danes preko Škofje loke, Železnikov v Tolmin, ki so ga že zasedli Metalci. Soča kot vedno paša za oči. Turistov kar veliko, še več pa motoristov..., ... na poti proti Italijanski strani mimo trdnjave Kluže... kontrole na meji ni in hitro se odpre pogled na Rabeljsko jezero (Lago del Predil)... voda očitno ni premrzlo, saj se jih kar nekaj kopa... malica nekje ob jezeru v senci s pogledom na jezero in moped - kaj češ lepšega za napolnit baterije... verjetno je kar še nekaj teh ostankov vojne okoli jezera - kdo bi vedel, ali je iz ww1 ali ww2... skok še do Sella Nevea in domov preko Mosta na Soči in Cerknega - 370 km, kar zadovoljen Quest, skategrizzly, izibajker in 17 others 20
Popularna objava Matej207 Objavljeno Julij 22, 2017 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 22, 2017 Globoko v Rusiji (Ural) Kawasaki deluje bp, na yamahi so problemi z kardanom ampak rešujemo DAMI34, ALEŠ M, GoBobi in 12 others 10 1 3 1
Snečer Objavljeno Julij 22, 2017 Opozori Objavljeno Julij 22, 2017 pred 16 urami, Matej207 pravi: Globoko v Rusiji (Ural) Kawasaki deluje bp, na yamahi so problemi z kardanom ampak rešujemo tu me je pošolal opasne ruske ceste, ja KyoKon, skategrizzly, MiNa in 4 others 6 1
DAMI34 Objavljeno Julij 22, 2017 Opozori Objavljeno Julij 22, 2017 če se vama kje zalomi, lahko zaprosita za pomoč v temi: kako negujemo hišne ljubljenčke GoBobi, KyoKon, solorider in 2 others 1 1 3
Snečer Objavljeno Julij 22, 2017 Opozori Objavljeno Julij 22, 2017 pred 20 minutami, DAMI34 pravi: če se vama kje zalomi, lahko zaprosita za pomoč v temi: kako negujemo hišne ljubljenčke link? vuk76, Matej207, zan0088 in 1 other 3 1
Popularna objava MiNa Objavljeno Julij 22, 2017 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 22, 2017 En današnji vtis. Janezs, Matej207, XTR in 13 others 16
Popularna objava Scarabeo 500 Objavljeno Julij 22, 2017 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 22, 2017 Današnji vtisi iz Talina in okolice. SuNa, Nearrain, skofk in 33 others 35 1
Popularna objava a79 Objavljeno Julij 22, 2017 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 22, 2017 Vtisi so... Od doma - Vrhnika AC - Idrija - MnS - Kobarid - Uccea do meje - Zaga - Bovec - Mangart - Bovec - Vrsic - Kranjska gora - Jesenice - Sp. Gorje - Pokljuka - Bled - Lesce - Bič - domu... Nabralo se je 500 km, motoristov za znort, kolesarjev se hujs, turistov ovakih in onakih se vec... Na predelu je en Ceh zaslisal orng mojga Leo vinceja, k se ni znal spravt s prikolco mimo prehoda s skalami, jebenti čeha smotanga...naredu kolono za sabo....V hribih temperatura prijetna, v dolin mal manj...In ja, se bom sel... Btw: na Mangrtu sm bil prvic z motorjem, v kratkem bom ruknu se pes... bobi1001, J.a.m.e.s, Igi Pop in 21 others 24
BRANE Objavljeno Julij 22, 2017 Opozori Objavljeno Julij 22, 2017 pogrešam kmeta. GO_Tomi, motom, jskrablin in 3 others 4 1 1
Frenk 67 Objavljeno Julij 23, 2017 Opozori Objavljeno Julij 23, 2017 Tud tle cel kup folka z abstinenčno krizo odkar je @Kmet2 mrknu. DAMI34, fazerčk in Dark 3
Wakasaki Objavljeno Julij 23, 2017 Opozori Objavljeno Julij 23, 2017 pred eno uro, Frenk 67 pravi: Tud tle cel kup folka z abstinenčno krizo odkar je @Kmet2 mrknu. Mi lahko kdo namigne kam se je zgubu...al ga je samo minil pisat. Pomoje mi je kakšna info ušla.....?
NumLock Objavljeno Julij 23, 2017 Opozori Objavljeno Julij 23, 2017 (popravljeno) Evo, pa sva doma ..... Zadnja dva dni sva se odločila, da skočiva do strica Kovača v Osilnico na razvajanje (savna, kopanje, đakuzi .... ) in tako sva se iz Dellacha zapeljala čez Nassfeld do Pontebbe in naprej do Lago Di Predil, kjer sva prišla nazaj v Slo, ter po standarni poti Bovec, Kobarid, Idrija do Planine , Bloške Police, Sodražice v Ribnco. Nato sva pot nadaljevala skozi Gotenico, Kočevsko Reko naprej na medvedje ride in v Osilnico. Slik ni, ker ta pot ni ravno neka "fotogenična". Če bo kdo tam okrog se vozil, naj poiskusi hišno pivo by Peter Klepec ... njamiii. Zdaj pa mesec dni pauze, potem pa še ena 10-dnevna, tako, da bodi si ga dovolj zaenkrat. Naj omenim, da od jutri naprej imajo na medvedjih ridah Red Bull Longbord spuste. Popravljeno Julij 23, 2017. Popravil NumLock zan0088, dr.looney, Frenk 67 in 4 others 7
DAMI34 Objavljeno Julij 23, 2017 Opozori Objavljeno Julij 23, 2017 pred 12 urami, BRANE pravi: pogrešam kmeta. pred 3 urami, Frenk 67 pravi: Tud tle cel kup folka z abstinenčno krizo odkar je @Kmet2 mrknu. pred 2 urami, Wakasaki pravi: Mi lahko kdo namigne kam se je zgubu...al ga je samo minil pisat. Pomoje mi je kakšna info ušla.....? jučeri je javil: čiw čiw, še sem živ...več pa ne vem. sesir, GO_Tomi, a79 in 1 other 3 1
Popularna objava dreja_123 Objavljeno Julij 23, 2017 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 23, 2017 Včeraj po dolgem času spet na motorju. Prejšnji teden sem ob prebiranju postov uporabnika @Schultz dobil idejo za Nockalmstrasse. Startal sem okrog 7h iz Solkana, nato skozi Bovec in čez Predel do Arnoldstaina. Tu sem zavil proti Hermagorju, a sem malo pred krajem St. Stefan im Gailtal zavil proti Matschiedl-u in nato večkrat pogledal na Google Maps, da sem prišel do Špitala ob Dravi. Na tem koncu sem bil prvič, Nemško ne znam in so mi vsa imena krajev precej podobna in si jih težko zapomnim Kakorkoli, prispel sem do vzožja Nockalmstrasse, kjer sem plačal 11 eur. Sem pa zato užival v vožnji, cesta na oba dvatisočaka je fenomenalna. Vsega skupaj ima 52 dolgih hairpinov (180 stopinjskih ovinkov), pa ene 2 ali 3x več "navadnih". Asfalt je lep, brez lukenj ali izboklin Cesta je speljana tako, da se najprej dvigneš na 2048m, nato sledi spust in ponoven dvig na 2024m. Je pa potrebno gledat opozorilne table, ker so vsake toliko čez cesto kovinske rešetke ... Seveda sem se najprej odpeljal do nasprotnega konca in se nato zopet vrnil na vrh Prometa je bilo zelo malo, parkiral sem v družbi starih stricev, ki so prišli s Puch-i 150 TL Ker sem hotel bit kulturen - me je uporaba WC-ja stala 50 centov, ker nisem nic pil ali jedel Drugic bom vzel s sabo kovance, ker sem moral zamenjat 20 eur in potem imet poln žep kovancev... Vračal sem se preko Bad Kirchenheim - a. V tem kraju, kakor tudi po precej ostalih dolinah smrdi pnekod po gnojnici, večinoma pa po nekem drugem smradu (ne vem, ali je to smrad po silaži, ali kakšna umetna gnojila)... Pri Beljaku sem tudi parkrat pogledat zemljevid, da sem našel še pot na Dobrač (Villacher alpen strasse). Plačal 10,5 eura, sem pa zopet užival na razmeroma prazni in urejeni gorski cesti Nato sem nadaljeval do doma čez Podkoren, Trbiž in Predel. Čez Predel in do Bovca je bilo precej gneče - k sreči so avtobusi čez Predel vozili v nasprotni smeri. Za celotno pot sem potreboval en sendvič, en snickers ter 0,5l kokakole in 0,5l vode. Nazaj sem se vrnil malo pred 19-to, naredil 555 km LP Andrej a79, J.a.m.e.s, dr.looney in 30 others 33
Popularna objava Frenk 67 Objavljeno Julij 23, 2017 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 23, 2017 (popravljeno) Dons dopoldne proti Jezerskem, čez k Jodlarjem in nazaja na Pavličevo sedlo.Mimo Logarske in skozi Gornj Grad proti Kamniku. Pri spuščanju s Črnivca mi je v desnem ovinku zdrsnila prednja guma in sva šla po tleh. K sreči pri zelo nizki hitrosti in so nastradali samo krašpadi in zaščita dimnika, celo obleka nama je ostala nepoškodovana.. Na cesti je bil v ovinku masten madež, ki sem ga za silo posul s prahom. Nadaljevala sva do Kamnika, kjer sva si v Šutni pri šiptarju privoščila ljimunad in sladoljed. Potem pa po najkrajši poti domov, da naju ne bodo čakali s kosilom. Popravljeno Julij 23, 2017. Popravil Frenk 67 Schultz, zan0088, vandrovec in 25 others 22 6
pik1 Objavljeno Julij 23, 2017 Opozori Objavljeno Julij 23, 2017 ... sej to ni tema "Črna kronika" dr.looney in igc1 2
Ninč. Objavljeno Julij 23, 2017 Opozori Objavljeno Julij 23, 2017 Oh, ta moja 03 skupina. Pa ne za štamprle, ampak regijska meni se zdi, da mam js tukaj popek privezan Pred časom sem nekje zasledila, da obstaja stolp ljubezni. Spokam kr kmalu po kavi. Ljubljana prazna, v bistvu na celi poti ni bilo nobenih posebnosti. Narava noro lepa, ce bi lahka, se takoj selim v tiste konce! Zal sem obupala pred vrhom, ker je ozka cesta, mimo kamnoloma, velik šodra na cesti, zmankal je tud neki asfalta... nekako se nisem počutila varno in raje obrnila. No, proti dol se k sreči nisem rabila pobirat Tako da za naslednjič vem pot, kam z avtom na izlet Mogoce mi pa še ni namenjen SuNa, ALEŠ M, MiNa in 3 others 6
Frenk 67 Objavljeno Julij 23, 2017 Opozori Objavljeno Julij 23, 2017 pred eno uro, Snecer pravi: Slik dogodka ni? Sam posledice na krešbarih Quest, gift, maus in 10 others 2 11
pik1 Objavljeno Julij 23, 2017 Opozori Objavljeno Julij 23, 2017 pred 10 minutami, NinaBina pravi: Oh, ta moja 03 skupina. Pa ne za štamprle, ampak regijska meni se zdi, da mam js tukaj popek privezan Pred časom sem nekje zasledila, da obstaja stolp ljubezni ... . ... pa tko lepo si začela ... z metaforami ... 03 ... ... slikce pa nobene ... ps. ... se mi zdi, da vse delaš sam na pol .... zato je pa tko ... Ninč. in dr.looney 1 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se