Popularna objava protector Objavljeno Julij 24, 2017 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 24, 2017 Lika: prljave igre, dva izvora i most broj jedan Zamazao sam felge ... do ruba! Ganjao sam mitrej po ličkim poljima, eto kako. Znao sam da je negdje iza aerodroma kod Otočca, ima uz cestu čak i putokaz ... kasnije se u poljima pojavi još jedan ali se baš i ne ubija od preciznosti. Nije bitno, austrijanac je na prtenjaku kao doma. Sav pjevuši od radosti kad ga se utjera u prašinu i šoder. A još jutros mislio sam kako ću se samo malo provozati do Karlobaga, eventualno i do Starigrada Paklenice. Odlična ideja, koja je trajala do Senja ... vruće je bilo. Netko će se bućnuti u more, netko će skrenuti na pivo ... netko će iza Sv. Jurja skrenuti u brdo (cestom ŽC5126), proći kroz Oltare i Krasno, nastaviti istom cestom kroz šumetinu ... ... u mjestu Klanac ostaviti ŽC5126 koja odlazi do Gospića i skrenuti lijevo na ŽC5154, prijeći preko Like (rijeke Like) ... ... te ovom maloprije spomenutom cestom osvanuti u Perušiću. Vozeći se po ŽC5126 uočio sam dva detalja, bolje rečeno dvije lokacije, koje su kod austrijanca pobudile dodatni interes ... naime, radi se o makadamima. Prvi je ona cesta koja počinje/nastavlja kod planinarske kuće Alan, ima oko 8 km makadama i izlazi na ovu uzdužnu velebitsku cestu malo prije Štirovače. Drugi je makadam koji se od ŽC5126 odvaja nedugo iza Štirovače i vodi prema Karlobagu, i usput prolazi nekim lijepim predjelima NP Sjeverni Velebit. Sve to nekom drugom prilikom ... sada iz Perušića pičim na sjever, cestom D50. Prije Ličkog Lešća svraćam do izvora Gacke ... koliko sam skužio ima ih dva, jedan do drugoga ... ... iza Ličkog Lešća opet silazim sa D50, ovaj puta do "Mosta br. 1" na Gacki. Gacka, gledana s ovog mosta. doista izgleda kao iz bajke. Nepunih deset minuta kasnije stojim kraj ulaza na aerodrom i gledam kroz koja ću polja do mitreja. Prolazim kroz Otočac ... ... skrećem se nakratko na umjetno jezero Gusić ... ... obilazim Žutu Lokvu, prolazim kroz Brinje ... ... i u Križpolju izlazim na autoban. Do garažice čas posla. Schultz, n_majk, nemo in 37 others 36 4
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Julij 25, 2017 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 25, 2017 On a lajn Janezs, Schultz, peterjanko in 30 others 31 2
izibajker Objavljeno Julij 25, 2017 Opozori Objavljeno Julij 25, 2017 pred 2 urami, DAMI34 pravi: On a lajn Samo en presledek umakneš, pa "l" zamenjaš z "f", pa dobiš pravi smisel na prvi fotki... Frenk 67 in DAMI34 1 1
izibajker Objavljeno Julij 25, 2017 Opozori Objavljeno Julij 25, 2017 pred 3 urami, xtzs pravi: Osor? 99,99% je Osor. Če gre v smeri, kot je obrnjen moped, gre na Lošinj.... Pa saj smo ga hitreje izsledili kot cia, fsb in mosad skupaj DAMI34 in GoBobi 2
Popularna objava Scarabeo 500 Objavljeno Julij 25, 2017 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 25, 2017 Še nekaj današnjih vtisov iz Rige, jutri pa počasi proti domu. Scarabeo ALEŠ M, MiNa, Quest in 31 others 31 2 1
DAMI34 Objavljeno Julij 25, 2017 Opozori Objavljeno Julij 25, 2017 pred 4 urami, izibajker pravi: Samo en presledek umakneš, pa "l" zamenjaš z "f", pa dobiš pravi smisel na prvi fotki... sam ti si pa ta pravi...udvarač sicer pa maš 110% prav. Če ti s tvojimi besedami odvrnem: imava se čist izi pa še mal bajker(ja) se igrava vmes :P izibajker 1
DAMI34 Objavljeno Julij 25, 2017 Opozori Objavljeno Julij 25, 2017 pred 4 urami, GO_Tomi pravi: Uuuu ... Dami prhaja na pir v profilu je foun, nuben me ni zwao
SAR-Solo Adventure rider Objavljeno Julij 25, 2017 Opozori Objavljeno Julij 25, 2017 Z benzom sem na knap Rocky, GoBobi, DAMI34 in 9 others 9 3
DAMI34 Objavljeno Julij 25, 2017 Opozori Objavljeno Julij 25, 2017 pred 3 urami, xtzs pravi: Osor? pred 1 minuto, The Lakl pravi: Z benzom sem na knap zapreži vola SAR-Solo Adventure rider, izibajker, pik1 in 2 others 1 4
SAR-Solo Adventure rider Objavljeno Julij 25, 2017 Opozori Objavljeno Julij 25, 2017 Saj bi! Ampak sem se bal, da me kdo gleda preko M 48 DAMI34, BIF, GO_Tomi in 1 other 1 3
Popularna objava tonystx Objavljeno Julij 25, 2017 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 25, 2017 Dve slikce iz preteklega vikenda. Sem se peljal v Laibach (po naše Ljubljana) kjer smo imeli redno letno srečanje bajkerjev firme EBMPAPST. Ker ima Laibach cca le trideset hiš je mal manjši od našga Laibacha pik1, MiNa, Dark in 15 others 18
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Julij 25, 2017 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 25, 2017 Kole danes sem bil izi-biker, razen vseh owiwnkow wiii na hard kokr da, fak koliko so dobri po Cresu in Lošinju, s Plominko sva pa itak že na ti. Lagano ujutro brez kake žurbe in problemov pozajtrkujeva in jo šwigneva proti Brestovi..računal sem na pol ure, ma je bilo 15 minut vrh glave za tistih par ovinkov in seveda, da sem enemu ferariju, ki je navijal gas pokazal izpušno cev. Prezgodnji štart je povzročil nemalo problemov pri trajektu saj sem ženki moral častiti kavico. Ukrcanje je potekalo brez težav in nikjer me niso zavrnili. Ker sem bil blizu "pole positiona" sem štartal s trajekta z mirnimi živci in v prvih dveh ovinkih pocepal nekaj avtomobilov, dva motorista in en avtodom. Odveč bi se bilo hvaliti, ampak po začetnih problemih z luknjastim in valovitim asfaltom, katerega je "semiactive" vzmetenje KTMja preneslo z lahkoto, sem po par kmjih prešel na lep "ulalalala" bi rekel Ališič, res lep asfalt. Saj res, da so razgledi fantastični levo in desno, a kaj ko GT takooo noro vleče (sport mode). Režal sem se ko pečen maček pod čelado in odvijal in odvijal. Še prehitro sva padla v Osor, kjer sva kavopauzirala. Dost nabijanja...lep slikovit, barvit dan, ne preveč vroč z dobrim kosilcem nekje na Malem lošinju, in nekoliko bluzenja okoli...nato pa spet puščica nazaj. Za vse skeptike, ne, KTMju ni nič odpadlo. Sem se pa ful ustrašil, ko sem prišel nazaj v kamp, saj je okoli mopeda dišalo po kokicah (brez šale) dr.looney, GoBobi, HyperJack in 33 others 34 1 1
GO_Tomi Objavljeno Julij 25, 2017 Opozori Objavljeno Julij 25, 2017 1 hour ago, DAMI34 said: v profilu je foun, nuben me ni zwao Jebeš mi sve, da se nism spomnu na to ... DAMI34 1
Popularna objava fishy Objavljeno Julij 25, 2017 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 25, 2017 lovu strele, uidvu dezju mal naprej iz crnega vrha prot postojni v postojni na ridah blo takih in drugacnih dvo taktnih mopedov, je use disalo, neki turisti, delali guzvo, mene je dez lovil... izzivu sreco in sou se na nanos gorico zalilo se mlck preverju sreco prvi kanci pa glih k parkiram pred garazo, zgleda da sreca res spremlja hrabre GoBobi, dr.looney, TakeALookAround in 24 others 26 1
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Julij 26, 2017 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 26, 2017 pred 13 urami, GO_Tomi pravi: Jebeš mi sve, da se nism spomnu na to ... še dobro da me nisi, ker ko sem videl tole sem bil čisto srečen, da sem pobegnu gift, DXR16, bajkr88 in 31 others 26 3 2 3
Popularna objava GO_Tomi Objavljeno Julij 26, 2017 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 26, 2017 Smo bli v mestu takrat, žrli sladoledne kupe. Nu so začeli basat u sebe za use šolde, k se je začelo to bližat. Jst pa na rivo in sm snemal. Itak več ki mokr ne moreš bit, sm jim tolmaču, ma ni pomagalo, so babe začele vreščat, da me bo še strela udarla! Bolj ku sm udarjen, ne morm bit, sem jim hitel razlagat, ma pol me je skorej odpihnilo od navala vetra, in sm popustil. Laufali do auta in do kampa fasali cele dve kaplje dežja. Obe na prednjo šipo Quest, dr.looney, ALEŠ M in 13 others 12 4
gift Objavljeno Julij 26, 2017 Opozori Objavljeno Julij 26, 2017 pred 58 minutami, DAMI34 pravi: še dobro da me nisi, ker ko sem videl tole sem bil čisto srečen, da sem pobegnu 1 A fotka...skoraj ne moreš verjet ko pogledaš GoBobi, DAMI34, igc1 in 3 others 6
DAMI34 Objavljeno Julij 26, 2017 Opozori Objavljeno Julij 26, 2017 pred 12 minutami, gift pravi: 1 A fotka...skoraj ne moreš verjet ko pogledaš ni moja, se je pa lepo videlo, kako gre ciklon, in zvečer je spet mal podivjalo...z malce dežja, veliko več pa burje..
Whiskey Objavljeno Julij 26, 2017 Opozori Objavljeno Julij 26, 2017 pred 4 urami, DAMI34 pravi: ni moja, se je pa lepo videlo, kako gre ciklon, in zvečer je spet mal podivjalo...z malce dežja, veliko več pa burje.. Fotka je enkratna. Ko pridem nazaj jih ene par podobnih prlimam. DAMI34 in gift 2
Popularna objava Scarabeo 500 Objavljeno Julij 26, 2017 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 26, 2017 Od Rige do Avgustow na Poljskem. S Scarabeo maus, DXR16, skofk in 31 others 34
Popularna objava SAR-Solo Adventure rider Objavljeno Julij 26, 2017 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 26, 2017 Zajemam vtise, ker bi drugače tak pozabil. mladench, BIF, ALEŠ M in 11 others 14
luxsa Objavljeno Julij 27, 2017 Opozori Objavljeno Julij 27, 2017 19 hours ago, DAMI34 said: še dobro da me nisi, ker ko sem videl tole sem bil čisto srečen, da sem pobegnu Ko je slo tole cez mesto sva bila midva na varnem v piceriji,je bilo ene pol ure kar zanimivo. Cartman in DAMI34 1 1
DAMI34 Objavljeno Julij 27, 2017 Opozori Objavljeno Julij 27, 2017 pred 1 uro, luxsa pravi: Ko je slo tole cez mesto sva bila midva na varnem v piceriji,je bilo ene pol ure kar zanimivo. dobra, da nisva v sredo šla na Lošinj, kot sem sprva planiral https://www.24sata.hr/news/kao-da-pada-snijeg-jaka-tuca-poharala-dio-istre-oko-plomina-533721 zihr ne bi tako skakal od veselja maus, Joker, DXR16 in 10 others 4 4 5
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se