Skoči na vsebino

STOP policija (vse kar ni v zvezi z motorizmom, zdravljenje frustracij, ter nabijanje do nezavesti)

Priporočene objave

Objavljeno
pred 2 minutami, DAMI34 pravi:

Ma Solo čisto prav, ležeči policaji so mehanska ovira, ki vedno deluje, žal pa ne prinašajo dobička. Simpl. Radar prinaša dobiček, ne prepreči pa prehitre vožnje, niti v primeru da ga prekrškar opazi, ne deluje, če ga ni tam.

Komu sedaj ne gre v glavo?

V čem je point, v znižanju hitrosti pred šolo, ali kasiranju? Radar žal ne niža hitrosti, torej ne pripomore k varnosti prav nič. Zero, niente :ras:

Upoštevaj omejitev hitrosti. Boš prihranil in prispeval k varnosti. 

Objavljeno
Pravkar, Borutt pravi:

ne bodi brihtn :P

• Všeč mi je 3
Objavljeno
pred 28 minutami, Borutt pravi:

Če,verjamete al pa ne velik se prišpara :P

Objavljeno

se ne gre, kaj bom jaz prihranil, gre se za umiritev prometa. Le tega umirijo samo fizične ovire. Kako jaz mimo šol vozim nihče ne ve, vem samo jaz in ni predmet razlike med radarjem in fizično oviro za umiritev prometa.

Objavljeno
pred 40 minutami, DAMI34 pravi:

Ma Solo čisto prav, ležeči policaji so mehanska ovira, ki vedno deluje, žal pa ne prinašajo dobička. Simpl. Radar prinaša dobiček, ne prepreči pa prehitre vožnje, niti v primeru da ga prekrškar opazi, ne deluje, če ga ni tam.

Komu sedaj ne gre v glavo?

V čem je point, v znižanju hitrosti pred šolo, ali kasiranju? Radar žal ne niža hitrosti, torej ne pripomore k varnosti prav nič. Zero, niente :ras:

pred 4 minutami, DAMI34 pravi:

se ne gre, kaj bom jaz prihranil, gre se za umiritev prometa. Le tega umirijo samo fizične ovire. Kako jaz mimo šol vozim nihče ne ve, vem samo jaz in ni predmet razlike med radarjem in fizično oviro za umiritev prometa.

Vidiš, ko jim ne gre v glavo! :slap: Borutt bi še rekel, ko bi tam prišlo do nesreče, da ne morejo policaji ali redarji bit celi dan na preži. :yawn:  Tukaj je samo kasa ne pa preprečit nesrečo!!! 

• Všeč mi je 3
Objavljeno
pred 20 minutami, DAMI34 pravi:

pred 13 minutami, solorider pravi:

Vidiš, ko jim ne gre v glavo! :slap: Borutt bi še rekel, ko bi tam prišlo do nesreče, da ne morejo policaji ali redarji bit celi dan na preži. :yawn:  Tukaj je samo kasa ne pa preprečit nesrečo!!! 

Saj ni treba, da vam gre v glavo. Glavno, da vam ne gre iz denarnice. 

Pa še milijontič; radar ne umirja prometa, temveč pobira davek na neumnost. Zato pa je napisan prvi odstavek. 

Objavljeno
pred 1 minuto, Borutt pravi:

Pa še milijontič; radar ne umirja prometa, temveč pobira davek na neumnost. Zato pa je napisan prvi odstavek. 

in mi debatiramo kaj ko tam bili ležeči policaji in bi umirjali promet? Kapiš! No monay...

• Všeč mi je 3
Objavljeno

V mestih je dobra fora, da ti na naslednjem semaforju prižge rdečo, če si prehiter. Seveda pa kaznuje tudi tiste, ki iz nasprotne smeri vozijo proti semaforju z dovoljeno hitrostjo.  

Objavljeno
pred 57 minutami, solorider pravi:

in mi debatiramo kaj ko tam bili ležeči policaji in bi umirjali promet? Kapiš! No monay...

Kaj, ko bi vozniki vozili po omejitvi. Pa ne bi bilo ne radarja, ne ležečega policaja. Niti debate na to temo ne bi bilo. Ampak pri nas je takšna vožnja utopija zaradi miselnosti voznikov. 

• Všeč mi je 2
Objavljeno
pred eno uro, Borutt pravi:

tudi tebi ni potrebno da ti gre v glavo.

kaznovalna politika se ne obnese, če šepa vzgoja.

in še miljontič, mene zanima umiritev prometa (rešitev problema), tebe pa kasiranje (problem mora ostat, da se služi, mar ne) :P

• Všeč mi je 3
Objavljeno
pred 1 minuto, Borutt pravi:

Kaj, ko bi vozniki vozili po omejitvi. Pa ne bi bilo ne radarja, ne ležečega policaja. Niti debate na to temo ne bi bilo. Ampak pri nas je takšna vožnja utopija zaradi miselnosti voznikov. 

če bi jaz razmišljal kot ti, bi se vprašal, če bi bilo vse tako idealno bi sploh rabili policijo!?

Objavljeno
pred 3 minutami, Borutt pravi:

in zakaj misliš, da vozniki ne bi vozili po omejitvah, če bi bili ležeči policaji pred šolo?

• Všeč mi je 3
Objavljeno
56 minutes ago, Frenk 67 said:

V mestih je dobra fora, da ti na naslednjem semaforju prižge rdečo, če si prehiter. Seveda pa kaznuje tudi tiste, ki iz nasprotne smeri vozijo proti semaforju z dovoljeno hitrostjo.  

Ja to sm doživu na jadranki lani. Je prou napisu "upalit ču crvenu" pa jo je res. Vem za naslrdnjič, da morm še hutreje pelat, da prehitim rdečo.

• Všeč mi je 2
Objavljeno
pred 1 minuto, DAMI34 pravi:

tudi tebi ni potrebno da ti gre v glavo.

kaznovalna politika se ne obnese, če šepa vzgoja.

in še miljontič, mene zanima umiritev prometa (rešitev problema), tebe pa kasiranje (problem mora ostat, da se služi, mar ne) :P

Kaznovalna politika je v vseh državah. Tudi v tistih, kjer je prometna vzgoja najboljša in najbolj uspešna. Torej ta tvoja trditev ne drži. 

Kaj narediš sam za umiritev prometa ?

pred 3 minutami, solorider pravi:

če bi jaz razmišljal kot ti, bi se vprašal, če bi bilo vse tako idealno bi sploh rabili policijo!?

Žalostno, da si napisal če. 

Objavljeno
pred 2 minutami, Borutt pravi:

Kaznovalna politika je v vseh državah. Tudi v tistih, kjer je prometna vzgoja najboljša in najbolj uspešna. Torej ta tvoja trditev ne drži. 

Kaj narediš sam za umiritev prometa ?

pa sej ti pravim, montiram ležeče policaje :D

ps.pred šolami pa pazim, pa ne zarad kurčevih znakov in kaznovalne politike. Četudi je 50, zna bit da grem 30, je odvisno od situacije.

in da se vrnem na začetek debate, ki si jo speljal stran, odgovoril sem Gusarju, da radar na mestu pred šolo, ne rešuje problema. Upaš trditi, da ga???

• Všeč mi je 3
Objavljeno
7 minutes ago, Borutt said:

Če bi se vsi držali zakonov ne bi bilo lačnih, klošarjev in revežev. Tako se pa problemi družbe ne bodo rešili z policisti in redarji , ki merijo hitrost.

• Všeč mi je 3
Objavljeno
pred 4 minutami, DAMI34 pravi:

in zakaj misliš, da vozniki ne bi vozili po omejitvah, če bi bili ležeči policaji pred šolo?

Ker so ležeči policaji skrajni ukrep, saj vse ostalo ni spametovalo prehitrih in neprilagojenih. 

pred 2 minutami, DAMI34 pravi:

pa sej ti pravim, montiram ležeče policaje :D

ps.pred šolami pa pazim, pa ne zarad kurčevih znakov in kaznovalne politike. Četudi je 50, zna bit da grem 30, je odvisno od situacije.

in da se vrnem na začetek debate, ki si jo speljal stran, odgovoril sem Gusarju, da radar na mestu pred šolo, ne rešuje problema. Upaš trditi, da ga???

Začetek debate je bil avto parkiran pred šolo.  

Upam trditi, da rešuje problem vseh prehitrih idiotov, ker potem ne upajo biti več prehitri. Nimajo jajc peljati prehitro mimo radarja.

• Všeč mi je 2
Objavljeno
pred 3 minutami, skalar36 pravi:

Če bi se vsi držali zakonov ne bi bilo lačnih, klošarjev in revežev. Tako se pa problemi družbe ne bodo rešili z policisti in redarji , ki merijo hitrost.

Temo si zgrešil. 

Objavljeno
Just now, Borutt said:

Temo si zgrešil. 

ti tud...že večkrat. sej vem ne boš zastopil. spet.

• Všeč mi je 2
Objavljeno
pred 4 minutami, Borutt pravi:

Ker so ležeči policaji skrajni ukrep, saj vse ostalo ni spametovalo prehitrih in neprilagojenih. 

Upam trditi, da rešuje problem vseh prehitrih idiotov, ker potem ne upajo biti več prehitri. Nimajo jajc peljati prehitro mimo radarja.

Za umirjanje prometa je radar viden in nanj celo opozarja tabla. Za kasiranje pa je skrit za grmovjem tablami, na dvoriščih itd...

Objavljeno
pred 5 minutami, Borutt pravi:

Zato je pa vsako leto vec mrtvih in kriplov! Ti pa Zlender sta v teh letih vse porihtala! Zdaj vidim zakaj je Kmet2 prenehal debato. Nakonc leta te bom spet vprasal kaj si naredil s tvojo kaznovalno vzgojo, ko bomo presteval mrtve! Ende!!!

Objavljeno
pred 8 minutami, Borutt pravi:

grešiš. Mimo radarja so prehitri če je pa radar skrit. Mimo policaja, potem že pomislijo. In še nekaj, ni bistvo da voziš 20, 30, 40 ali 50, bistvo je da gledaš in paziš. Radar še 1x ne rešuje ničesar. Nekateri vozijo zelo počasi mimo radarjev in zraven telefonirajo :D kapišiš.

Ni vse v številkah, sploh pa ne po kaki AC. Ker ta teorija bi pomenila, da bi se vsi po Nemčiji že zdavnaj ubili, ker ni omejitev.

• Všeč mi je 2
Objavljeno
pred 16 minutami, Frenk 67 pravi:

Za umirjanje prometa je radar viden in nanj celo opozarja tabla. Za kasiranje pa je skrit za grmovjem tablami, na dvoriščih itd...

Ni skrit, saj na njega opozarja tabla naselje ali pa znak za omejitev hitrosti. Štekaš  ?

• Všeč mi je 2
Objavljeno
pred 2 minutami, Borutt pravi:

Ni skrit, saj na njega opozarja tabla naselje ali pa znak za omejitev hitrosti. Štekaš  ?

Pol ga sploh ne rabiš, saj maš tablo naselje ali pa znak za omejitev hitrosti. Štekaš?

• Všeč mi je 3
Objavljeno
pred 13 minutami, solorider pravi:

Zato je pa vsako leto vec mrtvih in kriplov! Ti pa Zlender sta v teh letih vse porihtala! Zdaj vidim zakaj je Kmet2 prenehal debato. Nakonc leta te bom spet vprasal kaj si naredil s tvojo kaznovalno vzgojo, ko bomo presteval mrtve! Ende!!!

Zakaj se zgodijo prometne nesreče ? Zaradi voznikov. Samo ti tega še nisi ugotovil.

Lahko me že sedaj vprašaš, kaj sem naredil za večjo prometno varnost. Začnem naštevati vse preventivne akcije, katere organiziram in izpeljem ? Veliko večino njih v svojem času za svoj denar. Naj ti naštejem vse mejle in ostala sitnarjenja pri odgovornih zaradi njihovih pametnih idej ? Ali ti samo povem, koliko ur me to stane ? Ti naštejem še vsa zasebna sporočila in odgovore na mejle, kjer rešujem probleme ljudi v svojem času ? In vse to je zaradi prometne varnosti.

Kaj si pa ti naredil za varnost v prometu ?

pred 19 minutami, DAMI34 pravi:

grešiš. Mimo radarja so prehitri če je pa radar skrit. Mimo policaja, potem že pomislijo. In še nekaj, ni bistvo da voziš 20, 30, 40 ali 50, bistvo je da gledaš in paziš. Radar še 1x ne rešuje ničesar. Nekateri vozijo zelo počasi mimo radarjev in zraven telefonirajo :D kapišiš.

Ni vse v številkah, sploh pa ne po kaki AC. Ker ta teorija bi pomenila, da bi se vsi po Nemčiji že zdavnaj ubili, ker ni omejitev.

Sedaj si sam priznal, da je celoten prometni problem zaradi idiotskih voznikov. 

V Nemčiji so posamezni odseki brez omejitve in ne celotna avtocesta. 

pred 5 minutami, Frenk 67 pravi:

Pol ga sploh ne rabiš, saj maš tablo naselje ali pa znak za omejitev hitrosti. Štekaš?

Radar je davek na neumnost. Štekaš ?

• Všeč mi je 3

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!