Skoči na vsebino

STOP policija (vse kar ni v zvezi z motorizmom, zdravljenje frustracij, ter nabijanje do nezavesti)

Priporočene objave

Objavljeno

Hola!

Sem prisel pogledat ce je thumper ze napisal boruttu danes, da mu ne bo vec odgovarjal. 

Lep pozdrav,

Krucy

• Haha 2
Objavljeno
pred 19 minutami, krucymucy pravi:

Hola!

Sem prisel pogledat ce je thumper ze napisal boruttu danes, da mu ne bo vec odgovarjal. 

Lep pozdrav,

Krucy

A mu je :huh:

si pa tut, da prideš iz Srbije v Slovenijo to pogledat .. res si car :huh:

:lol1:

Objavljeno

Celo štalo delajo ti mediji. Če bi se kaj zgodilo, bi pa pluvali po plavih, da niso nič delali, sam z radarji kasirajo. 

Lošem kur.u i dlaka smeta.

Objavljeno
pred 57 minutami, Borutt pravi:

Seveda. V članku piše, kdo je ugotovil napake. 

Torej tabla, kar so ugotovili policisti (40 minut so ugotavljali, da tabla ni ustrezna?) in tahograf (stvar inšpektorja, ki je prevzel postopek)? A vozilo je bilo tehnično brezhibno?

Objavljeno
pred 37 minutami, Primosio pravi:

Torej tabla, kar so ugotovili policisti (40 minut so ugotavljali, da tabla ni ustrezna?) in tahograf (stvar inšpektorja, ki je prevzel postopek)? A vozilo je bilo tehnično brezhibno?

Seveda v članku piše, kdo je kaj ugotovil. Ali še nisi prišel do tam? 

Objavljeno
pred 29 minutami, Borutt pravi:

pokaži posnetek ugotovitev :P

Objavljeno
pred 33 minutami, DAMI34 pravi:

pokaži posnetek ugotovitev :P

Sem ti že napisal, da so ugotovili tisti, ki so v članku omenjeni. In menda so še vedno na istem naslovu. 

Objavljeno
pred 1 minuto, Borutt pravi:

Sem ti že napisal, da so ugotovili tisti, ki so v članku omenjeni. In menda so še vedno na istem naslovu. 

ne verjamem, nisem vidu posnetka :P

Objavljeno
pred 4 urami, Primosio pravi:

Zakaj bi bil jezen, samo za en kurac imaš položeno, ker nisi zidar in nimaš pojma

Tisti kurac obdrži zase. Da ga boš sploh imel. 

pred 13 minutami, DAMI34 pravi:

ne verjamem, nisem vidu posnetka :P

SENP, Vodnikova toliko in toliko, Ljubljana. Vprašaj, če so snemali. Samo že sedaj vem, da obvladaš nabijanje. 

Objavljeno
pred 20 minutami, Borutt pravi:

SENP, Vodnikova toliko in toliko, Ljubljana. Vprašaj, če so snemali. Samo že sedaj vem, da obvladaš nabijanje. 

mogoče boš pa kako vzporednico potegnil iz mojega "nabijanja"

Objavljeno
On 1/20/2019 at 8:35 AM, hajamoto said:

Kva so policaji delal 40 minut. Tehničnega narediš v 15. minutah z merjenjem plinov vred. Važno je da so drugi krivi. ??

MTP (mesečni tehnični pregled) za avtobus vsake 3 mesece ali 6 mesecev zavisi od starosti avtobusa + normalni tehnični kot za nas vse na 1 leto.Na MTPju se  zapelje na valje ročna ,zavore gume lufti.skratka ves kar je na podvozju izpise se meritve ,poleg tega se pregleda luči ,smerne kazalce(zamenja po potrebi) ,pregleda se tekočine ,gasilni aparat  prva pomoč po potrebi zamenja olje filtre skratka vse kot na tehničnem pregledu in še več to vse v max pol ure če ni večjih okvar.Šofer namesti tablo na mesto kje so v delavnici namestili nosilce to je spredaj in zadaj levo v smeri vožnje gledano.Čudi me da na tehničnem pregledu niso opazili razlike v teh 2 tablah iskreno rečeno jaz table vidim vsak dan in po vsej verjetnosti ne bi opazil razlike.Policija bi lahko izdala opozorilo o zmenjavi table za manjši prekršek ker to je bil.Povzetek table manjši prekršek torej ostane še pet hujših kršitev katere so to bile kršitve topograf za 2 minuti prekoračitve ?????NE Piše ker policija laže namen je bil kasiranjekar se vidi po : Droletova za stike z javnostjo  pravi ( Pri ugotovljenih tovrstnih prekrških ima policija po njenih besedah ničelno toleranco.)In moraš bit res Beda....da po 1h40m kontrole  spustiš neizpraven avtobus pol potnikov na vožnjo . V tem primeru bi moral pripeljat nadomestni avtobus .

• Všeč mi je 2
  • Hvala 1
Objavljeno
pred 25 minutami, DAMI34 pravi:

mogoče boš pa kako vzporednico potegnil iz mojega "nabijanja"

Se jo ne da. Kot vedno :ras:

Objavljeno
pred 2 minutami, Borutt pravi:

Se jo ne da. Kot vedno :ras:

domišljije imaš premal :P

Objavljeno
pred 24 minutami, spasku pravi:

MTP (mesečni tehnični pregled) za avtobus vsake 3 mesece ali 6 mesecev zavisi od starosti avtobusa + normalni tehnični kot za nas vse na 1 leto.Na MTPju se  zapelje na valje ročna ,zavore gume lufti.skratka ves kar je na podvozju izpise se meritve ,poleg tega se pregleda luči ,smerne kazalce(zamenja po potrebi) ,pregleda se tekočine ,gasilni aparat  prva pomoč po potrebi zamenja olje filtre skratka vse kot na tehničnem pregledu in še več to vse v max pol ure če ni večjih okvar.Šofer namesti tablo na mesto kje so v delavnici namestili nosilce to je spredaj in zadaj levo v smeri vožnje gledano.Čudi me da na tehničnem pregledu niso opazili razlike v teh 2 tablah iskreno rečeno jaz table vidim vsak dan in po vsej verjetnosti ne bi opazil razlike.Policija bi lahko izdala opozorilo o zmenjavi table za manjši prekršek ker to je bil.Povzetek table manjši prekršek torej ostane še pet hujših kršitev katere so to bile kršitve topograf za 2 minuti prekoračitve ?????NE Piše ker policija laže namen je bil kasiranjekar se vidi po : Droletova za stike z javnostjo  pravi ( Pri ugotovljenih tovrstnih prekrških ima policija po njenih besedah ničelno toleranco.)In moraš bit res Beda....da po 1h40m kontrole  spustiš neizpraven avtobus pol potnikov na vožnjo . V tem primeru bi moral pripeljat nadomestni avtobus .

Prilepi povezavo, kjer si našel opisane kršitve. Da bomo videli, kaj in kako so kaznovali. Pa ne pozabi prebrati, da so policisti izvajali postopek 40 minut in nato nekdo drugi. Avtobus je bil tehnično neizpraven? Tako trdiš v predzadnjem stavku. 

Objavljeno
pred 2 urami, Borutt pravi:

Ne znaš normalno odgovoriti? 

pred eno uro, Borutt pravi:

Da ga boš sploh imel. 

Odraslo, moram priznat

Objavljeno
pred 20 minutami, Borutt pravi:

Prilepi povezavo, kjer si našel opisane kršitve. Da bomo videli, kaj in kako so kaznovali. Pa ne pozabi prebrati, da so policisti izvajali postopek 40 minut in nato nekdo drugi. Avtobus je bil tehnično neizpraven? Tako trdiš v predzadnjem stavku. 

Očitno tudi ti nisi prebral članka, na katerega me napotuješ....

Objavljeno
pred 10 minutami, Primosio pravi:

Ne znaš normalno odgovoriti? 

Odraslo, moram priznat

Se trudim ne pasti na tvoj nivo. 

pred 7 minutami, Primosio pravi:

Očitno tudi ti nisi prebral članka, na katerega me napotuješ....

Verjamem, da boš poiskal in pokazal, kot si pokazal in poiskal sodbo. In še veliko drugih stvari, katere si trdil in so se izkazale za nabijanje in zavajanje. Verjetno drugega nisi sposoben. 

Objavljeno
pred 47 minutami, Borutt pravi:

Se trudim ne pasti na tvoj nivo. 

Verjamem, da boš poiskal in pokazal, kot si pokazal in poiskal sodbo. In še veliko drugih stvari, katere si trdil in so se izkazale za nabijanje in zavajanje. Verjetno drugega nisi sposoben. 

A še nisi našel? Heheh.

Si mislil dvigniti se na moj nivo, pa si se zatipkal.

Objavljeno
pred eno uro, Primosio pravi:

A še nisi našel? Heheh.

Si mislil dvigniti se na moj nivo, pa si se zatipkal.

Sodba je o kaznovanju nekoga drugega čez nekaj časa. Samo ti si s tem nabijal in zavajal v zvezi meritve z laserjem. Do sedaj so se tvoje trditve izkazale za nabijanje in zavajanje. Očitno drugega ne obvladaš. 

Objavljeno
pred eno uro, Borutt pravi:

Sodba je o kaznovanju nekoga drugega čez nekaj časa. Samo ti si s tem nabijal in zavajal v zvezi meritve z laserjem. Do sedaj so se tvoje trditve izkazale za nabijanje in zavajanje. Očitno drugega ne obvladaš. 

Ojojoj, prav imaš, hvala ti, sedaj sem spregledal...

Objavljeno

mau sm zmeden :huh:

a dokazi so al niso .. posnetki so al niso ... za ene posnetki veljajo, za ene posnetki ne veljajo, bananin olupek je al ga pa ni ... čist sm zmeden :huh: 

• Všeč mi je 2
Objavljeno
pred 18 urami, spasku pravi:

MTP (mesečni tehnični pregled) za avtobus vsake 3 mesece ali 6 mesecev zavisi od starosti avtobusa + normalni tehnični kot za nas vse na 1 leto.Na MTPju se  zapelje na valje ročna ,zavore gume lufti.skratka ves kar je na podvozju izpise se meritve ,poleg tega se pregleda luči ,smerne kazalce(zamenja po potrebi) ,pregleda se tekočine ,gasilni aparat  prva pomoč po potrebi zamenja olje filtre skratka vse kot na tehničnem pregledu in še več to vse v max pol ure če ni večjih okvar.

O čem ti govoriš?

Objavljeno
pred 2 urami, maus pravi:

mau sm zmeden :huh:

a dokazi so al niso .. posnetki so al niso ... za ene posnetki veljajo, za ene posnetki ne veljajo, bananin olupek je al ga pa ni ... čist sm zmeden :huh: 

po dosedaj zbranih podatkih je edino potrjeno dejstvo policajeva izjava, ko vidi bananin olupek:

"o pizda, spet bom padu" :P

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!