Skoči na vsebino

STOP policija (vse kar ni v zvezi z motorizmom, zdravljenje frustracij, ter nabijanje do nezavesti)

Priporočene objave

Objavljeno
pred 2 minutami, vandrovec pravi:

...ter verjetno opozori ob neveljavni postavki? To se mi zdi super, za pozdravit, s temi stvarmi nisem bil nikoli v konfliktu...:OK:

Verjetno jih moti...

V tujini jim pc izpise kdaj si prisel v drzavo,kdaj zapusto...za dizel je mogu placat nalepko za na šipo,da imam manjse izpuste in se lahko vozi po mestu....na podlagi teh branj potem dolocijo ali si prevec tam in moras se dodatno plačat,da tvoj dizel manj unesnazuje...

Objavljeno
pred 29 minutami, vandrovec pravi:

...ter verjetno opozori ob neveljavni postavki? To se mi zdi super, za pozdravit, s temi stvarmi nisem bil nikoli v konfliktu...:OK:

Točno tako.

Objavljeno
pred 1 uro, Borutt pravi:

Ti si iz članka izluščil, da naprava ugotovi voznika. Naprava prebere tablico, veljavnost prometnega dovoljenja, lastnika in veljavnost vozniškega dovoljenja. Če bi ti malo bolj naprezal možgane, bi iz mojih zapisov in iz članka lahko ugotovil, da naprava bere tablice in ne prepoznava obraze.

če bi ti malo naprezal možgane, bi ugotovil, da se čudim nesmiselnosti članka in slabim ter pomankljivim informacijam in da mi je čisto jasno, da naprav z branjem tablice ne more ugotoviti, kdo je voznik, ali ima ta pretečeno ali odvzeto vozniško dovoljenje. (celo z redečim sem pobarval, da bi ti ja uspelo se izogniti osebnemu obračunavanju)

Ampak ti puščam veselje, uživaj v svojem dometu, da drugim praviš kok so neumni. Nč hudega, sem že vajen.

Objavljeno
pred 2 minutami, DAMI34 pravi:

če bi ti malo naprezal možgane, bi ugotovil, da se čudim nesmiselnosti članka in slabim ter pomankljivim informacijam in da mi je čisto jasno, da naprav z branjem tablice ne more ugotoviti, kdo je voznik, ali ima ta pretečeno ali odvzeto vozniško dovoljenje. (celo z redečim sem pobarval, da bi ti ja uspelo se izogniti osebnemu obračunavanju)

Ampak ti puščam veselje, uživaj v svojem dometu, da drugim praviš kok so neumni. Nč hudega, sem že vajen.

Z naprezanjem možganov in osebnim obračunavanjem si ti začel. Sem ti zelo enostavno napisal, kako deluje tista naprava. Ostali so razumeli. 

Ta zadnji odstavek pa kar zase uporabi. Še posebej tvoje žaljenje. 

Objavljeno
Pravkar, Borutt pravi:

Z naprezanjem možganov in osebnim obračunavanjem si ti začel. Sem ti zelo enostavno napisal, kako deluje tista naprava. Ostali so razumeli. 

Ta zadnji odstavek pa kar zase uporabi. Še posebej tvoje žaljenje. 

tule si preberi kdo je začel biti brihten:

Objavljeno
pred 10 minutami, DAMI34 pravi:

tule si preberi kdo je začel biti brihten:

Ti.

Pies; vsi ostali razumejo, kako deluje naprava za branje tablic.

Objavljeno
pred 25 minutami, Borutt pravi:

Ti.

zmagal si. Sedaj se pa ustavi.

Objavljeno
47 minutes ago, Borutt said:

Ti.

jaz ne razumem kako, iz prebranega razumem kaj počne, ne pa kako......0 in 1,  biti pa bajti, pa to......?

Objavljeno
pred 32 minutami, Lipstick pravi:

jaz ne razumem kako, iz prebranega razumem kaj počne, ne pa kako......0 in 1,  biti pa bajti, pa to......?

Ko vidim rožičke, ti razložim :naughty:

Objavljeno
1 hour ago, Borutt said:

Ko vidim rožičke, ti razložim :naughty:

Hvala za prijaznost, ampak zakaj bi se človek obremenjeval s takimi podrobnostmi, raje prosim, ko boš videl rožičke, poglej za tisi trenutek svojo kolegico, ali lepo pokrajino, oz kakšen lepši prizor .....    ?

• Haha 3
Objavljeno

Ja. Že popoldan so merili z laserjem na ravnini za Kozino v smeri proti Kopru.... Pa vsi motoristi tako kot bi morali po defoltu...

Objavljeno
3 minutes ago, C eagle said:

Ja. Že popoldan so merili z laserjem na ravnini za Kozino v smeri proti Kopru.... Pa vsi motoristi tako kot bi morali po defoltu...

Merili? Kdaj? Opel je bil samo parkiran..

Objavljeno

Ko greš iz Kozine, na koncu ravnine je na desni makadam plac. Tam je stala opelca+ s škodo sta plava merila tiste, ki so prihajali na obalo.... med 15:40 in 16:20 so bili sigurno tam, ker sem šel na Kozino in čez pol ure nazaj domov... Pit stop nazajgrede na Vikiju....:jezik:

Objavljeno
pred eno uro, ukica pravi:

Danes je pa @Borutt dezural na Kalu :P  

pred 43 minutami, ukica pravi:

Merili? Kdaj? Opel je bil samo parkiran..

Dežural zaradi polomljenega amortizerja geesa. Preden se najdejo škodoželjneži, amortizer ni original. 

Opel je verjetno že na odpadu. 

Objavljeno

Borut, a si bil ti ta policaj pri nesreči na Črnem Kalu?

Objavljeno
18 minutes ago, Borutt said:

Dežural zaradi polomljenega amortizerja geesa. Preden se najdejo škodoželjneži, amortizer ni original. 

Opel je verjetno že na odpadu. 

Polomljen amortizer? Ko sem se jaz peljal mimo je bil zraven en s starejso belo-rdeco yamaho r1/r6. Se lepo sm pomahu?

Objavljeno
pred 40 minutami, ftp pravi:

Borut, a si bil ti ta policaj pri nesreči na Črnem Kalu?

Eden od treh rumenih. 

pred 29 minutami, ukica pravi:

Polomljen amortizer? Ko sem se jaz peljal mimo je bil zraven en s starejso belo-rdeco yamaho r1/r6. Se lepo sm pomahu?

Nje. Gees nad vasjo Črni Kal. 

Objavljeno
8 minutes ago, Borutt said:

Eden od treh rumenih. 

A tisti prvi z motorjem? Ali tisti ki je dal pihat? Policajka pa verjetno nisi? :)

Objavljeno
pred 8 minutami, ftp pravi:

A tisti prvi z motorjem? Ali tisti ki je dal pihat? Policajka pa verjetno nisi? :)

Motorist je bil moder in on je dal pihati. Ti bi hotel, da sem tista bjonda? :lol1:

Objavljeno
Ob 26. 7. 2019 ob 10:11, Borutt pravi:

...

Kar pa se tiče teh vaških šerifov in verjetnosti risanja parkirnih mest za njih, se spomnite bivšega koprskega šerifa, kako je na hitro v Kopru spremenil hitrostne omejitve na nekaterih cestah. Na vseh, kjer je žena dobila kazen za hitrost, je sedaj višja omejitev. Vse se da, če se hoče in, če je za ta prave. 

Vaški šerif se je zgledoval po bivšem koprskem šerifu. 

https://www.24ur.com/novice/slovenija/po-aferi-skuter-pred-mariborsko-obcino-osem-novih-parkirnih-mest-za-motorna-kolesa.html

Objavljeno
pred 10 urami, ftp pravi:

un brez las :P

Objavljeno
7 minutes ago, DAMI34 said:

un brez las :P

ta je imel lase

Objavljeno
Ob 2. 8. 2019 ob 15:18, DAMI34 pravi:

Tukaj mi nekaj ne štima, ANPR potemtakem bere tudi obraze, da prepozna voznika? Ker kar vem, lahko še vedno več različnih oseb vozi vozilo in ni nujno, da je v vozilu lastnik. Kaj pa službena vozila, kjer je tak al tak lahko več različnih voznikov?...hm..po mojem bo vedno lahko tip, ki je brez vozniške in kriminalec spizdil registrirano vozilo in se z njim odpeljal neznano kam, če bo s tablico vse ok.

Registracija -> lastnik. Voznik je seveda lahko tudi kdo tretji. Za službeno vozilo bo pač javilo da je registrirano na Firma d.d. V kolikor je lastnik vozila v kakem 'sporu' z zakonom pa bi Policija to vedela takoj brez posebnega preverjanja podatkov.

Zadeva ima tudi velik plus za ukradena vozila. Na par strateških lokacijah postavljeni bralci tablic in na lepem imaš vsaj delno rekonstrukcijo poti ukradenega vozila. Al pa zaznavo odjavljenih tablic, ki se vozijo naokoli. In tako naprej.

Seveda pa pri nas informacijski pooblaščenec seka najbolj tam, kjer je to najmanj treba. Branje tablic je problem kao, medtem ti pa lako vsak kurac palac Portugalac gleda v zdravstveno kartoteko. Xe xe xe... Tehnično gledano je to trivialen problem. Sem že sam gruntal da si zabavo omislim optično prepoznavo tablic in naredim statistiko prometa mimo hiše. Največji hec pri tem je, da če baze ne delim naokoli pa tako početje ni v nasprotju z zakonodajo. Če to dela Policija ... pa je. Kje to živim.

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!