Skoči na vsebino

KTM servisi/prodaja/poprodajna podpora/splošno

Priporočene objave

Objavljeno

https://www.24ur.com/novice/gospodarstvo/v-avstrijskem-ktm-odpoved-prejelo-ze-prek-500-zaposlenih.html

Citiraj

Zaradi velikih zalog – KTM ima v skladiščih okoli 130.000 motociklov, pri čemer vsaj nekateri od njih ne ustrezajo emisijskemu standardu euro5+, ki je v veljavi od letošnjega leta – pa so v podjetju sredi decembra proizvodnjo v Mattighofnu ustavili.

to je pa kar žalostna zgodba, če bo potonilo ...

KoveTM

Objavljeno
Pravkar, miran985 pravi:

Slaba novica za Ktm ja...čeprav nekaj se trudijo... 

Čemu KoveTM?

Kaj ima tukaj 🤔

so v sorudu, lahko jih kupijo, samo malo ime obrnejo...

priložnost za kitajce

• Haha 1
Objavljeno
pred 1 minuto, Thundercat pravi:

Torej lahko pričakujemo popuste kmalu? Ko pride 1290 na 15k € se bo prodajal za med

beremo da jih je 130.000 na lageru, a brez euro5, torej odpadek

da mi šenkajo ne vozim, to sama elektronika, lučke, napake, neresno 

Objavljeno
pred 1 minuto, Snečer pravi:

beremo da jih je 130.000 na lageru, a brez euro5, torej odpadek

da mi šenkajo ne vozim, to sama elektronika, lučke, napake, neresno 

Citiraj

Zaradi velikih zalog – KTM ima v skladiščih okoli 130.000 motociklov, pri čemer vsaj nekateri od njih ne ustrezajo emisijskemu standardu euro5+, ki je v veljavi od letošnjega l

Piše vsaj nekateri od njih, torej dvomim da je kar vseh 130k.

KTm 1290 mislim da je že Euro 5

Objavljeno
pred 5 minutami, Thundercat pravi:

Piše vsaj nekateri od njih, torej dvomim da je kar vseh 130k.

KTm 1290 mislim da je že Euro 5

Velika večina jih je Euro5,...., vendar od 1.1.2025 bi morali biti Euro5+, ki pa žal niso, zato...

• Všeč mi je 2
Objavljeno
pred 1 minuto, ftp pravi:

Velika večina jih je Euro5,...., vendar od 1.1.2025 bi morali biti Euro5+, ki pa žal niso, zato...

Ja potrjujem. S 1.1 če ni eur5+ adijo....

Objavljeno
pred 1 minuto, Thundercat pravi:

Seveda se prodajajo. KTM je ves čas delal kot običajno, čeprav prodaja ni šla in od tod velika zaloga.  Tisti narejeni zadnje čase so homologirani Euro5+ tisti od prej na zalogi pa niso. Ocenjujejo da je takih preko 100k.

• Všeč mi je 1
Objavljeno

Večina jih je "tageszulassung", kar pomeni enodnevna registracija, kar pomeni da se lahko registrirajo v EU tudi v 2025...

• Všeč mi je 2
Objavljeno
pred 1 minuto, siks pravi:

Večina jih je "tageszulassung", kar pomeni enodnevna registracija, kar pomeni da se lahko registrirajo v EU tudi v 2025...

Tako je 👍

Objavljeno

...in potem se lahko prodajajo tudi še v 2026 kot rabljeni?

Objavljeno

Ma naj zaprejo vse skupaj itak so mačehovski do uporabnikov...

Za 10 let star 1190ADV so nehali posodabljati program za vzmetenje.

Zamenjal montizer in če hočem, da EDS spet deluje moram plačati 1500€ in čakati do maja...

Bruh pa te premium znamke, vsak kitajc je boljši, kot te plužne.

Itak s takim odnosom to ne more laufat...

Za 30 let staro AT dobis do vijaka v sprejemljivem časovnem roku vse, vse!

Da ne pišem o defektnih platiščih za katere smo morali aktivirat odvetnike, da so priznali stvarno napako.

Pa tresenje prvih diskov...

Pa motor po 14 dnevih ne vžge več, če ni na aku vzdrževalcu...

Zlomili 3 centralni štenderji...slabo zavarjeno...nobenega niso priznali...

Počile 2 vetrobranske šipe pri vpetju...nobene priznali pod garancijo.

In še in še bi lahko našteval, več je opisano v temu 1190adv.

Sem eden takšnih, ki nisem ovca premium znamk in povem vse šlamparije in napake, čeprav si še vedno lastim motor dotične znamke...

Za mene nikoli več KTM...vsak kitajc je boljši...

• Všeč mi je 6
Objavljeno
pred 12 minutami, vandrovec pravi:

...in potem se lahko prodajajo tudi še v 2026 kot rabljeni?

Jop, no sicer niso rabljeni. Samo registracija narejena za 1 dan. 

• Všeč mi je 1
Objavljeno
11 minutes ago, Kmet2 said:

Zamenjal montizer in če hočem, da EDS spet deluje moram plačati 1500€ in čakati do maja...

Tole je tako noro, da se mi zdi celo možno?! WTF? In s čim to opravičijo? 

12 minutes ago, Kmet2 said:

Da ne pišem o defektnih platiščih za katere smo morali aktivirat odvetnike, da so priznali stvarno napako.

Sem eden takšnih, ki nisem ovca premium znamk in povem vse šlamparije in napake, čeprav si še vedno lastim motor dotične znamke...

Jurja petsto pa roka, de te rešim te podrtije? 🤣

• Haha 5
Objavljeno
41 minutes ago, Kmet2 said:

Uf uf uf, no tole me je pa čiist odbilo od nakupa... Hvala za iskrene (zelo pomembne) informacije!😎

• Všeč mi je 1
  • Haha 1
Objavljeno

Mene odbije od nakupa, da ti odklenejo za prve mesece qwikija in programe voznje, pol pa zaklenejo pa placaj da maš.

Ja normalno da sm kupu kitajca za precej man denarja z veliko več opreme in tehnologije, ki je odklenjena. Agregat pa isti. Pohlep in miselnost da smo "naj jaći in niko nam ništa nemože" jih bo/je mal prizemljiv.

Znamka ne bo crknla. Jastrebi že krozijo, seveda pa vsak rad da najmanj sploh, ker se ve, da so v stiski, takrat se da dobro stiskat ceno.

• Všeč mi je 4
Objavljeno
pred 39 minutami, Supertech pravi:

Uf uf uf, no tole me je pa čiist odbilo od nakupa... Hvala za iskrene (zelo pomembne) informacije!😎

Še veliko več sem imel težave s temi raznimi Dolanci itd...kot pravim, še kup svinjarij ti lahko naštejem, samo se mi ne da tu pisat....motorji so mi bili top, veliko bolj mi sede kot kitajski kinder jajček GS, samo odnos in podpora pa katastrofa...

Glede podpore se bi lahko učili od BMW...tu nisem imel pripomb, samo mi je motor mimo kar se tiče soft terena...pretežko, veliko pretežko...nisem več najbolj mlad in pesti me kup poškodb pridelanih v več kot 3 desetletji na motorju.😅

Ko bom star mogoče spet BMW ker se bom držal bolj ceste, pa gume mi bo flikala asistenca.🤣

• Všeč mi je 1
  • Haha 1
Objavljeno

.

... jebeš KarToflMašine :dry: ... čeprav ... 690 adventure mi je bil vseeno cool :OK: ... ampak to je zdej že zgodovina :)

... sedaj pa ... ko so bitkojni že 100k+ ... je pa za resne starejše občane edin še bimer zakon ... ampak ne 1300 ... ta je res "mal"  mim :dry:

... 1250 je zakon :OK: ... seveda z "gosposko" asistenco za gume menjat :D

... mogoče kdaj ... za ukol bajte, ob sobotah tud Tenere :worship: ... sicer pa ... ne vem za vas ... k skoz neki preračunavate :D

... jest se pripravljam na leto 2026 ... ko bom nabavil Kove za pol cene  :worship: ... točn tko, kot sem napovedal :dry:

ps.

.... do takrat bom pa še mal ceno kriptovalut spremljal ... da bom dobu noter še tisto polovičko cene Koveta ... pa da me bo na konc pod črto prišel kitajski kinderjajček celo zastonj :kva2:

Objavljeno
pred 2 urami, Kugelschreiber pravi:

Tole je tako noro, da se mi zdi celo možno?! WTF? In s čim to opravičijo? 

Jurja petsto pa roka, de te rešim te podrtije? 🤣

Moje navedbe so lahko preverljive.

Pokliči dilerja in naroči montizer z pripadajočo pametjo in boš videl kako je to noro.

Ni opravičila, tako je...

Za 1500€ lahko kupiš zadnji montizer in si ga montiraj na Kapota.😉

Objavljeno
pred eno uro, Kmet2 pravi:

Še veliko več sem imel težave s temi raznimi Dolanci itd...kot pravim, še kup svinjarij ti lahko naštejem, samo se mi ne da tu pisat....motorji so mi bili top, veliko bolj mi sede kot kitajski kinder jajček GS, samo odnos in podpora pa katastrofa...

Glede podpore se bi lahko učili od BMW...tu nisem imel pripomb, samo mi je motor mimo kar se tiče soft terena...pretežko, veliko pretežko...nisem več najbolj mlad in pesti me kup poškodb pridelanih v več kot 3 desetletji na motorju.😅

Ko bom star mogoče spet BMW ker se bom držal bolj ceste, pa gume mi bo flikala asistenca.🤣

Samo mors prznat, da ce GSa uporabljaš za to kar je bil namenjen, je top. K ga pelješ si rečeš to morm met. K pa pogledaš v tošln, pa si rečeš. Ah, ne rabm. :naughty:

• Haha 3
  • Šokiran 1
Objavljeno
pred 35 minutami, skalar36 pravi:

Samo mors prznat, da ce GSa uporabljaš za to kar je bil namenjen, je top. K ga pelješ si rečeš to morm met. K pa pogledaš v tošln, pa si rečeš. Ah, ne rabm. :naughty:

Nikoli, ampak nikoli nisem rekel, da GS ni dober motor, večkrat celo pohvalil, da motorja z boljšo ciklistiko, zavorami in avtonomijo nisem vozil.

Dejstvo pa je, da to ni motor za mene....vsaj še par let ne.

Ko se bom držal lepih cest bom spet razmislil o njemu...denar pa na srečo pri meni ne igra vloge, konec koncev vozim avto bencinar 6.1, 490hp Jeep, če me razumeš.

• Všeč mi je 2
Objavljeno
2 hours ago, Kmet2 said:

Moje navedbe so lahko preverljive.

Pokliči dilerja in naroči montizer z pripadajočo pametjo in boš videl kako je to noro.

Ni opravičila, tako je...

Za 1500€ lahko kupiš zadnji montizer in si ga montiraj na Kapota.😉

Prvi del objave je bil cist resen. Nimam razloga da ne bi verjel. WTF ti servis razlozi, ko hoce jurja in pol za priklop amortizerja na sistem. Kaj je ura dela 4 jurje? Zaracunajo update softvera? Kaj pr pizdi je (po njihovo) tolk vredno? 

Kar se ponudbe tice, hvala, ne rabim druzga amortizerja. Je ze montiran en bol zaresn, za 1.3k 🤣. U bistvu, ce bi prodajal, dam v oglas amortizer. Pa ostalo gratis zravn hehe. taprav,  Ma ker ze dolgo tako zelo trpis, bi te resu problemov z vsemi nateguni v oranznih tutah.  Pa mord pol se drugo knigo kupm 🤣 

• Haha 1

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!