Skoči na vsebino

KTM servisi/prodaja/poprodajna podpora/splošno

Priporočene objave

Objavljeno
pred 4 minutami, Kugelschreiber pravi:

Prvi del objave je bil cist resen. Nimam razloga da ne bi verjel. WTF ti servis razlozi, ko hoce jurja in pol za priklop amortizerja na sistem. Kaj je ura dela 4 jurje? Zaracunajo update softvera? Kaj pr pizdi je (po njihovo) tolk vredno? 

Kar se ponudbe tice, hvala, ne rabim druzga amortizerja. Je ze montiran en bol zaresn, za 1.3k 🤣. U bistvu, ce bi prodajal, dam v oglas amortizer. Pa ostalo gratis zravn hehe. taprav,  Ma ker ze dolgo tako zelo trpis, bi te resu problemov z vsemi nateguni v oranznih tutah.  Pa mord pol se drugo knigo kupm 🤣 

V Postojni bo 14.2...v dvorani gasilnega doma predavanje, oglasi se...😁

• Haha 1
Objavljeno
pred 14 urami, Thundercat pravi:

Torej lahko pričakujemo popuste kmalu? Ko pride 1290 na 15k € se bo prodajal za med

jaz ga takoj vzamem, ampak ne verjamem da bo na tej ceni :(

pred 14 urami, Snečer pravi:

beremo da jih je 130.000 na lageru, a brez euro5, torej odpadek

da mi šenkajo ne vozim, to sama elektronika, lučke, napake, neresno 

ah, kje pa. Podobno je mojemu bivšemu SDGT. Lučke in elektronika ni čisto nič posebnega. Še vedno majo švoh accu, občasno te nategnejo s šajstamimi obroči v glavnem je pa to to.

Hud problem pa je v zadoščanju EU birokratom. 

Objavljeno
pred 4 urami, Supertech pravi:

Uf uf uf, no tole me je pa čiist odbilo od nakupa... Hvala za iskrene (zelo pomembne) informacije!😎

niso vse info prave, ki jih kdo napiše. Sem gladko menjal kolesni obroč v garanciji (norden 901). 2x popravil flap valve na sdgt, menjal komplet luč spredaj, menjal plovec goriva, senzor tlaka vse v sklopu garancije.

pred 3 urami, skalar36 pravi:

Mene odbije od nakupa, da ti odklenejo za prve mesece qwikija in programe voznje, pol pa zaklenejo pa placaj da maš.

Ja normalno da sm kupu kitajca za precej man denarja z veliko več opreme in tehnologije, ki je odklenjena. Agregat pa isti. Pohlep in miselnost da smo "naj jaći in niko nam ništa nemože" jih bo/je mal prizemljiv.

Znamka ne bo crknla. Jastrebi že krozijo, seveda pa vsak rad da najmanj sploh, ker se ve, da so v stiski, takrat se da dobro stiskat ceno.

No, to je prava in poštena zgodba.

Objavljeno
3 minutes ago, DAMI34 said:

niso vse info prave, ki jih kdo napiše. Sem gladko menjal kolesni obroč v garanciji (norden 901). 2x popravil flap valve na sdgt, menjal komplet luč spredaj, menjal plovec goriva, senzor tlaka vse v sklopu garancije.

No, to je prava in poštena zgodba.

Dej ti razumi , da jaz ne kupujem novega motorja z garancijo, sem ti ze enkrat na pm povedal,ko si podobno rekel. In jaz bom colal potem ko zmešan, deli niso tudi blizu ne poceni, hibe pa take rade, da se vprašaš kako si lahko sploh privoščio take hibe... Sam primer , luč si menjal, sploh pomislit ne upam, kok je nova, še posebno pri novejšemu modelu z led prednjo,ki je komplet led ne samo pozicija...

Pa glede na to kaj vse preberem kak pain in da arse je uveljavljanje in priznanje garancije, si rečem, tud novega ne bi upal kupit, ker se ne bi šel loto,da bom moral pa še jaz odvetnika jemat za take primere...

Pa sem naredil kompromis pri sebi,da bi tudi naked vzel, ne samo gtja, ker se mi zdi glede na komplet, najvec price/performance, da se tako izrazim.

Objavljeno
pred 12 minutami, Supertech pravi:

Dej ti razumi , da jaz ne kupujem novega motorja z garancijo, sem ti ze enkrat na pm povedal,ko si podobno rekel. In jaz bom colal potem ko zmešan, deli niso tudi blizu ne poceni, hibe pa take rade, da se vprašaš kako si lahko sploh privoščio take hibe... Sam primer , luč si menjal, sploh pomislit ne upam, kok je nova, še posebno pri novejšemu modelu z led prednjo,ki je komplet led ne samo pozicija...

Pa glede na to kaj vse preberem kak pain in da arse je uveljavljanje in priznanje garancije, si rečem, tud novega ne bi upal kupit, ker se ne bi šel loto,da bom moral pa še jaz odvetnika jemat za take primere...

Pa sem naredil kompromis pri sebi,da bi tudi naked vzel, ne samo gtja, ker se mi zdi glede na komplet, najvec price/performance, da se tako izrazim.

rabljeno nima garancije- odvisno od starosti sicer. Predvidevam, da te zanima, sam te je strah. Če te je strah ne tvegat. simp ko keks. Na pm mi je že marsikdo izlil dušo, se opravičujem, če sem pozabil. sicer je pa tole ajnfoh debata in nič posebnega. Vsak lahko in je zaželjeno, da napiše iskušnje s servisi (lahko tudi laže potencira in pretirava), uveljanji garancije itd...tako dobimo širši vpogled v trgovca in znamko. 

ampak...ker si omenil dramo, strah itd...preberi še v temi SDGT mnenje sedanjega lastnika @Nightmarea, ki ima neprimerno manj ali nič prblemov in to s stanjem števca okrog 70kkm. :P

Vse posege, pregled, kontrole in servise je opisal v temi.  S tem te ne prepričujem da kupi kupi (ampak vidim da te rajca, si pa pussi :P ), kje pa daleč od tega, prepričujem te, da občasno delamo prehitro dramo. Sploh če je prvi lastnik odpravil večino problemov. 

Nenazadnje in bistven podatek:

rabljenim KTM lahko prekleto zbiješ ceno. torej 3 leta star, pa cifra pade na pol. zdej pa kupi GSa za tak dnar :P

• Všeč mi je 2
Objavljeno
13 minutes ago, DAMI34 said:

rabljeno nima garancije- odvisno od starosti sicer. Predvidevam, da te zanima, sam te je strah. Če te je strah ne tvegat. simp ko keks. Na pm mi je že marsikdo izlil dušo, se opravičujem, če sem pozabil. sicer je pa tole ajnfoh debata in nič posebnega. Vsak lahko in je zaželjeno, da napiše iskušnje s servisi (lahko tudi laže potencira in pretirava), uveljanji garancije itd...tako dobimo širši vpogled v trgovca in znamko. 

ampak...ker si omenil dramo, strah itd...preberi še v temi SDGT mnenje sedanjega lastnika @Nightmarea, ki ima neprimerno manj ali nič prblemov in to s stanjem števca okrog 70kkm. :P

Vse posege, pregled, kontrole in servise je opisal v temi.  S tem te ne prepričujem da kupi kupi (ampak vidim da te rajca, si pa pussi :P ), kje pa daleč od tega, prepričujem te, da občasno delamo prehitro dramo. Sploh če je prvi lastnik odpravil večino problemov. 

Nenazadnje in bistven podatek:

rabljenim KTM lahko prekleto zbiješ ceno. torej 3 leta star, pa cifra pade na pol. zdej pa kupi GSa za tak dnar :P

Ja marsikoga je strah tvegat (poznam še dva,ki sta tudi kupovala, pa odnehala),ker to je potem metanje denarja stran hitro mogoče, in ne nisem pussy, sem samo realen in gledam vnaprej kaj se lahko hitro zgodi tudi meni,ker ni malo ljudi s problemi takšni onakvi... Nisem ti izlil duše, samo stavek sem ti napisal,da ne kupujem novega,da se lažje zastopiva kaj kupujem :P

In znam sam pošraufat, si upam rečt, veliko več kot ti (pa to naj se ne bere slabšalno ipd!) ampak kaj bom naredil pri počeni luči, lahko greš varit če se lahko zavari, kaj več pa ne... Ja Samo ima problem free, odkar si ti vse poštimal na garancijo, no želim mu,da tako tudi ostane do vsaj tadrugih 70kkm... Kok bi blo lastnega denarja, če bi sam plačeval te stvari,ki si jih uspel zrihtat na garancijo? Zelo veliko. In kontaktiral sem med kupovanjem prodajalce, avstrija,nemcija, velika večina jih je odgovorila,da niso dobili nobenega vpoklica za stvari ki sem jih naštel, na vpr če so bile zrihtane pod garancijo! Na yt maš tudi velik ytberov,ki so imeli sranje z garancijo itd... Temo sdgt sem prebral ze parkrat,hvala :D

bistven podatek gre lahko takole: za pol cene ga dobis, kmalu je pa lahko drazji kot nov :lol1::P

Objavljeno

No sam sem imel tudi na 690 Duke R kakšen vpoklic pa Seles ni nikoli kompliciral nič. Naročil, zamenjal in stvar rešena. Še tako je bilo, da mi je bilo enostavneje, če sem zamenjal sam pa sem mu okvarjen kos dostavil nazaj, se je dalo vse zmenit. 

Če pa koga zanima problem free SDGT pa se bom verjetno sam ločil od mojega saj enostavno ni več časa za motor in mi je škoda da stoji pod pogrinjalom. Lani sem naredil točno samo eno furo. 

Lp, Samo

• Všeč mi je 2
Objavljeno

pred 19 minutami, Supertech pravi:

Ja marsikoga je strah tvegat (poznam še dva,ki sta tudi kupovala, pa odnehala),ker to je potem metanje denarja stran hitro mogoče, in ne nisem pussy, sem samo realen in gledam vnaprej kaj se lahko hitro zgodi tudi meni,ker ni malo ljudi s problemi takšni onakvi... Nisem ti izlil duše, samo stavek sem ti napisal,da ne kupujem novega,da se lažje zastopiva kaj kupujem :P

In znam sam pošraufat, si upam rečt, veliko več kot ti (pa to naj se ne bere slabšalno ipd!) ampak kaj bom naredil pri počeni luči, lahko greš varit če se lahko zavari, kaj več pa ne... Ja Samo ima problem free, odkar si ti vse poštimal na garancijo, no želim mu,da tako tudi ostane do vsaj tadrugih 70kkm... Kok bi blo lastnega denarja, če bi sam plačeval te stvari,ki si jih uspel zrihtat na garancijo? Zelo veliko. In kontaktiral sem med kupovanjem prodajalce, avstrija,nemcija, velika večina jih je odgovorila,da niso dobili nobenega vpoklica za stvari ki sem jih naštel, na vpr če so bile zrihtane pod garancijo! Na yt maš tudi velik ytberov,ki so imeli sranje z garancijo itd... Temo sdgt sem prebral ze parkrat,hvala :D

bistven podatek gre lahko takole: za pol cene ga dobis, kmalu je pa lahko drazji kot nov :lol1::P

Ja potem je stvar enostavna, greš na drugo blagovno znamko, tam je boljše.

:P

Pri meni si zapel na luč, jaz sem pa luč reklamiral iz estetskega vzroka (luščenje notranje plastike oziroma napokan odbojni del), ampak sem jo, Dolanc je mal mečkal, kot je mečkal pri feltni od Huse, ampak sem vse dosegel. Vljudno, počasi v sklopu garancije. Nekatere je pa nategnil (zapisano v tej temi, ko ktm ni priznaval garancij za opletajoče feltne) Občasno je tudi pri ktm bil kak vpoklic, ampak raj ne, to niso krivi dilerji. Da je ktm mal šalabajzersko kitajski tudi vemo (ampak kaj ko je prasica tok fajn), žal postajajo tudi drugi EU in japonski proizvajalci taki.

Če pa grem na Youtube, potem je bolje da se čimprej znebim ktm790adv, Nordena 901 (v bistvu bi oba morala že zdavnaj crknit :D )  in neham razmišljati o ktm390advR :P

Da jaz znam šraufat, oujee..neb mel nikakršnega problema. Sicer servise res nardim sam, ampak tega ne štejem med znanje šraufanja. 

Sem pa decembra 2023 sesul Huso901 v čelnem trčenju in je večina kosov (razen vilic te sem pa čakal ko budala do maja) prispela v 14ih dneh (srajce vilic, leva zavora, oba diska, feltna, hladilnik, pokrov termostata, krmilo...plastike..) . So pa kosi, ki jih ljudje čakajo po 2 meseca ali več.

Objavljeno

.

... glih iz servisa :D

ps.

... poprodajne aktivnosti so važne pri odločitvi za nakup :dry:

20250124_181033.jpg

• Haha 4
Objavljeno
pred 5 minutami, pik1 pravi:

.

... glih iz servisa :D

ps.

... poprodajne aktivnosti so važne pri odločitvi za nakup :dry:

20250124_181033.jpg

Piererr mobility service :P

• Hvala 1
  • Haha 1

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   1 član

• siks

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!