Skoči na vsebino

KTM servisi/prodaja/poprodajna podpora/splošno

Priporočene objave

Objavljeno
pred 11 minutami, Nightmare pravi:

Ne bo ne. 😝

Lp, Samo

pred 10 minutami, franc pravi:

Ne bo.

So se pogodili z upniki (tako piše) , do maja morajo "skašljati" 500 milijonov (15% dolga) .

Me je Nightmare prehitel.

dobr no, a vsako veselje mi morte uničit? :P

ps. sem že zjutraj na fb prebral hvalospeve preživetju

481203499_1058784759623643_2911936641713690150_n.jpg

• Haha 2
Objavljeno

Ne vem, če je to najboljša rešitev, da se še naprej mučijo na pogorišču

Objavljeno
pred 22 minutami, vandrovec pravi:

Ne vem, če je to najboljša rešitev, da se še naprej mučijo na pogorišču

pošlji jim mail, zgolj zato, da bodo seznanjeni :P

• Haha 4
Objavljeno

Mislil sem da si bojo razdelili KTM, da bo  recimo nekdo vzel "težko kategorijo",Bajaj pa ta male, ki jih že sedaj delajo.

Mislim da je v KTMju, preveč znanja in ostalega da bi ga kar pustili propast, večja možnost je da bi ga kakšna XY znamka kupla za si dvignit ime in narest recimo relly kategorijo.

Recimo BMW nima hard enduro kategorije, niti kross.. in bi jim morda prišel prav ta oddelek. Indijska veja KTM pa itak dela dnar, tam imajo svoje komponente, tržišče z 2 miljardami ljudi...

Objavljeno

ma nekak mi ne sede, da bi bmw prevzel, pa ne zato ker ne znajo, ampak ker bi zaprli cestni program in visoko kategorijo adv motorjev. Skoraj sigurno, ker so jim konkurenca. Vse 1290, 1390,  so prekleto dobri stroji napram nahaypanim bmw prestižnežem. 

Kar se mene tiče BMW nima enega modela, ki bi resno konkuriral Superduku. Majo konkurenco Superadvenčerjem ampak zgolj po "marketing user friendly" bazi. Na nobenem BMW GS mi srce ne zapoje kot na 1290 sueradvenčerju. Kar ne pomeni da bmw slabo fura in prodaja slabe modele.

V kros in hard enduro pa ktmju ne sežejo do kolen.

• Všeč mi je 5
  • Haha 1
  • 1 mesec pozneje...
Objavljeno

30.04. 25  Seles zapira prodajo in servis KTM

• Zmeden 4
Objavljeno

Kje? Kdo? kdaj? 

Objavljeno
pred 10 minutami, mladench pravi:

Kje?  Hrosuple Kdo?  Seles kdaj? 30.04.25 

:P

ps. brez panike, verjetno bo kak nov namesto njega (vsaj dok KTM ne crkne)

• Všeč mi je 2
Objavljeno

Upam, da zložijo do takrat tisto mojo karjolo od elektronike...

• Všeč mi je 2
Objavljeno
pred 4 urami, mladench pravi:

Kje? Kdo? kdaj? 

Tule...

Ha, a zato je bilo tam v soboto, ko sem šel nc CF Moto "test" vse pazno in zaprto...

Eni zapirajo, drugi odpirajo...

Objavljeno
pred 8 urami, DAMI34 pravi:

30.04. 25  Seles zapira prodajo in servis KTM

Od kod ta informacija? 

Objavljeno
pred 15 minutami, siks pravi:

Od kod ta informacija? 

Informacija drži 100%!

• Všeč mi je 1
Objavljeno

Danes sem govoril z g. Jako Selešem, ki mi je povedal, da s koncem meseca zapirajo trgovino in servis...

• Všeč mi je 2
  • Zmeden 1
  • Žalosten 1
Objavljeno (popravljeno)
pred 23 minutami, Dark pravi:

Danes sem govoril z g. Jako Selešem, ki mi je povedal, da s koncem meseca zapirajo trgovino in servis...

Si vprašal kdo bo za njim prevzel zastopstvo KTM?  Da ne bo treba v Avstrijo ali na Hrvaško vozit servisirat oz. po garancijo!

Popravljeno . Popravil siks
Objavljeno
pred 32 minutami, siks pravi:

Si vprašal kdo bo za njim prevzel zastopstvo KTM?  Da ne bo treba v Avstrijo ali na Hrvaško vozit servisirat oz. po garancijo!

Meni je včeraj Seleš pisal, da se o tem še dogovarjajo.

Objavljeno (popravljeno)
pred 3 minutami, Frenk 67 pravi:

Meni je včeraj Seleš pisal, da se o tem še dogovarjajo.

Še nekaj tistih, ki niso izgubili zaupanja v KTM oz njihove stroje, bo zdaj obupalo...

Popravljeno . Popravil siks
Objavljeno
pred eno uro, siks pravi:

Od kod ta informacija? 

image.png.88373e6f8a7e967c8646f7fdf02f1717.png

• Zmeden 1
  • Žalosten 1
Objavljeno
pred 36 minutami, siks pravi:

Da ne bo treba v Avstrijo ali na Hrvaško vozit servisirat oz. po garancijo!

Bo tudi še kako drugo znamko bajka treba vozit v tujino, pa ne zato, ker ni pri nas uradnega servisa, temveč zato, ker so pri nas uradni pooblaščeni serviserji taki šalabajzerji :(  

• Žalosten 1
Objavljeno
pred 1 minuto, motolover pravi:

Servis bodo zdaj imeli bratje Rus.

Super, poznajo mehaniko, Huska je itak KTM z drugo "obleko",  me pa malo skrbi kako bodo zmogli, glede na to, da imajo že sedaj polno, bodo pa morali ustrezno še za angleža poskrbet....če ga bodo želeli obdržat, kar bi bilo zelo zaželjeno za moto Slo trg 👍

Objavljeno
2 minutes ago, Luka66 said:

Super, poznajo mehaniko, Huska je itak KTM z drugo "obleko",  me pa malo skrbi kako bodo zmogli, glede na to, da imajo že sedaj polno, bodo pa morali ustrezno še za angleža poskrbet....če ga bodo želeli obdržat, kar bi bilo zelo zaželjeno za moto Slo trg 👍

Mogoče bodo zaposlili še serviserje iz Grosuplja, ki bodo daj ostali brez službe.

• Všeč mi je 1
Objavljeno
pred 1 minuto, motolover pravi:

Mogoče bodo zaposlili še serviserje iz Grosuplja, ki bodo daj ostali brez službe.

Ja, samo s prostorom v LJ bo problem že sedaj imajo vse "zabasano", razen, če bodo prevzeli tudi lokacijo v Grosupljem,  v glavnem želim jim all the best 👍...da obdržijo oranžne pri življenju v Slo, dokler se zadeve v headquarters KTM in finančno ne uredijo, ter pričnejo "normalno" poslovat, ta bajkerski svet rabi oranžne 👍

• Všeč mi je 1
Objavljeno
8 minutes ago, Luka66 said:

Ja, samo s prostorom v LJ bo problem že sedaj imajo vse "zabasano", razen, če bodo prevzeli tudi lokacijo v Grosupljem,  v glavnem želim jim all the best 👍...da obdržijo oranžne pri življenju v Slo, dokler se zadeve v headquarters KTM in finančno ne uredijo, ter pričnejo "normalno" poslovat, ta bajkerski svet rabi oranžne 👍

Ne vem, če je prostor tak problem. Pač najameš večje prostore. 

Objavljeno
pred 7 minutami, motolover pravi:

Ne vem, če je prostor tak problem. Pač najameš večje prostore. 

Ja treba jih najt, opremit in imet kapital za vse, se zorganizirat, kar velik izziv, še posebej, ker verjetno ni neke potrebne celovite podopore (predvsem finančne) s strani matične firme, bolj vakum, sicer bi verjetno Seleš to obdržel....že sedaj za Triumpha nimajo praktično nič od minimalno zahtevanega :( razen napisa zunaj. Kakorkoli želim jim, da obdržijo in izvajajo uradni servis za vse tri znamke, ne znam si predstavljat, da v Slo nebi imeli uradnega servisa in prodajalca za KTM.

• Všeč mi je 1
Objavljeno

Kako so se obnašali do nas uporabnikov ni čudno, da je vse počepnilo...imel tri Ktm, dva kupil nova...katastrofa od uveljavljanj garancij.

Pa to ne govorim o Selešu in serviserjih pač pa o Dolancu in ostalih pacientih pri vodstvu Ktm...

Zame nikoli več Ktm.

Ravno danes so mi sporočili, da sem edini kupil njihov program za posodobitev Eds...drugim pač Eds ne bo delal, ko bodo obnavljali vzmetenje.

Cena 1500€...za bruhat je ta Ktm.🤑

• Žalosten 2

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!