Skoči na vsebino

KTM servisi/prodaja/poprodajna podpora/splošno

Priporočene objave

Objavljeno
pred 10 urami, motolover pravi:

Nimam nobenega v garanciji, ampak vseeno je pomembno imeti uraden servis. Že zaradi dobave delov, če drugega ne. Menjava olja in svečk v bistvu ni nek servis, to lahko narediš tudi sam.

problem je tudi reševanje problemov s softwerjem, ki ga neuradni nimajo. Elektronike je pa vedno več.

Objavljeno
pred 2 minutami, DAMI34 pravi:

problem je tudi reševanje problemov s softwerjem, ki ga neuradni nimajo. Elektronike je pa vedno več.

Kot, da uradni znajo odpraviti napake s software-jem? Pač zamenjajo vse kar jim pride pod roke in ti dajo račun.

Lp

• Všeč mi je 1
Objavljeno
pred 8 minutami, franc pravi:

Kot, da uradni znajo odpraviti napake s software-jem? Pač zamenjajo vse kar jim pride pod roke in ti dajo račun.

Lp

naj bi :P, če je moped pod garancijo, ti ne dajo računa.

Včasih je potrebno ponovno naložiti kak program, včasih pride kaka posodobitev, včasih menjaš kak kos, kjer je potrebno naložiti ponovno program...itd itd..na uradnem imaš možnost, na neuradnem je nimaš.

Sem velikokrat peljal kombi Opel na servis (žal uradni opel, kateri so šalabajzerji), ker mi niso mogli pomagat na Renaultu, pa fante poznam in so mački za računalniško čaranje. Jebale me Euro6.1 norme. 

Objavljeno

a ma kdo že kako insajdersko informacijo, kdo bo prevzel KTM? Mene Indijec rajca ...

• Všeč mi je 1
Objavljeno
Ob 16. 4. 2025 ob 11:15, DAMI34 pravi:

a ma kdo že kako insajdersko informacijo, kdo bo prevzel KTM? Mene Indijec rajca ...

KTM je prevzel RUS :D, povem iz prve roke.

• Všeč mi je 1
Objavljeno
Pravkar, HyperJack pravi:

potrjeno? Ker zaenkrat vem iz prve roke, da so še v dogovorih.  Sem Roku en teden nazaj že omenil, dab rad 390advR, če bo kaj s tega sodelovanja.

Objavljeno
1 hour ago, HyperJack said:

Torej lahko damo uradno objavo ? :) no iz prve roke vam jaz povem da je vse v zraku ! Ja si pa tudi jaz zelim, da zadevo prevzame jrsr d.o.o. ker so edini kateri vlagajo enako energijo v ta program kot smo ga mi. Verjamite, da ko bo uradno kdo in kaj boste zvedeli od mene.

• Všeč mi je 2
  • Hvala 2
Objavljeno (popravljeno)

Upam, da uradna prodaja in servis ostane, bajkerji rabimo KTM v SLO.

Popravljeno . Popravil Luka66
  • Všeč mi je 3
Objavljeno
pred 11 minutami, jaka1s pravi:

Torej lahko damo uradno objavo ? :) no iz prve roke vam jaz povem da je vse v zraku ! Ja si pa tudi jaz zelim, da zadevo prevzame jrsr d.o.o. ker so edini kateri vlagajo enako energijo v ta program kot smo ga mi. Verjamite, da ko bo uradno kdo in kaj boste zvedeli od mene.

Hvala za ves trud.

Objavljeno
pred 16 urami, jaka1s pravi:

Glede na bilance mal čudna firma. Štirje zaposleni, ki delajo za drobiž?  Promet pa kar dober.

Objavljeno
pred 11 urami, Frenk 67 pravi:

Glede na bilance mal čudna firma. Štirje zaposleni, ki delajo za drobiž?  Promet pa kar dober.

Verjetno ni veliko ustreznih kandidatov, ki bi zagrizli v to jabolko...glede na to, da se je v preteklih letih število pooblaščencev zmanjšalo...pa še ne ve se 100% kaj bo z matično firmo...

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   1 član

• Amato

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!