Skoči na vsebino

KTM servisi/prodaja/poprodajna podpora/splošno

Priporočene objave

Objavljeno
Pravkar, franc pravi:

@DAMI34 sem videl "prepozno" . Ravno veliko ceste nimam in v principu je tisto kar tebe moti meni OK, drugače se bom pa nategnil (ne prvič in verjetno ne zadnjič).

lp

ma ja..sj delajo, tut izrabijo se ne...na koncu jih maš poln kurac, ampak ko sem se jih navadil so superfajn, pol pa sedem na huso in mal makedamčkam in konstantno mi blokira zadnja guma :P

• Haha 1
Objavljeno

To meni sedaj dela on/off ali nič ali blokira...

lp

• Haha 1
Objavljeno
pred 22 minutami, franc pravi:

To meni sedaj dela on/off ali nič ali blokira...

lp

vzem mineralne/mehke...primejo...ko jim paše :P

Namreč, vzel sem jih še takrat pri Motmriči, že v štartu piše da niso za offroad, so pa mineralne (torej niso trde sintrane) Na koncu nimam problemov na šodru, moram kar pedal stisnit da blokira. V 20kkm so se izrabile skoraj nič...sj pravim, mi gredo že na živce. Normalne pakne zadaj skurim v 10kkm ,spredaj v 30kkm.

V dežju...ojebemti, sploh če si mal suveren na asfaltu ko jaz, namreč gume z dobrim profilom zlahka gredo po dežju, sam zadnja zavora, bognedaj....2-5 sekund da sploh kaj prime :(

Objavljeno

Spoštovane stranke, prijatelji in ljubitelji motorjev,

obveščamo vas, da bo Seles moto d.o.o. – trgovina in servis motornih koles KTM in GASGAS – dne 30. 4. 2025 zaprl svoja vrata.

Za nami je 15 let nepozabne zgodbe, polne izjemnih uspehov, lepih trenutkov in neštetih kilometrov, ki smo jih skupaj prevozili. Iskrena hvala vsem, ki ste bili del te poti – brez vas tega ne bi bilo mogoče.

Prišel je trenutek, ko je čas za nove izzive in korake v življenju.

A brez skrbi – poskrbeli smo, da boste še naprej deležni kakovostnih storitev. Z veseljem sporočamo, da bo odslej uradni zastopnik za prodajo, servis, garancije in rezervne dele podjetje:

JRSR d.o.o.
Trinkova ulica 32
1000 Ljubljana

Hvala vam za zaupanje, podporo in skupno zgodbo. Vsak trenutek z vami mi bo ostal v lepem spominu.

Z iskreno hvaležnostjo,
Jaka Seles

• Hvala 2
  • Srček 1
Objavljeno

sem isto zapisal na FB in tule ponovim:

Jaka, bili ste fer, strokovni in kompetentni. Škoda, ker je zadeva šla v maline zaradi KTMja. Srečno naprej. Upam, da se kje najdemo, spet s kako novo zgodbo, ki jo boste pisali.

Objavljeno

@DAMI34 očitno zelo različno uporabljava zavore, ker jaz imam 56k km (na prvi vgradnji) .

lp

Objavljeno
pred 1 minuto, franc pravi:

@DAMI34 očitno zelo različno uporabljava zavore, ker jaz imam 56k km (na prvi vgradnji) .

lp

ja, ti jih šparaš :P

• Haha 1
Objavljeno
3 hours ago, franc said:

Kje kupujete zavorne ploščice (pakne) za Ktm-e?

Rabim komplet za KTM 690 enduro 2008, po možnosti nekaj kar pretirano ne žre diskov.

Google ni kaj dosti v pomoč.

Ali pa se moram hitro "zmeniti" s Selešem dokler še dela...

lp

Moto Master pri Bagorosu. Na SDGT sem super zadovoljen. 

Lp, Samo

• Hvala 1

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   1 član

• ftp

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!