MiNa Objavljeno Oktober 18 Deli Objavljeno Oktober 18 pred eno uro, stuhec pravi: je kje dober seznam vsem modelov kaj obstajajo ? Poizkusi tule... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Luka66 Objavljeno Oktober 18 Deli Objavljeno Oktober 18 pred 17 urami, skalar36 pravi: Lej, tebe res cenim. Tudi zelo cenim tvoje mnenje. Vem, da imaš veliko izkušenj in znanja. Ampak v tem delu se pa ne strinjam. Slovenija je res majhna. Če "pošinfaš" svoj motor, ga boš res težko prodal na Avtonetu. Tega se marsikdo zaveda. Slovenija je tako majhna, da vsak nekoga pozna..pozna tega..unga.. itd. Potem je pa še faktor, da v SLO motor, ki doseže 30K km, je za odpis,. Sej večina motorjev na Avtonetu nima več kot 30k km, čeprov so stari po 15 let... Veliko ljudi ne bo napisalo "realnega stanja". Potem se ne piše veliko kritik. Sam sem res prebral ogromno matrijala na to temo...ja, se jim zgodi. Tvegat za tako vsoto denarja, glede na to , da se drugim proizvalalcem ne zgodi...pa nikoli ne veš kateri je "limona". Se strinjam, SLO je majhna v vseh pogledih, poleg trga, tudi mogoče v specifični mislenosti nas bajkerjev....so - smo bajkerji zaljubljeni v neko znamko, zaradi takih in drugačnih razlogov, kar ni nič narobe, smo različni, imam kolega ki bi si raje zvrtal luknjo v koleno, kot utemeljno pokritiziral njegovega, čeprav ga je pusti na cedilu, pred vrati raja v Aziji in je moral obrniti, amapak še vedno je najboljši, značka je pomembna.... so pri KTM-mu v zadnjem desetletju zmetali na trg veliko bolj cestno orientiranih modelov, tudi že posodobljenih, verjetno kot noben drug proizvajalec, od malih do velikih kubatur, od povsem cestnih nakedov, cestnih potovalnikov in ADV modelov, na enakih agregatih z drugumi mapami, okvirji takimi in drugačnimi, različnim vzmetenjem, bi bilo kar čudno, da nebi kje zaškripalo...so ekspandirali in jih je precej videt tudi na naših cestah, predvidevam, da bi se našel kakšen, ki bi popizdil po forumih, ali pa tudi ne iz razlogov, ki si jih napisal...... ko sem kritiziral na tem forumu odnos reklamanta KTM zaradi moje reklmacije platišč, me je klicali tudi kakšen lastniki KTM, da naj ne bom tako javno kritičen .........tvegat ali ne tvegat, na srečo lahko pri nas še vedno kupujemo bajke tudi s čustvi, ne le za potrebe, preberemo kup testov in stestiramo vse kar se da, potem pa na koncu odloči srce in to kar nam paše, prebavimo tudi minuse.... bolj redko odločajo neke ciljne potrebe.....sem pa med prvimi vrsticami tudi razumel, da moram dat za rundo 😉 ob priliki 👍 MiNa, Nightmare, skalar36 in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kugelschreiber Objavljeno Oktober 23 Deli Objavljeno Oktober 23 (popravljeno) Huh. Pierer mobility AG naj bi bil zelo blizu kraha, zgubljajo po 100mio na mesec in imajo cca 2 miljardi veliko luknjo. Bankrot se lahko zgodi ze letos. tak da…pejte po odmicne dokler je cajt hehe PS, angleski podnapisi so kar OK. Popravljeno Oktober 23. Popravil Kugelschreiber MiNa 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se