DAMI34 Objavljeno pred 6 urami Objavljeno pred 6 urami pred 11 minutami, Nightmare pravi: Ne bo ne. 😝 Lp, Samo pred 10 minutami, franc pravi: Ne bo. So se pogodili z upniki (tako piše) , do maja morajo "skašljati" 500 milijonov (15% dolga) . Me je Nightmare prehitel. dobr no, a vsako veselje mi morte uničit? ps. sem že zjutraj na fb prebral hvalospeve preživetju 2
vandrovec Objavljeno pred 5 urami Objavljeno pred 5 urami Ne vem, če je to najboljša rešitev, da se še naprej mučijo na pogorišču
DAMI34 Objavljeno pred 5 urami Objavljeno pred 5 urami pred 22 minutami, vandrovec pravi: Ne vem, če je to najboljša rešitev, da se še naprej mučijo na pogorišču pošlji jim mail, zgolj zato, da bodo seznanjeni 4
smasher Objavljeno pred 5 urami Objavljeno pred 5 urami Mislil sem da si bojo razdelili KTM, da bo recimo nekdo vzel "težko kategorijo",Bajaj pa ta male, ki jih že sedaj delajo. Mislim da je v KTMju, preveč znanja in ostalega da bi ga kar pustili propast, večja možnost je da bi ga kakšna XY znamka kupla za si dvignit ime in narest recimo relly kategorijo. Recimo BMW nima hard enduro kategorije, niti kross.. in bi jim morda prišel prav ta oddelek. Indijska veja KTM pa itak dela dnar, tam imajo svoje komponente, tržišče z 2 miljardami ljudi...
DAMI34 Objavljeno pred 5 urami Objavljeno pred 5 urami ma nekak mi ne sede, da bi bmw prevzel, pa ne zato ker ne znajo, ampak ker bi zaprli cestni program in visoko kategorijo adv motorjev. Skoraj sigurno, ker so jim konkurenca. Vse 1290, 1390, so prekleto dobri stroji napram nahaypanim bmw prestižnežem. Kar se mene tiče BMW nima enega modela, ki bi resno konkuriral Superduku. Majo konkurenco Superadvenčerjem ampak zgolj po "marketing user friendly" bazi. Na nobenem BMW GS mi srce ne zapoje kot na 1290 sueradvenčerju. Kar ne pomeni da bmw slabo fura in prodaja slabe modele. V kros in hard enduro pa ktmju ne sežejo do kolen. 2
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se