Skoči na vsebino

KTM servisi/prodaja/poprodajna podpora/splošno

Priporočene objave

Objavljeno
pred 11 minutami, Nightmare pravi:

Ne bo ne. 😝

Lp, Samo

pred 10 minutami, franc pravi:

Ne bo.

So se pogodili z upniki (tako piše) , do maja morajo "skašljati" 500 milijonov (15% dolga) .

Me je Nightmare prehitel.

dobr no, a vsako veselje mi morte uničit? :P

ps. sem že zjutraj na fb prebral hvalospeve preživetju

481203499_1058784759623643_2911936641713690150_n.jpg

• Haha 2
Objavljeno

Ne vem, če je to najboljša rešitev, da se še naprej mučijo na pogorišču

Objavljeno
pred 22 minutami, vandrovec pravi:

Ne vem, če je to najboljša rešitev, da se še naprej mučijo na pogorišču

pošlji jim mail, zgolj zato, da bodo seznanjeni :P

• Haha 4
Objavljeno

Mislil sem da si bojo razdelili KTM, da bo  recimo nekdo vzel "težko kategorijo",Bajaj pa ta male, ki jih že sedaj delajo.

Mislim da je v KTMju, preveč znanja in ostalega da bi ga kar pustili propast, večja možnost je da bi ga kakšna XY znamka kupla za si dvignit ime in narest recimo relly kategorijo.

Recimo BMW nima hard enduro kategorije, niti kross.. in bi jim morda prišel prav ta oddelek. Indijska veja KTM pa itak dela dnar, tam imajo svoje komponente, tržišče z 2 miljardami ljudi...

Objavljeno

ma nekak mi ne sede, da bi bmw prevzel, pa ne zato ker ne znajo, ampak ker bi zaprli cestni program in visoko kategorijo adv motorjev. Skoraj sigurno, ker so jim konkurenca. Vse 1290, 1390,  so prekleto dobri stroji napram nahaypanim bmw prestižnežem. 

Kar se mene tiče BMW nima enega modela, ki bi resno konkuriral Superduku. Majo konkurenco Superadvenčerjem ampak zgolj po "marketing user friendly" bazi. Na nobenem BMW GS mi srce ne zapoje kot na 1290 sueradvenčerju. Kar ne pomeni da bmw slabo fura in prodaja slabe modele.

V kros in hard enduro pa ktmju ne sežejo do kolen.

• Všeč mi je 2

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!