Skoči na vsebino

Ducati servisi

Priporočene objave

Objavljeno
pred 8 minutami, mladench pravi:

Še ena sramota za As. Že dooolgo je na slabem glasu pa jim očitno ni mar, da bi kaj naredili na tem.

Mene so tudi enkrat nategnili. Z oljem in filtrom. Sem komaj čakal, da je potekla garancija. 

Verjamem...1 vijak je 6€, pisano: šest eurov 🙃  kot, da je zlat......itak so mi ju dali in sem jih sam zamenjal, da mi nebi še kaj "uzput" uničili pri menjavi 🤪

Objavljeno

na, pravkar sem odmislil idejo za multistrado :(

Objavljeno (popravljeno)

Pri neuradnih servisantih bo v bodoče problematično opravljat servise, v smisli beleženja servisov in popravil, nadgradenj programske opreme v bazo Ducatija....... sedaj je lastnik z bajkom logiran v bazo z VIN št. in podatki lastnika, tako prihajajo vsa obvestila na aplikacijo my Ducati, tudi o update-ih motorja, programske opreme, montirana dodatna OEM oprema, beleženi so vsi podatki o servisih, okvarah, opozorila na servis, matični servis, prvi prodajalec, lokacija kje se trenutno nahaja motor, ter vse ostale ne-pomembne info o vožnjah (povp poraba, povp. hitrost, max....) ..... tako, da je človek ob prodaji v zadregi, če ni vpisov servisiranja v bazi Ducatija, če tudi so bili narejeni kvalitetno, pri "neuradniku". Zato gledam čez mejo, so pa vsi zlatarji, vendar, če je kvalitetnoˇ, korektno, opravljeno delo, človek "lažje" plača.

Popravljeno . Popravil Luka66
Objavljeno
pred 3 urami, Luka66 pravi:

so pa vsi zlatarji, vendar, če je kvalitetnoˇ, korektno, opravljeno delo, človek "lažje" plača.

Je..t ga življenje je čedalje dražje, še posebej, če imaš drag hobi.

Jah nč bo treba štrajkat za večje plače in seveda penzije...:whistle:

Objavljeno
pred 7 minutami, MiNa pravi:

Je..t ga življenje je čedalje dražje, še posebej, če imaš drag hobi.

Jah nč bo treba štrajkat za večje plače in seveda penzije...:whistle:

al pa Kove :)

Objavljeno
On 12/9/2024 at 3:24 PM, Luka66 said:

Verjamem...1 vijak je 6€, pisano: šest eurov 🙃  kot, da je zlat......itak so mi ju dali in sem jih sam zamenjal, da mi nebi še kaj "uzput" uničili pri menjavi 🤪

Hmm, brez nervoze gospod Luka, nekje 2016 v elisi vijak za sprednji disk (pet jih je bilo potrebno ker je njihov sodelavec zgleda spet malo preveč v kozarec pogledal) za zx10r 9€+ddv :D

Objavljeno
pred 58 minutami, Supertech pravi:

Hmm, brez nervoze gospod Luka, nekje 2016 v elisi vijak za sprednji disk (pet jih je bilo potrebno ker je njihov sodelavec zgleda spet malo preveč v kozarec pogledal) za zx10r 9€+ddv :D

Tisti za diske so vsaj bolj kvalitetni in dražja proizvodnja, zaradi lokacije in funkcije....ma sej ne, da bi se jezil, samo vso to šalabajzerstvo praktično na vseh avto-moto-bela tehnika, gradbeništvo.....storitvah mi gre počasi počasi na živce, nikomur več ne gre zaupat.....eden od dukatistov mi je zaupal, da so mu pri menjavi slip on izpuha "pozabili" katal pritrditi na nosilce, se odpeljal domov in slišal, da nekaj spodaj ruži...človek bi se lah ubil......in ni upal nazaj, uredil sam doma😟...... kapitalizem je, samo, da je delovna sila poceni, velik dobiček, pa ni pomembna izvedba dela.

Objavljeno

Ma kaj so šraufi na vaših mopedih iz titana pa še brušeni, mogoče?

mi se zdi ta zgodba z vijaki en hud nateg.

Objavljeno
Ob 16. 12. 2024 ob 7:26, BRANE pravi:

Ma kaj so šraufi na vaših mopedih iz titana pa še brušeni, mogoče?

mi se zdi ta zgodba z vijaki en hud nateg.

Ja tisti za diske so res "specialni", glede lastnosti in kvalitete, v tem primeru gre za varnost in naj bi jih menjali ob vsaki menjavi diskov, oz. odvijčenju....v tem primeru se ravno ni za "igrat" z lasnim življenjem........ostali za plastiko so pa lupljenje kupcev, aftermarket od priznanih proizvajalcev ciljno za določene modele, so še dražji, pač šminka, različne barve, oblike,.....

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!