Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

To je samo popravek, na poti dol :)

Objavljeno

Saj lepo piše.

Na menjalnici ni vnovčenja. Vnovčenje je prenoss na račun, ali kakršnakoli poraba, za plačilo blaga ali storitev.

Ampak kdo jim je predlagal 50% normiranih stroškov????

No, meni se taka obdavčitev zdi kar ok.

• Všeč mi je 3
Objavljeno
pred 4 minutami, KARMEN1 pravi:

Saj lepo piše.

Na menjalnici ni vnovčenja. Vnovčenje je prenoss na račun, ali kakršnakoli poraba, za plačilo blaga ali storitev.

Ampak kdo jim je predlagal 50% normiranih stroškov????

No, meni se taka obdavčitev zdi kar ok.

Ja, res piše, da ko je izvedeno nakazilo: da je unovčenje opravljeno, ko je izvedeno nakazilo zavezancu za davek ali je izplačilo kako drugače dano na razpolago zavezancu 

Zanimiva je vloga teh 50% normiranih stroškov. 

Če bo tako, se tudi meni  ne zdi slabo, sploh za tiste, ki smo manjßi vlagatelji.

• Všeč mi je 2
Objavljeno

To je sam dobr, ce mors ene 30k davka placat. ?

Objavljeno
pred 1 uro, TakeALookAround pravi:

To je sam dobr, ce mors ene 30k davka placat. ?

z veseljem ga plačam, ma prej moram dobiček nardit

• Všeč mi je 1
Objavljeno

Nič še ni sprejeto ali potrjeno ...še vedno je samo predlog :

Vlada je pripravila predlog Zakona o davku od virtualnih valut."

Objavljeno

Zdej cakajo reakcije po forumih, tko da ne lih pisat, da je dobr pa to :)  

• Haha 3
Objavljeno

3 % davka, na vsako nakazilo na TRR in to je to ... če ne bomo vsi kupovali v tujini in ne bodo dobili nič ;)

veliko trgovin sprejema direktno kripto, tako, da ne vem kako bodo to nadzorovali, saj lahko kupim/plačam karkoli iz hladne denarnice ... 

• Všeč mi je 1
  • Haha 1
Objavljeno
pred 2 urami, maus pravi:

3 % davka, na vsako nakazilo na TRR in to je to ... če ne bomo vsi kupovali v tujini in ne bodo dobili nič ;)

veliko trgovin sprejema direktno kripto, tako, da ne vem kako bodo to nadzorovali, saj lahko kupim/plačam karkoli iz hladne denarnice ... 

...ko bi  le bilo to tako enostavno v naši državici ?...

Objavljeno
pred 5 minutami, Akito pravi:

...ko bi  le bilo to tako enostavno v naši državici ?...

lahko bi bilo preprosto, pa zakomplicirajo u maloro... banke točno vedo, da je nakazano iz kripto denarnice-menjalnice, saj je SEPA nakazilo .... avtomatično ti odtrgajo 5 % in nakažejo FURSU.. pa tudi če si banke vzamejo 0,5 % za svoje delo in meni olajšajo delo ... in to je to ... res je lahko preprosto, tako pa ne bodo dobili nič ... figo :P

Objavljeno
pred 58 minutami, maus pravi:

lahko bi bilo preprosto, pa zakomplicirajo u maloro... banke točno vedo, da je nakazano iz kripto denarnice-menjalnice, saj je SEPA nakazilo .... avtomatično ti odtrgajo 5 % in nakažejo FURSU.. pa tudi če si banke vzamejo 0,5 % za svoje delo in meni olajšajo delo ... in to je to ... res je lahko preprosto, tako pa ne bodo dobili nič ... figo :P

Če nakažeš, oz. preneseš kripto v drugo denarnico in pol dvigneš na kriptomatu gotovino, kako bodo pol obračunali, ker ne bo sepa?

• Všeč mi je 2
Objavljeno

Ja ne bodo, pac dvigujes vsak dan 300 neki flik in v stumf :)

Objavljeno
pred 11 urami, C eagle pravi:

Če nakažeš, oz. preneseš kripto v drugo denarnico in pol dvigneš na kriptomatu gotovino, kako bodo pol obračunali, ker ne bo sepa?

milijon evrov je malo težko vzdigovati na bankomatu, saj je en dvig gotovine zastonj pol so pa provizije... evo 5 % pa roka ;) 

so še druge variante... pa vsega ne morem izdat ... :P 

• Haha 5
Objavljeno

Na kriptomatu v Lj se da dvignt 3k preverjeno. Provizija 7%

Objavljeno
pred 22 minutami, marincspeedshop pravi:

Na kriptomatu v Lj se da dvignt 3k preverjeno. Provizija 7%

saj pravim, dam jim 5 % če lahko nakažem na svoj TRR ... če bodo mencali, bom znižal na 3 % davka in to je to ....

če nočjo tega, bodo vsi iskali takšne in drugačne variante za dvig in bodo služili tujci, ne pa država :P 

Objavljeno

Vidiš, to pa je sranje, ko ukradeš nekaj čez 900 milijonov, potem pa ti zasežejo tri in pol milijarde.

• Haha 3
Objavljeno
pred 1 minuto, Darko3g pravi:

Vidiš, to pa je sranje, ko ukradeš nekaj čez 900 milijonov, potem pa ti zasežejo tri in pol milijarde.

bistvo tega je, da obstaja način, da spremljajo transakcije in ni samo za "mutna" posla in pranje denarja ;) 

Objavljeno

danes se že cel dan smejem ... nekaj dni sem opazoval eno kripto valuto  in je konstantno rastla ... in včeraj zvečer, si jo kupim za nekaj sto evrov in danes pada cel dan ... :lol1: 

res ne moreš verjet :P 

Objavljeno
25 minutes ago, maus said:

danes se že cel dan smejem ... nekaj dni sem opazoval eno kripto valuto  in je konstantno rastla ... in včeraj zvečer, si jo kupim za nekaj sto evrov in danes pada cel dan ... :lol1: 

res ne moreš verjet :P 

dej memi  mal dnarja če ga imaš viška bom v Fiat-e investiral.... ti najdem kakšnega lepega 124 sport cupe al pa 500tko... pa je šansa da bo čet 10let še več vredno :lol1:

• Haha 2
Objavljeno
pred 2 minutami, smasher pravi:

dej memi  mal dnarja če ga imaš viška bom v Fiat-e investiral.... ti najdem kakšnega lepega 124 sport cupe al pa 500tko... pa je šansa da bo čet 10let še več vredno :lol1:

saj ni viška, itak ga lahko zamenjam v BTC takoj ... sem si prav rekel, da bom kupil valuto žblj, ki počasi raste v zadnjem tednu ... in eko ... ko jaz kupim, se zbudim, pomanem oči, pridem v službo in takoj pade za nekaj % :P 

• Haha 2

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!