Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Minerji pa čakamo na poletje in napovedan prehod iz PoW na PoS za Ethereum... ? Me prav zanima, kaj se bo zgodilo...

Objavljeno
pred 4 urami, maus pravi:

Pol predlagaš, da je najbolje vse milijone v kripto valuti zamenjat nazaj v eure in si nakazat na TRR :huh: 

ma kakšen TRR, tam samo izgubljaš. Še en Kawasaki kupiš, čez 2 leti bo ko kripto, sam dobiček :D

Objavljeno

Jebenti, se bo treba not metat, da bomo bulo zglihal. 

Objavljeno
pred 17 minutami, TakeALookAround pravi:

Jebenti, se bo treba not metat, da bomo bulo zglihal. 

bolj kupujem BTC bolj pada :P

zjebu bom kriptoborzo, ćist :ras: 

Objavljeno
pred 11 minutami, maus pravi:

bolj kupujem BTC bolj pada :P

zjebu bom kriptoborzo, ćist :ras: 

Dej ...mal pauze..plis

Pušim ko ovca ?

Objavljeno

sorčite .. še mal dokupu, sm mislu, da se nau poznal, pa je spet padl .. sj naum več :cry: 

• Haha 3
Objavljeno

Kar kupujte kripto, če ne znate drugače zapravljat. Je kar eleganten način za znebitev odvečnega denarja ?

Objavljeno

Jaz bom nastavil eno nakupno naročilo pri 33.6k USD.

Objavljeno
pred 14 minutami, vandrovec pravi:

Kar kupujte kripto, če ne znate drugače zapravljat. Je kar eleganten način za znebitev odvečnega denarja ?

tako jaz pravim za une , ki kupujejo GS-e :P  metanje denarja stran :lol1: 

pred 15 minutami, skalar36 pravi:

Jaz bom nastavil eno nakupno naročilo pri 33.6k USD.

tok nau padu, ker sem nehu kupovat :P 

Objavljeno

Mislim, da bo v naslednjih tednih testiral še enkrat. Taam nekje do maja, bi lahko trajalo medvedje obdobje.

Objavljeno

mal ADE bom kupu, da ubijem še to valuto ... ćist :dry: 

• Haha 2
Objavljeno
pred 8 minutami, maus pravi:

mal ADE bom kupu, da ubijem še to valuto ... ćist :dry: 

kr dej...jest sm u soboto itak geslo zgubu   :jezik:

Objavljeno (popravljeno)
pred 4 minutami, VS800 pravi:

kr dej...jest sm u soboto itak geslo zgubu   :jezik:

tim dau moje geslo, sam pol mi ga vrn :dry: 

naum tebe spravu na kant ... mal MONERE (XMR) sm nabavu ... kao da bo šla full gor ... ena ptička povedala :P ...

čeprav je že ta hip padla :lol1: 

Popravljeno . Popravil maus
Objavljeno

Pricakujem ETH okrog 1500-1700 usd v naslednjih mesecih. Seveda hodl pozicije ne prodajam, ce se slucajno ne zgodi. Ce pride do tja, dokupim. Trenuto drugega kot BTC in ETH ni za kupovat. 

Sploh ADA ne, ker je prebil na dol zelo pomembno podporo še izpred prejšnih let. 

Objavljeno
pred 2 minutami, skalar36 pravi:

Pricakujem ETH okrog 1500-1700 usd v naslednjih mesecih. Seveda hodl pozicije ne prodajam, ce se slucajno ne zgodi. Ce pride do tja, dokupim. Trenuto drugega kot BTC in ETH ni za kupovat. 

Sploh ADA ne, ker je prebil na dol zelo pomembno podporo še izpred prejšnih let. 

o ADI pa ne veš veliko ane?  :jezik:

Objavljeno

Vec, mot mislis da vem. Na em trgu sem od leta 2017. In sem se res veliko naucil. Najbol pomembna stvar na vseh trgih je tehnicna analiza, in ne novice in fundamenti. Za ADA slabo kaze. To vas opozarjam ze dlje casa. Sam sem jo prodal pri 2.2 usd. 

Nocem izpadet nesramno, amoak edini tvoj prispevek v tej temi je ADA pa en smeško. In kdor se bi držu tvojega nasveta bi se fajn opeku, kdor pa mojega pa bi prisel pozitivno čez. 

Sodelujem tudi v komentarjih pri youtuberjih. Sem imel prepir z znamim slovenskim, kjer sem mu pri ceni 48k usd, napisal da gremo do 34, 35k uds za btc. Gres lahko preverit.. 

Ampak jaz svoje znanje, za razliko od drugih, delim zastonj. 

Objavljeno

Nč ne bom reku, mal sem se pohecu, ampak jest pa še vseeno poslušam 2 sodelavca, ki sta v kriptu od samega začetka...

bomo vidl  ane.....

Objavljeno
pred 9 minutami, VS800 pravi:

Nč ne bom reku, mal sem se pohecu, ampak jest pa še vseeno poslušam 2 sodelavca, ki sta v kriptu od samega začetka...

bomo vidl  ane.....

ADA :jezik: 

• Haha 2
Objavljeno

Vse se splača kupovat, ČE bo zraslo in se ne splača  kupovat, ČE bo padlo ... preprosto :lol1: 

• Všeč mi je 1
  • Haha 2
Objavljeno

Smo v medvedjem trendu. In v tem obdobju se ne splaca držat alcoinov. Sploh pe ne takih, ki nimajo uporabne vrednosti. To so posnemovalci ETH ja. Veste kok jih je že bilo in so sli v pozabo. Najboljsi primer je EOS. Na koncu se zfgodi, da v medvedjem trendu propade in gre v pozabo. V naslednjem bull runi je nek drug hajp in so ti kovanci pozabljeni. Folk ji pa se kr hodla in upa da se zgodovina ponovi. XRP, v tem bikovskem trendu ni doseglel niti polovico svojega ATH ja, pa ga folk se vedno kuje v zvezde, da bo prisel do nenormalnih cifer. Ce pac ni vec potenciala ga odvrzes in gres naprej. 

Eth je za avgust 2018 napovedal 2.0. Iz PW na PS.  Ima pa dober hajp za sabo. Zato je rastel. Tok o obljubah in uporabni vrednosti ostalih kriptovalutah. 

Edino BTC ima uporabno vrednost digitalnega zlata. Ostalo se samo ena spekulacija. Ima pa visa precej vec transakcij in precej cenejs, kot pa kriptice. 

Objavljeno
pred 29 minutami, skalar36 pravi:

Vec, mot mislis da vem. Na em trgu sem od leta 2017. In sem se res veliko naucil. Najbol pomembna stvar na vseh trgih je tehnicna analiza....

Ampak jaz svoje znanje, za razliko od drugih, delim zastonj. 

Tudi jaz sem na trgu od 2017....se strinjam z marsičem ....dodala bi samo to da, če človeka zanima in se poglobi, je znanje z vsemi možnostmi in dostopnimi informacjami dostopno prav vsem!Žal pa je v človeški naravi naravi prisotna tudi žilica "čim več s čim manj truda"...

• Všeč mi je 2
Objavljeno

Dober kovanec je BNB, ker ga binance same kupujejo in visajo ceno, da vedno ostaja na prvem mestu. S tem imajo vecjo prepoznavnost in vec strank. Isto delajo podjetja na delniških trgih

Zato BNB tudi v medvedjem trendu se dobro drži. 

Objavljeno
pred 12 minutami, Akito pravi:

Tudi jaz sem na trgu od 2017....se strinjam z marsičem ....dodala bi samo to da, če človeka zanima in se poglobi, je znanje z vsemi možnostmi in dostopnimi informacjami dostopno prav vsem!Žal pa je v človeški naravi naravi prisotna tudi žilica "čim več s čim manj truda"...

Najvec sem se naucil na lastnih napakah. Hodlal "erh killerje" in na koncu pušnil. Nato prisel do spoznanja da je edni ki konstanto raste ze vec let BTC, oatali so pa tako kot tisti atleti pri teku, ki vlecejo vodilnega in nekje vmes odletijo in se ustavijo. 

Nimas dobre vstopne točke in izstopne strategije je brezveze se ukvarjat z trgovanjem altov. 

Jaz hodlam BTC in ga na binancah stejkam za 5 posto na leto. Na krakenu pa se nekaj drugih malenkosti in se ne obremenjujem prevec. 

Objavljeno (popravljeno)

Poleg hodla BTC-ja, sem še vedno prepričana tudi v ETH, tega tudi stejkam...v tem momentu bolj bogo ?

Popravljeno . Popravil Akito
Objavljeno

Tud jest imam ETH in BNB a v razmerju proti BTC je bolj prah, kot pa resna investicija. 

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!